Alle innlegg Sukkerforum

Makan til eksemplar..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skytten77 to. 17 des. 2009 18:58

Jeg har en kompis som blei medlem her for et par måneder siden..

Han er veldig seriøs og har veldig lyst på en kjæreste igjen..

Etter endel rare ting, fake profiler, folk som ikke svarer, høflige avslag og ikke minst så trodde han at jeg hadde lagd en profil og kødda med han fordi han fikk litt kontakt med ei dame.

Iallefall så tenke han at han skulle sjekke ut en ting.. Så det endte med at han lagde en kvinnelig profil uten bilde, uten tekst.. Og visstnok med engang han var ferdig med å fylle ut så var det noen som var på chatten..

Dette var igår kveld og nå idag så har den profilen fått 10 meldinger eller så der...

Hvor desperate er vi her egentlig gutter/mannfolk? Noen var vist faktisk der at de var gift og bare var ute etter noen ligg...

Jeg skjønner jo også hvorfor ikke jeg når helt opp hvis det er slik at for hver melding jeg sender så er det 1 av 200.

Så til dere damer. .Skjønner jo at dere har nok å gjøre hvis det renner inn med meldinger i det omfagnet der.. Men prøv å luk ut alle playberne og rett noen øyne mot oss som forsøker å være litt seriøse her også :-)

(mann 49 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:04 Privat melding

Tror du ikke de fleste damene som er seriøse her inne gjør det da, kan jo være grunnen til at det kan ta litt tid å få svar fra noen av de, nettopp fordi de må "sortere" posten sin og vurdere hva som er "verdt å svare på"

Skjult ID med pseudonym skytten77 to. 17 des. 2009 19:09

Joda jeg tror det..

Bare stussa litt over hva kameraten min fortalte etter at han lagde profilen.. Og det sier jo litt om en del av mannfolka her.. men samme det.. måtte bare få det ut av systemet :-)

Happy hunting

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 17 des. 2009 19:12 Privat melding

Så slutt å vær anonym da, sånn at vi vet hvem de seriøse er;)

(mann 49 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:13 Privat melding

Skjønner det da..useriøse folk av begge kjønn finner du overalt...ikke bare her inne, selv har jeg nesten bare positive opplevelser herfra, med unntak av en 2-3 useriøse dame-profiler som har tatt kontakt....men det jo bare å blokkere de og sette de som uekte ;)
Gidder ikke henge meg så altfor mye opp i de.... ;)

Happy hunting ja..... hehe

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 17 des. 2009 19:15 Privat melding

Kan jeg spørre hva slags jentebilder han la ut på denne fake profilen??

(mann 49 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:17 Privat melding

Greit @pusen....skal slutte å være så anonym.. hehe

(mann 40 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:18 Privat melding

Han la ikke ut noen bilder og ja jeg kan godt slutte å være anonym jeg... :-)

Skjult ID med pseudonym R to. 17 des. 2009 19:23

@TS - Dette er jo ikke noe nytt, akkurat. Det er kjipt at det er sånn, men jeg tror det er vanskelig å få gjort noe med det.

Jeg er ganske sikker på at jeg har gått glipp av noen bra menn fordi jeg tenker "player", "kjedelig" eller "too cool for school", men hvis dere menn tror at playere kan spottes på lang vei, så tar dere feil. De beste playerne er gode nok til å virke både seriøse, trygge og skikkelige, så fortell gjerne hvordan man kan luke de ut :-) Jeg har blitt god på å spotte de etterhvert, men det har nok desverre ført til at jeg også er ganske avmålt når noen oppsøker meg i en sjekkesituasjon.

Hvordan skal man skille ut de seriøse fra de som virker seriøse?

Skjult ID med pseudonym pistasj to. 17 des. 2009 19:23

Ingen bilder?? Hm... Ble litt overraska over den=)
Men at noen jenter får masse mail betyr vel ikke at alle gutter her inne er desperate?? Arg, liker ikke det ordet.....!

(mann 49 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:30 Privat melding

@R

stiller ikke i den kategorien selv..så vet ikke om jeg kan gi noe godt svar på det, men trodde kanskje at den gode gamle kvinnelige intuisjonen klarte å avsløre de fleste.. ;)

(mann 40 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:33 Privat melding

Klart ikke alle er desperate.. da ville vel enhver ny jente fått 30 - 40 000 mails ila første døgnet..

