Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 12:34

Stadig leser jeg at menn søker sexy kvinne, men skal jeg være oppriktig, forstår jeg ikke hva dere egentlig søker med disse ordene....

Så til dere edle herrer i alle aldre: HVA ER EN SEXY KVINNE?

:-)

Skjult ID med pseudonym lurifax to. 10 des. 2009 12:41

En sexy kvinne har seksualitet. I den forstand at hun vet hva en mann vil ha, byr på seg selv, og kanskje har noe udefinerbart som man ikke kan forklare.

En billedskjønn potetsekk vil score mye bedre her på Sukker enn i RL. Og det er en del av dem.

Skjult ID med pseudonym jordnæren to. 10 des. 2009 12:47

Sensualitet.

Når tunga vår henger ut.

Og det er ikke nødvendigvis bare på grunn av det ytre. Snarere er det vel heller sjelden isolert til det ytre. I hvertfall for de av oss som kan kalle oss Mannfolk.

Skjult ID med pseudonym Hofingen to. 10 des. 2009 13:10

Enkelt forklart, hun jeg forelsker meg i, er for meg verdens mest SEXY!!!
Det er ei som får meg til å ikke ville ha eller tenke på noen andre damer som annet enn venner.

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 13:53

Men dere som har svart.....jeg vet jo hvordan dere reagerer på sensualitet og begrepet sexy....tunga ut og rare i blikket osv....*S*

Men HVA er det som får dere til å se ut som siklende hunder? Er det klærne hun har på? Midjen? Blikket? Utringningen? Holdningen?

Dere må beskrive, karer....eller er det umulig? Æ bærre spøøøør ;-)

Skjult ID med pseudonym Hofingen to. 10 des. 2009 14:11

Det er ikke lett å forklare det @Z.....Blikket, holdningen, utstrålingen, hva hun gjør med meg/ for meg, hvordan hun får meg til å føle....den beryktede kjemien kommer jeg altså ikke unna......Sexy er ikke så mye det jeg ser, mer det jeg føler.
Ble det noe bedre Z? eller er det bare babbel som alt annet ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 14:15

Synes det var et helt topp svar jeg, Hofingen!
Jeg tror dere menn legger ulike ting i dette, og derfor er dere også hver enkelt av dere som har spisskompetanse i emnet.
Derfor må jeg jo lytte til dere, og høre hva enkelt av dere sier, mener, føler og tenker og hva dere ser for dere hos en sexy kvinne :-)
Takk for flott svar.

Skjult ID med pseudonym Hofingen to. 10 des. 2009 14:28

Bare hyggelig å kunne hjelpe ;)
Men det du sier om spisskompetanse i emnet.. Hmmm hvordan klarer man egentlig å oppnå det da?
Men at vi legger ulike ting i hva som er sexy, finns det nok ingen tvil om, men sånn er det vel hos dere jenter/ damer også, men jeg tror nok også at det er veldig aldersbetont, sexy har nok forskjellig betydning i forhold til hvor du er i livet. Var nok mye mer opptatt av det ytre når man var yngre.....
Men for å spørre deg om det samme da, hva er en sexy mann?

Skjult ID med pseudonym snikkerboa to. 10 des. 2009 14:30

Så hyggelig at gutta her hjelper Z og bli klokere på dette området da:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 14:44

Dere menn har jo spisskompetanse hver for dere og helt individuelt bare i kraft av å være menn, Hofingen :-)

Det er nettopp derfor det er fint at så mange som mulig sier hva DE mener. Så kan vi kvinner gledes og berikes!
(Det er selvsagt fantastico om jenter også skriver i denne tråden altså!)

Fortell mer om det med aldersbetont da vel? Hvordan tenkte du før kontra hva er sexy for deg nå, Hofingen?
Hva har endret seg - for du mener vel ikke at ikke det ytre spiller stor rolle ang. det å være sexy på en eller annen måte?

snikkerboa! Kanskje jeg trenger å lære mer om det? Kanskje jeg er nysgjerrig av meg og vil lære og vite hvordan dere menn tenker?
Fint det vel......er det ikke det da? :-)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa to. 10 des. 2009 14:49

hehe viktig og være åpen og trekke til seg den kunnskapen man kan:) Bare det at du faktisk lager en egen tråd for dette for du ønsker og høre gutter/jenters synspunkter på dette er ikke værst:) Men husk.. du kan ikke vite for mye da, for da forsvinner jo spenningen også på en måte. Og vite hvordan menn tenker vet jeg ikke om jenter er klar for altså:)

Men for all del Z, liker tråden jeg:) så skal oppføre meg og ikke ødelegge tråden din..hehe

Skjult ID med pseudonym The One to. 10 des. 2009 14:50

Dette er jo et ganske vidt tema så jeg begynner å liste opp noen punkter i førsteomgang.

