Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym barelurer fr. 30 nov. 2007 22:15

Vi er vel alle mer eller mindre opptatt av utseende når det kommer til valg av partner. Ser mann et pent annsikt med et vakkert smil legger man kanskje automatisk positive egenskaper til den personen. Det er jo individuellt, men er kvinner generellt mer oppatt av partnerens utseende enn det menn er? De fleste kvinner jeg har spurt hevder at menn er mer utseendefiksert, men jeg er litt usikker på om det faktisk stemmer. Hva mener dere? Spesiellt tydelig blir det kaskje på et slikt nettsted hvor man skal gjøre seg opp en mening om en person basert på et bilde.

Skjult ID med pseudonym jente 31 fr. 30 nov. 2007 22:24

De som er utseende "fiksert" har ikke noe med kjønn og gjøre.. det er noen som er det og noen ikke... jeg er opptatt av det ja .. men kan ikke kalle meg fiksert.. det er viktig å bli sjarmert for kjemien sin del.

(mann 43 år fra Akershus) fr. 30 nov. 2007 22:32 Privat melding

Jeg er nesten helt sikker på det er omvendt; at kvinner er langt mer fokusert på menns utseende - de er jo veldig fokusert på eget utseende også og hvordan mannen hennes ser ut reflekterer også over på henne. Enkelte har vært såpass ærlige at de sa at det er pga utseendet mit de ikke er interessert i å bli kjent eller møtes, og det har jeg ingen problemer med å akseptere og setter faktisk pris på å få en såpass ærlig tilbakemelding i motsetning å bli ignorert. Vi har alle våre preferanser og om det er utseende, karriere, intelligens, osv.. er egentlig uten betydning selvom en ting som utseende er en høyst midlertidig kvalitet som det bare går en vei med...

Skjult ID med pseudonym vita134 fr. 30 nov. 2007 22:35

Enig med jente31 her, utseendefiksering har ikke noe med kjønn å gjøre. For egen del vil jeg trekke fram noe noen sa her på forum for en stund siden, nemlig at man jo skal tenne på vedkommende, helst i langt tid framover. Da spiller jo utseende en rolle, men heldigvis tenner vi ikke alle på det samme... :)

Skjult ID med pseudonym Mockis fr. 30 nov. 2007 22:35

Jenter er mye mer fokusert på utseendet. Det er derfor det finnes så mange slike glamourmodeller blant menn altså? :-p

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 nov. 2007 22:35 Privat melding

Handler vel mer om... grooming, stil, holdning, osv når det kommer til menns utseende. Såklart at man holder seg i god form og tar vare på seg selv.

Eller tar jeg helt feil?

Er i alle fall det jeg har lagt merke til, men så er jeg jo bare en 25 år gammel fyr, hva vet vel jeg.

Skjult ID med pseudonym Kandolor fr. 30 nov. 2007 23:02

Tigerdyr:
Du er jo en kjekk mann, men når noen sier de ikke er interessert i å bli kjent pga. utseendet, så tror jeg de tenker på _hele_ utseendet (som speiler type/interesser/ bildekjemi osv), og ikke ditt (eller andres) biologiske utseende.
Det har bare med hvilken type man faller for og hvem man mener man er selv. Noen kan jo synes en er guds gave til mannen/kvinnen, mens andre ikke ser det i det hele tatt :)
Noen faller for nerden, noen for dandyboy, noen for rockeren, noen for bohemen osvosv...
Ja, jeg _ser_ jo ut i fra bilde, men det har mer med om jeg kjenner det kan være noen slags kjemi/stil/grooming (som brødmannen nevner)...men helheten (en bra profiltekst osv. kan få meg til å forandre mening) :)

Skjult ID med pseudonym makari lø. 1 des. 2007 01:50

Enig med tigerdyr kvinner er sykelig opptatt av utseende skulle tro at ingenting annent betydde noe. Bortsett fra at jeg ikke får noe svar på brev whatsoever.... Så er min situasjon rimelig lik tigerdyr sin. Har vel sendt rundt 80-90 brev iløpet av mine 7-8 måneder her aldri fått noe svar aldri fått noe brev heller og siden profilen er rimelig godt utfylt er det nok utseende som feller meg. Enten så er kvinnene her inne generert av sukker eller så er alle ute etter de kjekkeste guttene... Hva er det egentlig som gjør jenter så utrolig opptatt av utseende? At det er så ille at de ikke kan svare på brev engang...

