Alle innlegg Sukkerforum

Problemer med å få seriøse forhold på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 13:05

Jeg har vært betalende superbruker på sukker i ca 9 måneder fordelt på snart 2 år (altså ofte 3 måneder her og 3 måneder der). Jeg er en mann i tidlig 30 årene - slutten av 20 årene. Jeg har flere lange og seriøse forhold bak meg og meldte meg på sukker for å finne en kjæreste. Jeg har hatt ingen problemer med å date kvinner her på sukker. Jeg har vært på over 10 + dater med forskjellige kvinner og blir både kontaktet og får svare på mailer. Av disse 10 + kvinnene jeg har truffet har mange bare vært engangs dater. Mye pågrunn av kjemi. Men det er 6 jenter jeg har datet flere ganger, ofte og seriøst (altså, jeg har aldri datet flere kvinner samtidig). Men det som har vært en gjenganger med disse jentene jeg har likt og truffet mange ganger er at nesten alle bare vil ha seksuelle forhold. La meg forklare.

De jeg har truffet flere ganger, gir jeg klart uttrykk for at jeg liker de og at jeg vil treffe de mer fordi jeg vil se om man kan finne tonen sammen med tanken på noe seriøst. Etter hvert så utvikler datingen seg til å omfatte seksuelle omgang. En helt naturlig progresjon og det føles naturlig etter mange dater og man tross alt har blitt litt kjent med hverandre og det er en gjensidig tiltrekking. Sex et tross alt en viktig del av et forhold (eller mulig forhold). Sexen har til nå alltid funket meget bra. Så etter noen uker eller måneder (har variert med de forskjellige kvinnene) så gir kvinnen uttrykk for at hun A: Ikke er/kan bli forelsket i meg B: Ikke er klar for noe forhold. Men de vil forsatt gjerne ha et seksuelt forhold til meg (les: De vil komme og ha sex). Av disse 6 jentene er det 4 som har gitt dette uttrykket. Siden jeg er en mann, tross alt savner nærhet og sex så har jeg sagt OK. Men etter noen uker eller måneder så har jeg måtte satt strekk enten fordi jeg synes det blir sårt eller fordi jeg har startet å date en ny kvinne. I starten syntes jeg dette var en ny erfaring men når såpass mange kvinner faller i dette modus blir jeg frustrert. Så jeg prøvde å la vær å ha sex med 2 kvinner etter endel dater med begrunnelsen av å likte de og ville vente litt med sexen. Da fikk jeg etterhvert beskjed om at de ikke kunne treffe meg mer pågrunn av svar A eller B. Så bare date seriøst funker heller ikke.

Jeg lurer derfor på hva jeg gjør galt. Kvinnene har alle vært i alderen 25 til 29, har jobb og er sosialt oppegående. De er alle godt over gjennomsnittet i utseende (de er pene). Tom for plass, mer følger under

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 13:05

Fortsettelse fra ovenfor: Personlig har jeg bra jobb, er sosial, har mange venner og jeg er litt over gjennomsnittet pen. Jeg veit at mitt store fordel når det kommer til kvinner er min sjarm. Jeg bor i Oslo og alle jentene jeg har datet bor i Oslo. Alle disse jentene jeg har datet har vært smarte, hyggelige og pene men jeg blir litt lei meg og frustrert når alt jeg sitter igjen etter noen uker eller måneder dating er elskere som vil ha kos på lørdager eller i uka. Jeg har som sagt hatt flere samboerskap bak meg, så jeg veit at jeg har kjæreste egenskaper og at jeg funker i forhold. Jeg lurer derfor på nå om det er noe med nettdating/sukker eller byen Oslo som gjør at det er vanskelig å finne noen jenter som vil prøve et kjæresteforhold? Jeg fronter som sagt både i profil og på dater at jeg er på jakt etter noe seriøst (altså ikke bare sex) men har til nå bare endt opp med sex selv om jeg sier jeg vil ha mer.

Noen som har noen av de samme erfaringene eller tips om hva jeg gjør galt?

Skjult ID med pseudonym jordnæren ma. 21 des. 2009 13:30

Du gjør ikke noe galt. Eventuelt må feilen være at du tillater deg å involvere deg med de som åpenbart ikke vil involvere seg.

50% av damene på Sukker er her kun for å få sex. 30% aner ikke hvorfor de er her. 20% av damene er det du leter etter.

Nå har du datet 10 + damer. Tror du virkelig selv på at du vil få fulltreff blant disse 10? I såfall ville det være et stort lykketreff.

Skjult ID med pseudonym seriøst ma. 21 des. 2009 13:36

"50% av damene på Sukker er her kun for å få sex."