-stemmen
-smilet
-klærna
-bevegelse
-en form for arroganse
-klesstil
-ordene som kommer ut av hennes munn
-selvironi
-humøret til damen kan påvirke om hun er sexy eller ikke

Det var jo en start

Skjult ID med pseudonym Hofingen to. 10 des. 2009 14:57

Når man var ung var det nok lettere å se på på et pent ytre som nok til å være sexy, men ettersom åra går/ har gått har betydningen av sexy fått en helt annen verdi.
Som ung var det jo lett å kalle seg forelska i et pent utseende og være meget glad og fornøyd om man fikk bli sammen med ei slik jente. Men det var jo gjerne forhold som ikke holdt så veldig lenge av gangen, ble litt vel overfladisk.
Nå er det jo som jeg sa tidligere at det er helt andre verdier som gjør ei dame sexy. Er vel det jeg mente med aldersbetont.... sett med egne øyne, sikkert mange som er totalt uenige i det da. ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 14:59

snikkerbua

Jeg lager ikke denne tråden fordi jeg sitter usikker hjemme og har planer om å øve meg i å bli sexy foran speilet for meg selv altså!
Og alle jenter vet NOE om hvordan man skal oppføre seg for å virke sexy. Men jeg leter ikke etter råd. Jeg er ute etter mangfoldet blant dere menn - rett og slett fordi jeg synes det er morsomt, spennende, fascinerende og ikke minst litt underholdende....

Og ang. ødeleggelse av tråder......jeg har god takhøyde og raust blikk på akkurat slike småting - fyr løs, og alt blir morsommere!

Kult at du vil være med å leke litt fremfor å sitte innelåst i snikkerbua di og spikke, tenke og tvinne tommeltotte, forresten ;-)

(mann 42 år fra Vestfold) to. 10 des. 2009 14:59 Privat melding

Når dere beskriver hva sexy er for dere.. ikke bland inn og snakk for alle menn. For meg er sexy noe som er tiltrekkende sensuelt og mentalt. Trenger heller ikke være en kvinne :) En bil kan være sexy, en handling kan være sexy..

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 15:03

Det er nettopp det jeg er ute etter, Kodal. Din mening helt subjektivt på samme måte som alle menn sine subjektive meninger.
Men fortell mer da? Hvilken handling kan være sexy for deg? :-)

Skjult ID med pseudonym LilleMy to. 10 des. 2009 15:05

Jeg vet hvem jeg er, og det gjør meg sexy! ;-)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa to. 10 des. 2009 15:07

hehe, sikker på at du ikke står foran speilet hjemme nå og poser litt:) Det varmer skikkelig i hjerteroten nå når du sier slik altså, godt og vite at du har god takhøyde og er raus:)

Er en stund siden jeg har blitt sendt i snikkerboden gitt:) Blitt litt mer fornuftig med årene vettu. Dessuten har jeg ikke plass til flere slike treskulpturer:)

Skjult ID med pseudonym Hofingen to. 10 des. 2009 15:21

ler av @LilleMy c",)

Skjult ID med pseudonym The One to. 10 des. 2009 15:30

Det mest sexy må jo være.....etter en kjempekrangel , man er på vei i seng for kvelden og han prøver å gi en nattakos....og hun responderere ikke med "ikke nå jeg har vondt i hodet", men med..........ligg stille og du skal få noe du aldri glemmer

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 15:34

snikkerboa. Ja, jeg må nok si at jeg ikke står og øver meg lenger. Men jeg har både sunget foran speil og kysset på speil. Helt klart! :-)
Og du har rett. En snikkerbu er ikke noe blivende sted i lengden.......(annet enn når man rømmer fra ei adventssur kjærring)

The One
Nice one. DET forstår til og med jeg kan føles sexy for en mann. Surprise liksom.....WROMMM! ;-)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa to. 10 des. 2009 15:41

@Z Du har sluttet med det ja.. men da vet du at du er sexy da eller:) Har du bra sangstemme... eller sprakk speilet:) Men Z.. nå trenger jeg og vite 2 ting.. din alder samt hårfarge..:)

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 10 des. 2009 16:29

Begrepet 'sexy' har jo som funksjon at det beskriver noe som gir assosiasjoner til nettopp sex. Enkelte velger å omdefinere det til å beskrive noe man like gjerne kunne brukt adjektivene pen, vakker, søt eller liknende for. F.eks så bruker enkelte begrepet 'sexy' til å gjelde objekter som kanskje vekker følelser, men som jeg antar ikke er virkelige seksuelle følelser (f.eks biler som nevnt over).

En sexy kvinne er altså en kvinne som får menn til å tenke på sex. Eksakt hva som trigger disse følelsene vil jo variere fra person til person, men følgende attributter er vanlige:

Kropp - Kvinnen har en figur som innstinktivt får mannen til å tenke på sex. For de fleste så er dette utpreget feminine kurver og former, da gjerne store bryster og litt ekstra på hoftene.

