Alle innlegg Sukkerforum
(mann 40 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:11 Privat melding

Er det mulig.. nå har jaggu Bøkko klart å grine seg til å bruke mueller frem til OL...

Nå mista bøkko et par stjerner i boka mi gitt.. pytt pytt

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 17 des. 2009 19:13

Men samtidig slipper Maren Haugli å få skylden når han ikke tar gull i Vancouver, da...

(mann 49 år fra Vestfold) to. 17 des. 2009 19:15 Privat melding

Hehe....kunne vært greit å noen å skylde på også da... ;)

Skjult ID med pseudonym jeppe to. 17 des. 2009 21:25

Fysen, noen sinne hatt sjansen på en gullmedalje i OL?

Skjult ID med pseudonym fysen77 to. 17 des. 2009 21:31

Hehe.. nei har desverre ikke det...

Men jeg synes fortsatt det er tullete å kreve å få tilbake mueller, når skøyteforbundet og idrettsforbundet har sparket han som trener..

Synes det blir latterlig smålig, ikke mer enn det..

@jeppe du mener vel da at grunnen til at han er litt ute teknisk nå er pga at han ikke har mueller ved sin side.. Grunnlaget han er jo lagt. Tenkiske biten er der. Treningsprogrammet og alt er jo lagt opp for lenge siden..

Det som kanskje har ødelagt alt er i så fall mueller som til stadighet ikke klarer å styre seg eller holde kjeft......

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 18 des. 2009 09:30

Fysen, dette blir litt på siden av en datingside, men uansett:

Han krever da ikke få tilbake Mueller som landslagstrener. Han ønsker ham som personlig trener, så hvorfor forbund skal bry seg om det, skjønner jeg ikke. Det er mye som skal klaffe for at en skal blir verdens beste, å bli den som rager over absolutt alle andre i sporten. Da er det ikke kun teknikk som skal klaffe, men må ha psyken i orden. Bjørndalen har vel en fast betalt motivator i staben, og det er en grunn til det. Så er det Mueller ved sin side som trengs for fyren, så bør ikke andre bry seg om det. Mueller er kanskje en tulling og passer ikke som landslagstrener, og iallfall ikke som trener for jentene, men hvis Bøkko vil ha ham som trener, så helt greit for meg.

Og Tove Paule og illojalitet mot laget, hva f*** er det? Vi prater ikke fotball her. Men nok en gang et bevis på tvangstrøyen norsk idrett ønsker å tre ned over norske utøvere. Marsjerer du ikke i takt (selv om marsj ikke har noe som helst med idretten å gjøre) så vil vi ikke ha deg her. Samme opplegget, men litt på siden, hadde vi med sidrumpa utbrudd mot Redbull og Northug (sikkert mange som syntes han var illojal og. Og sikker noen som også synes han er illojal fordi han ikke venter på resten i løypa). Dette ble kanskje en liten ranting, men takler bare ikke konformister og konformistpress. I alle fall ikke i individuelle idretter.

Ellers bryr jeg meg ikke en døyt om skøyter, og synes det er dørgende kjedelig å se på.

Skjult ID med pseudonym jordnæren fr. 18 des. 2009 09:41

Jeppe har et godt poeng i at forbundet ikke skal gripe inn mot et personlig forhold. Men forbundet må likevel klart være på banen og signalisere opprettholdelsen av Mueller som utestengt landslagstrener.

Bøkko burde også ennå sterkere fremheve at det han gjør er personlig, og at han ikke forventer at forbundet åpner opp for noe mer. Gjør han ikke det, vil det rett og slett være å stikke kniven i ryggen på Maren, for deretter å vri den rundt.

Forbundet skal ikke, og kan ikke fire her. Gjør de det, er det et tegn på svakhet. En svakhet vi ikke kan leve med. Mueller selv burde også kjenne sin besøkelsestid, ved at han rett og slett holdt seg borte, totalt. Å gjøre noe annet, viser at han tar lett på det han har sagt og gjort.

At vi ikke får resultater i OL? Who cares. Hva er det viktigste her i verden? I hvertfall ikke OL.

Forbundet kan ikke vende. Det burde Bøkko forstå. Da vil de bare undergrave seg selv, hele skøytesporten, ja hele idretten og idrettens idealer.

For meg virker Bøkko som en jypling som ennå ikke er tørr bak øra. Alt for Norge? Nei, alt for ham selv.

Skjult ID fr. 18 des. 2009 09:52

Alt for Norge døde vel strengt tatt ut etter 2. verdenskrig!

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 18 des. 2009 09:58

Det vel den sosialdemokrotiske og byråkratiske tilnærmingen til det hele som du jordnæren har jeg misliker sterkt. En holdning som gjennomsyrer mye av norsk idrett(sforbund) og frivillighetskultur. En holdning jeg tror skremmer bort en del som ikke nødvendigvis har de samme poltitiske meningene.

