Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør jeg når mannen er engstlig for treff?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Penelope ma. 21 des. 2009 23:07

Jeg har god cyberkontakt med en mann her inne. Han viser interesse og vi er stadig i dialog, - en lett blanding av flørt og "bli-kjent"-samtaler. Vi har hatt det slik noen uker nå.
Men når jeg bringer opp spørsmålet om en date, så blir han reservert og trekker seg litt unna. Dagen etter kan han være like "tilstede" i dialogen igjen.
Hvordan skal jeg tolke ham da? Interessert men veldig redd? Eller ikke interessert? Eller litt interessert, men sitter på gjerdet og venter på at det skal dukke opp noe enda mer spennende? Noen innspill? Noen råd om hvordan jeg skal få overbevist ham om at RL-treff er det eneste som kan løse gåten om vi har god virkeligheteskjemi eller ikke.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 21 des. 2009 23:07

Jeg tror jeg ville spurt han rett ut!

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ma. 21 des. 2009 23:10

Veldig interessert - ettersom han bruker tid til å kommunisere med deg.
Veldig redd- ettersom han har noia for å møte deg IRL.

Mine to småpenger.

Skjult ID med pseudonym Penelope ma. 21 des. 2009 23:14

Takk for de tankene. Har hintet og nestenforeslått så mange ganger at han vet veldig godt hva jeg vil. Og er vel redd for å foreslå eksakt dato selv....redd for å bli avvist kanskje? :-)

Men hva sier mennene her inne??

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 21 des. 2009 23:16

jeg holder en knapp på sitte på gjerdet, og ikke veldig interessert. om han hadde vært veldig interessert i deg ville han vel møtt deg på tross av han er litt redd.

Skjult ID ma. 21 des. 2009 23:17

Spør om han er gift eller samboer og merk deg om han lyver når han svarer deg

Skjult ID med pseudonym kra-kra ma. 21 des. 2009 23:20

Du har sikkert vært tydelig, penelope.
Men jenter har en tendens til å "hinte og nestenforeslå" uten å si ting rett ut.
Kan det forventes at alle menn skjønner det?
Jeg bare spør......

(mann 49 år fra Vestfold) ma. 21 des. 2009 23:23 Privat melding

Menn er noen enkle og primitive skapninger, der må alt fåregå i klartekst...spør rett ut hva han vil ;)

Skjult ID med pseudonym jeppe ma. 21 des. 2009 23:24

Her dør kontakten så fort daten kommer på bordet. Og da er det jeg som dreper kontakten. Men for din del så er det jo ingen poeng å fortsette å holde kontakt med en som kanskje aldri vil treffe deg. Så foreslå date, gjerne med et ultimatum om at du ikke gidder å fortsette med kun kontakt på nett. Vil han da fortsatt ikke så er det nok bare takke for "selskapet", ønske ham lykke til i sin søken og gå videre.

Skjult ID med pseudonym Penelope ma. 21 des. 2009 23:24

Å, vi har snakket såpass at jeg vet at han ikke er gift eller samboer. Han er åpenhjertig, jeg vet om både barn, hjem og jobb.
Ja, PikenVell, jeg er redd han sitter litt på gjerdet og egentlig ikke er interessert nok. :-(
På den annen side, hvis han er så redd, trenger han da en konkret dato eller trenger han en dame som lar han få allall alll allll den tiden han trenger til å bli klar??

(kvinne 40 år fra Akershus) ma. 21 des. 2009 23:29 Privat melding

Bare spør han rett ut og vær nå ikke sikker på at du har all informasjonen rett:)
Kremt...........jeg har blitt lurt skikkelig jeg altså..etter laaaaaaaang tid!!

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 21 des. 2009 23:29

@Penelope

det skal ganske mye til for at han er SÅ redd når han har meldt seg inn i et nettdatesamfunn. men for all del, er jo bare å spørre han om dere kan møtes en konkret dato så vet du jo hvor du har han med en gang :)

er det ikke bedre å vite enn å pine seg selv med kanskje kanskje ikke spørsmål og heller hoppe videre om det viser seg at han ikke er int i et møte..?

Skjult ID med pseudonym Penelope ma. 21 des. 2009 23:33

@Loho, så kjipt å bli lurt!! En blir jo litt skeptisk og selvom man er av det "tøffe" slaget så er vi vel alle opptatt av å beskytte oss selv litt....

