Alle innlegg Sukkerforum

Dating, sex, venting, alkohol

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jens sø. 13 des. 2009 00:27

et par ting jeg ønsker andres meninger om :)

Har datet nå en jente i 2-3 måneder, og vi har det veldig trivlig ... det har blitt noe klinings men vi har ikke hoppet til sengs ennå.
Jeg tror hun ser på meg som en kjærestetype, og jeg henne. Jeg er vanligvis en player som har hatt endel one night stands, men med denne jenta er det litt annerledes. De gangene vi møtes har det heller aldri vært noe alkohol i bildet, kanskje det forklarer at det ikke har blitt noe sex ennå. Jeg har tenkt at jeg vil teste hun for å se hvor interessert hun er, og har derfor ikke tatt særlig initiativ til noe mer. Vi har ikke tatt noe "prat" ennå om hvor vi vil dette skal ende, og hva hensikten med datene er, men jeg bør vel ta det opp snart. Synes det begynner å dra seg litt ut i tid, jeg mener, 3 måneder og fremdeles ingen action i sengen. Så da er mine spørsmål:

1. Hvor lang tid er det "vanlig" å date en dame før det blir sex? (vil selvfølgelig være varierende fra person til person, og omstendighetene, ser den. Jeg har forøvrig lite kjæreste/dateerfaring, nesten bare ONS)
2. Er det vanlig å ha litt alkohol innabords når man har sex med "kjærestepotensiell"? Vet jeg ville ha vært mer avslappet ihvertfall

Skjult ID sø. 13 des. 2009 00:36

Hadde du ikke vært en player kunne du svart på spørsmålet ditt selv;)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 13 des. 2009 00:36

1. Er nok vanlig i dag at det skjer innen tre måneder, gitt at dere har møttes oftere en en gang i måneden. Men vet du hvor uskldyig hun er og om hun nyter alkohol? Men jeg synes ikke det er for tidlig å lufte, hinte eller prøve seg..

2. Ja, det har jeg inntrykk av. Alkohol gjør jo at man mister litt av hemningene (og så er det kanskje lettere for noen å unnskylde seg med alkohol om man tabbet seg ut). Noen ganger kan folk sikkert ha for mye, greit å våkne opp å føle seg klein og med hangover som kan forårsake fylleangst uansett om man har gjjort noe "galt" eller ei.

Skjult ID med pseudonym go sø. 13 des. 2009 00:38

Så du begynner å tenke seriøst, @jens, så bra.
3 mnd er det lang tid med bare dater. Vil dere gå videre så bør dere gjøre det. Jeg synes det er mye bedre uten alkohol eller andre stimuli, men hva vet jeg.. Spør hun jenta, kanskje hun vil hjelpe med noe hint eller fortelle hvordan hun vil ha det, om hun vil ha noe i det hele tatt. Kanskje dere er bare venner for livet?

Skjult ID med pseudonym jens sø. 13 des. 2009 00:44

takker for svar.

Jeg vet at hun har vært i forhold før, så hun er ikke helt uskyldig ;) Og hun nyter alkohol også, det er bare tilfeldig at vi ikke har vært ute på byn sammen, da hun jobber mye i helgene, og har vært endel vekkreist, og det har også jeg vært.
Vi har forøvrig datet ca 1 gang i uken i snitt, kanskje færre. Hun har det veldig travelt, som oftest.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 13 des. 2009 00:50 Privat melding

For det første har man sex sammen fordi man har lyst, og det har så alldeles ingen ting å gjøre med hvor lenge man har vært på date. Ikke betyr antall dater noe heller.
Kanskje det er hun som venter på et iniativ fra din side?? Tenkt på det? At du i fylla er "Mr.cool" og går rett på, mens at du som edru faktisk er litt redd inni deg og virker avvisende?
Du skriver at du "vil teste hvor interessert hun er" men der tror jeg kanskje du har mistolket dine egne følelser. Det er DU som vil teste hvor interessert DU er, og ikke henne.

