Alle innlegg Sukkerforum

Vær litt hyggelig da

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stella sø. 2 des. 2007 01:13

Er så drittlei av at folk skriver melding der det står kun "Hva jobber du med?" eller "Hva studerer du?"uten å presentere seg eller å si i det minste "hei". Når det i tillegg er minimalt som står i vedkommendes profil og ingen bilde ser jeg på dem som passe useriøse eller er de bare sjenerte? Når jeg da har skrevet ett mot spørsmål "Hva jobber så du med?" får jeg ett 3 ords svar.Jeg jobber med .....
Hvor er gentlemennene? Kunne ikke norske gutter godt på ett kurs, om så en annen plass i verden?

Skjult ID med pseudonym MannX sø. 2 des. 2007 01:43

Antagelig er dette bare en stadfestelse av at de som skriver slikt ikke er noe for deg. Du forventer en annen type konversasjon og får det ikke av de. Om de gutta går på kurs så blir det bare vondt verre, fordi du da bare vil bruke lengre tid på å finne ut at de egentlig ikke var noe for deg :-)

Så vær glad for at de ikke kamuflerer sin dovenhet eller mangel på kommunikativ dannelse med velformulerte og passende setninger, for dermed å tilsynelatende være noen de ikke er :-))

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 2 des. 2007 01:49

stella jeg er helt enig med ditt innlegg, dog med ett viktig unntak. Problemet er ikkje kjønnsbasert, det er også mange jenter som kommuniserer på denne "effektive" måten.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 02:00

.....og jeg er hjertens enig med MannX.

Godt formulert rett og slett! :-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 11:44 Privat melding

Hei!
Det man vil si ved første kontakt har man lagt i profilen sin. Dersom du forventer en lang avhandling skreddersydd for deg er du kravstor og går glipp av kontakt med mange bra menn. I det virkelige liv ville du sannsynligvis reagert veldig negativt på menn som bare kjører på med å fortelle om seg selv, uten at du fikk anleding til å avvise samtalen eller bidra til styringen av den.

Jeg ser heller ikke på det som et stort pluss med bilde. Spesielt de med bilde som er tatt før digitalkameraets tidsalder.

Men profilen skal ha tekst. Den skal om hva som opptar deg og hvordan du tenker på enkelte ting...

Skjult ID med pseudonym vita134 sø. 2 des. 2007 13:10

spire72, det må da finnes noe mellom "en lang avhandling skreddersydd for deg" og "hva jobber du med". Skal en ha et visst håp om å få respons, må man da kunne legge bittelitt mer av seg selv i første brev enn som så. Jeg hadde nok følt at vedkommende egentlig ikke syns det var så nøye om han fikk svar fra meg eller ei. Men det der med kommunikasjon er en sensitiv greie. Har hatt litt mer langvarig kontakt med et par stykker der jeg tydelig har sett at vedkommende har gjort seg flid med svarene uten at jeg i dem finner igjen det jeg mente å se i profilen...

Skjult ID med pseudonym stella sø. 2 des. 2007 13:11

I settingen av å prøve å finne en make som en kan leve og kommunisere med er det vesentlig at en har en kommunikasjon der en forstår hverandre. Personlig vektlegger jeg å møte folk med ett åpent sinn. Og det å ikke ha forutinntatte holdninger i møte med nye mennekser. Men da jeg møter slik kommunikasjon som i overnevnt innlegg,slår det meg at jeg ikke har tid til å "dille og dalle" for å få det mennesket i tale. En type selgerstil der en legger alle kortene på bordet (i form av å skrive noe mer på sin profil) for deretter å ta fatt i turvekslingen ville være mer forståelig for meg iallefall

Fint innlegg mannX :0)

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 13:28

Kanskje et hint om at du skal skrive hva du jobber med under "jobb og interesser"? hehe...

Mange som ikke får mange meldinger her. Og de fleste jenter gidder ikke svare i det hele tatt (uavhengig om det er en kort melding eller en avhandling), hvorfor da lage en lang innledning om ditt og datt? Kanskje det er et par uskyldige spørsmål for å se om du gidder svare i det hele tatt? (I tillegg er det faktisk for meg veldig viktig for meg med en driftig dame som kan noe og vil noe, men det er en annen diskusjon!)

Og så kommer du og klager på at han ikke stiller de rette spørsmålene i den aller første mailen? Når til syvende og sist uansett "nettkjemi" og "ekte kjemi" er to helt forskjellige ting? Vel, la oss si vi har forskjellige måter å velge ut folk på! ;o)

Skjult ID med pseudonym Tsk sø. 2 des. 2007 13:30

@Stella

Synes ikke det har noe med å være "hyggelig" å gjøre? Det er vel bare forkjellige måter å ta kontakt med noen på? Blir litt dumt å klage over at andre tar kontakt på andre måter enn du vil bli kontaktet på...

