Alle innlegg Sukkerforum

Tegn på at han liker deg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MiA to. 10 des. 2009 20:18

1. Han ringer uten å ha noen særlig grunn. Hvis en mann virkelig liker deg så venter han ikke fem dager med å ringe, men er emosjonelt tilgjengelig for deg. Han ringer akkurat når han føler for det, selv om det bare er for å si hei eller høre hvordan dagen din har vært.
2. Han søker ditt selskap aktivt. En mann som virkelig liker deg vil dessuten gjøre en innsats for å se deg regelmessig. Han ønsker å tilbringe tid med deg uavhengig av hva dere skal gjøre sammen. Så hvis daten din inviterer deg til bare å komme over å se film, ta en kaffe etter jobb eller ber om selskap mens hans skal vaske klær, så er dette et positivt signal på at han virkelig liker deg.
3. Han setter av tid til deg. Selv i om han har et travelt og overbooket liv så gjør en mann tid for deg i livet sitt, hvis han virkelig liker deg. Så hvis han drar av gårde på en forretningstur men ønsker å se deg før han drar, snakke med deg når han er borte eller ønsker å lage planer med deg straks han er tilbake, så er det signaler på at han virkelig liker deg.
4. Hans venner har hørt om deg. Kanskje du har datet menn som har gitt deg masse oppmerksomhet, blomster og gaver men aldri introduserer deg for menneskene i livet hans? Slik oppførsel kan være forvirrende, men sannheten at en mann som virkelig liker deg vil inkludere deg i hele livet sitt. Det betyr at vennene hans vil vite om deg og etter en stund vil han også introdusere deg for dem og gjøre deg til en del av hans indre sirkel.
5. Han tar seg tid til å bli kjent med vennene dine. Han deler ikke bare sine venner med deg han ønsker også å bli kjent med og verdsetter dine venner, uten å flørte med venninnene dine.
6. Han ser deg i øyene. Et sterkt signal på at han virkelig liker deg er evne til å være komfortabel med mye øyenkontakt. Hvis en mann har vikarierende motiver er han ikke interessert i hvem du virkelig er og vil ikke bry seg om å se deg i øynene.
7. Han lener seg framover mot deg når dere snakker. Ikke bare øynene men også kroppsspråket snakker. Hvis han lener seg fram når han snakker, holder øyekontakt, ikke krysser armer og ben og snur kroppen sin mot deg, viser han at han er emosjonelt tilgjengelig og interessert gjennom kroppsspråket sitt.
8. Han lytter til deg. Hvor godt han lytter og responderer på det du sier er det et signal på om han virkelig liker deg. Spør han spørsmål, ønsker han å få vite din mening og er genuint interessert i hva du har å si? Når en mann virkelig l

Skjult ID med pseudonym lashes to. 10 des. 2009 20:20

Oi oi, det må da være fantstisk at en mann er sånn mot deg..
never happend..

Skjult ID med pseudonym ps to. 10 des. 2009 20:22

Orket ikke lese . Dette kan du sende inn som en novelle.....Hva skal diskuteres ?

Skjult ID med pseudonym MiA to. 10 des. 2009 20:25

Har ikke skjedd meg heller ;o) Kanskje man bør lage en sjekkliste å ha med på daten?

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 10 des. 2009 20:28

Klart signal om at kommunikasjonen immellom en mann og kvinne er forskjellig:-).
Kjenner meg godt igjen i lista over og synes den er morsom/hyggelig:-).
Men jeg kan nå ramse den opp enkelt,sånn som jeg tenker!
Liker jeg deg godt og får de samme signalene tilbake/ting føles bra hehe ikke kjemi som dere elsker å bruke.
så går jeg inn for å ta deg med storm,på alle fronter,verre var det ikke;-).
Problemet var at du hadde alt dette i hodet;-),mens jeg hadde mine 6 setninger og et hjerte og ofre.-).
Resten ble historie

Skjult ID med pseudonym ...! to. 10 des. 2009 20:35

He he.
For *noen* kvinner vil dette være ønskedrømmen, men dessverre for menn kan man ikke følge slike ting som en standard oppskrift på suksess, fordi det *ikke* vil fungere på enkelte kvinner, og hun man er sammen med kan være en av *de* kvinnene.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 10 des. 2009 20:35

Dette har faktisk skjedd meg (synd det gikk for over ).... og det er noe av dette jeg mener en mann bør gjøre for å vise at han liker meg. :o))

Skjult ID med pseudonym Ciaro to. 10 des. 2009 20:37

Mye som høres veldig riktig ut på denne, men med 2 forutsetninger:

1. Lista går ut ifra at vi menn er ofre for våre egne følelser og handler deretter. Ville aldri vist så tydelig interesse ovenfor ei jente uten å få tilsvarende tilbake. :-)

2. Dette gjelder nok hovedsakelig i startfasen, og ikke like mye etter et forhold på mange år.

(mann 42 år fra Vestfold) to. 10 des. 2009 20:53 Privat melding

Du.. Tegn på at en mann liker deg er enkelt.. Han sier det..

