Alle innlegg Sukkerforum

Første meldingen2

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Vestfold) on. 9 des. 2009 13:55 Privat melding

Jeg tok litt etter an annen tråd her hvor det ble spurt om beste/ dårligste henvendelser til damene.. Så jeg tenkte jeg skulle vri det til hva slags henvendelser gjør damene for å få kontakt hehe... Jeg har ikke fått noen henvendelse fra noen piker her så derfor lurer jeg på dette. Hvordan vil damer sjarmere en mannlig profil :D
NB: ikke gjem dere bak skjult id plz...

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 14:01 Privat melding

i utgangspunktet er det vel ingen fasit her heller.
cluet vil jo være å skrive noe orginalt og relevant utifra profilen til vedkommende..
og ikke bable seg ihjel om sitt og mitt og mitt og sitt.
jeg synes førstemailer er vanskelig. jeg er ikkeno særlig god selger..
og får litt små angst av å ikke ha skjult id merker jeg:P

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 17:44 Privat melding

Det kommer veldig ann på, bor jenta i Oslo og er på min alder må jeg være frekk eller en drittsekk om jeg hun i det hele tatt skal tenke på å svare meg. Om hun bor på et mindre sted eller kanskje er noen år eldre så holder det med å bare være hyggelig.

(kvinne 44 år fra Nordland) on. 9 des. 2009 18:09 Privat melding

Morsomt svar som æ bare e nødt til å respondere på. Ka e det som gjør at du mene du må være frekk eller drittsekk om det er ei dame i Oslo - og at det rekker å være hyggelig om dama bor på et mindre sted eller er noen år eldre??
For min del så orke æ ikke å svare på komplimenta kor avsenderen ikke engang gidde å ta sæ bryet med å sende nån personlige ord. Eller ikke gidde å lese profilen min...feks at æ ikke orke å svare fra profila uten bilda, alder æ søke etter....

Hvis æ sjøl skal ta kontakt med en mann her inne, prøve æ ihvertfall å skrive nåkka som gjenspeile litt i profilen hannes...det e jo tross alt den æ legg merke til som gjør at æ ønske å ta kontakt. Og æ sende ihvertfall ikke komplimenta uten tekst ;) Mannfolk generelt e veldig dårlig på å selge sæ sjøl...

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 9 des. 2009 18:12 Privat melding

Han trur jente bære like drittsekka. Men vi vokse dame like høftlige og greie gutta:)

Skjult ID med pseudonym gman on. 9 des. 2009 18:14

Tror faktisk det ofte er slik Pusen1975, min erfaring og.
Så splørsmålet er, skal jeg bli en drittsekk eller gå etter de eldre ? hehe

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 9 des. 2009 18:15

@gman
Hvis det er alternativene, gå etter de eldre, i hvert fall hvis du ikke er en drittsekk i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 9 des. 2009 18:26

Lønner seg vel i lengden med en god porsjon høflighet og omtanke i møte med damene. De fleste er jo uansett ute etter et seriøst forhold og da er vel ikke en dritsekk å foretrekke - skulle jeg tru!? Som man reder ligger man!:)

Skjult ID med pseudonym s on. 9 des. 2009 18:41

(Skjult id meg her, og skjult id meg der. Du får avgjøre selv om du av den grunn skal overse innlegget mitt).

Inntrykket jeg sitter med, er at det er viktigere å være oppmerksom på hva en melding _ikke_ bør inneholde, enn å legge føringer for at det og det bør / må være på plass - sånn rent bortsett fra det å skrive litt mer enn "Hei, søta".

Det betyr ikke at en kan få større sjanse for å oppnå kontakt med noen pga. meldingen, og ikke bare profilen bak, men jeg tror risikoen er vel så stor for å tryne dersom en går for hardt til verks med å skille seg ut i førstemeldingen.

K.I.S.S. går aldri av moten.

... uten å vite hvordan du ordlegger deg ellers i verden: Mot de mer formelle av oss, bør du i din alder kanskje være forsiktig med å bruke uttrykk som "plz".

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 18:44 Privat melding

pusen det har jeg ikke sagt, det er nok heller jenta som er en kjedlig kald drittsekk som ikke engang gidder å bruke 100kr månden for å være superbruker...gjerrig og like spennende som et lik...har heller ikke sagt at jeg vil ha svar av den typen jenter selv om det kan være artig og se om likene svarer iblant.

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 18:50 Privat melding

jeg bor da i oslo. og jeg svarer ikke på meldinger som er fra "drittsekker" eller folk som helt klart ikke har lest profilteksten min.
og er du frekk i kjeften er det ihvertfall bare å glemme å få svar. jeg ønsker da ikke å bli kjent med drittsekker. da kan jeg bare gå på byen isteden..

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 18:53 Privat melding

Men spiller ingen rolle hva du sier, er jeg hyggelig mot en jente på min alder som bor i oslo får jeg ikke svar..det hører bare ikke hjemme i hennes hverdag, det er ikke endel av hvordan hun vil at hennes verden skal være og det respekterer jeg.