Dummeste jeg har hørt.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 21 des. 2009 13:37

Min første reaksjon var at de muligens går lei av deg. De blir fort kjent med alle sidene av deg, også har du brått ikke noe mer å by på. Kan det være en ide å holde igjen litt, gjøre deg mystisk?

Også går det vel an å spørre noen av disse hvorfor de bare vil ha deg som elsker?

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 13:37

Takk for dine synspunkter. Antar jeg kanskje har urealistisk ideer om hvor stor sjans for at man får treff med en kvinne som vil det samme som meg. Har derimot alltid i RL (real life) hatt fulltreff blant de jentene jeg har blitt kjent med, datet og vilt utvikle seriøse forhold meg. Det var først når jeg begynte med nettdating at ord som elskere og bare vil ha sex blei gjeldene hos jentene jeg traff.

Skjult ID med pseudonym jordnæren ma. 21 des. 2009 13:38

Jaså, tåler ikke sannheten, Seriøst? Du er en av de 20 prosentene. Gratulerer!

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 13:42

Pgmp: Takk for dine synspunkter. Er fult mulig at de blir fort lei av meg men de gir ikke uttrykk for dette verbalt eller fysisk. Tvert i mot. De synes jeg er morsom og spennende å henge med. Jeg hadde tenkt at jeg var kjedelig eller andre negative ting om meg om disse kvinnene ikke ville treffe meg etter noen uker dating men som sagt, det er ikke det skoen trykker. De vil gjerne treffe meg mer, men bare for å ha det uforpliktende moro.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 21 des. 2009 13:46

Etter din oppdatering med at det funker bedre i RL er det vel mest sansynlig at de sukkerjentene du plukker opp har flere baller i spill

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 21 des. 2009 13:55 Privat melding

Kjenner meg igjen i dette....og hvis samme prosent regnes hos menn, jeg må fortsette å date, fordi jeg har ikke kommet til 10 dater som deg @trbl. Jeg er enig i at det er slittsom og krever en del tid, men jeg synes at det er bedre å prøve og feile, enn å ikke prøve i det hele tatt.

Imens er det greit å prøve å oppklare tidligst mulig hva er det de vil, og tro meg, uansett hva vi skriver på profilen (i min tilfelle, at jeg vil ha et langvarig forhold) de som leser bryr seg om hva DE vil, ikke om hva vi foretrekker. Det viktigste er at du fortsetter å være klar over hva du ønsker, og bruker tiden som du vil til "Den rette" dukker opp :) Bare så du vet, jeg er en av den 20% som vil ikke ha en elsker, men en kjæreste.....og jeg eksisterer!!!!! :)

Masse lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 14:02

akvarius76: Takk for at du deler dine erfaringer. Godt å høre at flere at samme utfordringer. Det er som sagt etter noen måneder med dating og sex at de etter hvert går fra "jeg er på jakt etter et forhold" til "kan vi ikke bare ha det gøy".

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2009 14:16 Privat melding

Tror rett og slett det er mange der ute som ikke VIL inn i et forpliktende kjæresteforhold. De vil ha sin frihet, de vil kunne flørte og få og gi oppmerksomhet, de vil ha mulighet til å kunne strekke seg, kanskje forbedre profilen litt og stekke seg litt lenger. Og fengsles av nyhetens interesse. For noen er det en avhengighet. For noen er det en hobby... på linje med fiske.

Husk at det er mange fiskere som ikke bryr seg om fangsten etter at det har nappet og fangsten er ombord i båten eller trygt på land. Noen av dem liker ikke fisk engang ;-)

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 14:21

Lilleulv: Tusen takk for dine synspunkter. Jeg har vel innsett noe av det du påpeker og også blitt fortalt dette av venner som er mer erfarne med nettdating enn meg. Har tenkt tanken om at noen av disse kvinnene ikke greier eller vil utvikle et seriøst forhold er fordi det bokstavelig talt er 100vis av flere å velge mellom. Jeg er perfekt men kanskje bare 87% og ikke 100% så da vil man heller kanskje jakte videre. Men man vil heller ikke gi slipp på den man treffer (altså meg) fordi man har det gøy, god sex og ikke trenger å spise middag aleine. Så jeg blir litt frustrert når man har det veldig fint sammen men jeg føler at det å satse serøst ligger langt inne.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 21 des. 2009 14:35

Kan det være at de oppfatter deg som en player og backer ut av den grunn? Om du er så kjekk som du sier du er, og har hatt MANGE samboerskap i din unge alder at dette kan virke negativt? At de kan være redd for å bli såret, og velger heller noe mer litt safe?? Ren spekulering! ;)

Skjult ID med pseudonym jordnæren ma. 21 des. 2009 14:36

Hehe, vært på profilen min, Lilleulv? (fluefisker).