Så til et løsningsforslag:
Hva med å invitere henne til en hyggelig aften med god mat og god drikke som kanskje ender i en kroppsmassasje? Veldig sensuelt, og veldig behagelig for begge parter faktisk, selv om det ikke kommer noe sex utav det.. Dessuten er det en ypperlig anledning til å finne ut status quo.

På den andre siden. Kanskje kliner hun med deg ordi hun føler at det er forventet av henne, men bare liker selskapet ditt?

Jenter er faktisk er mennesker de og med ulike ønsker og behov, og det finnes ingen fasitsvar.

Skjult ID med pseudonym Ciaro sø. 13 des. 2009 02:06

1. Som Rubenmann nevner kan det hende at du faktisk må ta initiativ her. Har hun egentlig gitt deg noen tegn på at hun ikke ikke er klar for/ har lyst til å ha sex? Hvis ikke kan det hende hun venter på at du skal eskalere. Mitt råd: prøv å få det til å skje først, i riktig setting naturligvis, om det ikke funker kan dere prate om det. Bedre enn å ta det opp først og skape et tema ut av noen som kanskje ikke er det.

Må si jeg er overasket over at dette ikke har skjedd av seg selv enda. Om du har datet ei jente i 3 år bør dere vel ha overnattet sammen noen ganger o.l?

2. Nei! Ville holdt meg edru jeg.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 13 des. 2009 08:57

Heisann Jens

1. Ingenting er vanlig, tror jeg. Eller om det er vanlig å hoppe i køya før det har gått 3 mnd, skal du ikke bry deg om dette. Dere er to helt individuelle personer med deres utviiklingsløp i forhold til deres forhold. Dette handler kun om dere to og det som er naturlig for dere. Jeg tror det dummeste man gjør er å gjøre det fordi det er på tide, liksom. Sånt må skje naturlig. Du må merke at hun har lyst. For hun vil nok garantert merke om du ikke legger skjul på at du har lyst. Vær varm og oppriktig overfor henne du.....uansett.

2. Om du virkelig er seriøs overfor denn jenta, vær edru. La denne jenta bli kjent med deg akkurat sånn som du er, ikke den varianten du drikker deg til. Hun vil like deg mye bedre edru og litt usikker, enn som en selvsikker kar med promille. Det tror i alle fall jeg. Men kjenn etter hva du tør, ønsker og vil - hva du ønsker å dele med henne. Det som føles rett, er ofte rett. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym minni sø. 13 des. 2009 10:37

Hei Jens

1. Det kan hende hun synes det er rart du ikke har snakket om at du har lyst på henne..?

2. Hold dere edru - eller max et glass vin

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 13 des. 2009 13:01

1) Man blir intime når begge har lyst og det passer seg sånn.... Men syns 3 mnd var lenge.
Jeg syns det er kjempe flott at du har truffet ei jente som får deg til å begynne å tenke nytt. Men det er helt opp til dere og ikke andre når det passer seg for dere å ha sex.
2)Nei , sex er mye bedre uten alkohol.Da får du brukt alle sansene. Du satser ikke på fylle-sex når du satser på et forhold. Gjør det litt spesielt. Tenn lys , sett på noe fin musikk.... vær romantisk. Men nå er jeg en "sucker" for romantik da.. :o)

Lykke til .

Skjult ID sø. 13 des. 2009 16:40

1. Tre måneder var lenge synes jeg. For min del pleier det å skje etter 4-5 dater eller så, og noen ganger før. Etter min mening burde du i det minste prøve deg på henne når det oppstår en passende anledning. Hun kan godt avvise fremstøtene dine, men da vet hun i det minste at du har lyst på henne. Hvis ikke kan du risikere å til slutt bare ende opp i vennesonen, fordi hun bare begynner å se på deg som en venn og ikke som en potensiell sexpartner.

2. Bedre uten alkohol enn med, men et par glass vin eller øl skader ikke.

Skjult ID med pseudonym Ærlighet sø. 13 des. 2009 17:05

3 mnd og ingen sex..
Det er en stund, såpass lenge at jeg ville vurdert å gå i en annen retning.. Ihvertfall om du har gjort fremstøt som ikke har funka.