Og jypling er han jo. Han er bare 22 år, og fullstendig lik alle andre som driver med idrett på toppnivå når det gjelder ønsket om å bli best. Er det noen som tror at Bjørdalens motivasjon år etter år er at han skal være best for Norge? Toppidrettens ideal er å bli best. Man kan lulle seg inn i drømmeland og tro at det viktige er å delta og fremstå som rollemodeller, men hver enkel utøver drives nok ikke av slike altruistiske motiver.

Hvem bryr seg om medaljer i OL? I alle fall utøverne, og det er det jeg diskuterer her. At folk i sofaen med ølvommen og chipsen synes det er kjipt at medaljestatisikken blir dårligere driter jeg i. Jeg forsøker å se det fra Bøkkos ståsted.

Hvis idrettens og idrettens idealers grunnvoller rokkes ved at Bøkko har Mueller som trener så kan ikke fundamentet være særlig godt.

Skjult ID med pseudonym jordnæren fr. 18 des. 2009 12:18

Jeppe, mange har kalt meg mye, men aldri sosialdemokrat. Jeg hater sosialdemokratiet...

(mann 49 år fra Østfold) fr. 18 des. 2009 13:56 Privat melding

Joda, Müller er frisk i kjeften og eier ikke sosiale antenner i fylla. Det krasjer fullstendig med norsk moderne organisasjonstenking hvor det er lagarbeid, respekt og trivsel som teller. Så kan vi velge om vi skal svelge kameler for å vinne gullmedaljer, eller ha det koselig mens vi lefler med skjøre middelmådigheter og lar kontrollavhengige traktorlesber ta over toppidretten også.

Men det er jo bare parenteser i min verden så lenge Aquilani og Torres er friske ;-)

Skjult ID med pseudonym Cloud Nr 9 fr. 18 des. 2009 16:33

Hakke noe imot Muller. Han leverer - var det ikke derfor han ble ansatt? Disse Høgli-søsknene er jo bare spesielle. Leit at Muller er så flåsete, men fint at Bøkko får fortsette å bruke ham.

De er så finjusterte dissa sportsfolka ...

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 18 des. 2009 16:50

Nå er det vel ikke bare Haugli-søskenene som har havna i klinsj med Mueller. Mari Hemmer ble omtalt som feit og uaktuell for landslaget selv om hun vant NM, og da hun likevel gikk verdenscup lå Mueller demonstrativt og "sov" på tribunen mens hun gikk. Såvidt jeg forstår har også Bjelkevik-søstrene problemer med ham, og Even Wetten ga seg vel også mye på grunn av ham. Det er vel egentlig bare Håvard Bøkko han har trent til å havne i verdenstoppen - noe Norge også har klart fint med andre trenere tidligere. At han plutselig ble sparket som nederlandsk landslagstrener på grunn av suksess før han kom til Norge bør vel også få det til å ringe en og annen bjelle.

Riktignok er ikke skøytesport en folkesport i Norge lengre, men skal det bli det holder det ikke bare med en og annen topp, det trengs også et motiverende miljø. Og når unge skøyteløpere kan risikere å bli behandlet som Mari Hemmer, bidrar ikke akkurat det til et motiverende miljø. For all del, det gjør ikke meg noe at nordmenn har et litt bredere idrettsperspektiv enn rundetider, men det viktigste med idretten bør ikke nødvendigvis være å skape verdensenere - i mine øyne er rekreasjonen og trimen langt viktigere.

Skjult ID med pseudonym Hmmmm fr. 18 des. 2009 18:49

Håvard Bøkko er avhengig av Peter Mueller, og jeg synes det var flott at peter kom tilbake som personlig trener. Han vil jo ikke vise seg i mesterskap, så det er kun han og Håvard som vil møtes.

Jeg har jobbet endel med begge to, og vet de er et godt team. Jeg vet også at Peter kan si mye rart, uten at han mener noe vondt med det. Det er sånn han er, men selvsagt er det bra at skøyteforbundet setter grenser.

Jeg vet i alle fall at jeg vil savne å se Mueller på is når Håvard går OL....

Skjult ID med pseudonym fysen:-) fr. 18 des. 2009 22:32

Som flere skriver her, ja det har vært mye rart med mueller..

Enig med flere her at Bøkko kan bruke han på privaten, har vel heller aldri vært noe uvanlig i sportsverden det, at folk holder kontakt med sine tidligere trenere om ikke annet for å bruke de som motivatorer, sparringspartnere etc..

Men slik det fremkommer i media (ja jeg vet media og deres måte å fremstille på) så virker det litt som om han presser frem denne løsningen.

Kunne jo selvsagt bare sagt at han trengte ro og derfor ikke valgte å holde med resten av landslaget frem til mesterskapene.

Men ser jo at han blir litt smådesperatl med tanke på mesterskap