Det er viktig å bry seg om fangsten, enten det er en kvinne eller det er en fisk :-)

Jada, også var jeg bare ute og ertet dere litt igjen selvsagt, med min prosentfordeling der oppe :-)

Lilleulv har forøvrig et godt poeng. Vi må bry oss. Ikke være så forbasket godt vante at vi ikke tar vare på det enestående en greie mellom mann og kvinne kan være. Kommunikasjon og forhold er ikke materialisme! Bruk og kast skjer mellom mennesker også. Det er når det er planlagt en går over streken, i hvertfall etter min mening. Bli kjent og forkast om du må klinger bedre. Det er få unt å vinne kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 15:10

Pusen: Player er jeg ganske sikkert på at ingen oppfatter meg som (siden jeg ikke er det). Har har ikke hatt MANGE samboerskap men som jeg skreiv i starten, jeg har hatt flere seriøse forhold bak meg av varierende lenge (ergo mer enn 1 men under 5). Jeg har vel heller ikke sagt at jeg er så kjekk (litt over gjennomsnitt var vel ordet jeg brukte). Så utseende mitt er ikke noe problem den ene eller andre veien (så stygg at jeg ikke får kontakt med jenter eller så pen at mange jenter ikke tør å ta kontakt).

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 21 des. 2009 15:21

Hmm..dette var nesten som om jeg skulle skrevet det selv, og har akkurat samme erfaringen med jenter i den aldersgruppen. De som er interessert i flere dater er som regel bare ute etter kortvarige flørter, og er altfor glad sin i egen "frihet"/selvstendighet til å ville forplikte seg til noe fast forhold. Noen ganger føles det som man har gjesterolle i en sex og singelliv episode, og for en som bare har erfaring med lange forhold, blir det helt feil.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 21 des. 2009 15:27

Hehe, da får du finne deg en eldre dame da tfbl! :) Står trbl for trouble? hehe..
Kanskje det er sånn da? At damer på den alderen vil leve livet. Trist da.. men må jo finnes unntak?

Skjult ID med pseudonym Vandraaren ma. 21 des. 2009 15:42

Jeg kjenner meg igjen med trådstarteren, jeg kan ikke si at det er sukker sin feil. Det virker som et landsdekkende problem... hehe. Det kan virke som om mange jenter (jeg har møtt) syns jeg er veldig hyggelig og pen å se på, og at de på en måte ønsker å ha følelser for meg, men klarer ikke få det til... Så blir det til at de bare vil ha sex, eller ikke noe i det helletatt.

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 15:44

Wintermute: Interessant at du har opplever det samme. Kvinnene i denne alderskategori er jo liksom min "målgruppe" og Sex og Singelliv allegorien har jeg selv tenkt på. Vet at ikke alle jenter tenker slik siden jeg har mange venninner i aldersgruppen som leter etter kjærester men bare finner playere. Pusen: Fult mulig jeg må prøve meg på "eldre" kvinner og ja, det står for trbl, ikke fordi jeg er det men fordi jeg har det :)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 21 des. 2009 15:45

Er jo så utrolig mye som skal klaffe før noen orker teste det ut, at man rekker vel ikke å få noen følelser..

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 21 des. 2009 15:49

Her er min filosofi om kjærester:

1: Viktig å ha en du kan le sammen med.
2: Å ha en du kan stole på.
3: Å ha en du tenner på.

Det aller viktigste er at disse 3 IKKE kjenner hverandre ;)

Skjult ID med pseudonym Guapo ma. 21 des. 2009 16:41

Har akkurat erfart det trådstarter sier. Bortsett fra at det ikke har vært snakk om sex, ennå...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 21 des. 2009 18:22

hehe... Ja, ikke sant, Pusen? :-)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 21 des. 2009 19:30

;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 21 des. 2009 19:55

Selv om jeg ikke nødvendigvis går god for tallene til Jordnæren, er det nok noe i det. Det er nok ikke alle som faktisk er ute etter et seriøst forhold selv om de påstår det. Noen bruker Sukker for å få bekreftet sin attraktivitet, noen synes det er spennende, noen er her for å sjekke ut konseptet, noen vil bruke det til å komme seg over eksen osv. Og det er nok ikke alltid i like stor grad bevisst heller, noe som jo fører til at man kan date og date, men ikke komme nærmere et seriøst forhold.

Den som hadde hatt en metode for å sile ut disse...

Skjult ID med pseudonym jeppe ma. 21 des. 2009 20:57

Og så er det nok mange som er ute etter et langvarig forhold, men it/det/je ne sais quoi/kjemien/det ubestemmelige whatever ikke er der, men god match i profilen og fornuften (alt det overfladiske stemmer jo) får deg til å forsøke litt til før du innser at forhold har alt med følelser og veldig lite med fornuft å gjøre. I alle fall i starten.

