Alle innlegg Sukkerforum

Opplevd på date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 20 des. 2009 16:03

- Jenta skriver i profilen at hun vil ha en utadvent, trygg og selvsikker mann. På date fremstår hun som stille, innesluttet og sjenert, og man må virkelig slite for å holde samtalen i gang.
- En annen jente skriver at hun vil ha en mann med gode sosiale antenner. På date drar hun den ene grove frekkisen etter den andre, som ville fått selv en erfaren sjømann til å rødme.
- Så har vi jenta som sier hun gjerne vil ha en handymann. I løpet av samtalen kommer det frem at hun bor i en sliten leilighet som hun verken kan eller har råd til å pusse opp selv.
- Så har vi hun som ønsker en mann med "ordnet økonomisk forhold". Hun hadde da forsåvidt "ordnet" økonomi, bortsett fra at hun selv var student uten særlig inntekt å snakke om.
- Til slutt har vi hun som synes det er meget viktig at mannen er trofast. Hun innrømmer da selvsagt at hun dessverre har vært utro selv, i flere av sine tidligere forhold.

Er det slik at mange av de ønskene eller kravene man stiller til "drømmemannen"/"drømmekvinnen", reflekterer egenskaper man ikke er i besittelse av selv? I såfall må jeg begynne å lese disse profiltekstene i litt annet lys fremover...

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 20 des. 2009 16:08

Det andre punktet er nok veldig vanlig, spesielt om du prater med jenter nord for Mosjøen. Det å kunne prate om "feskslo i rævhølet" på første date er synonymt med gode sosiale ferdigheter.

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 20 des. 2009 16:12 Privat melding

Jeg lister hvertfall ikke krav jeg ikke besitter selv, svært få krav egentlig. Høy og kjekk kan det jo diskuteres om jeg er, jeg er hvertfall høy:P

Jeg vil jo i utganspungtet ha en kjæreste for resten av livet, men har ingen hast med å finne han. Jeg liker gutter med selvtillit, som tåler at dama vil finne på noe annet enn å henge med han en kveld. Har egne intresser men fortsatt har plass til meg i livet sitt. Om du ikke allerede har barn, er det fint om du vil ha , for jeg vil ha fler enn ett barn. Det skader jo selvfølgelig ikke om du er høy og kjekk, men det betyr ikke allt.

Også må du kunne gi meg en smekk på rumpa om jeg er sur, for jeg liker ikke å være sur;P

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 20 des. 2009 16:13

Vil forresten legge til min egen opplevelse;

Sånn foruten å se ganske annerledes ut enn på bilder, insisterte hun på at vi skulle ta en matbit på en skitten kebab-bule. Hun hadde mat i hele fjeset da hun var ferdig, og jeg ble helt perpleks da jeg så at hun takket for maten og ville gå videre - uten å tørke det av seg. Da gikk vi der da; jeg med angst og hun med kebabsaus i hele trynet. Ble rimelig bestemt avvist da hun på toppen av det hele skulle gi et "det var hyggelig å se deg, vi møtes vel igjen?"-kyss da jeg måtte avbryte hele opplegget.

Skjult ID med pseudonym So sø. 20 des. 2009 16:15

Jeg liker å late som jeg er sur for å få en smekk på rumpa.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 20 des. 2009 16:16

jeg og:P

Skjult ID med pseudonym R sø. 20 des. 2009 16:19

Selvsagt har jeg listet ønskede egenskaper jeg ikke er i besittelse av selv, fordi jeg er kvinne og jeg er ute etter en mann - vi er ikke like. Altså: Ikke slik som du beskriver, wintermute, jeg tror jeg har litt mer selvinnsikt enn å kreve slikt. Men ja, jeg ønsker ting av en partner som jeg ikke nødvendigvis er så god til selv, nettopp for å kunne lære å bli flinkere, kanskje. Jeg ønsker meg ikke en kopi av meg selv, men en mann som kan tilføre bra ting til livet mitt og vice versa. If that makes sense.

Skjult ID med pseudonym So sø. 20 des. 2009 16:19

Hehe.
Det ante meg ;o)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 20 des. 2009 16:20

At kvinnfolk med boliger som trenger oppussing gjerne ønsker seg en handyman er jo helt forståelig, det?

