Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er jeg ikke blant de 100??

Vis siste innlegg
(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 19 sep. 2006 23:13 Privat melding

Er helt ny her, og ser på 'matchinglista' mi. Mange av de som har havnet høyt opp på min liste har ikke meg blant sine 100 står det. Er ikke det komplett idiotisk da? Er ikke hele poenget å matche to som passer hverandre? Ikke gi den ene et høyt score hos den andre, mens en selv tilsynelatende vil være helt uinteressant for denne personen. Det minner for mye om den situasjonen vi alle kjenner så altfor godt fra 'det virkelige liv', og som er nettopp det vi håper å unngå med sukker.no og deres famøse matchingtest... Har heller ikke sansen for at jeg får folk høyt opp på lista som ikke har vært innom på 35 uker.. tviler på om de er veldig interessert....

(mann 47 år fra Oslo) ti. 19 sep. 2006 23:41 Privat melding

Du kan med søkemotoren velge kun dem som har logget seg inn nylig.
Vi skal sette dette som default nå.
Når det gjelder matchtallet så kan vi ikke gjøre det bedre enn å reflektere virkeligheten. Må ikke lure oss der.
Årsaken er at noen passer bra med mange, mens andre er mer spesielle og passer bare sammen men noen få. Den første typen vil få høy score med mange, mens den litt spesielle fortsatt kan få en "allrounder" inn på sin toppliste ettersom det ikke finnes så mange andre "spesielle" som matcher. Det blir likevel vanskelig å nå høyt opp på allrounderens liste ettersom det er så mange som er høy med den.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 21 sep. 2006 22:08 Privat melding

Jeg kjøper den forklaringa med allrounder og det der.. men på min 'nr 1' sin profil står det at han har svart ærlig og annerledes og til og med eksperimentelt.. så da faller den forklaringen bort. Jeg ser virkelig ikke logikken om vi begge to er særinger.

Hvilket bringer meg over på noe annet. Er det ikke mulig å se sin egen profil? Jeg vil jo gjerne se oppsummeringen av min egen test. Jeg aner jo ikke hvordan jeg er beskrevet.. særing eller allrounder? Får jo heller ikke sjekket at egen tekst har kommet på plass slik den skal. Hender jo teknikken svikter..

Skjult ID med pseudonym NN to. 21 sep. 2006 22:25

Din egen profil kan du lese under Matchliste og Søk kallenavn

(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 26 sep. 2006 14:46 Privat melding

Jeg lurer på det samme. Er jeg helt uspiselig? Av de 100 som befinner seg på topplisten min, er jeg på to - TO - av listene til de potensielle.

Så spesiell, sær og rar er altså jeg.
Men jeg har en mistanke om at det lønner seg å ikke svare fullt så ærlig på spørreundersøkelsen likevel. Jeg kjenner et par-tre stykker av brukerne her inne, og av det jeg har sett på svarene deres ser jeg at sannhet er sannhet med modifikasjoner.

Jeg burde kanskje f.eks ikke svart ærlig på at jeg av og til må anstrenge meg litt for å få pengene til å strekke til. Folk (og dataserveren) vil tro at jeg har et lavtlønnsyrke, er trygdet eller rett og slett er uøkonomisk. Når sannheten er at jeg som frilans skribent faktisk tjener godt over gjennomsnittet, men mottar honorarene mine på så ujevne tidspunkt at det av og til krever ganske nitid planlegging.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 26 sep. 2006 20:18 Privat melding

Skal ikke se bort ifra at en del runder av kantene litt i svarene og heller satser på å at "særegenhetene" blir godtatt etterhvert, nettopp for å prøve å komme lenger opp på scorelistene.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 3 okt. 2006 02:52 Privat melding

Scoren betyr ingenting mener jeg da..svar hva dere vil og følg magefølelsen....noen ulikheter skaper jo bare nysgjerrighet og utvikling.

Blar meg alltid forbi mine "tvillingsøstre"...skal jo være litt futt og fart;-)

Stor klem til MmeKnorr forresten...som har bestemt seg for å ikke like sånne som meg!