Blikk - Hun har soveromsøyne, og et flørtende blikk med frekke hentydninger.

Stemme - Fløyelsmyk stemme, prater i rolig tempo, kanskje hun småstønner litt innimellom ;)

Klær - Hun går kledd i klær som fremhever kroppen og kurvene, og viser mer av sin feminitet enn det som er vanlig. Grensen til tacky eller vulgær er dog ofte hårfin.

Bevegelser/føring - F.eks utpreget feminin og svaiende gange i høyhælte sko.

Ordet sexy er som nevnt personlig for alle som bruker det. En kvinne med bustesveis og pysjamas kan vel så gjerne være sexy for en mann som har gode assosiasjoner til søndagsex.

Skjult ID med pseudonym go to. 10 des. 2009 16:54

En kvinne her. En voksen, en:)
Dere snakker her om alderen og det er selvklart at alderen har stor betydelse i hva sexy betyr til det motsatte kjønn.
Unge mennesker uten livserfaring i parforhold, de ser mye mere på det ytre og tror at alt som glitrer er gull. Men med alderen forandrer både gutta og jenter preferanser og det som har vært meget sexy er fortsatt ganske sexy å se på, men kanskje ikke så mye sexy lenger å snakke med, men først og fremst føle. Her kommer i bilde godhet, tryghet, klokhet, spontanitet, morsomhet, intelligens eller hva det kan være for hver og en og forandrer våre syn på det meste. Vi utvikler oss bestandig også på dette område.. Og da kommer begrepene feminin og kjekk i bruk også.

Skjult ID med pseudonym bølle-per to. 10 des. 2009 16:57

En sexy kvinne er en kvinne som er opptatt av utseendet sitt: Dvs. hun bruker litt sminke, er opptatt av å se ordentlig ut på håret osv.. Ikke minst er hun omtenksom med hva hun har på seg.

Norske kvinner er usexy - de kler seg som nedbrente bål og de skryter gjerne av hvor lite sminke de har på seg.

Skjult ID med pseudonym go to. 10 des. 2009 17:00

Det har jeg hørt bølle-per, at dere gutta savner litt mere sminke på oss ;)

Skjult ID med pseudonym Hofingen to. 10 des. 2009 17:03

Jeg foretrekker lite sminke..... ;)

Skjult ID med pseudonym so what to. 10 des. 2009 17:03

Menn som søker sexy kvinne. De fleste gjør vel det, men styr unna de som skriver det i profilen. Trodde ikke menn var fult så lavpanna og lite sosialt intelligente.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 10 des. 2009 18:01

eh...det er da vel så mange kvinner som søker etter sexy, kjekke mannfolk, høye mørke menn, 'mannen med stor M', og andre ting som går direkte på utseende eller utstråling. Det er kanskje ikke fullt så lavpanna siden de er hunkjønn da eller?

Skjult ID med pseudonym bowser to. 10 des. 2009 18:14

En smal midje, runde faste bryster og rumpe, lange slanke ben, små føtter og hender, langt blondt hår og myke lepper.... Dette er sexy for meg. (..og de fleste menn)

(mann 42 år fra Vestfold) to. 10 des. 2009 18:16 Privat melding

Z: sensuelle/ følelser som utløses. Følelser er rare ting og pr definisjon irrasjonelle pga. folk reagerer forskjellig på samme ting/handlinger og tanker.. Flere mennesker kan gjøre samme handling, men kanskje man bare oppfatter den ene som sexy. .generelt er vel sexy noe som vekker en persons sensuelle tanker lyster, og kanskje ikke så mye hva man har på seg eller ikke. En sexy handling for meg kan være noen som flørter helt enkelt. Hva med deg da :) Nå er jo denne tråden på vei dit hvor vi fisker etter hva folk tenner på hehe..

Skjult ID med pseudonym juletissen to. 10 des. 2009 19:02

Selve definisjonen på sexy? "Eliseb"

Skjult ID med pseudonym Pastill to. 10 des. 2009 19:16

Hva som er sexy er jo en smaksak og opp til hver enkelt. Jeg synes damer kan være sexy på mange måter, og jeg kan ikke beskrive det.

Ellers så støtter jeg det første innlegget til Hoffingen fullt ut. Hun som er min, er den mest sexy. :)

(mann 42 år fra Vestfold) to. 10 des. 2009 20:08 Privat melding

Ok da sender jeg ballen til kvinnene som gjemmer seg bak skjulte idèr.. hehe hva er sexy for dere.. Kan tenke meg det er omtrent det samme. Men alltid morro å høre formuleringen da :P Z: hva er sexy for deg og de andre damene her.. :D

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 22:59

snikkerboa
Jeg liker å synge. Det er det viktigste. Jeg vet i grunn ikke at jeg er sexy, nei. Burde jeg vite det?

wintermute
Du snakker om presisjon ang. beskrivelsene dine. Du har virkelig tenkt i gjennom dette her du! Og jeg forstår alle punktene dine :-)

go
Jeg forstår hva du mener, tror jeg. Men er det sånn da at disse andre, fine kvalitetene betyr mer enn det å være sexy med alderen?

bølle-per
Ler....ok. Sannheten er talt! Norske jenter er usexy. Men hvilke jenter ER sexy da.....og hvorfor?

so what
Du aaaaaaaner ikke hva man kan dumpe over å lese i profiler. Det er flott underholdning og ikke så rent lite fascinerende til tider...