Skjult ID med pseudonym Kandolor lø. 1 des. 2007 02:26

Trist å høre at du ikke har fått svar på noen av henvendelsene dine, makari.
Jeg mener det er normal høflighet å svare, og som en hovedregel bør man gjøre det (i allefall hvis meldingen er mer enn "hei, du gjør")og nå er det jo kommet ferdigskrevne svar også, hvis man har full innboks :p

Men..andre kan man ikke forandre...man må starte med seg selv som det så fint heter...

Har du sett på trådene her om "hvordan skrive en første mail?" osv?
Hvordan henvender du deg?
Smiler du når du skriver?
Hva tenker du inni deg?
"jeg kommer ikke til å få noe svar allikevel,xxxxla overfladiske kvinnfolk...." eller ser du for deg at det sitter en kvinne og åpner innboksen sin og finner et brev fra deg hvor det står litt om hvorfor du har lyst til å skrive til henne?,& hun smiler :)
Kanskje hun ikke har tid til å svare med det samme, men da tenker du ikke mer på det, og blir heller glad når du får mail i postkassen.
Hvordan er bildet/ene dine?
Sier de litt om hvem du _er_? Smiler du? Bruker du humor?
Er de tatt annet sted enn på badet? ;)

Hva liker du ved deg selv? Tenk på det som gjør deg glad!

Vel, noen trøtte ord her sånn i natta.

Lykke til! :)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 des. 2007 06:36 Privat melding

Tror heller det er en bitterhet og en usikkerhet som genererer null svar, som Kandolor nevner her.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 lø. 1 des. 2007 08:53

Tror heller ikke det ligger i kjønn, mennene her inne svarer ikke så mye mer en hva kvinnene gjør tror jeg, ihvertfall ikke til meg.

Og alle mener vel at utseendet er av betydning, det tror jeg gjelder både menn og kvinner, ingen ville vel datet eller blitt kjent med noen man synes ser helt dust ut?

Det å være opptatt av utseendet, er som brødmannen sier, mer om det å se etter en man finner noe i. Trenger altså ikke være vakker, modell, høy og mørk, slik eller sånn. Hva den forkjellige faller for, er like forskjellig som alle brukerne er.

Jeg tror alle er opptatt av utseendet, også de mailer jeg har fått av menn mens jeg har vært her, har påpekt noe de liker ved utseendet mitt, på en eller annen måte, jeg ser på det som helt naturlig.

Personlig vil jeg gjerne ha en partner som synes jeg er fin å se på, som liker utseendet mitt og som gjerne kan la meg vite det.

Skjult ID med pseudonym makari lø. 1 des. 2007 15:28

Jøss her får man jo svar :P Virker som de hyggeligste folkene her henger på forumet :-)

Vel man har vel ingen erfaring med dette hvis man ser bra ut da er det jo litt vanskelig og sette seg inn i situasjonen... Gjorde derfor et eksperiment for et par måneder tilbake her inne. Lagde en profil med bilder av en kompis som ser rimelig bra ut og iløpet av de første timene hadde han vel mottatt rundt 10-15 brev... Og mange hjerter og da var ikke profilen utfylt engang. Hadde så og si bare bilder.

