Alle innlegg Sukkerforum

Bildeløse profiler - tilbyr bilde på msn - litt kinkig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emmeline sø. 13 des. 2009 17:22

Du får mail fra en bildeløs. Han/hun skriver at de liker profilen din godt. Du svarer at det er hyggelig, men at du gjerne vil ha bilder tilsendt på mailadressen din før det eventuelt skjer noe mer (av naturlige årsaker, utseende teller!). Så sier han/hun at du kan få bilder på msn. Dette er kinkig synes jeg, for om du begynner å chatte, får bilder over msn - og IKKE liker bildene/utseendet til vedkommende - hva skal du gjøre da? Bare si rett ut på chat at: Beklager, finner deg ikke tiltrekkende, og så bare avslutte chaten? Det klarer ikke jeg å gjøre, det blir altfor direkte og ubehagelig. Dette virker det som det er mange bildeløse som ikke skjønner, hvorfor jeg ikke bare kan chatte med dem og få bilder på msn. Noen andre som synes dette er irriterende/kinkig?

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) sø. 13 des. 2009 17:24 Privat melding

så enig med deg som d går an å få d emmeline.........

Skjult ID med pseudonym hellu sø. 13 des. 2009 17:25

Ja, det er veldig irriterende. Ikke bare er det det at du kanskje ikke liker utseendet til personen, men når kameraet går på sitter han der naken og runker... not funny

Skjult ID sø. 13 des. 2009 17:25

Enig her og! Uten bilde og tekst, men sier de liker profilen din veldig godt. Hvorfor ikke selge seg inn litt mer? Og så er det jo de som selger seg inn da, men kanskje litt mer direkte enn man ønsker;)

Skjult ID med pseudonym part-time- sø. 13 des. 2009 17:26

Jeg er helt enig. Jeg er selv bildeløs, og har mine meget gode grunner.
Men jeg skjønner jo at bilde må sendes ganske fort.
Å forvente at du skal starte en chat for å få bilde er ufint!

Skjult ID med pseudonym Emmeline sø. 13 des. 2009 17:35

De som verken har bilde eller tekst burde jammen RASKT tilby seg å sende en mail til meg både med bilder og en tekst med info om seg selv, sånn at jeg har mulighet til å danne meg et inntrykk av dem. I stedet for at de vil chatte med meg sånn at jeg må bruke min dyrebare tid;) på å prate med noen jeg ikke aaaaaner om jeg vil være tiltrukket av utseendemessig.
Og irriterende når de som ikke har tekst svarer med kanskje to linjer bare når jeg gir uttrykk for at jeg vil vite mer om dem om de vil ha kontakt med meg. Tror de at det er kjempegøy å måtte dra informasjon ut av folk?

Skjult ID sø. 13 des. 2009 17:40

Bare å blokke dem på msn, og her inne...Ikke bruk en eventuell msn adresse som kan brukes for å spore deg opp på fjesboka. Du kan f.eks lage deg en helt ny msn konto som du kun bruker på de bildeløse du nevner, så slipper du å bekymre deg:)

Skjult ID med pseudonym Emmeline sø. 13 des. 2009 17:40

Men det er så mange som faktisk tror at det er det naturligste i verden å måtte starte en chat for å kunne få bilder! Det var en som skrev til meg - som fortsatt ikke har sendt meg bilde - at han var sikker på at dersom jeg la han til på msn så ville jeg like han så godt at jeg ville LIME han til msn´n min. Dusteargument altså, hvordan kan han vite om jeg ville synes han var like fantastisk, utseendemessig og ellers, som han selv syntes han var?

Skjult ID med pseudonym hallaballa sø. 13 des. 2009 17:44

Profiler uten bilde er faktisk ganske uintressang

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio sø. 13 des. 2009 17:45

Jeg kan forstå at folk ikke har profilbilde, men hvorfor ikke ha bilder i albumet? Det skal jo en del til at folk man kjenner etc. snubler over profilen når man har et anonymt nick og ikke bruker profilbilde?

Men de som allikevel ikke vil ha bilder her i det hele tatt av en eller annen god grunn burde tilby å sende bilder til interessante / interesserte så fort det blir aktuelt, ja.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 13 des. 2009 17:46

Tror vel det er relativt mange som er her uten annen grunn enn å være her. Da får du slike tilsynelatende merkelige greier...