Men jeg husker før jeg ble medlem av sukker eller prøvde nettdating, jeg hadde skikkelig stor respekt for kvinner og var alltid "helten" eller den som åpnet dører eller bærte poser osv...nå forstår jeg at mannen er et sakffedyr, pen søker trygg osv og det er ingen grunn i verden, ikke en eneste en til å ha mer respekt for kvinner enn menn.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 9 des. 2009 18:54

Mon tro om det rett og slett ikke er slik at vi har en tendens til å konstruere forklaringer på hvorfor den og den ikke svarer, responderer, følger opp osv.?

Bare mine to cent...

Skjult ID med pseudonym s on. 9 des. 2009 18:58

@zoid

Du har nok rett i det. På meg virker det som mange leter etter vanntette teorier på både det ene og det andre, og at alt en opplever, både av seg selv og andre, må ha den og den forklaringen (som nesten aldri er særlig enkel, eller mulig overhodet, å finne).

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 des. 2009 18:59 Privat melding

Enig med SteinR

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 18:59 Privat melding

Hva om du har opplevd et utall ganger at jenta som gir deg svart hjerte på nett snubler over deg når hun er på vei hjem fra byen og prøver å dra deg med i en taxi eller henger over deg på et utested? Altså på sukker var du en patetisk idiot som våget å kalle henne pen...på byen var du plutselig spennende......jeg kan si navnet på mange jenter her inne som svarthjertet meg etter en hyggelig frase men som har omtrent prøvd å spise meg opp på byen og jeg er jo ikke alltid spiselig som full bajas på byen.

Skjult ID med pseudonym xy81 on. 9 des. 2009 19:00

Ååh, skuffende å lese svarene!

Dette skulle jo handle om hva jentene sier når de tar kontakt med en fyr - ikke hva de mener om drittsekker!

Skjerpings, folkens!

(mann 49 år fra Østfold) on. 9 des. 2009 19:01 Privat melding

Aftershaven som gjør det.. hvilken bruker du?? kremt..

(kvinne 44 år fra Nordland) on. 9 des. 2009 19:01 Privat melding

Kansje de damen bare rett og slett ikke er interessert??? Og kansje man bare skal godta det?? Ta all nettdating for det det er, og legg nu ikke all sjela di i det før man e blitt ordentlig kjent ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 19:13 Privat melding

Det er ikke poenget mitt, er ikke en jente interessert er hun død for min del jeg bryr meg ikke, fuck off. Spiller ingen rolle om hun flørter med meg på byen da, svarthjerte er svarthjerte.

Mitt poeng er hvorfor det ikke legges opp til at begge kjønn må være aktive, benytte seg av normalt sosiale aksepterte høffelighetsfraser, i det hele tatt fjerne den norske kjønns autismen der jenta sitter som en tilbakestående ku og gutten må vralte på som en full okse for at i det hele tatt skal bli sagt/skje noe som helst. Nettstedene burde bli litt mer europeiske med vekt på kommunikasjon begge veier, ikke bare ta penger fra menn og en sjelden gang kvinnelige superbrukere.

(mann 45 år fra Akershus) on. 9 des. 2009 19:22 Privat melding

De førstemeldingene jeg har fått fra jenter/kvinner har vært helt OK; de har ikke fulgt "oppskriften" på en vellykket førstemelding som man leser her på forumet. Men jeg svarer uansett. Og dersom jeg finner profilen og bildene interessant, blir det et positivt og inviterende svar. Jeg synes man kan gi folk litt "armslag" og rom for å ikke være perfekte i det de skriver første gang. Jeg ønsker det for meg selv, derfor prøver jeg å gi det til andre. Jeg går jo ut ifra at dersom ei jente/dame skriver til meg, så er det fordi hun er interessert, og da svarer jeg selvsagt, uansett hva hun skriver egentlig. Alltids noe å ta tak i i profilen som man kan spørre om, om *de* har glemt å spørre om noe i første mail (vel - som regel ihvertfall).

(kvinne 44 år fra Nordland) on. 9 des. 2009 19:37 Privat melding

Stein R...har et godt tips til dæ; du må ikke være på sukker om du syns verden her inne e full av tilbakestående kuer - e jo bare å slette profilen så slipp du i tillegg å bli slukt for penger....Sikkert bedre å vralte rundt som en full okse /bajas på byen ;)

Er helt enig i at man må gi folk litt armslang når det gjelder den første kontakten. Men igjen - det handler noen ganger om å selge sæ sjøl. Av og til kan det bli mange henvendelser og det er lett å luke ut "kjedelige og upersonlige" brev. Det koster så lite å bruke litt tid og engasjement når man sender brev - enten det gjelder damer eller menn ;)

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 19:41 Privat melding

spiller ingen rolle hva du sier heller mr.skjærer-alle-over-en-kam!
jeg har ingen tro på at folk vil snakke med drittsekker. ihvertfall ikke alle!