Så det styrker bare teorien om at damer først og fremst går etter utseende. Dette er bare mine erfaringer da har prøvd det meste. Skrevet laaaaange brev, korte brev, hjerter osv osv... Eneste man oppnår er en uhøffelig ignorering. Er jo også litt vanskelig og by på seg selv når man ikke får kontakt :P

Som sagt bare mine erfaringer tviler på at det er så mange flere som har det slik. :-) Hyggelig forum ivertfall.

Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 1 des. 2007 15:41

Klart utseendet teller 100% her for jentene. Teksten er helt uinteressant for dem, eller dvs de sjekker vel litt etter ting som er røde flagg for dem.
Men sånn er det bare, de andre tingene som jenter ser etter som din sosiale status, hvordan de føler seg rundt deg, humoren din, kroppsholdningen, hvordan du behandler andre mennesker og dine verdier kommer jo ikke fram.
Internett dating passer best for de som ser bra ut, er man litt shabby i utseendet vinner man MYE mere på å pelle seg ut å være sosial og legge vekt på noen av sine andre sider..

Skjult ID med pseudonym tigerdyr lø. 1 des. 2007 15:52

makari: Har gått med samme ide om å teste ut den teorien :-) så det var interessant å høre du har prøvd det. Desverre var jo ikke resultatet særlig oppløftende kan man rolig si... jeg trodde faktisk selv jeg gik under betegnelsen "normal-pen" eller noget lignende, og iallfall ikke direkte stygg da og har til og med opplevd å få komplimenter på utseende på byen, men de hadde kanskje øl-briller på for alt jeg vet :-) Tror nesten jeg må be venner og kollegaer om å pimpe meg ut til noen av deres venner eller noe.. hadde bare helst unngått det.

og ellers takk til Kandolor for en hyggelig kommentar :-)

Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 1 des. 2007 16:00

Selv så regner jeg meg selv som en normalt pen ung mann, og som han som postet over meg har jeg fått komplimenter på utseendet mitt og har vært sammen med et par veldig søte jenter...Men på sukker får jeg vel svar på en av fem emailer...Det er forsåvidt greit, jeg skjønner hvordan det er for jentene som får så mange mailer og jeg prøver å la vær å sende til de aller peneste, men ser heller etter andre egenskaper...
Jeg tror man kan suplere med sukker som et tillegg til å være sosialt aktiv, så får en bare se hva som skjer...
Men seriøst man må ikke begynne å ta ting personlig før man har møtt noen herfra...Om noen ikke svarer MOVE ON!...Ikke dvel ved de ikke lur på hvorfor de ikke svarte...
For å si det sånn om vi gutta skal danne et selvbilde utifra hvordan vi presterer her inne så er 80% av oss rimelig ulekre!

Skjult ID med pseudonym Dame50 lø. 1 des. 2007 16:20

Hei på dere.
Her som andre steder finnes mennesker av begge kjønn som kun går på utseende.
For de fleste av oss er det vel ikke penheten som betyr noe men at et eller annet fanger oppmerksomhet. Et lunt smil, glimt i øyet etc. Hvis makari aldri har fått respons vil jeg foreslå at han får en dame til å se på profilen og bildet og komme med forslag til endringer. Det kan være noen absoluttkrav som blir helt feil eller noe i tekst eller bilde som blir misforstått.
Min erfaring er at de som er her inne for å finne noen og er "skikkelige" mennesker svarer høflig om man har sendt en mail med innhold og ikke bare ord. Tenk godt over første linjen du skriver også for det er den som vises i innboksen.
Ellers har jeg opplevd det samme som et par av gutta over at jeg ikke er pen nok her inne.... og greit nok.
Har ikke tenkt å streve livet av meg for å se ut som 20 når jeg blir 80 så det er like greit å bli kvitt de som skal ha en modell.
(De blir også gamle he he)
Det er forresten utrolig vanskelig å få fram ironi og humor på forum uten å måtte si HEI dette er spøk etc.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 lø. 1 des. 2007 16:42

"hvordan du behandler andre mennesker og dine verdier kommer jo ikke fram."

Det kan hende holdninger skinner igjennom....