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 23:01

bowser
Så for deg og de fleste menn, er sexy i all hovedsak eller i det hele tatt utelukkende utseendebasert?

Og jeg forstår guttene som sier at eliseb er sexy. Hun ser ut til å være en flott kvinne. Men jeg tror nok hun er mer enn et ytre. Bra! :-)

Skjult ID med pseudonym go to. 10 des. 2009 23:12

Z, jeg er overbevist at de aller fleste menn som vil ha en seriøs og lang forhold søker mere etter de fine kvaliteter og mener Kvinner som eier disse kvalitetene er mere sexy for dem. Men det finnes en del menn som vil absolutt ha en blondine med store pupper, uansett hva hun har under sveisen. Men smakken er som... du vet...
Jeg har en venn som nærmer seg 50, han mente alltid at det er Dolly Parton som er mest sexy kvinne i hele verden og ... han mener det fortsatt :)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa to. 10 des. 2009 23:16

Hvordan vet du det Z? Bare og vise bilde av deg det så får du nok raskt tilbakemeldinger:) Men jeg tror jeg har vært innom profilen din:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 23:16

Joda, jeg tror også at de aller fleste menn vil ha noe litt mer enn en barbie......jeg undervurderer ikke menn til noe annet.
Men da beveger vi oss kanskje litt på siden av hva menn synes er sexy. En ting er hva de mener er kun sexy, noe annet hva de søker.

Eller? :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 23:18

snikkerboa
For å være litt seriøs, er det ikke viktig for meg å legge meg på vekta og bli veid i grader av sexy. Jeg er jo meg, uansett.
Men jeg synes likevel det er interessant å se hvor bevisste menn er om dette, og hva dere mener om saken uavhengig av meg :-)

Mulig du har vært innom profilen min ja....men det vet jeg jo ikke.

Skjult ID med pseudonym go to. 10 des. 2009 23:23

Jeg tror ikke det er noe eller, for de søker hva de mener da de er litt eldre, erfarne og modne til noe mere seriøst enn bare date barbiene.

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 23:25

Sikkert sant det - selv om jeg tror at mange unge også har huet med seg i valg av partner og ikke bare ser på pupper og lår.
Men selv om jeg velger meg en mann av helt andre årsaker enn at han er sexy, er jo fenomenet sexy spennende i deg selv, go :-)

Skjult ID med pseudonym Hanløve to. 10 des. 2009 23:25

Z,, Enkelt men sant ; Sexy kommer innenifra... bevegelser,,,, tone treff i samtaler,,, våge,, skjult flørting,,, ømhet .... oppmerksomhet... listen min er lang og den er ikke basert på utseende!

Disseflotte sexy damene finnes i Norge,, og i italia, spainia og portugal!

Jeg derimot forstår ikke 'mannen med stor M' begrepet !?

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 23:29

Men Hanløve? Mener du at man kan lære å bli sexy da? Er det, eller kan det være en tillært egenskap?

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 23:30

Mann med stor M betyr for meg:
Han jeg vil ha, han jeg vil leve med, han jeg vil være kjæreste med, han over alle andre. HAN. Altså mannen med stor M.

(Hadde vært kult å møtt ham snart, by the way :)

Skjult ID med pseudonym go to. 10 des. 2009 23:33

Mannen med stor M, trenger ikke å være så voldsomt sexy. Men han absolut må være romantisk

Skjult ID med pseudonym go to. 10 des. 2009 23:36

Men, Z, HAN er med stor H, ikke med stor M da / nå ler jeg :) /

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2009 23:39

Ler.....og først NÅ skjønte jeg hva du spurte om! Doink! Men likevel: Mannen med stor forbokstav. Altså mann med stor M!

Skjult ID med pseudonym Hanløve fr. 11 des. 2009 00:08

Z,, Ja så absolutt kan man lære seg det,, men stort sett er det vel tillært over tid! Men det er mitt syn! Synes forøvrig du har en fin, noe sexy flyt i tekstingen din :)
Så mannen med stor M, er han; som blir din lengsel, som ødelegger konsentrasjonen på jobb, som gir mening ??