Skjult ID med pseudonym Emmeline sø. 13 des. 2009 17:48

@ hallaballa - Ja, skjønner de som synes profiler uten bilde er uinteressante. Men jeg vet at det kan skjule seg noe bra, innimellom, bak bildeløse profiler, så jeg har ikke lyst til å bare gi dem opp helt, disse bildeløse. ;)

Skjult ID sø. 13 des. 2009 17:49

En liten digresjon, men det er litt i samme gata siden vi snakker om litt "rare" måter å få napp her på sukker. Har i det siste sett flere manneprofiler hvor det står at de er svært kresne, og at de egentlig ikke tror de finner noen her. Skal det friste deg til å ta kontakt?? Elller er det litt omvendt psykologi? -Man skal bli litt irritert av å se det i profilen og derfor jobbe litt ekstra for å bli godkjent... De fleste er vel kresne med tanke på at de vil finne noen som passer inn i sitt bilde av "drømmekjæresten".

Skjult ID med pseudonym EmJay sø. 13 des. 2009 17:50

Nå går det ann å laste opp et bilde på en server og sende en link til den du chatter med. MSN er ikke nødvending for dette.

Dessuten så er man mer sårbar for lureri på msn, så å møte noen på msn man ikke vet hvem er kan være risikabelt.

Skjult ID med pseudonym hallaballa sø. 13 des. 2009 17:51

okey,har lagt til et par mannfolk uten bilde på min msn å fy f.................................. jeg sjønte godt hvorfor dem ikke hadde bilde av seg,en av dem ble en smule plagsom også

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 13 des. 2009 17:52

@SkjultID
Jeg styrer i hvert fall som regel unna jenter som skriver "Er ganske skeptisk til dette..."

Jeg er ute etter de giftesjuke, verpesjuke og desperate, jeg... :-P

Skjult ID med pseudonym part-time- sø. 13 des. 2009 17:54

Profiler uten bilde har jeg ikke noe problem med. De kjeekkeste mennene jeg har møtt her inne er bildeløse.

Profiler uten tekst derimot! Det er bare en ting som er mer irriterende enn det, og det er profiler hvor den eneste teksten er hva man ønsker av en partner - og ingenting om seg selv. Makan!

Skjult ID med pseudonym Emmeline sø. 13 des. 2009 17:55

@ Skjult ID - godt spørsmål! Jeg innbiller meg at de som kan finne på å skrive eksplisitt i profilen sin at de er "svært kresne" liksom prøver å heve seg litt over alle andre, at de selv oppfatter at de er litt bedre enn den gemene hop. Men samtidig tror jeg at jeg kan bite på, som du skriver, Skjult ID, at det blir litt ekstra spennende å se om man kan komme igjennom nåløyet til denne kresne.

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) sø. 13 des. 2009 18:00 Privat melding

Jeg liker ikke spøkelser.

Skjult ID med pseudonym Ooo sø. 13 des. 2009 18:01

@Emjay , hvordan laster en opp et bilde til en server som en kan gi en link til? jeg er nok en av disse plagsomme bildeløse, men har ikke noe imot å gi bilde raskt. Til nå har jeg bare brukt vanlig mail, og vil gjerne høre om lettere måter å gjøre dette på (som også betyr at den som skal ha bildene slipper å gi fra seg mailadressen sin dersom han ikke ønsker det)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 13 des. 2009 18:02

@Ooo

Du har jo bildelagringssteder som Webshots og Photobucket. Er ikke sikker på hvordan det fungerer, men jeg forstår at fjortisene bruker dette til å dele bilder med hverandre.

Skjult ID med pseudonym EmJay sø. 13 des. 2009 18:03

www.sendspace.com

Her kan du laste opp filer opp til 300mb store :)

Du bare velger en fil du vil laste opp, skriver inn mail adressen til den som skal ha filen og din egen mail adresse for å bekrefte hvem som sender. Den som skal ha fila får en mail med en link til å laste ned.

Skjult ID med pseudonym Ooo sø. 13 des. 2009 18:05

Takk :) @Emjay og Zoid, skal sjekke det ut

Skjult ID med pseudonym EmJay sø. 13 des. 2009 18:08

Hvis du ikke vil dele mail adresse, så går det ann å sende bildet til seg selv. Altså du skriver inn din egen mail adresse der linken skal sendes. Etter at fila er lastet opp går du bare inn på din egen mail adresse, kopierer linken og gir den til den som skal ha fila/bildet.