Jeg ville for eksempel ikke vært interessert i å maile med en mann som bittert hevder at internettdating kun er for pene menn, at kvinner kun er ute etter utseendet (med furtent tillegg om at en selv ikke har fått noen henvendelser nemlig..) og at dersom kvinnene bare ble kjent med dere, så hadde det vært helt annerledes.

Holdningene mennene i denne tråden står for, er ihvertfall IKKE flatterende slik jeg ser det.
Det er ikke om å gjøre å komme i kontakt med flest mulig, det er ikke vesentlig at flest mulig liker akkurat deg, det som vel bør være vesentlig, er jo om man finner den ene som liker en både for hvordan man ser ut og hvem man er.

Personlig tror jeg menn er like opptatt av utseendet, jeg kjenner til få menn som kaster seg over alle kvinner de ser, og som prøver seg på gud og hver kvinne, uansett om de liker utseendet eller ikke... eller menn som liker utseendet til ALLE kvinner de møter på. Men det er klart, om man innrømmer at man ikke finner absolutt alle tiltalende utseendemessig, så har man ikke lenger en dårlig unnskyldning til å være snurt over at man ikke får svar her inne på sukker.

Vel, jeg ser helt fin ut, får komplimenter både her og irl, for utseende og sjarme, men likevel er det ett fåtall av de jeg sender melding til her inne, som faktisk svarer tilbake. Og da snakker jeg altså om menn, og ikke menn som ser ut som fotomodeller, da jeg ikke foreløpig har truffet en modellpen mann som tiltrekker meg utseendemessig.

Helt normale menn, med glimt i øyet og ett godt smil, det er hva jeg vil ha, og det er hva jeg hører venner og andre jenter snakker om når de snakker om utseendet.
At de liker seg selv og liker å ta vare på seg selv, ja! Fordi en som driter i hvordan man ser ut, ikke helt matcher når denne mannen forventer at kvinnen er både feminin og fin, pynter seg litt og ikke subber rundt i joggebukse og fett hår.

Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 1 des. 2007 16:59

Da skal du få slippe å date oss Kvinne33. Men det forandrer ikke faktum at internett dating funker best for kjekkaser, mens karismatiske personer som ikke er bona fide kjekke opplever bedre sukse i den virkelige verden?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 des. 2007 17:17 Privat melding

"Internett dating passer best for de som ser bra ut, er man litt shabby i utseendet vinner man MYE mere på å pelle seg ut å være sosial og legge vekt på noen av sine andre sider.."

Funker greit å gjøre begge delene. No reason not to.

Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 1 des. 2007 17:19

Helt enig Brødmannen, bruk alle muligheter, men poenget mitt er å ikke bli skuffet, når en ikke får svar eller at kommunikasjonen bare plutselig stopper, selv om det virket som den andre var kjempeinteressert :P Move on! dont bruk en kalori på å lure på hvorfor...

Skjult ID med pseudonym tigerdyr lø. 1 des. 2007 18:01

Irriterende at man ikke engang kan få utveksle sine erfaringer uten en eller annen med det samme skal kalde det for bitterhet og prøve seg på å "lese mellem linjerne" for å finne opp holdinger til motparten som ikke har rot i virkeligheten. Jeg har lest hele tråden igjen og klarer ikke å finne bitterhet i et eneste innlegg. Derimot ser der ut til å være en rød tråd da flere av oss har samme erfaringer - men det betyr sikkert vi alle bare er bitre stygge uhygieiniske menn ikke sant...

Skjult ID med pseudonym makari lø. 1 des. 2007 18:30

Tigerdyr: Nei ikke særlig oppløftende men sånn er realiteten... Alle kvinner er ute etter den samme kjekke mannen men desverre så kan denne mannen bare være sammen med 1 av gangen så da venter de heller håpefullt på neste eller til han skal bli ledig igjen.. Og såklart kan jo disse være like herlige som alle andre men de betyr jo ikke at vi som ikke er begavet med modell utseende ikke fortjener svar på brev osv....