Doink! er et bra morsomt uttrykk :)

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) fr. 11 des. 2009 00:14 Privat melding

*lurer veldig på hva jeg er*

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 00:15

Wey, wey, wey! Jeg har noe sexy flyt i tekstingen min. Kult! Jeg samler sammen poengene og trykker dem til min fagre bringe.
Takk! Det er da noe, liksom! :-)

Livet har stor og viktig mening for meg både med og uten mann, Hannløve. Men Mannen med stor M er han som får hele meg, ja!

Skjult ID med pseudonym Hanløve fr. 11 des. 2009 00:27

Tebsil! Det lurer jeg på også! Z. Flott innstilling!

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 11 des. 2009 00:29 Privat melding

Z: hvis du besøker mailen min så kan jeg se om du er sexy eller ikke.. advarer deg og.. Jeg svarer ærlig..! Det gjelder dere andre og hehe spør dere meg får dere svar :)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 11 des. 2009 00:31

Syns det er mange sexy kvinner her inne jeg! Er vel ingen enkel forklaring på hva som er sexy. Glimt i øyet, god humor og lite selvhøytidelig kan jo være ganske så sexy!;)

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 11 des. 2009 00:31 Privat melding

I følge sukker er du kvinne 34 år som søker et mannebein å plage resten av livet hehe Neida.. Tebsil *klem* søtaaa

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 11 des. 2009 00:34

@Z

Som du sier her litt tidligere om at du "leter etter en mann av helt andre årsaker enn at han er sexy", er det ikke sånn at om du finner denne mannen med stor M, er ikke han da sexy for deg?
Sånn er det ihvertfall for meg, finner jeg den dama som rører ved de riktige følesene mine og jeg ikke har øyne for noen annen, vil jo hun selvfølgelig stå frem som den mest sexy for meg. Og det er vel det dette fenomenet egentlig handler om.

@tebsil

Er ikke noe å lure på hvem du er vel, du har et akkurat like stort potensiale som alle andre her til å være sexy.
Når den "rette" dukker opp vil du også være hans mest sexy dame.

Skjult ID med pseudonym ano fr. 11 des. 2009 01:00

Jeg er kvinne, men har ofte fått de samme tilbakemeldingene fra ulike menn. Det som er felles for mange, er at de synes jeg er feminin i bevegelser, utseende og sist men ikke minst min evne til å gi av meg selv. At jeg responderer på kjertegn på en måte de liker, i tillegg til at jeg gir mye.

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) fr. 11 des. 2009 01:07 Privat melding

Jeg er ikke så opptatt av om folk syns jeg er sexy eller ikke. De må like meg for den jeg er. Sexy er et dårlig ord. Fotomodeller og undertøysmodeller kan være råflotte, men ikke sexy. Et klesplagg kan være sexy.

Jeg vil heller høre at jeg er et flott menneske - humor, latter, glimt i øyet, tålmodig, flink til noe, gohjerta, ærlig, gjør noe bra for andre, osv osv..

Jeg er bare en helt vanlig trønderjente som søker ekte kjærlighet i en ekte mann. (ikke ektemann )

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 11 des. 2009 01:29

@tebsil

Er jo akkurat det jeg sier, det går ikke ikke kun på det ytre, mesteparten av det som oppfattes som sexy kommer innenfra, og for den mannen som kommer til å føle kjærligheten sammen med deg, vil helt sikkert gi deg akkurat det du vil høre. Og om han er som meg og mange andre vil jo han kalle deg sexy.

Eneste grunnlaget jeg kan si noe om deg på er jo hva jeg ser, jeg kjenner jo ikke deg ;)
Men det jeg ser er jo ei flott jente med et sjarmerende smil og lekne øyne....og av det jeg har sett du har skrevet her og i andre tråder så virker du som ei ærlig, varm og trivelig jente også.

Men dette er jo kun min oppfatning/ mening om deg.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 09:09

Kodal
"Tør" ikke legge meg frivillig i galgen.......hutre hutre ;-)

Hofingen
Nei, er det ikke nødvendigvis helt sånn for meg at om jeg finner mannen med stor M, er han mest sexy for meg.
Eller jo, selvsagt vil han være sexy for meg, men ikke mest sexy av alle og alt i hele verden for meg.

Sexy kan for meg være en egenskap jeg ser også hos menn jeg ikke ønsker meg som kjæreste. Sexy kan jeg se i så mange.
Derfor vil ikke min kjæreste nødendigvis vinne the total sexypokal, men at han vil være DØNN sexy sånn tidvis og så ofte at jeg hiver meg over ham? Å joda.....det kan jeg love deg! Jeg kan også love deg at han vil være best på ALLE måter i hele verden for meg! :-)

Skjult ID med pseudonym LLL fr. 11 des. 2009 09:23

En sexy kvinne er en dame som har fint hår, fine lår og har passevis store pupper og vakker ansikt . Det er en sexy kvinne. Men jeg leter ikke etter sexy kvinner , men heller atraktive. Fordi det er lett å finne sexy kvinner med de fleste prøver å skjule sin dårlig personlighet med utseende sit .

