Alle innlegg Sukkerforum

ny mann på sukker...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tapper fr. 18 des. 2009 09:19

har laget meg en profil nå, men er litt usikker på hva man bør skrive om seg selv og hva man ønsker av "drømmekjæresten", er det noen som har noen gode råd og tips?? Er det lurt å skrive bare litt info, eller bør man skrive mye?? Og, hvor stor betydning har profilbildet??

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 des. 2009 09:28

Hei, og velkommen til sukker, Tapper! :-)

Her på sukker er det som ellers i samfunnet mange artige skruer i Vår Herres hage, og din oppgave er ikke å gjøre alle til lags.
Hvem er du? Beskriv deg best mulig og gjerne i litt muntre ordelag hvem du er, hva du ønsker deg og hva du vil se hos en kjæreste.
Personlig liker jeg slett ikke at en mann har haugevis av krav til hvordan "hun" skal være, men det er en smaksak og opp til deg.
Selv om jeg har en lang profiltekst selv, er det ofte bedre å ha en kort og konsis, men varm og innbydende profil. Få henne til å smile!
Jeg liker også godt profiler som indirekte sier noe om hvem man er. Altså ikke faktabasert, men som likevel avslører en flik av ham.

Profilbilde har mye å si, og jeg tror de aller fleste får respons pga bildet de har valgt. (I alle fall gjelder dette i stor grad for menn).

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Lillemy fr. 18 des. 2009 09:29

Selv liker at dere skriver litt personlig om dere selv. Ingen synes en CV er særlig interessant lesing på et sjekkested.
En laaang liste med kjærestekrav har vel heller aldri vært en suksess.

Så fortell litt om hvordan du selv oppfatter deg, og hvilke kvaliteter som er viktige for deg hos en kjæreste.

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Tapper fr. 18 des. 2009 10:07

bør man være veldig "frampå" eller sitte litt på gjerdet og vente?? Har sendt et par komplimenter, men får lite respons...

Skjult ID med pseudonym 82 modell fr. 18 des. 2009 10:17

Ville ikke anbefale å sitte på gjerdet og vente. Her har jentene mye større pågang på profilene sine enn vi gutter har og får tre ganger så mange brev, om ikke fler. Derfor er det naturlig med lite respons, siden de luker ut de brevene de liker og som regel ikke svarer på resten. Men stå på :)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 des. 2009 10:28

@Tapper

Enkelte erfarer at de får mer respons på andre sider.
Før jeg ble medlem på sukker, hadde jeg profil på en annen side et par mnd. Jeg fikk masse svar, men lite kvalitetssvar.
På sukker KAN det være at du ikke får så lett svar hele tiden, men når du først får kontakt, erfarer jeg at disse er mer seriøse.

Jeg anbefaler deg ikke å bruke ferdiglagde komplimenter. Selv har jeg stengt av denne tjenesten. Jeg synes det sier lite og virker tafatt.
Skriv heller noen ord. Vær litt impulsiv. By på deg selv om du er interessert. Vær ærlig. Våg å tape - for da våger du også å vinne!
Og en ting til: Ikke tenk at du ikke får respons. Tenk at SELVSAGT får du respons! Det preger nemlig ordene dine om du vil eller ei...

Selv får jeg periodevis masse mail, mens i andre perioder kan det være totalt tørke. Sånn er det bare, og ikke noe å ta personlig :-)

Selv ikke jeg som jente sitter på gjerdet og venter. Jeg tar kontakt om jeg ser noen som "trigger" ett eller annet i meg. Stå på!