Alle innlegg Sukkerforum

Jeg bare lurte...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer ma. 14 des. 2009 20:57

på et par ting.

Jeg er 22 år og har en aldersgrense på 30. Hvorfor får jeg fremdeles post av menn på 40 år, ja, helt opp i 60 år? Kan ikke mannen på 60 fortså at jeg ikke er interessert?

Jeg har dyr og de betyr mye for meg, det står det også i profilen min. Allikevel blir jeg kontaktet av menn som ikke ønsker dyr eller som er så allergiske at de ikke kunne vært på besøk hos meg engang? Forventer de at jeg skal kvitte meg med dyrene mine?

Jeg har fått noen brev i det siste med en litt annen tone enn før. Det som går igjen er bemerkninger som : "Vi passer sammen derfor blir jeg svært skuffet over deg hvis du ikke svarer", "jeg ser på det som en selvfølge at du svarer meg", "jeg forventer svar innen 24 timer ellers blokkerer jeg deg" og "hvis du ikke svarer skjønner jeg INGENTING, for jeg har det som trengs".
Hva har skjedd i det siste? Er det noe jeg ikke har fått med meg?

En siste ting: Når jeg svarer og gir et høflig avslag får jeg ofte krasse og ubehagelige meldinger tilbake. Det er ikke veldig koselig, er det bedre å bare la vær å svare?

Sist vil jeg bare si at jeg IKKE drukner i meldinger, men de siste ukene har det bare vært den type menn som nevnt ovenfor som har kontaktet meg. Noen som har noen svar?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 14 des. 2009 21:00

Velkommen til nettverden ;)

Skjult ID ma. 14 des. 2009 21:01

Vil vel tro at de begynner å bli lei av avslag, men dette er vel på grunn av at de prøver seg på helt feil personer. det er i alle fall ikke noe problem med deg, det er desverre bare en hel haug av idioter der ute.

Personlig så synes jeg det er bedre med et høflig avslag, enn ikke noe svar. Men begge deler er jo det samme, det er et avslag, og da burde man skjønne såpass at man ikke fortsetter å prøve.

Skjult ID med pseudonym s ma. 14 des. 2009 21:01

Skal du få noe vettugt ut av dette, må vel noen av de som sender den type fjas i meldingene sine svare for seg.

"jeg forventer svar innen 24 timer ellers blokkerer jeg deg"

Haha.

"ASSÅ - VISS DU IKKE SVARER MEI; SÅ BLIR D INGENTING PÅ'REI FRA DENNA KANTEN!"

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio ma. 14 des. 2009 21:17

To ting som henger sammen; 1) de er sikkert lei av ikke å få svar (akkurat som om "trusler" skulle hjelpe!), og 2) ved høflig avslag blir de sure og svarer surt. Som igjen fører til at flere og flere av dere jenter ikke svarer, som igjen fører til at de.... osv. osv. ;)

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 14 des. 2009 21:19

@TS

Jeg kan nesten ikke tro hva jeg leser, selv om skeivfordelingen kjønnsmessig og det overfladiskheten her er blitt stor.
Har du foressten huket av for at du ikke kan bli kontaktet av folk med under 70 i match? Kan ikke tenke meg at disse eldre herrene kommer på matchnivå over 70 med deg.

Skjult ID med pseudonym In10se ma. 14 des. 2009 21:20

Jeg synes du bare skal blokkere alle som sender slike meldinger straks du mottar dem. De kan umulig være noe å samle på. Enten har de ikke tatt seg bryet med å lese profilen din en gang, eller så er de bare idioter. Eller begge deler.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 14 des. 2009 21:30

Jeg prøvde blokkeringstrussel ovenfor ei som hadde merket meg som svært interessant, men aldri sendt mail og aldri svart.
Det hjalp på å få et svar.
Og ovenfor ei som hadde tatt initiativ og sendt meg mail, men der interessen brått døde etter at jeg hadde svart.
Det hjalp ikke.
Men det er noe annet.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 14 des. 2009 21:32

TS, har du husket å sette alder som veldig viktig? Jeg kan finne på å slenge en melding til en alt for ung jente hvis vi har høy match. Ikke alltid jeg får med meg hennes alderspreferanser.