@R hvordan du skal spotte playere, tja ikke lett å si.. Fra noen jeg kjenner irl så har de ekstremt god selvtillit.. Så på utesteder så er det jo bare å fly fra den ene filla til den andre til det er napp å få.. Men her er nok det umulig, da player er som kameloner, de tilpasser seg, mens vi andre er oss selv hele tiden.. iallefall prøver..

Skjult ID med pseudonym smart to. 17 des. 2009 19:33

De som sier de ikke er hehe:-) er.........

Skjult ID med pseudonym R to. 17 des. 2009 19:45

@Fysen - Ja, men god selvtillit er jo veldig tiltrekkende, det kan derfor bli et problem...:-) Jeg synes det er mye lettere å spotte en player ute på byen enn her inne. Her gir stort sett alle seg ut for å være streite, skikkelige menn, mens en høy prosent kun er ute etter å få seg et nummer eller ti. Jeg har blitt så vanskelig å lure at det muligens vokser mose på meg snart, ha ha :-)

(kvinne 31 år fra Oslo) to. 17 des. 2009 19:48 Privat melding

lurer på om jeg skal lage en manneprofil å se hvordan det slår ann..

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 des. 2009 19:59

Det kunne samtidig vært interessant å høre hva slags henvendelser som faktisk kom til profilen, da. Tviler på at disse "bombardørene" legger veldig mye ned i å skrive en melding, så da er det vel også håp for oss andre...

Skjult ID med pseudonym skytten77 to. 17 des. 2009 20:49

@pikenvell Ja, prøv det.. Men uten bilder eller noe spes info tror jeg du kommer til å bli ekstremt skuffa...

@Zoid jeg har besøk av kompisen min nå så jeg var inne å fikk lese hva den ene skrev.. Vet det er litt uetisk.. og jeg synes vel egentlig ikke noe om det i det hele tatt.. Men den ene mailen var veldig lang og seriøs.. men skal ikke gjengi noe spesielt tror jeg.. Husk at dette var fra kl 22 igår kveld til litt utpå natta igår, så det fortsetter sikkert å renne inn..

Ha en fortreffelig aften alle sammen

Skjult ID med pseudonym kapteinski fr. 18 des. 2009 05:54

Pikenvell: Det slår ikke an, med mindre du er Brad Pitt. Hvertfall det inntrykket jeg får av forumet :) og min egen profil, selvsagt!

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) fr. 18 des. 2009 08:27 Privat melding

Han kompisen din har nok laga en bra dame profil da:-))))
for på min innboks er d jaggu ikke fullt....sååå langt derifra:-))
kansje jeg skal kutte ut bilde jeg også hehe

Skjult ID med pseudonym fysen:-) fr. 18 des. 2009 08:42

@tuppeline Ja, mulig det altså men som sagt ikke bilder, ikke tekst..

Men litt morsomt egentlig, kan like godt ta det fra begynnelsen. han kom en tur innom her igår. Midt under nyhetene så begynte han og humre å le for seg selv. Så jeg måtte dra det ut av han hva det var for noe.. Så sa han det at han hadde lagd en jente profi l her og når han da var igang så satt han jo opp ting han så etter i ei dame.

Så når han var ferdig tenkte han at han da skulle sjekke fort åssen type bilder vi mannfolka brukte som profilbilder, det han ikke hadde tenkt på var at han selv kanskje kom høyt opp på lista.. Han fikk jo selvsagt 100 i treff med seg selv.. Så som han sa her, "jeg har gått rundt og humre og ledd for meg selv i hele dag..". Så for hans del så er det iallefall en bra match ja..

(kvinne 29 år fra Oslo) fr. 18 des. 2009 11:02 Privat melding

Nå må man ikke dra alle jentene under en kam da, er jo faktisk ikke alle som får så mange mailer hver dag! :P Er jo mange jenter som ikke får svar på mailer de sender også!

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 des. 2009 13:37

Selv om en jenteprofil uten bilde og tekst får mye oppmerksomhet i starten fra en del ganske så useriøse menn (antar jeg) så tror jeg ikke det tar lang tid før det blir totalt tørke på en slik profil.
Litt slemt sagt så er det nok en del hauker her som sitter i trærne og går til angrep med en gang de oppdager at det har kommet en ny profil.

Husker jo det fra et par ganger da jeg i starten bare opprettet en profil og så tok det noen dager før jeg fikk skrevet tekst og lagt inn noen bilder. Fikk merkelig mye post i de dagene fra andre tomme profiler.