Skjult ID med pseudonym Ooo sø. 13 des. 2009 18:14

Smart Emjay :)

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio sø. 13 des. 2009 18:42

På www.tinypic.com kan du laste opp et bilde du har på din egen datamaskin (uten at du trenger å registrere deg eller være medlem eller betale), og når det er gjort får du opp forskjellige typer linker til det bildet (til bruk på diverse forum og lignende).

Så kopierer du bare den 'enkleste' linken (den som slutter på .jpg eller .gif), og limer den inn i en e-post eller hvor det nå skulle være. Du kan også sende bilder via e-post direkte derfra, men det er nesten greiere å bare kopiere linken.

Skjult ID med pseudonym :) sø. 13 des. 2009 19:06

Jeg er HELT enig!!

Skjult ID med pseudonym Emmeline sø. 13 des. 2009 20:14

Ja, bra. Derfor:
TIL ALLE BILDELØSE! VÆR LITT GREIE OG IKKE FORLANG AT VI MÅ CHATTE MED DERE PÅ MSN FOR Å KUNNE FÅ ET BILDE! rrrrgh Vet ikke hvor mye tid jeg har brukt på å forklare dette til folk, derfor måtte jeg rope! :)

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 13 des. 2009 20:53

@TS

Hvis du ikke synes han er noe pen, bruker du standardfrasen på sukker: Du er ikke min type!

(mann 49 år fra Østfold) sø. 13 des. 2009 20:57 Privat melding

Min erfaring er at bildeløse profiler som oftest er laget av enten uattraktive, falske eller paranoide personer. Så kan vi håpe på å finne unntakene ;)

Skjult ID ti. 15 des. 2009 13:56

Hvorfor faen har folk bildeløse profiler uansett?????? Man må jo ha bilde, ellers kan man droppe hele sukker.

Ok, jeg skal innrømme at jeg ikke har bilde selv, men det er bare fordi jeg er her for å kikke på andre.

Til dere bildeløse: Dere er ryggradløse feiginger!

Skjult ID med pseudonym Hjertesukk ti. 15 des. 2009 14:06

HAHA!
Har du en samtale med og til deg selv ell???? din billedløse feiging!

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ti. 15 des. 2009 14:31

Her er det veldig enkelt..
Bildeløse profiler besvares ikke.

Skjult ID med pseudonym Eneli ti. 15 des. 2009 15:07

Har skrevet klart og tydelig at jeg ikke svarer på profiler uten bilde, uten at det stopper disse anonyme nissene..

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 15 des. 2009 15:10

Eneli

De lever i håpet vet du....
Men er det ikke bare å blokkere og slette posten?

Skjult ID med pseudonym Eneli ti. 15 des. 2009 15:46

Jo selvfølgelig. Det er ikke et problem, ønsker bare at folk: A) Hadde bilder i profilene sine. B) Respekterte ønsket mitt om bilde for å svare.

Skjult ID med pseudonym apekatta ti. 15 des. 2009 20:01

Bilder er viktig - men ikke bare for å se hvordan personen ser ut, men for å vise at man har tro på seg selv. Man må fremdeles kysse mange frosker før man treffer prinsen....sånn er det også i 2009 og helt sikkert 2010 også.. Så det så!!!

Skjult ID med pseudonym Erle ti. 15 des. 2009 20:16

Finnes ingen "unnskyldning" for å ikke ha bilde i profilen og/eller albumet.
Disse er useriøse og derfor uaktuelle.

(mann 36 år fra Akershus) to. 17 des. 2009 02:14 Privat melding

okei, det her er faktisk ikke noe stress. Om du ikke vil ha kontakt med de, så blokkerer du de!! Dette kan gjøres både på facebook og msn. Som regel så er det en grunn til at de er bildeløse (ikke nødvendigvis at de er stygge) og om man virkelig forventer at noen skal sette seg ned å selge seg inn hos noen, da tror jeg de forventer litt vel mye.

Så om de sier at de kan sende deg bilde på msn eller mail, så er vel ikke det all verden? Får du det på mail, kan du bare legge det til junkmail om du ikke vil ha kontakt alikevel, får du det på msn eller får tilgang via facebook så kan det alltids blokkeres der også.

Å kalle folk useriøse fordi de ikke har bilde på profilen synes jeg er litt drøyt faktisk. Det er da vel fritt valg for om man vil det.