Ja, PikenVell, jeg ser at jeg må gå mer konkret til verks. Får ha det som nyttårsforsett :-))

Skjult ID med pseudonym påsan07 ma. 21 des. 2009 23:33

Forslå en dag, tid og sted. Hvis han ikke kan, så bør han foreslå en annen dag (da viser han interesse for å møte deg). Kommer det ikke noe forslag fra han, så er det bare å droppe han.

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 21 des. 2009 23:35

vi er veldig flinke til å finne på unnskyldninger for gutta når de i realiteten ikke egentlig er veldig interesserte.
er lettere å bare dra det ut i evigheten enn å si at man ikke er interessert.. det gjelder jo forsåvidt begge veier..

Skjult ID med pseudonym Penelope ma. 21 des. 2009 23:39

ja, du har rett, Piken Vell. Hvorfor gjør vi det hele tiden? Kjenner meg igjen i det! Men det skjer vel gjerne når jeg er ganske interessert selv..... når jeg så gjerne vil at det skal være noe spesielt der....
Så jeg skal gjøre som påsan07 og dere andre sier: Jeg skal foreslå dato snart, og hvis det ikke klaffer eller han ikke kommer med "motforslag" så må jeg tolke han dithen at han ikke er interessert nok :-)

Skjult ID med pseudonym bølle-per ma. 21 des. 2009 23:48

Spør rett ut.

Alternativt: Du kan be om å få ringe ham. Spør om han vil ringe deg eller om han vil at du skal ringe ham. Ved å snakke direkte kan du få avklart mye. Er han nysgjerrig er det lett å få ham med på dette.

Skjult ID med pseudonym minni ma. 21 des. 2009 23:49

Kanskje han har sosial angst
Det er ikke noe å kødde med - men fullt mulig å bli kvitt
Spør rett ut - eneste mulighet.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Penelope ma. 21 des. 2009 23:51

Takk for alle gode ideer og innspill. Jeg melder fra om hvordan det går :-)))

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 21 des. 2009 23:51

Flink pike Penelope!

Jeg vet ikke hvofor vi gjør sånn, men det bunner vel i at ingen vil bli såret. så da finner man opp unnskyldninger for h*n om at personen har mye å gjøre på jobb eller sliter med å binde seg eller andre ting som rettferdiggjør at man blir nedprioritert på et eller annet vis. når grunnen egentlig er at h*n ikke egentlig er fryktelig interessert..

Skjult ID med pseudonym Pastill ma. 21 des. 2009 23:56

Kanskje han er redd for jentelus? ;)

Skjult ID med pseudonym tritrans ti. 22 des. 2009 04:17

For over to år siden ble jeg kjent med en mann her på sukker som likner beskrivelsen du kom med. Vi hadde masse, og intens kontak en tid. Han var ofte litt tilbakeholden til å treffes når vi kom inn på det temaet. Det hører med til historien at vi bodde på litt forskjellige kanter av lander. Men etter litt tid, løsnet han og ville gjerne treffes. Han kom til byen jeg bodde, med avtale om å bo hos en kamerat, og endte opp med å bo hos meg det meste av tiden. Dette resulterte i et forhold. For å gjøre en lang historie kort. Jeg bor nå i den delen av landet hvor han bor, jeg valgte å flytte av mange grunner, en av grunnene var han. Han gjorde det slutt med meg for ett år siden Han sa i etterkant at han aldri hadde vært spesielt forelsket i meg, han sa at han egentlig mest hadde vært ute etter noen å "prate" med, men egentlig ikke en kjæreste. Så i forhold til det som tas opp i en del av de andre trådene her..... jeg tror at en del folk her på sukker har litt forskjellige motiver for å være her. Det er ikke alle som er ute etter en kjæreste i første omgang, men kanskje prøver å se om det å være en del av et sted som dette kan fylle et tomtom i livet. Det er ikke alle som klarer å ta imot nye mennesker, eller kjærlighet, selv om de ønsker det. Jeg vet ihvertfall at jeg heretter vil være mer skeptisk til menn som virker ambivalente, usikre på hva de vil, og tviler på treff. Ja, mange har dårlige erfaringer i bagasjen, men hvis man er interessert nok og viillig nok er man stor sett med. Det er min konklusjon.

Skjult ID med pseudonym LilleMy ti. 22 des. 2009 09:20

AMEN!

Skjult ID med pseudonym chatata ti. 22 des. 2009 09:25

Move on..han er faktisk IKKE interessert!...

