Alle innlegg Sukkerforum

For ung / for gammel ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym go fr. 18 des. 2009 12:52

Hvor er grensen egentlig?
Jeg ønsker meg en mann fra 40 - 60, selv er jeg ca. 50 .....
Jeg får svar fra menn under 40 og underkant av 60..
Noe som ikke stemmer..................................................................................

De 50 er det noe magisk for kvinner/menn, eller tar jeg feil også her ?

Skjult ID med pseudonym chatata fr. 18 des. 2009 13:19

Hva er det som ikke stemmer? du får jo svar fra det du søker etter...underkant av 60!
Om du får svar fra de under 40...så betyr det vel at du har sendt en mel til de da eller?

(kvinne 29 år fra Oslo) fr. 18 des. 2009 13:30 Privat melding

Grensen for alder legger du vel selv?

Skjult ID med pseudonym jordnæren fr. 18 des. 2009 13:33

Synes ting stemmer ganske godt jeg. Altfor mange henger seg for mye opp i alder. Når det er sagt, så er vårt syn på dette sikkert like sprikende som jenter i sommersol.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 des. 2009 14:00

go:

Jeg tror du bare har opplevd det som veldig mange av oss kvinner gjør som ikke er ungdommer lenger, men blitt godt voksne :-)
Det er mange menn/gutter som fascineres litt av eldre, modne damer og tar kontakt av den grunn. Jeg er ikke så sikker på om det er så smart å svare på henvendelsene deres dersom man selv er på leit etter et langvarig forhold.
Og på den andre siden så er det fortsatt slik at mange menn gjerne vil at kvinnen skal være en del yngre enn seg selv, og det ønsket forsvinner ikke selv om de selv har begynt å bli eldre.

Det er dermed ikke så ofte vi får henvendelser fra menn som er i helt samme aldersområde som oss :-)

Skjult ID med pseudonym elvis fr. 18 des. 2009 14:11

Hallo... mange menn tar hva som helst bare hun har puls. Ikke vær så blåøyde da.. Testosteronbomber gjør hva som helst for å slippe å "ta sakene i egne hender"

Skjult ID med pseudonym Cloud Nr 9 fr. 18 des. 2009 16:37

Alder er vel ikke helt uvesentlig? Skal man ha unger? Eller skal man forberede en pensjonisttilværelse?

Max ti års aldersforskjell. Fantasiene sier noe annet, men virkeligheten styrer.

Skjult ID fr. 18 des. 2009 16:49

hvor stor aldersforksjellen kan være avhenger av hvor gammel man selv er også

er man 18, så vil en på 30 være steingammel, men er man 40,
så vil en på 52 sannsynligvis være helt greit, enda aldersforskjellen er den samme.....

(mann 47 år fra Vestfold) fr. 18 des. 2009 16:57 Privat melding

Alder er jo en indikasjon på erfaring og modenhet. Jeg er 38, snart 39... I noen sammenhenger er jeg det, i andre er jeg mye yngre. Slik er det sikkert for mange. Skulle jeg vært sammen med en jente på, la os si 25, så skulle hun jammen meg være oppegående. Men la det være sagt, jeg leter ikke etter jenter i den alderen!

Så det jeg mener er: Alder er hvor lenge man har levd. Noen på 30 kan jo være mye mer voksne enn en på 50. Stort sett vil jeg også si +/- 10 år. Men tror nok at jenter er mer der. Jeg ville ikke være sammen med en jente på 48... Men det er jo bare min mening.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 18 des. 2009 17:01

Sukker har jo bestemt dette - mannen kan godt være ti år eldre enn dama, men dama bør ikke være mer enn tre år eldre enn mannen. I hvert fall hvis man krysser av at man ønsker noen som er nær i alder.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 des. 2009 17:04

skult id:

Da jeg var ung var det mer enn nok med 3-4 år aldersforskjell. Da jeg var mellom 25 til 35 ville det vært helt greit å date en 12 år eldre mann. Nå er jeg 45 og synes at en 12 år eldre mann ville vært alt for gammel for meg ;-)

Jeg har liksom havnet tilbake til der jeg var da jeg var ung, og ønsker egentlig helst en kjæreste som ikke er mer enn 4 år i pluss eller minus i forhold til meg.
Jeg er i en vanskelig alder for tiden ;-P

Men det er jo mest her inne på nettdatingsider dette med alder er et tema. Dersom man i miljøer man omgås i daglig opplever å sånn saktig men sikkert bli betatt av en annen person, så tror jeg ikke alderen egentlig har så alt for mye å si for om man satser eller ikke.
:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 des. 2009 18:17

zoid:

Det stemmer, ja. Sukker har lagt det inn i systemet at kvinner får stort sett eldre menn som match dersom de krysser av for at likhet i alder er viktig, og menn får stort sett yngre kvinner som match dersom de krysser av for at likhet i alder er viktig.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 des. 2009 18:33

Synes det er tull å si at man ikke skal forholde seg til yngre menn pga alderen i seg selv.
Jeg hadde engang et forhold til en som var MYE yngre. Han var den mest seriøse av oss, og ville gjerne gifte seg. Mao: Aldri si aldri!

Hvorfor det ikke ble oss? Fordi jeg vil ha en moden mann, vel. En som vet hvem han er og ikke minst har forståelse for hva jeg trenger.

:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 des. 2009 18:53

Z:

Men for de voksne kvinner som ikke har noen erfaring i å bli kontaktet av yngre menn, så kan det jo være på sin plass å fortelle om at ikke alle av disse yngre mennene er på leit etter et alvorlig og langvarig forhold i det de kontakter en kvinnesom f.eks er 15 år eldre enn seg.
Mange kvinner som lager seg profiler her for første gang er ikke helt forberedt på at veldig mye yngre menn tar kontakt, og det kan faktisk være et poeng å fortelle dem om at de bør ta det med en klype salt.
Det har vært et tema her i lang tid, og mange kvinner tar det som et kjempeboost og tidenes store komplement at de blir kontaktet av yngre menn, mens jeg tror det gjelder de fleste av oss litt modne kvinner at vi får slike meldinger fra yngre menn.

Ut over det, Z, så kan selvfølgelig en yngre mann forelske seg i en eldre kvinne der han håper på et langvarig forhold med giftemål og felles framtid sammen, selvfølgelig!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 des. 2009 19:02

Er ikke så sikker på om jeg liker båsen din "moden kvinne", frøkna. Utover det er jeg enig med deg. Vi har alle vært nye her inne :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 des. 2009 19:18

Z:

blir glad om du kan lage et bedre ord for oss enn "modne kvinner"
:-D

Eller kanskje det var selve det å sette noe i bås du ikke hadde helt sansen for? I så fall skjønner jeg det selv om jeg kan være en ganske habil og ivrig båssetter av og til :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 des. 2009 19:25

Det som forundret meg, frøkna, var at du visste alderen min ;-)

Og du har rett; Jeg trives generelt ikke med båser. Bortsett fra "he´s off-båsen" min da selvsagt.......dammdidaaaah....

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 18 des. 2009 19:41

Det som forunderer meg, Z, er at jeg ikke har peiling på alderen din.
;-P

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 des. 2009 19:43

;-)

Søte frøkna!