Her inne starter man fornuftig og håper følelsene vil følge etter. Da vil det nok bli mange kortvarige flørter og booty calls før man ser noe til et langvarig forhold.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 21 des. 2009 21:33 Privat melding

slutt å surv. kom deg videre.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 21 des. 2009 22:36

Hei trbl,
jeg tror det kan være noe i at endel jenter i den aldersgruppen som har bra styring på livet med gode jobber og bra utseende, ikke er bindingsklare. Eter studietiden være på en bølge der de nyter det å tjene egne, gode penger, dra på kule ferier og være der det skjer, og da skal det litt til at de bytter det p.t. ut mot en bra, vanlig kar.

Uansett kan det jo hende du bør vurdere litt hvilke jenter du søker opp; er det "alfahunner" du tiltrekkes av; ressurssterke, vakre damer med ben i nesen som går for det de vil ha?
Noen av disse kan kanskje være litt "overambisiøse" når det gjelder typer; dvs de vil kun bytte ut dagens liv med en type fyr som de skjønner de aldri vil treffe igjen, dvs de tror de kan finne noen bedre. Altså er de kanksje ikke ute etter en som er likeverdig, men kanskje menn som har enda bedre jobb, enda mer prestisje...?
Dette vil kunne endre seg litt de neste årene. Men kanskje en liten selvransakelse mht hvilke jenetr du tiltrekkes av kan være nyttig.

Ellers er jeg enig med lilleulv, mange her er nok ikke klar for forhold. Eller ikke med en de møter på nettet; her er de i modus for "moro", mens the One finner de et annet sted..

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 21 des. 2009 23:08

Vibe: Du traff nok spikeren på hodet. Jeg har alltid vært tiltrukket av/hatt kjærester som har vært "alfahunner", ressurssterke, vakre kvinner med ben i nesa og de kvinnene jeg snakker om passer nok inn under der. Jeg har selv tenkt veldig mye på at jeg kanskje burde "gå" for andre kvinner men så er jo saken at tiltrekking er vanskelig å styre. Greia at at jeg hatt lange forhold til slike før (både 1 1/2, 5 år og over 2 år) men det var forsatt når jeg var yngre, det vil si det var på videregående og under studietiden. Kanskje etter at man får jobb at ting forandrer seg. Føler du er inne på noe. Jeppe: du har kanskje rett at det må bli mange kortvarige flørter og booty calls, jeg kan jo ikke klage (siden jeg tross alt får slike sjanser) men jeg hadde bare ikke sett for meg at jeg måtte holde på dette på mitt stadie i livet. Før var det lett å gli inn i forhold om man traff en jente man likte men nå virker det som umulig så lenge man vil ha noe mer en stabilt elsker tilværelse.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 22 des. 2009 23:43

hei igjen trbl,

Jeg tror nok at dette stadiet i livet er forbigående både for deg og flere av damene det gjelder. Etterhvert som man har levd ut litt av denne nyvunnede friheten etter studier, med bra inntekt og mye som skjer, så innhentes vel de fleste av realitetene; de øsnker å slå seg til ro (og når noen begynner smitter det), men det er ikke er nok "prinser" (prestisjetyper) til alle - og disse typene er ikke alltid så mye å trakte etter heller; det er ikke det som teller. Når de var yngre igjen, avr de mer naive og ikke så selvbevisste - og dermed mer tilgjngelige. Det samme tror jeg gjaldt endel menn. Men noe av naiviteten er tapt og de er også mer selvstendige nå.

At du tiltrekkes av slike "alfahunner" og liker dem er et godt utgangspunkt, for jeg tror mange slike damer etterhvert får problemer med nettopp bare å finne noen som ikke føler seg truet av det. Tiltrekking er vanskelig å styre og det er kanskje ingen grunn til at du skal prøve, ut fra det du forteller må du være en ganske attraktiv fyr for disse jentene (om ikke du er i superstjernesiktet (enda:)), ellers hadde du jo ikke kommet verken til 1st eller 2nd base. Men man kan kanskje endre fokus. Kan det være du kan se etter jenter som er litt ferdig med dette livet, enten de er et par år eldre? Eller de er blant de som går fortere lei av det? Noen av dem er nok mer seriøse. Prøv å unngå de mest overfladiske, hvis det er mulig å merke. Eller du kan vente noen år. Jeg er ganske sikker på at akkurat noen av disse damene kan komme til å angre om noen år. Men timing er essensielt; og for dem er det kanksje for tidlig enda.

Grunnen til at jeg tror dette, er at jeg har sett så mange eksempler (jeg er 35+) i liknende miljøer. Man skjønner et og annet etterhvert, og det er hva som finnes der ute og hva som teller. Lykke til:)