(mann 45 år fra Akershus) on. 9 des. 2009 19:43 Privat melding

lykke36 skrev: "Av og til kan det bli mange henvendelser og det er lett å luke ut "kjedelige og upersonlige" brev."

Ah... der har du nok forskjellen mellom (de fleste) menn, og kvinner her inne.
Jeg har en særdeles lett jobb med lukingen, for å si det sånn. ;)
Det er vel derfor jeg har lett for å gi det armslaget. :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 19:48 Privat melding

Hvorfor ikke? jeg har hatt to kjærester herifra som jeg begge har god kontakt med idag...argumentet ditt er? jeg forstår ikke?

Fordi jeg mener at det burde legges opp til at begge kjønn kan ha samme sjangser og utgangspunkt for å bruke sukker så burde ikke jeg være her?

Pikenvell, igjen, spiller ingen rolle, de flester gutter må forholde seg til slik det er og ikke slik folk sier det er.

(kvinne 44 år fra Nordland) on. 9 des. 2009 19:51 Privat melding

Det er nok mulig at det er stor forskjell på (de fleste) menn og kvinner her inne. Da er det vel ennå viktigere å ta seg "bryet" med å sende en litt personlig hilsen for å selge seg selv da?? Enkelte profiler er omtrent ikke fylt ut i det hele tatt - og skal du sjekke ei dame bør du i det minste vise litt interesse for det du holder på med ;) Det er akkurat like kjedelig for mæ om æ e ute på byen og det kommer en full okse/bajas og tar de vanlige, kjedelige sjekketriksene. Man får som man gir og det går da virkelig begge veian ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 20:04 Privat melding

Du forstår ikke hva jeg sier.

Med engang en fjerner den norske kjønnsautismen med å legge til rette for begge kjønn, dvs begge må være aktive, så forsvinner den problemstillingen.

(kvinne 44 år fra Nordland) on. 9 des. 2009 20:06 Privat melding

hehe nei du har helt rett...æ skjønne ikke ka du sier. Mulig fordi æ e ei ku ;) PS! sutrate mannfolk e utrolig sjarmeranes ;) og sia æ e en del år eldre enn dæ og bor på en mindre plass så holde det at du e hyggelig ;) ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 des. 2009 20:10 Privat melding

Hva er vitsen med å skrive "fordi æ e ei ku;)" med blunke smiley itillegg...skrev du her for å si at du er en ku?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 9 des. 2009 20:10

Vel, er det én ting som er turn-off for meg, er det passive kvinner...

(mann 45 år fra Akershus) on. 9 des. 2009 20:14 Privat melding

@lykke36:
Ja, jeg krangler ikke på dét jeg; jeg skriver forholdsvis lange (ikke bare en setning ihvertfall) førstemeldinger der jeg prøver å vise interesse for noe jeg fant i profilen, og i tillegg er profilen min så full av tekst at det vel ikke er plass til mer. :)

Det eneste jeg ville si var at jeg svarer på alle meldinger selv om de ikke er så geniale. Men det er klart at hadde jeg fått *mange* henvendelser, slik mange kvinner gjør her, så er jeg enig i at ting nok ville vært noe annerledes også for meg ja, spesielt dersom en del av meldingene var direkte kjedelige eller intetsigende, mens andre var gode. Så jeg ser 'konkurransesituasjonen' som er her. Jeg tenkte faktisk ikke over den siden av saken da jeg skrev det om å gi 'armslag'.

Jeg skriver så gode meldinger jeg kan der og da og er meg selv, og så får jeg bare håpe jeg 'treffer' med meldingen og profilen. Gjør jeg ikke det (nok til at hun svarer), så er vel ikke jeg noe for henne, og vice versa. :)

(kvinne 44 år fra Nordland) on. 9 des. 2009 20:19 Privat melding

@O-Solo-Mio:
Helt enig med dæ der! Og æ e sikker på at med den innstillinga vil du også få mange svar ;)

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 9 des. 2009 21:15

uhm....temaet var vel hva kvinner skriver for å få kontakt? Til meg skriver de gjerne en kort hilsen hvor de kommenterer noe i profilen, kommer med en eller annen one-liner, eller setter et hjerte. Det er langt mellom de originale henvendelsene, men det er heller ikke påkrevet. Hvis jenta er søt, klarer å skrive noenlunde koherent og profilen ellers ok, kan hun godt sitere telefonkatalogen for min del. Jeg er ikke nødvendigvis ute etter en dikter, journalist eller forfatter.

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) on. 9 des. 2009 21:29 Privat melding

Hva jenter skriver for å få kontakt har jeg ingen anelse om.
Skriver jeg "BAD BOY" med stor skrift i profilen får jeg nok dobbelt så mange henvendelser fra jenter på min egen alder, men hva blir det dobbelte av null?
Har sendt litt meldinger selv, men jeg tiltrekkes vel av offliné delen av sukker.

Kanskje et litt suttrende innlegg fra meg, men jeg hadde det faktisk litt morsomt da jeg skrev det. :>