Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym onlyme sø. 2 des. 2007 00:56

Hvis man etter en date eller flere føler at det ikke finnes noen romantiske vibber, hvor mange av dere synes det da er ok å fortsette som venner. Jeg mener det er jo litt anderledes når man dater noen man har møtt i andre sammenhenger og som man kanskje kjenner litt fra før. Hvor vanlig er det derimot at man får seg nye vennskap med det motsatte kjønn som er varig etter at man har møtt noen gjennom nettdating. Jeg lurer for jeg er kanskje i den situasjonen selv akkurat nå. Jeg føler at det kan være litt bruk og kast relasjoner ved nettdating. Det er så satt på spissen; kan vi bli forelsket eller ikke modus liksom? Og man blir aldri så godt kjent med den andre egentlig før man skal gjøre seg opp en mening.

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 2 des. 2007 00:57

Har fått flere nye venner ;=)))))

(mann 40 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 01:01 Privat melding

Samme her, noen av mine beste venninner har jeg fra nett:)

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 2 des. 2007 01:07

har fått mange venner og bekjente fra nettet,og en av mine beste venninner har jeg faktisk møtt på nettet:-)
blir jo som regel bare venner,derfor man enda er singel ha ha

Skjult ID med pseudonym me sø. 2 des. 2007 01:08

Helt enig, jeg synes nettdating er anstrengende og litt kunstig. Og endel rare menn (med diverse issues) som jeg ellers aldri ville truffet i mitt normale liv, med god grunn. Sorry, men sånn er det.

Man må så tidlig bestemme seg for om man skal prioritere å teffe personen igjen. Men folk man treffer gjennom venner, jobb, studier, trening etc vil man gjerne treffe igjen flere ganger uten å måtte rydde kalenderen for det. Og da kan forelskelsen komme underveis. for en som aldri ville hatt en sjans på nettdate. Har opplevd at det som var gnist ved første treff var INGENTING ved neste. Men hvis det IKKE er gnist ved første, gidder man ikke møtes igjen engang. Jeg gidder i alle fall ikke.

Skjult ID med pseudonym onlyme sø. 2 des. 2007 01:13

Er det venner (av motsatt kjønn) som dere omgås utenom nett og da, jeg mener inviterer på fest, tur, går ut på byen med osv. Hvis man sier man skal "bare være venner" som er ok for meg (i de fleste tilfeller bortsett fra når jeg er veldig interessert i henne) så medfører jo det at man også må pleie det vennskapet og gjøre ting sammen.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 des. 2007 11:57 Privat melding

Så lenge du har dem som venner fordi du vil være venn med dem, og ikke fordi du håper det skal "på magisk vis utvikle seg til noe mer", er det bare sunt å få seg flere venner.

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 12:23

helt greit å få venner over nett.!!.. jeg slår meg inn i rekker av de som har fått venner av begge kjønn gjenom nett..

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 23:18 Privat melding

Jeg har fått flere nye venner med samme status som meg selv. Singel med barn og masse fint til felles - selv om vi ikke fant de romantiske vibbene.. Noen ganger stemmer ikke kjemien som potensielle kjærester men kjemi som venner utrolig bra... tror også jeg neste fredag i Oslo vil få meg nye bekjentskaper og muligens nye venner og da ikke bare på nett men IRL (in real life..)

Skjult ID med pseudonym Testo ma. 3 des. 2007 13:31

Jenter, ha bare en ting klart. Gutter er alltid ute etter sex :)
Det som står på denne siden stemmer veldig bra:
http://www.laddertheory.com/

Og dersom noen mannfolk sier noe annet så lyver de...

(mann 40 år fra Oslo) ma. 3 des. 2007 13:41 Privat melding

Hmmm, er det noe galt i å være ute etter sex? er ofte ute lenger enn det og jeg(denne kunne vært morsom om jeg var svensk).

(kvinne 49 år fra Hedmark) ma. 3 des. 2007 13:46 Privat melding

Har fått flere venner på nettet...som også er det IRL. Har bla. en kjempe kompis som jeg har blitt utrolig glad i...vi støtter hverandre i tykt og tynt. Oftere at kompiskjemien stemmer for meg.