Alle innlegg Sukkerforum

FERDIG MED TIDLIGERE FORHOLD

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym apekatta ma. 21 des. 2009 21:33

kan man vel aldri bli om man har unger sammen? Man kan vel også være ferdig med tidligere forhold selv om man fortsetter som venner..... eller ?

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 21 des. 2009 21:37

Klart man kan bli ferdige med hverandre selv om man har unger sammen! TS sin påstand er omtrent like usaklig som at man blir aldri ferdig med søstera si, ettersom man gjerne må ha noe kontakt.

Dersom X' en var det siste menneske på jorda hadde vi ikke hatt sex. Joda. Det går an å være ferdig med X'en selv om man har et vennskapelig forhold.

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ma. 21 des. 2009 21:55

@ Katta:
Dette er det hundretusener av andre som har klart å finni ut av på egen hånd, men i korte trekk så er det nok fort slik at både Mamma 'n og Pappa'n vanligvis kommer til å ha kontakt med hverandre i lang, lang tid fremover. Veldig lang tid.

Er det noe spesiellt du tenker på??

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 21 des. 2009 21:56

Kontakt, ja. Men ikke kontakt som er av romantisk betydning. Og det er vel det som teller i et nytt forhold?

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ma. 21 des. 2009 22:22

I rest my case...

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ma. 21 des. 2009 23:58

En ting er å bli ferdig med et forhold, en annen ting er å bli ferdig med personen..
For min del er jeg ferdig med forholdene til mine eks-damer, men jeg er kun ferdig med alle utenom ei av de.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 22 des. 2009 00:20

Med mindre eksen din også er bestevennen din, er det jo svært begrenset hvor mye kontakt man vil ha fremover. Jeg ser eksen 1 gang i uka, i det vi leverer/henter barna. Utover det møtes vi kun på diverse arrangementer hvor barna er involvert (bursdager, foreldremøter o.l). Det er mest nå mens de er små at det er noe kontakt å snakk om, og etter hvert som barna blir eldre og selv velger hvor de vil være, blir det stadig mindre. Barna mine vil jo alltid ha moren sin i sitt liv, men vi lever altså livene våre på hver vår kant. Jeg regner meg derfor som definitivt ferdig med tidligere fohold.

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 22 des. 2009 00:49

@wintermute

enig med du, barna må følges opp til en viss alder og de må selv få bestemme når de er gamle nok til å gjøre ting på egen hånd og da blir det jo mindre kontakt mellom foreldrene. Eldstemann er gammel nok til å bestemme selv, men minste mann er for liten og da er det best med samarbeid synes jeg. Føler selv at jeg er helt ferdig med x-kona følelsesmessig og tror ikke det kommer til å være noe problem for et nytt forhold, en ny kjæreste må jo selvfølgelig selv få se hvordan samarbeidet er og kjenne på hva hun føler.

Skjult ID med pseudonym LilleMy ti. 22 des. 2009 09:45

Eksen min er min eldste og beste venn. Blir aldri "ferdig" med han, og enhver ny kjæreste får bare finne seg i det.

(kvinne 34 år fra Akershus) ti. 22 des. 2009 11:08 Privat melding

Jeg er helt ferdig med x, selvom vi har barn sammen. Vi omgås jo, mtp sønnen vi har sammen. Jeg ønsker han allt godt, vi delte jo tross allt 10 år sammen, skiltes uten vonde følelser for hverandre, kan faktisk slå av en prat om vi treffes tilfeldig ett sted. Men at man fortsatt omgås og kan slå av en hyggelig prat(om det er barn i bildet eller ei) betyr ikke at man ikke er ferdig med forholdet, det er om det fortsatt er følelser i bildet, enten vonde eller romantiske man ikke er ferdig

Skjult ID med pseudonym jordnæren ti. 22 des. 2009 11:43

NEI
NEI

Skjult ID med pseudonym apekatta ti. 22 des. 2009 11:58

lashes; det er viktig det du sier...og jeg tror du har fin innsikt her..og følelser er vanskelig å styre....

LilleMy; jeg ser hva du sier og jeg tror også at man må være ærlig her for ny kjæreste må vite fra dag en - om den gode vennen som også er ens eks...

Frk Fryd; Tenker ikke på noe spes...bare ser at det ofte står i kontaktannonser... at man vet hva man ber om.....

Men jeg har opplevet at de som selv har dårlig forhold til sin eks også er mer mistenksom ovenfor den nye kjærestens eks...som er gode venner.....mulig pga barn eller bare fordi de ikke har kjærlige følelser for hverandre,,, men har blitt venner.....

Det kan føles trist at kjærlighet går over til vennskap - på en måte... men kjempefint om man kan være venner videre... men det er ikke bare enkelt.....

Skjult ID med pseudonym jente ti. 22 des. 2009 13:17

Jeg er absolut ferdig med min X selvom vi har barn sammen, jeg snakker minimalt med han, helst ingen samtaler i det heletatt, bare hvis det er noe viktig med barnet. Vi omgås heller aldri. Trist at det blir sånn, for et barn hadde hatt godt av at foreldrene kunne omgås som venner selvom forholdet er ferdig. Men ikke alltdi det er mulig dessverre. Alle som går inn i et nytt forhold ønsker selvfølgelig at den kommende partner er ferdig med tidligere forhold, men går man inn i et forhold der det er barn fra tidligere, må de jo også være innstilt på å måtte forholde seg i en eller annen grad til en X. Men det er jo ikke dermed sagt at den nye partneren ikke er ferdig med Xn.