Skjult ID med pseudonym go fr. 11 des. 2009 11:21

LLL, så det er ikke lov å være pen uten å gjøre menn misstenksome ?
Jeg har meget fint hår, ganske fine lår og flotte pupper. Ansikten er jeg også fornøyd med og får ofte kommentarer at jeg ser flott ut. Men hos deg har jeg ingen sjanse?

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 11 des. 2009 11:25

Kan tenke meg det med håret ditt @go! Det er sikkert veldig flott selvom jeg ikke har sett deg! Føler jeg har vært borti noe hårprat med deg før.. ;)

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 11 des. 2009 14:16

@Z

Det er jo det som er så fantastisk med oss mennesker, at vi ikke oppfatter ting og tang på samme måte, mens i "bunnlinja" er vi jo relativt like alle sammen. Vi har alle et ønske om å treffe akkurat den RETTE.
Hva vi da velger å kalle det spiller egentlig ikke så stor rolle, bare man kan være ALT for hverandre.

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) fr. 11 des. 2009 15:30 Privat melding

@hofingen
Takk =)

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 11 des. 2009 17:20

@tebsil

Bare hyggelig det... ;)

(mann 47 år fra Akershus) fr. 11 des. 2009 17:48 Privat melding

vel, alt er relativt. Hva er en sexy kvinne? Kommer helt an på det. Alt fra utstråling til et vakkert smil.

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) fr. 11 des. 2009 18:50 Privat melding

*smiler alt jeg kan*

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 19:23

Selvsagt er det utseende det går på når det er snakk om sexy, måten hun går og beveger seg på.
Den perfekte kvinne er både sexy (som beskrevet lengre opp )og og har en personelighet som matcher. Men hun finnes ikke.

Skjult ID med pseudonym giftekniv fr. 11 des. 2009 19:24

joda, hun finnes, bowser :)

Skjult ID med pseudonym miyata fr. 11 des. 2009 19:29

En sexy kvinne er en kvinne som er seg selv og som jeg synes er god = Kjærlighet er ikke å kreve av andre, det er å gi av seg selv

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 19:37

Tro meg , jeg har møtt tusenvis av damer , hun finnes ikke.

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 11 des. 2009 21:00

@bowser

Selvfølgelig finnes hun..... ;)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 22:23

Smiler.....hva leter du etter da om hun ikke finnes, bowser? Hvilke krav er det du dumper?

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 11 des. 2009 22:25

har du tenkt på at det er deg det er noe galt med, bowser?

Skjult ID med pseudonym go fr. 11 des. 2009 22:30

Ja, elfrodo, riktig, alle perfekte og sexy i tillegg gjemmer seg for bowser

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 22:39

Jo da , det er jo selvsagt bare min feil at de flotteste damene har null mellom ørene. Det hadde jo egentlig ikke gjort noe om de bare hadde holdt kjeft.
De som har noe mellom ørene bare krever noe av meg, forteller meg hva jeg kan og ikke kan gjøre. Det funker ikke for meg. Nei , trives som singel , men må jo ha litt selskap innimellom. Uansett IQ ;)

Skjult ID med pseudonym juhuu fr. 11 des. 2009 22:42

Høres ut som ett grepa mannfolk du bowser! en som ikke plager damene i utide ;D

(mann 51 år fra Oslo) fr. 11 des. 2009 22:42 Privat melding

En liten trøst for oss som ikke har sååå mange å velge mellom; det er ikke alltid kvantiteten som teller ;-)

Skjult ID med pseudonym go fr. 11 des. 2009 22:56

bowser! Du har i hvert fall fantastisk innsikt både i deg selv o dameverden.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 22:58

Kanskje du bare har møtt flotte damer som har null mellom ørene da, bowser. Er jo en mulighet, folkens?
For det finnes faktisk en del jenter som er usikre på seg selv og derfor byr mer på silikonpuppene sine enn på seg selv :-)

Skjult ID med pseudonym go fr. 11 des. 2009 23:02

Z, han bowser sier at de jentene som hadde noe mellom ørene sine brukte det til å tilrettelegge ham. Så han er skuffet både av de kloke og de med store pupper :))))))))))

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 23:03

Hva er i veien med silikonpupper ? De er da både flotte å se på og ta på.
Jeg klager ikke , jeg har ikke noe problemer med å finne damer.