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 20 des. 2009 16:21

Jeg trenger oppussing, men ønsker meg ingen handyman. Om jeg hadde fått meg en handyman hadde han ikke fått røre en list i det huset her på laaaaang tid. Kan fikse det selv;)

Skjult ID med pseudonym So sø. 20 des. 2009 16:24

Har noen småting som burde vært fikset i leiligheten min. Men jeg har ikke noe spesielt ønske om en handyman. Korttenkt av meg, burde jo kanskje det? Takk for tipset ;o)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 20 des. 2009 16:25

Huff.. det gjelder ikke alle kvinner wintermute:)

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) sø. 20 des. 2009 16:26 Privat melding

ja takk for tipset:-)jeg har et hus:-))) men ikke så mye jobb da:-)))men en snekker hadde ikke vært å forakte :-))))))

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 20 des. 2009 16:31

Jeg kommer til kort på enkelte av punktene selv, bla er jeg definitivt ikke spesielt handy, og skulle nok likt å være langt mer utadvent og selvsikker enn det jeg er. Det er litt derfor jeg henger meg opp i alle disse kriteriene. Hadde de ikke nevnt det spesifikt i profilen, så hadde jeg sikkert ikke tenkt over det heller.

Hun frekke var forøvrig ikke nordfra :P

Skjult ID med pseudonym So sø. 20 des. 2009 16:36

wintermute da var det jo din egen feil at du ikke likte daten som ønsket en utadvent og selvsikker kar. Hun trengte jo tydeligvis noen som kunne kjøre samtalen helt på egenhånd ;p

Spøk til side: Hvordan foregår egentlig en date mellom to like stille og innesluttede personer, tro? *Zzzzz*

Skjult ID med pseudonym kit sø. 20 des. 2009 16:39

So, er ikke målet på sikt å sove i sammen? De stille og innesluttede kommer kjappest fram til målet fordi de ikke har så mye å snakke om....

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 20 des. 2009 16:40

Skal ikke skryte på meg å være den mest snakkesalige men å møte damer hvor kjeften går i ett sett er ikke spesielt gøy... da foretrekker jeg de mer lavmålte.

Skjult ID med pseudonym Vandraaren sø. 20 des. 2009 16:41

Jeg ønsker meg selv ei jente som er handy da, elsker damer med snekkerbukse og som er litt skitne. Så slipper jeg å gjøre så mye... bare ha sex med henne så hun blir fornøyd :)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 20 des. 2009 16:43

wintermute: Det var da enda godt :)

Skjult ID med pseudonym So sø. 20 des. 2009 16:44

kit, det forutsetter at de samtidig ikke har særlig store krav til det å bli kjent med hverandre først. Men ja, godt poeng hehe.

Selv er jeg ikke festens naturlige midtpunkt men når jeg møter noen jeg har kjemi med går praten lett hos begge. Så hva man sier om seg selv (eller ønsker seg hos andre) på forhånd, er egentlig irrelevant - går man ikke overens hjelper det lite å være en sånn som elfrodo nevner heller ;o)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 20 des. 2009 16:44

Jeg er da ikke så stille og innesluttet, men det er alltids rom for forbedringer

Jeg kan derfor ikke svare på hvordan en date med to like stille personer er, men det holder at mer enn nok at den ene er svært sjenert før samtalen går helt i stå. Svar med én stavelse, ingen spørsmål tilbake, mye kikking ned i bordet ;)

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) sø. 20 des. 2009 16:45 Privat melding

Jeg snakker på inn og utpust:-))) liker også at den jeg eventuelt treffer liker å snakke...................

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 20 des. 2009 17:07

Jeg har vært på en date med ei skravlebøtte, og det var vanskelig å komme til ordet. Hun presterer å si etterpå at den muntlige kjemien ikke var bra nok..haha.. Hadde hun hatt litt selvinnsikt, så hadde hun snakket mer roligere og avslappet istedetfor å sitte med munndiare.

Noen kan også snakke for mye. ;)

Skjult ID med pseudonym Vandraaren sø. 20 des. 2009 17:09

@Pastill

Kanskje hun ville at du skulle slå henne

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio sø. 20 des. 2009 17:57

Det første punktet synes jeg var greit; hvis man er klar over at man selv er stille av seg så kan det jo være lurt å finne noen som kan dra igang samtalen uten å ofre en kalori på det.
Litt verre med de andre punktene.

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 20 des. 2009 18:02

@Vandraaren..Hehe.. Jeg kunne sagt ifra iallefall, men det passer jo dårlig på første treff. ;)

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) sø. 20 des. 2009 18:05 Privat melding

Å prate mye betyr ikke at en ikke kan holde kjeft når andre prater

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 20 des. 2009 18:07

Nei, men det gir jo feil inntrykk for begge parter på første date. Når det blir en slik situasjon, så blir det heller ingen date nummer 2 fordi den første var for turn off.