Kan heller ikke skjønne hvordan man kan bli anklagd for å være bitter av å dele erfaringer? Hadde man vært bitter hadde man vel heller hengt ut personer osv... Ser også meget skeptisk på at menn ikke svarer hvis det da ikke er de kjekkeste gutta som allerede har hendene fulle.

Og hvorfor skulle noen ta det personlig og ikke få svar? Eneste jeg får ut av å ikke få svar er at dette ikke funker for folk som ikke har utseende med seg. Kan legge opp 100 000 bilder av selv uten å få svar men hvis man legger opp 1 eneste bilde av en kjekkas hagler jo posten inn.

Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 1 des. 2007 18:41

Legg ut ditt beste bilde og bare det :)
Men seriøst Å si at man er bitter er bare en hersketeknikk som blir brukt mot en når man påpeker at her er det de kjekkeste som får svar...

Skjult ID med pseudonym kvinne33 lø. 1 des. 2007 22:48

Det som gjør at jeg irriterer meg nerd og tigerdyr, er at dere tror dette er noe som skjer fordi kvinner er sånn og slik.

Ser dere virkelig ikke at kvinner opplever AKKURAT det samme?
Er det liksom helt utenkelig at dette har noe med mennesker å gjøre, ikke kvinner?

Poenget til nerd er jeg nemlig helt enig i, og det gjelder i aller høyeste grad også for kvinner, om man ikke får svar, så må man ikke ta det verken personlig eller som noen stor greie, det ER mange som ikke svarer her, og det ER ikke noen (tror jeg), som liker utseendet til absolutt alle av det andre kjønn, uansett om man er kvinne eller mann.

mitt svar kommer nok som en reaksjon på at jeg opptil flere steder ser menn som opplever AKKURAT det samme som jeg, altså kvinne, opplever... forskjellen er at mannen legger skylden på kvinnen, det gjør faktisk ikke jeg.

Når jeg ikke får svar av en brøkdel av de jeg sender melding til, når jeg ikke engang får svar på meldinger jeg sender til menn som har markert meg som interessant!!! , så tror jeg likevel ikke det sier noe om menn generellt, det sier noe om det mennesket som ikke svarte meg.

Det er en vesentlig forskjell, for tro det eller ei, det er like stor forskjell på kvinner som det er på menn. Noen mennesker er veldig opptatt av utseendet, noen er det ikke, noen er opptatt av helse og trening, andre ikke etc etc.
Men jeg kan altså fortelle dere at dette ikke er noe som kun gjelder kvinner, det gjelder også menn, så at DERE opplever det, sier jo bare at dere OGSÅ opplever det.

Jeg kan fortelle med en gang, menn svarer ikke på meldinger i stor grad, det finnes flere menn her inne som får mange mail, det finnes flere menn som får få meldinger, det samme gjelder kvinner. Noen kvinner får mange meldinger, noen få eller ingen, noen kvinner får alltid svar, andre får mer sjeldent svar.

Om man skal se på noe, så tror jeg at man må se på om det er noe man selv sier i sin profil, som kanskje er avgjørende, men jeg tror faktisk ikke det hjelper heller, om man ikke har gjort noen seriøse blundere selvsagt.

Ikke ta erfaringen av manglende svar, og bestem dere for at det tilsier at kvinner generellt er mer interessert i utseende en hva menn er, det er det jeg reagerer på, og det er det jeg tolker som bitterhet. Tro det eller ei, menn er akkurat like vanskelige å få svar fra.

(mann 43 år fra Akershus) lø. 1 des. 2007 23:53 Privat melding

Det er en ting jeg av og til prøver å gjøre før jeg forkaster et dårlig bilde. Det er å innse at det faktisk kan være bildet som er dårlig og ikke den som er avbildet.