Skjult ID med pseudonym go fr. 11 des. 2009 23:07

Nei, jeg vet ikke noe om silikonpupper, har aldrig hatt sjanse å ta på dem og når jeg ser på dem, tenker jeg bare : "stakkars jente"

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 23:07

go
Men jeg mener i min naivitet at de jenter som kun irettesetter menn ikke er de klokeste. Det var her jeg/han bet seg selv litt i halen...

bowser
Jeg sa ingenting galt om verken din klaging eller om silikonpupper jeg. Gjorde jeg vel? Du på ta på deg rette briller, mann! ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 11 des. 2009 23:07

Hahahahha ... Det er godt det finnes noen for alle ;oP

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 23:12

@ smily
Det virker jo ikke som det finnes noen for deg ....
Det er noe som heter å være for kresen for sitt eget beste.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 11 des. 2009 23:14

@bowser
Hvordan vet du hvor kresen eller ikke jeg er ?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 23:15

bowser er visst i det litt nææææææsty hjørnet i dag......der man er i overkant ærlig. Gjelder dett bare helgekvelder eller, bowser? :-)

(kvinne 29 år fra Oslo) fr. 11 des. 2009 23:17 Privat melding

@bowser
Stakkars, stakkars deg. Får håpe dette bare er en fase. Kjenner mange supersexy, smarte damer. De bare unngår folk som deg :-)

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 23:20

Det er ikke synd på meg. Jeg får det jeg vil alikevell jeg, lille eliseb.

(mann 45 år fra Akershus) fr. 11 des. 2009 23:23 Privat melding

Kanskje ikke akkurat ikveld, bowser?

Skjult ID med pseudonym sain fr. 11 des. 2009 23:23

I`m to sexy for my car, to sexy for my house, to sexy for my shirt, to sexy for you, yes it hurts :O

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 11 des. 2009 23:24

Bowser, det er ikke oss du skal overbevise, det er deg selv ;-)

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 23:26

Må jo ha pauser iblandt, klar igjen i morgen

Prøver ikke overbevise noen om noe jeg ... bare at perfekte damer finnes ikke.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 23:30

......og igjen spør jeg deg, bowser: Hva søker du på sukker?

(Sorry at jeg maser litt altså, men jeg er nysgjerrig av meg, ikke sant?)

Skjult ID fr. 11 des. 2009 23:33

Stop hatin!

Skjult ID med pseudonym bowser fr. 11 des. 2009 23:36

Jeg søker damer, og skulle den perfekte dama dukker opp får vi se.... har det ikke travelt.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 des. 2009 23:38

Næmmen! Du trodde miiiikrolitt på under likevel du, bowser! Så digg. Først sier du ikke at hun finnes, men så KAN du treffe henne!

Digg. Virkelig digg :-)

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 11 des. 2009 23:49

@bowser
Du får jo ikke det du vil. Du vil ha damer som er pene OG smarte. Du får bare dumme, pene damer ;-)

Skjult ID med pseudonym go fr. 11 des. 2009 23:50

Jeg holder tommelen for deg, bowser fra NÅ !

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 11 des. 2009 23:51

Finnes det egentlig så mange pene OG smarte? ;-)

Skjult ID med pseudonym go fr. 11 des. 2009 23:52

eliseb, det er ikke riktig, bowser sier at han får kloke damer som kjefter mye på ham og da tyr han til silikonpupper, eller fårstodd jeg deg ei, browser?

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 12 des. 2009 02:03 Privat melding

Finner jeg en dame her på sukker kan hun bare vente seg.. Flink med fingra sier noen ;) time kroppsmassasje m/ olje. Så en varm dusjh.. Og så kan hun ligge å slappe av på strandstolen/ med fotbad å se på meg gjøre rent og lage mat på kjøkkenet iført kun et forkle.. Når hun har spist og er mett, kan hun rape fise som det passer seg uten å være flau. Deretter vil jeg fortelle henne hvor vakker hun er og at ingen kan måle seg mot henne. Jeg vill trekke frem noen velsorterte velduftende blomster å spørre henne... hmm lost in space her.. der slutter vi :D

(mann 36 år fra Akershus) lø. 12 des. 2009 02:05 Privat melding

Hahahaha:-),flink med fingra og rape og fise............LOL :-) hyggelig fyr du:-)

(mann 29 år fra Oslo) lø. 12 des. 2009 02:06 Privat melding

Og budskapet er styr unna kloke silikonpatter?

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 12 des. 2009 02:08

Kloke silikonpatter? har du møtt de hahahaha:-)

Skjult ID lø. 12 des. 2009 02:09

Hva har du røyka i kveld Kodal? :-))) artig innlegg , det skal du ha!

(mann 29 år fra Oslo) lø. 12 des. 2009 02:23 Privat melding

Gud hjelpes; det er så mange av de at jeg pent må bokse de unna, på linje med som når jeg løper forbi Jernbanetorget med en sprøyte heroin i hånda. Det ekke no' pent syn, for å si det slik.

Neida. Fra alvor til spøk. Jeg forsøker så godt jeg kan å styre unna ukloke mennesker. Derfor har flertallet silikonpatter jeg har møtt foreløpig vært usedvanlig oppegåendes. Dog det må nevnes at dette "flertallet" er et veldig fåtall;)

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) lø. 12 des. 2009 02:57 Privat melding

*har sluttet å smile*

(mann 29 år fra Oslo) lø. 12 des. 2009 03:06 Privat melding

Åh. Har du silikonpatter?