(mann 58 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 13:44 Privat melding

Mange av de spørsmålene man skal svare på i profilen sin er enten/eller eller ja eller nei, men så enkelt kan man egentlig ikke si er det greit svar på flere av de.Flere av de trenger egentlig mer "utdypning". Og ikke svare på noen kan muligens oppfattes som man ikke har noen meninger om livet(?) Selv om man har svart etter beste evne tror jeg det alikevel blir litt lotto for de som leser det. Så det som står i profilen behøver ikke å være slik man oppfatter personen når man har hatt kontakt en tid.
Har skrevet med noen som ikke har hatt bilde i profilen sin. Når man etterhvert spør om de kan sende et bilde så blir det stille. Hva skjuler de? Et bilde lyver ikke sier man (hvis man ikke har manipulert det litt... :-) ), men det er jo egentlig fasaden du har utenpå personligheten din. Alikevel synes jeg man bør legge inn et bilde, flere sier at utseendet ikke betyr noe, er det sant? Hvis man er ute på byn er det vel utseendet man tiltrekkes av først, ikke av hvordan personen er, det kan man ikke vite på forhånd. Hva er en gentleman i dag? Hvis man slår opp i en ordbok eller et leksikon kan jeg tenke meg det står noe sånt som "en taktfull, eller/og beleven person."
Klokere av det? Hørte et ordtak en gang " Jeg vil ikke ha det enkelt, det er vanskelig nok som det er" Sånn kan vel livet også være noen ganger?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 13:58 Privat melding

Det finns alltid mellomting. Jeg ville bare ha frem at det finns flere måter å se det på

Skjult ID med pseudonym stella sø. 2 des. 2007 18:46

Først; jeg er ikke trådstarter- hun har "rappet" extranicket mitt...(grr;)

Jeg synes ikke "hva jobber du med?" er så ille...mange åpner litt snublete, men er det så ille? Du ser kjapt om han mer å komme med. Jeg åpner heller aldri med en lengre avhandling i første kontakt.

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 2 des. 2007 18:56

@ Trådstarter

Jeg liker det effektivt og sjekker hard facts med en gang!

- saken er at jeg skriver veldig lite, jeg gjør meg opp en mening og stikker ut på en rask kaffe! Først da vet jeg om jeg skal åpne for mer informasjon og som du skjønner det har ikke vært nødvendig så langt ;=)))))

Så der du synes gutta er uhyggelige, synes jeg de bare er effektive! Men smaken er som baken.Skjult ID med pseudonym Tsk sø. 2 des. 2007 20:06

Kan vi droppe det uttrykket, Pippi...det om baken? det er så ....ehm....smakløst? ;o)

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 2 des. 2007 20:18

@Tsk

Hva tenker du på da?

-eller er det bare søndagskøddehumør ;==))))))))

Skjult ID med pseudonym Tsk sø. 2 des. 2007 20:22

Vel...ikke ta det for ille opp!
(Selv om jeg faktisk ikke liker selve uttrykket...hehe...)

Skjult ID med pseudonym fremmed sø. 2 des. 2007 20:54

@ trådstarter

Jeg har ikke lest din profil men jeg lurer på om det kansje er skrevet noe der som leder til det spørsmålet ......

Vel det er jo så at når man går på gaten så treffer mann på folk man ikke liker og det eneste du kan gjøre er å snu deg å se en annet vei ,kan du ikke gjøre det her og ?

Har du ikke fått noen mail fra noen spennede??

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:15

kommer tsk på fredag? (avslører hvem du er om du ikke kommer hi hi)

Skjult ID med pseudonym Tsk sø. 2 des. 2007 21:21

Takker for trusselinvitasjon, men kan dessverre ikke! :-)

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:25

Å NEI! ville ikke true deg..bare motivere deg.... he he he .....litt mildt og bestemt...og min munn er lukket tsk..kjekken..det kan jeg vel røpe( driver litt pr her nå*smiler*)

Skjult ID med pseudonym Tsk sø. 2 des. 2007 21:27

Ooo...sjarmen din er på, Sportlady! Kanskje jeg kommer innom....bare for å gi deg en velfortjent rose? @-->----

;o)

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:30

Ja gjør det..en del som kommer til tiden....og noen som kommer litt utpå..Velkommen skal du være!