Skjult ID med pseudonym Maja ma. 14 des. 2009 21:42

Får stadig mail som avslører tydelig at avsender ikke har lest profilen min.
Litt sånn, sleng-ut-100-mail-og-se-om-det-napper.

Så går man på forum etterpå og klager på dårlig respons... wohooooo, surprise

(mann 51 år fra Oslo) ma. 14 des. 2009 21:45 Privat melding

Maja, og spam er relevant fordi?

(mann 29 år fra Oslo) ma. 14 des. 2009 21:48 Privat melding

Fordi spam er gay.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 14 des. 2009 21:55

Kit , det behøver ikke være spam..
Det er noen meldinger som jeg også får som du ser på at de er kopiert til flere... og så håper de på å få et svar av hundre mail.
Det sender de til alle og jeg får ikke et inntrykk av at de har lyst til å bli kjent med meg.. men bare hvem som helst.

Skjult ID med pseudonym Maja ma. 14 des. 2009 22:01

@kit
Fordi TS opplever noe som er ganske vanlig her inne.
Opprett en dameprofil så får du snart svar på spørsmålet ditt...

Skjult ID med pseudonym kit ma. 14 des. 2009 22:03

Smily:o) massemail er vel spam. Men jeg er usikker på hvorfor det er relevant her. De som spammer, gidder de å bruke tiden på de som svarer negativt?

Skjult ID med pseudonym Maja ma. 14 des. 2009 22:05

@kit, ikke bare negative svar hun tar opp her.
Menn på 60 som kontakter damer med aldersgrense 30, og menn som ikke ønsker dyr som kontakter en som har dyr som er svært viktig for henne. Du synes ikke det tyder på at de ikke engang har lest profilene de sender mail til? :o)

Jaja du får bare stusse videre på relevansen her da :o)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 14 des. 2009 22:08

Maja, det vel mye greiere om du foreteller det ;) Mindre jobb for meg...

Mer seriøst. Hvis matchen er høy, men en bryter ett eller flere krav. Betyr ikke det at det er manglende konsistens fra utfyllingen av profilen til teksten? At en da tolker i beste mening og fyrer avgårde en melding, må være greit?

Skjult ID med pseudonym Rubenmainn ma. 14 des. 2009 22:15

Er vel litt for lett å være anonym her inne, og dermed er det vel enkelte som får seg for seg at det å kaste ut ei not som fanger alt og alle kan være en ide'?
Eller at det er veldig mange "spøkelser" uten hverken bilde eller noe særlig til meningsfylt tekst har vært på besøk., og skulle en ha vært så uheldig å ramle innom - ja så er du interessert?

Har virkelig ingen anelse.

Om det kan være til trøst, så ligger det "ørt-og-førti" meldinger i innboksen min hver dag - men det er "automat-oversatte" melidinger fra østblokkland eller afrika, og ganske så lett å forstå....

Skjult ID med pseudonym Maja ma. 14 des. 2009 22:23

Seriøst ja kit, hvis man ikke har større krav enn at man fyrer av meldinger til profiler man ikke har lest, og samtidig krever at mottaker skal ha like lave krav, så har man i utgangspunktet tapt da de fleste av damene ikke er ute etter noe som tilsvarer å plukke noen fra gata med bind for øynene. Men klage på responsen gjør de åkke som... vel, god bedring :-)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 14 des. 2009 22:30

Maya, ser helt klart den. Men hvis det som står i teksten og hva vedkommende har fylt ut avviker. Hva da?

Skjult ID med pseudonym mann27 ma. 14 des. 2009 22:30

Fått mail av dame!!!63 år her inne jeg da!! sporsbil og hele greia hahaha,men ikke helt fremtids dama for meg da!! sier bare høflig nei og ønsker vedkommende lykke til i jakten:-).

Skjult ID med pseudonym Maja ma. 14 des. 2009 22:43

@kit, ser du mange slike avvik? Synes jeg isåfall er pussig. Hvilke typer avvik er det snakk om?