Skjult ID med pseudonym R lø. 12 des. 2009 03:08

*Skulle ønske at ordet silikonpatter ble skiftet ut med noe litt penere....*

Skjult ID med pseudonym The One lø. 12 des. 2009 03:15

@R

Er glamorpupper bedre ;-)

Skjult ID med pseudonym Suislier lø. 12 des. 2009 03:19

Hva er sexy? hot or not dot com har svaret.

(Legg merke til at det ikke er mye som skal til.)

Skjult ID med pseudonym R lø. 12 des. 2009 03:38

Ja, glamourpupper er bedre, ha ha :-) Go boobs.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 12 des. 2009 10:35

Det er vel ikke noe å henge seg opp i om damen har "glamorpupper" (haha , flott ord ). De fleste som har det har jo en normal str og man hverken ser eller kjenner at hun har det. Jeg har det ikke selv men vet om flere som har tatt det vaget.

Skjult ID med pseudonym go lø. 12 des. 2009 11:34

Kodal, fin drøm :)
Har et spørsmål, jeg : Ved blomsteroverlevering, har du forkle på deg eller ei?

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 12 des. 2009 11:51 Privat melding

Go: Sa jeg at det var en drøm..? :) du kan bare lure hehe

Birk82: hehe det er morsomt at det er fise rape og flink med fingra du la merke til :D :D

Skjult id: Bruker ikke dop jeg :D

Skjult ID med pseudonym go lø. 12 des. 2009 11:57

Kodal, hvis det ikke er en drøm så må det være et mål og da skjønner jeg at du er en som vet hva du vil.
Den jenta du møter, uanset her eller der ute i den virkelige substansen, hun skal ha det fint hos deg, tror jeg :)

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 12 des. 2009 12:17 Privat melding

Go: kvinne.. Det er det jeg vil ha hehe.. trenger ikke silicapatter eller brasiliansk rumpe.. Jeg styrer unna de barbiejentene likevel. Det er ikke så mange kvinner jeg trekkes mot her inne eeh Dette ble en annen tråd tror jeg lol rofl imao Jeg tror alle de kvinner som finner en her vil få det bra.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 12 des. 2009 13:03

Hææææ? TROR du virkelig det, Kodal? Tror du at alle jenter som finner eg en her vil få det bra? Det tror faktisk slettes ikke jeg :-)

Men jeg tror at noen få vil få det megadritabra!

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) lø. 12 des. 2009 16:24 Privat melding

Heile mæ e faktisk ækte.
Uttrulig, men saint!! hehe..

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 12 des. 2009 16:56 Privat melding

Z: Det jeg mener er at hvis du vil finne noen her inne gjør du det ved seriøs kontakt innimellom disse teite trådene :D Sa ikke at alle ville finne seg en her, men at de som fant en.. Noen finner kanskje en god venn bare..
Må jo si at plutselig står prinsen din der og du er fortapt :D hehe
Mange ser på bildene og leser ut fra match.. De glemmer at det faktisk er kjemien som betyr mest.. Så ut fra hva du leser kan du gå glipp av den rette ved at du ikke snakker med folk..
Mitt tips er å finne det i profilen som passer deg. eksemplvis for meg er trening, fisking, lek.. kanskje noen har samme dyr som deg eller samme type jobb eller hva som helst.. Men snakk med folk..
Jeg snakker gjerne med noen selv om de ikke passer.. kanskje har noen et bra tips eller for din del en kamerat som kunne passet hvem vet.. det er som nåla i gulvfilla.. du finner den ikke før du vrir den :)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 15 des. 2009 13:48 Privat melding

@TS/Sexy
Hva med heller eksempler på kvinner som oser sexy? For sexy kan være så mangt.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 15 des. 2009 15:48

Om du sier at plutselig står prinsen der og jeg er fortapt, så håper jeg inderlig at du får rett. Og det ganske fort, Kodal!
Er egentlig klar jeg.....det er nok derfor jeg er litt lei av nettdating og så lite offensiv som jeg noen gang har vært for tiden. Paradoks ;-)

(mann 49 år fra Østfold) ti. 15 des. 2009 17:40 Privat melding

Enig med JarlH. Veldig lett å bare vise til eksempler av arten sexy. Angelina er jo rødglødende. Et par stykker her inne også, faktisk ;-)

(mann 29 år fra Oslo) to. 17 des. 2009 05:45 Privat melding

Nå virker jeg kanskje overdrevent negativ. Angelina ser da virkelig ikke ut om dagen. Makan til radmagert menneske skal du se lenge etter. Ansiktet kan jeg til dels være med på, men resten? Det er da ingenting sexy med en skinnpose full av kyllingknokler.