Alle innlegg Sukkerforum

Ferdig for denne gang - håper vi ikke sees igjen ;)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Loke82 fr. 11 des. 2009 16:12

Om fire dager går superbrukerstatusen min ut etter mine forhåndsbetalte 30 dager. Håper jeg aldri fornyer den.

Dette er andre gang jeg er medlem på sukker, og de første ukene var jeg veldig lite imponert over nettdating-konseptet. Etter å ha hatt kontakt med en del jenter, syntes få eller ingen av dem å være veldig interessante. Var det i det hele tatt mulig å finne noen her inne som kunne passe for meg?

Så, for omlag 3 uker siden begynte jeg å skrive med en veldig koselig jente. Hun viste seg selv fullt og helt for den hun var - og jeg gjorde det samme. Veldig raskt begynte jeg å glede meg til å lese neste (lange) melding fra henne. Etter en stund utvekslet vi telefonnummere, og avtalte så å møtes. Inntrykket av henne fra brevene stemte 100%.

Nå har vi unnagjort to dates, og jeg er fortsatt veldig begeistret. Vi prater hver dag, og jeg håper og tror dette kan være starten på noe fruktbart.

Så med dette takker jeg for meg, og ønsker alle lykke til videre. Måtte vi aldri sees igjen ;-)

Stor takk også til Sukker for en god tjeneste :-)

Skjult ID med pseudonym R fr. 11 des. 2009 17:02

Gratulerer med suksess :-) Håper det går riktig godt! Ingenting er bedre enn at folk finner hverandre :-) Håper fortsettelsen blir like god som det virker.

Et ps, bare: Du har vært ekstremt heldig, som har møtt noen etter så kort tid (30 dager) og at du i det hele tatt gadd å bli oppgitt
etter noen få uker, er for meg litt merkelig. Dette gjelder ikke bare deg, altså, ikke misforstå - folk jeg kjenner har meldt seg inn
her og er dritsure etter to uker, fordi de ikke har fått seg kjæreste...:-) Jeg må bare le. Sukker er ikke en bestilingstjeneste for en partner :-) Det er en stor porsjon flaks som skal til for at man skal møte sin utkårede her inne, tror jeg, i tillegg til innsats, vilje
og en evne til å kommunisere godt.

Så Loke...:-) Å melde seg ut herfra etter 1 mnd er det vi kaller stor suksess. Og ja - jeg håper vi aldri sees igjen ;-)

Skjult ID med pseudonym snuppa fr. 11 des. 2009 17:09

Gratulerer og lykke til

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 11 des. 2009 17:16

Gratulerer så masse med fulltrefferen din @Loke82

Er forøvrig ganske så enig med det @R sier her også, er mange faktorer som skal til for å finne den "rette" her inne...og det har du klar på bare 30 dager ;) Veldig moro å høre at det faktisk er mulig da og ønsker dere selvfølgelig lykke til videre og håper det holder.

Så får dere ha en Trivelig Jul og ett fortryllende Nytt År som nyforelskede c",)