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 14 des. 2009 22:58

Skulle ønske alle de misfostrene som ikke klarer å ta et avslag med fatning kunne stikke dit peppern gror, slik at jenter ikke fant det nødvendig å ignorere alle oss som hadde satt pris på et avslag heller enn svarthjerting. Det beste for min del hadde vært konstruktiv tilbakemelding ("du bør ikke være så direkte". "kanskje du burde bytte bilder i albumet ditt". "jeg har motsatt politisk syn og match her er viktig for meg") slik at jeg kunne forbedre meg overfor den neste jenta jeg kontaktet, men det er vel alt for mye å forvente slik som mange her inne oppfører seg (de kan jo ikke vite om jeg sender takk eller galle tilbake, så for all del.)

Kanskje sukker burde hatt en tilbakemeldingsrutine for folk som er ufine (og omvendt?) slik at man får en "karakter" på profilen sin etter hvordan man har blitt oppfattet av de man har henvendt seg til, slik at motparten kan se an hvordan folk faktisk oppfører seg her inne? En "yay/nay"-knapp på hver mottatte mail f.eks (og at man måtte hatt minst X antall tilbakemeldinger før "oppførsels"-markøren endret seg på profilen, for å unngå misbruk fra forsmådde dater andre veien?)

Skjult ID med pseudonym bølle-per ma. 14 des. 2009 23:00

@TS

Hvis du er veldig pen bryr aldri menn seg om dine alderspreferanser. Litt som når småjenter løper etter pop- og filmidoler.

Skjult ID med pseudonym Mie ma. 14 des. 2009 23:02

Doofus: Et slikt system ville nok vært uheldig å bruke fordi mange blir sure og sinte når de blir avvist, og de vil ofte sette karakter deretter....

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 14 des. 2009 23:05

@Mie: du har sikkert rett. Tenkte alternativt på en slags tilbakemeldingsform slik man har på f.eks Amazom hvor man kan legge igjen en kommentar om hvordan "transaksjonen" ble håndtert av motparten, og har mulighet til å kommentere motpartens påstand. Men da hadde det vel bare blitt administrasjon for de fleste populære jentene igjen, og det hadde virket mot sin hensikt.

Skjønt, det hadde vært moro å se typ "850 kommentarer siste døgn: 'Svarer ikke på henvendelser" så jeg kunne spart meg bryet. ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 14 des. 2009 23:08

@doofus
Du mener eBay? Jeg måtte selv opprette ny konto der etter at en kar gikk bananas da han plutselig ikke tok PayPal (tror jeg det var) etter at jeg hadde bestilt.

Skjult ID med pseudonym Pia ma. 14 des. 2009 23:10

@Doofus
Ikke alle bryr seg med å sende høflig avslag/tilbakemelding i utgangspunktet, sure svar eller ei..

Det beste hadde kanskje vært om alle hadde tatt hele denne nettdatinggreia med en klype salt, og tatt høyde for at her finner man folk med alle mulige oppfatninger om både hva de er ute etter og hvordan man oppfører seg. Og ikke sette alle i samme bås når man har gjort seg EN dårlig erfaring... ;o)

(unnskyld meg, må ut og koste opp noen glasskår her hjemme)

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 14 des. 2009 23:10

@zoid77: eBay har vel også noe slikt ja, samt norske qxl (hvor man får 'stjerner' etter hvor mange gode ratings man har).

Enda bra at damene her inne iallfall ikke krever PayPal (skjønt, det er jo alltids noen utenlandske fristerinner som har det med å spørre om kredittkortnummer og sånn for å klare å komme på besøk..) :)

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 14 des. 2009 23:14

@Pia: Er blitt klar over hvordan det fungerer etter hvert ja. Men det er jo en utfordring siden forumet hver eneste uke toppes av tråder av typen "hvorfor får jeg ikke svar" og "hvorfor tar ikke menn et hint".. Og det kan sikkert være ganske nedbrytende for en del å se at de gode intensjonene og forsøkene deres igjen og igjen bare forsvinner i sorte hull (eller sorte hjerter) hvis de ikke er vant til mediet, og er vant til at folk faktisk svarer når man prater til dem ellers. Tror sukker kunne tjent på å gjøre "noe" med dette for å gjøre ting litt mer lettere for nykommere.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 14 des. 2009 23:19

Jeg mener faktisk at om man blir sur/furten/såret av ikke å få svar, så burde man benytte en annen arena for å finne "den rette".