(kvinne 29 år fra Oslo) to. 10 des. 2009 20:57 Privat melding

@lashes & MiA
Hva mener dere at det aldri har skjedd dere? Er dere seriøse?

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 10 des. 2009 21:04

Jeg bruker i hvertfall nr. 1, 2, 3 og 8 for å finne ut om en mann er virkelig interessert i å bli kjent med meg og ikke bare ønsker en
rask-og-fort-ferdig-flørt :-)

Skjult ID med pseudonym lashes to. 10 des. 2009 21:14

@eliseb: Har aldri skjedd, er seriøs

Skjult ID med pseudonym MiA to. 10 des. 2009 21:19

@eliseb: Seriøs jeg også

(mann 47 år fra Vestfold) to. 10 des. 2009 21:20 Privat melding

Hm... jeg er litt sånn. Går liksom ut i det med hele meg. Jeg kan ta en teit sammenligning..."man kan ikke bare være litt gravid..." Så... er man glad i noen gir man hele seg. Er jo ikke alltid så lurt det heller egentlig. Man kan bli for intens og selvsagt brent.

Men er det ekte kjærlighet, så funker vel alt. Off topic: Det som er synd er at kjærlighet bare er kjemi (i ordets rette forstand)... Men da velger jeg å si fy f.... for en deilig og gal kjemi;-)

(mann 36 år fra Akershus) to. 10 des. 2009 21:24 Privat melding

Been there,done that :-)

Skjult ID med pseudonym Hanløve to. 10 des. 2009 22:13

Mia! Du er fantastisk;) Dette er noe jeg gjør når jeg liker noen,, det er deilig å være slik men, det er et lite men,, det er ikke alltid nok. Og det tar meg da ca 2-3 mnd. med rehab aktiviteter for å nullstille kroppen etter dette! Det positive skal sies, er at det er så godt å like noen..... Mia, fortsett å skriv laaaange innlegg! Takk ;)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 11 des. 2009 00:19

Flott den lista der Mia! Det er vel faktisk omtrent sånn jeg ønsker å være overfor den som finner veien inn til hjertet mitt. Tror faktisk ikke det er en umulighet! Håper ikke det ihvertfall.. Den lidenskaplige interessen for den andre er fantastisk å oppleve, men faren er at den vil avta etterhvert!

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 11 des. 2009 00:25 Privat melding

Har aldri fått noen tegn på at en mann liker meg på den måten.. kan du skjønne det :D

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 11 des. 2009 00:27

Hmm - dette må jeg prøve... :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 11 des. 2009 10:21

@ MiA

Kommentar til punkt 6:
Det å ha sterk øyekontakt er ikke noe alle har automatisk. Jeg husker at da jeg var yngre kunne jeg ofte flakke litt med blikket eller unngå å se jenter jeg snakket med (og virkelig likte!) så mye i øynene. Rett og slett fordi jeg var nervøs. Det betydde overhode ikke at jeg ikke likte dem, eller ikke var interessert i dem. Vanligvis tvert i mot. Og det var ikke en gang noe jeg tenkte over, jeg var faktisk ikke klar over det selv før jeg for noen år siden begynte å bruke litt tid på å sette meg inn i kroppsspråk, og enkelte av mine egne dårlige vaner på området - som denne - gikk opp for meg. I dag holder jeg sterk øyekontakt med stort sett alle jeg møter, ikke minst jentene, og jeg ser jo at det gjør en stor forskjell. Men det betyr faktisk ikke nødvendigvis at jeg er mer interessert i den enkelte jente nå enn den gang jeg hadde en uvane med å flakke med blikket. Det bare virker sånn for henne. Dessuten viser det selvtillitt og at du er komfortabel med situasjonen, og det er like viktig på en date som under et jobbintervju eller under for eksempel forhandlinger eller salg.

