Alle innlegg Sukkerforum

Er en klone bra saker?

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) ma. 25 sep. 2006 20:55 Privat melding

Jeg har tenkt litt på hvovidt det er bra eller ikke å finne noen som er mest mulig lik en selv. I teambuilding, som man kanskje kunne sammenlikne et "familieprosjekt" med, er det ideelt å sette sammen en gruppe av folk med ulike styrker og ikke en gruppe av helt like personer.

Hva er egentlig en god match når det kommer til stykket? En som er lik i utgangspunktt eller en som kan tilføre noe nytt og anderledes. Kan det ikke bli kjedelig i lengden å være helt like?

Skjult ID med pseudonym nohoa ti. 26 sep. 2006 09:38

Jeg skjønner hva du mener, men jeg tror at om referansegrunnlaget er veldig forskjellig og drømmene/ønskene for framtiden også spriker veldig så kan det bli vanskelig å få ting til å fungere i lengden.

Jeg har opplevd fra tidligere forhold at forskjellig verdensbilde og forskjellig oppfatning av hva som kan gjøre en "lykkelig" her i verden, faktisk er et langt større problem enn man vanligvis ønsker å tro.

Når det er sagt så har jeg ikke all verden med tillit til en såpass rigid matching-maskin som dette.

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 27 sep. 2006 00:51 Privat melding

Syntes matchsystemet er bra jeg, men jeg bruker den ikke i den form at jeg bare ser etter de med høy match. Men det er fint å se hvilke likheter og ulikheter man har, for man kan jo også oppdage at noen har sider ved seg som er annerledes, men som man kanskje liker, og søker aktivt etter. Hadde man bare fått opp matchtall, hadde det vært helt verdiløst. Og det er spesielt noen ting som er viktig å vite, ex: om man vil ha barn, fast eller uforpliktende forhold, røyker etc. Tror ikke du skal være redd for å gå glipp av noe fordi du ikke får sett de med under 70% - for da er det såpass store ulikheter ute å går, at jeg tror du vil spare deg for det.

Linus

(mann 48 år fra Oslo) on. 27 sep. 2006 20:37 Privat melding

Ja jeg innser at det er noen ting som er viktigere enn andre. At man klart siler på noen punkter. Noen ting er fundamentale som barn, røyk, etc. Noen er mer praktiske som hvorden man håndterer tannkremtuben, hvis man i det hele tatt tar i den, eller har en..

Hvem man egentlig er kan vel knapt måles i noen slike spørsmål. Det er igjen en god del å finne ut av på andre måter for den som våger.

(mann 42 år fra Telemark) to. 28 sep. 2006 08:41 Privat melding

Det er derfor vi graderer match på de enkelte trekk du setter i profilen på en skala ikke<=>svært viktig, og dette må brukes aktivt for å påvirke kalkulatoren som regner ut matchtallet (som jeg tar med en liten klype salt).

Jeg ønsker definitivt IKKE en klone som har de samme svakhetene som meg og konkurrerer på det jeg er god på, men heller ei dame som utfyller meg og for å være kompatibel så må vi være like på en del grunnleggende ting. Ellers er jeg mest interessert i de som pressenterer seg med bilde og litt fritekst...