Alle innlegg Sukkerforum

Hva er kjærlighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 21 des. 08:51

Hvorfor lengter så mange etter kjærlighet? Søker det men orker likevel ikke satse? Hvor mange % her på sukker, gifter seg? Har et samboende forhold? Sett i lyset av de flere tusen som søker noen her

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 21 des. 08:57

Vi søker vel kjærligheten av den enkle grunn at vi normalt sett ikke er skapt for å være alene.

Skjult ID med pseudonym Red ma. 21 des. 13:06

Menneskers instinkt er å finne en make

Skjult ID med pseudonym Horten ma. 21 des. 13:28

Å føle seg elsket er bare så grunnleggende ihvertfall for meg at jeg vil ikke leve resten av mitt liv uten det.
Samme er det med det å kunne elske noen tilbake.

Skal man føle seg elsket, så MÅ man satse. JA det kommer sikkert til å bli endel nedturer, men den som intet våger intet vinner.
Og dette er jo ikke over hvis man finner noen. "Og så giftet de seg og levde lykkelig alle sine dager" er utopi. Man må fortsatt satse og la partneren føle seg verdsatt og elsket. "Give and thou shall receive"

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 des. 13:41

Hvorfor så mange lengter etter kjærlighet?

Tja, ikke enkelt å svare på...men jeg tror mange lengter detter kjærlighet fordi de tror dette skal komme til dem via andre utenfra.
Og så lenge man virkelig tror dette, kan det være fryktelig krevende å både finne og bli funnet av en som er ekte kjærlighet.
For det handler om å være. Ikke finne.

Men det er slik jeg ser det....

(mann 48 år fra Østfold) ma. 21 des. 14:48 Privat melding

Jeg tror det blir stadig verre å finne kjærligheten, siden folk ikke trenger andre i den grad vi gjorde før. For samfunnet har tatt over så mange av oppgavene vi selv måtte hanskes med, f.eks økonomisk sikkerhetsnett og barnepass. Jeg tror par kanskje ikke var forelsket i like stor grad når de ble sammen før i tiden, det utviklet seg kanskje over tid. Nå skal vi ha alt sammen up front. Tror ikke det er så lett. Jeg har forresten feber ennå, og det er veldig synd på meg. snufs.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 des. 15:05

Tror du har mye rett i det du sier, Bruce.

Men så er det jo så mange måter å "trenge".
Man kan la seg berike fritt og åpent uten å måtte trenge en kjæreste for å føle at man har et godt liv. Det er fantastisk og grensesprengende om man ønsker å trenge i form av å ville dele hele seg, og på den måten gjøre seg "avhengig" av et annet menneske basert på tillit og oppriktig kjærlighet som man kan stole på. Å få lov til å trenge er da et stort privilegium slik jeg ser det.

Det er også tungt å vite at et annet menneske ikke tror det kan få det godt uten deg; Det er tungt å gå med en annens hjerte i lomma.
Men da snakker man kanskje ikke lenger om det denne tråden handler om, nemlig kjærlighet.....?

Skjult ID med pseudonym sugarspin ma. 21 des. 21:19

@z... gå med en annens hjerte i lomma.. vet nøyaktig hva du snakker om.. egentlig noe av det kjipeste som finnes:( veldig slitsomt og sårt.. vanskelig å takle uten å såre.. men er jo uungåelig..