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 14 des. 2009 23:26

Jeg synes det blir litt strengt - som sagt er det ikke nødvendigvis alle som skjønner hvorfor denne arenaen skal være så annerledes fra det ordentlige liv, spesielt hvis en er ny.. Jeg hadde også noen episoder i starten hvor jeg ikke skjønte hvorfor jeg ikke fikk svar når jeg la igjen så mye i meldingene jeg sendte, og tok det innover meg, før jeg skjønte at det bare ER sånn her.. Jeg har aldri surmula, men såret har jeg blitt (dog ikke siden jeg skjønte hvordan ting henger sammen). Hadde jeg furta hver gang jeg ikke fikk svar fremdeles ville jeg nok objektivt sett vært enig med deg (selv om jeg da, dersom jeg hadde vært typen til å furte, sannsynligvis ikke ville innsett det) - men det må da være lov å lære den harde måten også (eller sukker kunne hatt en sticky tråd på forumet f.eks som listet opp en del av de mest kjente forskjellene mellom det virkelige liv og sukkerlivet). :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 14 des. 2009 23:28

Sukker poengterer jo at høy match slett ikke er noen garanti. Samtidig - nettdatingsfenomenet er vel så utbredt nå at det er vanskelig å ikke ha fått med seg dette.

Skjult ID med pseudonym Skytten77 ti. 15 des. 2009 00:01

beklager men gadd ikke lese alle innleggene her.

Går det ikke an å lempe litt på alder og sette det som et absolutt..

Når det kommer til allergi og dyr.. ja jeg er typen som er allergisk, men f.eks i mitt tilfelle vil jo det bare vise hva jeg ville gjort hvis jeg fant "the one and only"..

Ikke godt å si hva som har skjedd de siste par ukene.. mulig det sitter en gjeng med sprengkåte menn uten oppdragelse med brakkesyken rundt om i dette langstrakte landet.. eller kanskje flere fra prisondate har ramlet innom.. Iallefall som andre sier her bare blokker alle idioter med engang.. er ikke verdt å ofre en forbanna kalori på, det er alle dere jenter her for spesielle til...

You girls are way to precious, to let and assh*le pull you down..

Selvsagt er det ingen garanti for noe som helst verken her eller noe annet sted i verden så lenge det er hjertet som skal styre, og hvis disse nevnte herrene (les: rassh*l) ikke forstår det så kan de vel bare få lov til å blokke alle de jentene de vil..

Når vi er inne på det.. blir verken sur/furten etc.. men noe som jeg synes virker litt påtagende med de heg har forsøkt å få kontakt med er at det blir litt meldinger frem og tilbake.. også dør det helt ut.. Selvsagt en mulighet at jeg absolutt ikke klarer å komme med eneste kløyva fornuftig ord, men pytt sann... Dere forstår ikke hva dere går glipp av jenter... :-)

Gid, tenk om vi gutta også fra tid til annen kunne blitt lesset ned av utbetydelige meldinger.. ville iallefall blitt en liten højdare.. :-)

Måtte dere alle ha en alldeles fortreffelig natt....

(mann 52 år fra Akershus) ti. 15 des. 2009 05:14 Privat melding

Mennesker liker ikke å bli avvist. Det er normalt.

Noen liker det ekstra dårlig enn andre. Det er ikke nødvendigvis normalt.

Noen tror de er guds gave til alle kvinner, og har ikke forstått at de sannsynligvis bare er guds gave til noen få.

Noen er drittsekker. Gi blaffen i dem, og gå videre. Ta vare på de positive, og hiv de negative på båten. Du er altfor god til å måtte motta dritt fra noen.