Ellers må jeg nok innrømme at utseende faktisk er ganske viktig, selv om det ikke er avgjørende. Tror ikke de som sier at det ikke er viktig er helt ærlige med seg selv.

Uansett: det er viktig å ikke glemme at vi alle har våre preferanser: noen liker mora, andre dattera, eller hva man sier... ;)

Skjult ID med pseudonym Nerd sø. 2 des. 2007 00:10

Kvinne33 om du leser det jeg har skrevet så skriver jeg at jeg får svar på en av fem brev og at det er greit :)
Og jeg tror så gjerne at kvinner har det like vanskelig her. Hele poenget mitt er at det visuelle kommer først når det kommer til online dating og at man ikke skal føle seg truffet eller få dårlig selvtilit av alle avslagene her inne...

Skjult ID med pseudonym lolla sø. 2 des. 2007 00:39

Jeg er enig med kvinne 33 om at menn er like opptatt av utseende som som jenter er. Denne går begge veier. Og utseende ér faktisk det første man blir kjent med her inne.. Det første som dukker opp og som en legger merke til er fjes man liker... Personlighet og hva som rører seg innenfor bildene blir dessverres kjult på Sukker og andre nettsteder, Derfor er blir nettdating veldig overfladisk..

Vi tiltrekkes av utseende, men forelsker oss i personligheten!

Selv blir jeg bombadert av mail, og av gutter som vil chatte hele tiden. (Fordi jeg har et bra utseende.. Sier iallefall mamma.. :) Mens min gode og super snille venninne som desverre ikke har utseende helt med seg ikke får en eneste mail ,eller svar på mail. Så desverre til dere gutter som sier at det kun er jenter som går etter utseende, må jeg beklagelig vis si at dere tar veldig feil! Denne går begge veier! ...Selv stopper jeg opp ved et tiltrekkende fjes og må innom profilen for å lese.. Menneskers natur bare... Mann eller kvinne...

Jeg har desverre ikke tid til å svare på alle mail jeg får inn, men prøver å avslå høflig når jeg ikke er interessert. Selv om det har resultert i at de fortsetter å sende mail allikevel.. Hvorfor det?
MEN jeg svarer aldri de som ikke har bilde i profilen sin, fordi dette syns jeg viser en ufullstendig profil og kanskje en viss latskap? Det er så mange flotte menn her inne som har brukt tid på bilde og hva de har skrevet, at jeg heller velger å snakke med dem.
Og en annen ting.. Dere som kun skriver ting som: Hei, hva gjør du i kveld da?.. Eller, du er bare såååå pen! Her er mobil nummeret mitt... Ikke gjør det! Heeelt feil Og det er veldig mange av dere som gjør det! Jeg tror ikke noen gutt får kontakt med en jente på denne måten?

Jeg, og helt sikkert mange andre jenter her inne, elsker å få en mail med masse god humor og som opprinnelig viser litt iver etter å få frem budskapet om at det er akkurat DEG jeg liker og vil bli bedre kjent med. :))Så isteden for å legge ut livshistorien din i første mail, skrive du er kul og søt, eller fortelle at du liker turer i skog om mark og et glass rødvin foran peisen, Prøv heller en ny vri. Jenter elsker humor!!
Jeg sier ikke at det er en garanti, men kanskje et godt råd til dere frustrerte menn der ute?

Nå begynte jeg kanskje å snakke om litt annet enn tema, men fikk fullstendig skrivekløe her... ;)))

Natta!

Skjult ID med pseudonym makari sø. 2 des. 2007 00:56

Og jeg får svar på 0 av 100 brev :P Vis meg kvinnen som kan vise til den rå stattestikken der!

Neida men har liten tro på at kvinner ikke mottar noen brev men det er sikkert noen som mottar få men de som legger litt arbeid i profilen sin mottar nok endel. Har vært innom maaange profiler hvor det stor lite eller ingenting utenom "får så mange brev at jeg ikke kan svare alle." Så er enig med nerd visuelle kommer først dog er det nok ikke håp for oss alle.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 01:18

"Utseende er viktig, men ikke avgjørende?"