Etter 3 mnd er det sannsynlig at hun ikke anser deg som bra nok til annet enn en flørt.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 13 des. 2009 20:38

Er ikke helt sikker på Ærlighet her, når hun fortsatt vil treffe deg så kand et jo tenkes hun er nysgjrrig på å sehvordan det kan bli om dere ikke havner i vennefellen.

Jeg vil ellers si meg litt uenig i Z i at "ingenting er vanlig" . Det er vanlig at kjærester har sex, og blir man kjent som "date" (ikke kollega, venn etc) så er det nok litt vanligere å ha sex før tre måneder er gått, enn etter, i alle fall blant de som blir noe.

Siden dere kjenner hverandre etterhvert, kan det sikkert bli kjempefint uten alkohol. Og det er for de fleste sikkert det beste.
Selv har min debut med mine ekskjærester vært omtrent 50/50 med elelr uten og det har aldri vært utslagsgivende, dvs det har aldri ødelagt noe enten vi var edru elelr alkoholpåvirket. Men snydens har det ikke vært snakk om.
Jeg tror likevel at det er "vanligst" )idealet er jo sjelden det som er vanligst) rett og slett fordi sex oftest skjer i settinger (kveld, natt, etter mange timer sammen), i anledninger der alkohol har vært servert (romantisk middag). Men siden dere ikke har tatt noen glass sammen før, trenger dere jo ikke gjøre det nå heller?

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym LilleMy sø. 13 des. 2009 20:41

Herregud som dere overtenker ting! Er det regler for ALT?? Hva skjedde med å bare gjøre det som føles naturlig, istedet for å diskutere og snakke ting ihjel?

Skjult ID med pseudonym LilleMy sø. 13 des. 2009 20:42

Snakk om supperåd..

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 13 des. 2009 20:51

Slapp av å la det hende sier nå jeg,tid er vell aldrig greia i denne sammenhengen iallefall ikke for meg. Relasjonen imellom dere avgjør hva som hender,drit i spillet og gjør det so kjennes riktig:-)

Skjult ID med pseudonym knekten ma. 14 des. 2009 16:14

Oj.
Har det falt deg inn å ta det opp med _henne_, i stedet for på et diskusjonsforum?
Løkke te.

(mann 51 år fra Akershus) ma. 14 des. 2009 16:26 Privat melding

Dette lukter god-venn-ikke-noe-mer.

Jeg har talt.

Skjult ID med pseudonym nocturne ma. 14 des. 2009 16:33

Synes det er teit av LilleMy å kalle det overtenking. Den som spør og ønsker svar, må da få lov til det. Lett å si at "gjør det som føles naturlig", noen ganger er man redd for fallhøyden. Det betyr som oftest at man føler man har noe å tape....og det er jo bra.
En sa tidligerere at gjør et fremstøt, og se hvordan hun tar det. Det er etter 3 mnd ikke for tidlig i hvertfall. Og det nærmer seg vel at det lett kan skli over til å bli venner. Dersom begge sitter på gjerdet, så kan det bare dø ut av seg selv.....
Om jeg var jenta, ville jeg nok tenkt litt som deg....lurt på hvordan komme videre. Jeg hadde nok selv håpet på at det hadde naturlig kommet til det punkt litt tidligere....da det jo er litt viktig å avklare fysisk kjemi også....Kommer jo litt an på type dater dere har, om det har vært unaturlig å dra hjem til hverandre pga gegofrafi/tid osv...men har jo kanskje ikke sex på cafe osv...hehe, men det finnes ingen fasit, og når ting drar ut i langedrag, kan man lett spore av tror jeg. Så lag dere en date med potensiell mulighet for å bli intime på et eller annet vis, hvis det faller seg naturlig etter hvert. Jeg hadde i hvertfall ønsket meg noe mer nærhet, om det var gått 3 mnd og jeg var interessert. Og når det gjelder alkohol, er vel neppe et par glass rødvin feil. Det skaper jo en sensuell stemning i seg selv at man skal nyte evt god mat og vin til.
Lykke til, du "nailer" den sikkert ! :)