Alle innlegg Sukkerforum

Stjerneskudd i natt og natt til mandag!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ufo lø. 12 des. 2009 15:30

Denne helgen er det stor sjanse for å se stjerneskudd, og dem som ser det får lov til å ønske deg noe helt spesielt:) Kanskje ønsker du som meg, å treffe den rette;)

Hva med en date? En tur under en klar stjernehimmel, med mange stjerneskudd. Kan det bli bedre;)

Les mer her: http://www.romsenter.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=51368

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 12 des. 2009 15:40

Jeg var ute langt ute på landet under Geminidenes årlige besøk en gang for en del år siden. Det var skyfri himmel, bekmørkt, og jeg må ha sett minst 4-500 stjerneskudd i løpet av noen timer. Kanskje flere. Ett av dem eksploderte til og med og lyste opp hele himmelen i et sekund eller to.. Det var en fantastisk opplevelse jeg nok aldri kommer til å glemme. Men overraskende (?) nok hjalp det ikke å ønske seg noe. Jeg var håpløst forelsket i en jente på den tiden og ønsket at hun skulle gjengjelde følelsene mine sikkert hundre ganger i løpet av den natta, mens jeg satt og så på de talløse stjerneskuddene som for over nattehimmelen. Men jeg fikk henne ikke likevel... :(

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) lø. 12 des. 2009 16:17 Privat melding

Ha det vorre saint at det main ønske sæ når main shjer stjerneskudd, ha blitt oppfylt - DA ha værden vorre heilt ainnerledes.

Tru itj på sånt faktisk.

Skjult ID med pseudonym Ufo lø. 12 des. 2009 16:51

Tror ikke på det jeg heller, men slutter ikke å ønske meg noe for det;)

Under Leonidestormen høsten 2001 hadde jeg en helt fantastisk opplevelse. Jeg og fire andre tok turen opp på fjellet, for å overnatte telt. Røde, gule og hvite store stjerneskudd som for over hele himmelen. Skikkelige ildkuler:D Mange var det også. Flotteste jeg har sett på himmelen noen sinne!

Gemenidene blir nok ikke tilsvarende, men er likevel verdt å få med seg.

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 12 des. 2009 16:56

Hmmm, du har rett Ufo. Det var Leonidene jeg også så den gangen, ikke Gemenidene, så her blandet jeg litt. Leonidene er nok best ja. Husker jeg forsøkte å telle stjerneskuddene. Det kom et nytt hver 2. eller 3. sekund, og slik holdt det på hele natten. Det var flott å se på:)