Selvsagt er det helt og totalt avgjørende!
Uten et ytre man liker og faller for og synes er helt topp å våkne opp ved siden av tidlig en shitty morgen er jo løpet kjørt!
Min kjæreste skal jo selvsagt være vakrest i verden for meg - en jeg ikke ville byttet bort for diamanter! ;-)

Så sånn er det med DEN saken!

Skjult ID med pseudonym barelurer sø. 2 des. 2007 01:29

Det stemmer nok ganske bra som flere har sagt før at kvinner er ca like opptatt av utseendet til partneren som menn. Og at det betyr mye det er jo greit nok det. Problemet er ofte at man selv ikke er så god til å bedømme sitt eget utseende objektivt og man får sjelden noe ærlig svar om man spør andre heller. Alle venner etc vil jo alltid si at man ser bra ut. Alle ønsker seg jo det beste i verden selv om man selv kanskje ser helt ordinær ut. Dilemma kanskje?

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 2 des. 2007 01:33

Men vet vi ikke alle sånn ca hvor vi er på en skala da? Er det vanlig å forvente en mye flottere/ penere partner en det man er selv?

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 01:34

For meg: overhode ikke noe dilemma! :-)

Hele poenget er jo at et menneskes utseende ikke ER eller skal være objektivt!
Man liker noen, og vi liker ulikt - det er jo det som er så topp, ikke sant?

Og du barelurer? "Helt ordinær" for noen kan jo være "fantastisk" for noen andre?

Skjult ID med pseudonym Kandolor sø. 2 des. 2007 01:38

SÅÅÅÅ enig med Kvinne33, lolla og Zitelle (& meg selv forsåvidt)!

Dere som ikke får svar:
Vær tålmodig! Skift fokus!

...& imens nærmer den éne seg som gjør at dere er diamant for hverandre! :)

Gjerne les "Du får alltid det du ber om" av Esther og Jeremy Hicks og "The secret" av Rhonda Byrne (veeeeldig populær selvutvikling, men har et nyttig budskap hvis man ser bort i fra den amerikanske swungen (forsåvidt kanskje akkurat det man trenger når det kommer til å forandre gamle, unyttige tankemønstre...vær litt pompøs! :)) og ta inn det dere trenger.
Jeg er ingen ekspert selv, og føler meg ikke alltid som kremen på kakaoen, men jeg jobber med saken.
Hjelper ikke å klage; det hjelper å forandre! (Og da kan det være noe så "enkelt" som tankene)! :)

Skjult ID med pseudonym Kandolor sø. 2 des. 2007 01:39

....og bare for å plassere: jeg får ikke alltid svar selv heller :)

Skjult ID med pseudonym lady35 sø. 2 des. 2007 23:44

Jeg tror utseendet blir overvektet i evalueringen folk har av hverandre på nettet, og at folk ikke er like kresne i virkeligheten.
Det er så mange fasetter ved fremtreden; for meg er stemme, mimikk, blikk, kroppholdning, latter, humør alt å si om jeg liker fremtoningen. Så come on, ut og sjekk IRL!

Og Tigerdyr, du må jo bare kjøre på dansken din, mange jenter kan bli helt mo i knærne av noen deijlige danske fraser,
det er jo både mer poetisk, og romantisk og frækt enn kjedelig norsk.
(Men kanskje i tale modere en eventuell jysk aksent om du har den, for det kan være litt vanskelig å forstå)

Skjult ID med pseudonym tigerdyr ma. 3 des. 2007 00:18

lady35: :-) jeg er riktig nok fra jylland og har dermed en jysk aksent (der er flere forskjellige), men ingen heroppe forstod et ord jeg sa før jeg lærte meg norsk.. har faktisk hatt noen tilfelde av at jenter var skeptiske til å møte meg fordi jeg er dansk..