Skjult ID med pseudonym The Flower ti. 22 des. 2009 13:13

Oisann...
Her har jeg åpenbart trådt litt vel forsiktig, -noe jeg var tidlig ute med å fortelle at jeg ville gjøre og om årsaken til det, og tydeligvis ikke vært god nok til å tolke mld der ordet "date" som et noe mer diffust tillegg inni blandt ellers fine, lange mld egentlig er essensen.
Riktig svar, siden denne tråden først er opprettet, med en del skivebom til svar er:
Restriktivitet pga tidligere svært dårlig erfaring i ferd med å overvinnes og tillit-til veldig på vei opp, men hektisk førjulstid NÅ, rydding hjemme etter oppussing NÅ og fysisk avstand årsak til at JEG ikke har kommet med konkret forslag selv ENNÅ.

Back to work.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 22 des. 2009 17:44

Er han intetressert, vil han treffes. Vil han ikke treffes, så er det nok et eller annet som stopper ham. Men vær konkret - spør.

Av egen erfaring vil jeg også advare mot for lange meldingsutvekslinger før dere treffes. Nei, du vet ikke alt om vedkommende, men jo lenger dere driver og melder, jo lettere er det å bygge seg opp et bilde av vedkommende, et bilde som ganske sikkert går i tusen knas når dere først møtes..

Skjult ID med pseudonym jepp ti. 22 des. 2009 19:06

han venter sikkert til kona skal på jobb i nordsjøen.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 22 des. 2009 19:07

Ser dere ikke at vedkommende har svart på tråden??

Skjult ID med pseudonym Penelope ti. 22 des. 2009 19:09

Jeg takker for mange strålende forslag, selvom forvirringen fort kan bli større med så mange sprikende tanker og konklusjoner. :-) Men ser at temaet "when to date" og "Why does't he want to date" engasjerte.
Jeg er uansett enig med zoid77 om at det er lurt å treffes relativt fort så ikke rare bilder og forventninger bygger seg opp.
Når det er sagt så viser tråden her at det ikke finnes noen fasit og at vi alle er ulike, både ift hvilke behov vi har for framdrift og ift hvor raskt vi tør å hoppe ut i det ukjente. Også er det jul attpåtil så det er klart at timingen akkurat nå ikke er så super ;-))
Vi får se om 2010 bringer nye muligheter, både for de utålmodige og for de litt mer forsiktige..... Tror jeg tør å tro, etter å ha lest alle innspill, ....at det fremdeles kan være bittelittegrann interesse der ute....God jul alle sammen!! :-)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 22 des. 2009 19:23

Jeg tror jeg som jente i 9 av 10 tilfeller er den som tar initiativ til å treffes og være konkret. Og svaret er veldig ofte: "Hadde vært hyggelig, men kan ikke denne uken. Gjerne ved en senere anledning!" (Altså uten en ny dato til motsvar, slik at jeg evt. må foreslå ny dato igjen). Grrr. Liker ikke å måtte tolke, men det må man jo ved den typen svar...

Så gutter - etter 3-4 mailer fra hver part er det lov til å spørre om å treffes! :) Jeg hadde i alle fall syntes det var hyggelig om flere gjorde det.

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 22 des. 2009 19:28

Helt enig med deg der @binders! Har du forresten en binders på jakka - litt sånn hjemmefront! :)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 22 des. 2009 19:32

Er du jente, gråtass? Så for meg en gutt, jeg... hmmm. Binders på jakka? Nei. Tenkte mer på at jeg forsøker å holde ting og folk sammen....:-)

Men altså gutter: Vær konkrete! Det liker de fleste jenter. Selv om du skulle få et ullent svar tilbake, så liker hun at hun skjønner hva du sier... ;-)

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 22 des. 2009 19:35

@binders: skjønner forvirringa - beklager! Men jeg er Gutt og stolt av det. Jeg er likevel enig med deg i dine synspunkter som Gutt og føler meg straks litt femi.. 3-4 mailer og så konkret hopp uti! Ikke verre enn det! :P

Skjult ID med pseudonym binders ti. 22 des. 2009 19:44

Flott, Gråtass.... Da har du takten inne til neste gang! ;-)

Skjult ID med pseudonym Penelope ti. 22 des. 2009 19:51

Følger deg der, Binders. Det er helt mulig å se for seg en date etter bare noen få mailer. Dersom man liker bildene.....og profilen forøvrig....og matchtallet er høyt....OG man har en fin verbalkjemi på mail (det finner man som regel ganske raskt ut).... så er det jo bare å hoppe i det :-))
Eller så kan man vente..........og vente........ og vente.........hvis man tror man venter på noe godt ;-)