Kommentar til punkt 7:
Enig, kroppsspråk sier mye om interessen. Men det kan også læres. De som kan litt om det vil ofte bruke det bevisst. De som ikke har peiling vil gjøre de samme tingene ubevisst. Hvordan kan du vite forskjellen? Selv bruker jeg det delvis bevisst, det vil si at kroppsspråket mitt nok er ubevisst mye av tiden, jeg er ingen ekspert, men i blant korrigerer jeg det bevisst. Og er jeg for eksempel på en date, et jobbintervju eller skal holde en presentasjon er jeg mer bevisst på det en ellers, siden kroppsspråk utgjør så mye av vår faktiske kommunikasjon. På en date kan dette for eksempel være å lene meg litt nærmere for å signalisere mer interesse, lene meg litt tilbake for å signalisere at jeg er avslappet eller at hun må jobbe litt for oppmerksomheten min hun også, at hun ikke har meg helt på kroken ennå, passe på ikke å krysse armer eller bein, kanskje til og med kopiere noen av de faktene hun gjør (noe man ofte gjør ubevisst hvis man liker noen, men som også kan gjøres bevisst – så lenge du ikke overdriver og det blir åpenbart at du sitter og etterligner vedkommende, for da vil det fort kunne virke mot sin hensikt). Og selvsagt holde sterk øyekontakt det meste av tiden.

Skjult ID med pseudonym Red fr. 11 des. 2009 12:27

Mye av det har skjedd med en gang, men var ikke interessert i noe annet enn å være venner.. Etter det har jeg ikke kommet mye til det :p

Skjult ID fr. 11 des. 2009 18:28

Så fint å endelig få en bruksanvisning :-)

Skjult ID med pseudonym She fr. 11 des. 2009 18:41

enten så liker han deg eller så liker han deg ikke,
er du i tvil liker han deg sansynligvis ikke.

Skjult ID med pseudonym apekatta fr. 11 des. 2009 21:13

Man bare "føler" kjemi...Det er når kjemien ikke er lenger at man begynner å lete etter tegn.....er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Suislier lø. 12 des. 2009 02:45

1. Feil. Gutter timer ringing. Hvis han gir faen ringer han når han selv vil uten å tenke på hva klokka er eller hva hun gjør etc.

2. Ganske riktig

3. Noe sant.
Forretningstur? Plz. Forretningsreise.

4. Feil. Hvorfor skal han introdusere deg for mange andre menn? Det er risikabelt. Først må han sørge for at hun og han danner er sterkt følelsesmessig bånd.

5. Noe riktig.

6. >Hvis en mann har vikarierende motiver er han ikke interessert i hvem du virkelig er og vil
>ikke bry seg om å se deg i øynene.

Dummeste jeg har lest. Hadde det vært så enkelt...

7. Noe rett, men mye feil. Krysser armer og bein, plz. OVerforenkling igjen.

8. Noe riktig.

Skjult ID med pseudonym Vil d si lø. 12 des. 2009 17:05

Er det et tegn på at jenter er usikkre.
Når en skriver ord på google, kommer det opp forslag, tror disse er bassert på det folk flest søker på.
Dersom en skriver: Tegn på at
Kommer det frem:
Tegn på at han liker deg
Tegn på at han er interessert i deg
Tegn på at han er forelsket
Tegn på at er utro
Tegn på at han ikke er interessert

Er det ikke jentene som skal være kompliserte? Var liksom ikke mange som lurte på tegn på at HUN

Skjult ID med pseudonym xy81 sø. 13 des. 2009 20:19

Alle disse punktene stemmer for meg!

For å sitere én av karakterene i filmen 'He's just not that into you': - "If a guy wants to see you, he will make it happen".

...ergo: hvis gutta ikke tar kontakt - move on! :p

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 13 des. 2009 20:45

Den slags regler (som fra "He's just not that into you") stemmer nok for menn som er veldig utadvendte og direkte i sin måte å være på, men det er noen av oss som ikke er det, og kan være interessert uten at vi synes det er så lett å ta kontakt, og/eller kan synes direkte og vedvarende blikkontakt kan være vanskelig helt i startfasen.
Men men - er man ikke utadvendt og direkte har man vel allerede tapt som mann uansett, så det er vel ikke noe å tenke på egentlig.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 13 des. 2009 20:56

Er vel en stor fare for at enkelte har levd seg litt for mye inn i amerikanske romantiske komedier, ja...

Skjult ID med pseudonym xy81 sø. 13 des. 2009 21:01

@...!

Det er sant det, kommentaren min var nok kanskje litt urettferdig ja.

Du har nok rett i at det er vanskeligere om man ikke har så lett for å ta kontakt med folk - men det betyr bare at man må anstrenge sett litt ekstra. Noen ganger kan det være positivt å ta steget ut av 'komfortsonen'.

Uansett, jeg har trua på deg ;)