(mann 54 år fra Oslo) ma. 3 des. 2007 00:23 Privat melding

Du er nok ikke den eneste fra jylland her, og men min erfaring er normenn liker danksere godt, så da har det aldrig vært noen problem, vi liker jo også normennn godt siden vi bor her. :)

Skjult ID med pseudonym Testo ma. 3 des. 2007 14:20

Enig med det Lady35 sier.
Kom dere ut gutter og vær like pågående der ute som dere er her inne.

Ta Makari som et eksempel som sier følgende: Jeg får svar på 0 av 100 brev :
Hadde du sjekket opp 100 stk på et utested så hadde garantert fått napp på flere av de!

Problemet ute er jo bare at man ikke vet hvem som er single, så Sukker treff må jo være tingen, har ikke prøvd det selv, noen som har noen gode erfaringer med det ?

Jeg sitter selv med samme problem som Makari, har en dog ikke sendt 100 brev, men likeså så har jeg fått 0 respons.
Trodde poenget med nett-dating var at det skulle være lettere å finne seg en dame, men etter stund her så virker det som om det er omvendt, da man faktisk får vist mer av seg selv "real life".

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ma. 3 des. 2007 15:25

Jeg tror ikke det finnes noen lettvint måte å finne seg en partner man skal dele lviet med... verken her eller andre steder.
Selv har jeg valgt å se på nettdating/sukker, som ett tillegg til rl, ikke istedenfor, ikke enklere og ikke riktigere, bare ett tillegg, for å holde alle dører åpne på en måte.

Hvor jeg til slutt møter mannen jeg ønsker å dele livet med, tror jeg ikke jeg har noen mulighet til å vite før jeg treffer ham.
Men det blir litt som med lotto, dersom jeg ikke lotter, vinner jeg ihvertfall ikke millionen DER, så da har jeg en mindre mulighet.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 3 des. 2007 16:17

Pippi -
du sier: "vet vi ikke alle ca. hvor på skalaen vi ligger, da?"

Nei. Jeg gjør ikke det. Tilbakemeldinger (ikke direkte, men indirekte) tyder på at noen synes jeg ligger på 10 poeng, andre på 0.
Det er litt forvirrende. Noen er sikkert klassisk pene og får jevn skår, andre er mer outsidere som vinner i blant, men slett ikke alltid.

Jeg hadde også selv et forhold en gang der jeg syntes denne mannen var det vakreste jeg hadde sett, (det gjaldt fra det øyeblikk jeg så bilde så det var ikke fordi jeg ble sjarmert av personlighet og oppførsel). Jeg hadde 39 i feber, men nektet å avlyse daten. Og han innfridde. Som sagt: Perfekt i mine øyne. Jeg ble veldig overrasket når venner etterhvert sa: Veldig hyggelig, men pen vil jeg nok ikke si.... HÆ? Jeg var bare glad til at ikke alle syntes han var så vakker og falt pladask. Han må ha vært en outsider han også. :-)


Skjult ID med pseudonym kvinne33 ma. 3 des. 2007 17:02

må si meg enig med Lilleulv; jeg aner heller ikke hvor jeg ligger på skalaen.
Noen gir meg kjempekomplimenter og synes jeg er den peneste de har datet, andre legger ikke engang merke til at jeg er der. Selv varierer jeg vel like mye når jeg ser meg i speilet, noen dager synes jeg faktisk jeg ser rett så bra ut, andre ganger synes jeg at jeg ser ut som ett morkent eple, kjedelig og grå, utgått.

Forvirringen kommer når man ikke egentlig er på noen av sidene, og dermed ikke er helt sikker på hvilke verson som er riktig.

og å være her inne, for å være ærlig, får meg til å føle at jeg er på nedre kant av skalaen.. mens ute i rl, føler jeg nok oftere at jeg er helt normal til normal med noen pluss. Forvirrende.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 3 des. 2007 17:50 Privat melding

Jeg ler av skalaen :P .