Alle innlegg Sukkerforum

Treff-vegring

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 19:23

Den senere tid har jeg følt meg rammet av en slags treff-vegring. Og jeg tror jeg vet hvorfor. Jeg vet ikke nok om de jeg skriver med. Nei, det hjelper ikke om jeg får hele CV'en. Det hjelper heller ikke med en ny mail med: I dag har jeg handlet julegaver, hva har du gjort? Interessen og nysgjerrigheten ikke er tent. Har vel vært på 10 dater som alle bare har blitt med den ene gangen (og hvor det har vært greit fra begges side). Jeg begynner å bli lei dater blottet for gnist og humor og som er glemt dagen etter. Det tar litt tid og krefter i en hektisk hverdag hvor barnevakt må skaffes osv. Lærerikt, men det holder nå.

Jeg skriver med flere. Svarer høflig så godt jeg kan, gir de fleste en sjanse til å vise seg fram i meldinger. Men det er så lite å hente. Jeg får ikke noe "inntrykk" av disse personene (utover at de virker hyggelige). Jeg får ikke taket på dem, jeg ser ikke noe humor. Jeg begynner snart å lure på om humor er en sjelden egenskap....?

De færreste er ute etter brevvenner her, så jeg skjønner godt at de etter noen mailer spør om vi skal treffes. Men jeg vegrer. Sier nei, og grunnen er bare at de ikke har maktet å vise seg fram.

Noen flere som har det sånn, eller har tips til hvordan man kan lure frem humor og en personlighet uten å møtes?

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 19:35

skjønner deg veldig godt... har møtt 9 fra nett fra sommeren til nå... alltid er det noe som ikke stemmer helt ...
Det er helt greit å ta seg en pause fra dateingen en stund... bare prate med folk på en hyggelig måte..
Tror når du finner noen som fatter din interesse så blir tonen en helt annen.... og du trenger da ikke lure frem noe .. for det er der.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 19:39 Privat melding

Hei på deg.. Humor er en super viktig egenskap... og det er ikke vanskelig og få lokket frem smil synes jeg. Men alle er vi jo forskjellige alle er ikke like utadvent.... Når du sier du ikke får inntrykk av disse menneskene hva type spørsmål stiller du dem? Tuller du litt og bruker egen humor og byr litt på deg selv?? Jeg er en person som elsker og tulle/tøyse men jeg er også veldig seriøs.. (liker ikke mennesker som driver med jug og fanteri..) Klarer ikke helt lese om du er mann eller kvinne...

By på deg selv er det eneste jeg kan si - tulle litt med egne særegenheter eller andre egenskaper..

Lykke til - og du har rett i en ting de fleste er ikke her for og få brev venner!

Klem Cino

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 2 des. 2007 19:43

Jeg er enig men trådstarter, motivasjonen for å møtes blir svekket i det håpet om at det skal være noe virkelig i bra i andre enden er svakt! Ta deg en pause du visdegfram og så kommer du sterkere tilbake om en stund ;=)))))))

Klem til deg

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 19:49

visdegfram.

Jeg har aldri hatt det helt sånn som deg fordi jeg aldri har vært den store nettdateren.
Likevel er det noe med følelsen du får frem i det du skriver som treffer meg og som jeg forstår så inderlig godt.....


fra Z.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 19:52 Privat melding

Skjønner at man føler det slik etter flere "ikke match" treff... Men da må litt av cluet være og stille mer spørsmål i forkant eller kanskje utveksle telefon nummer og ta en prat i forkant.. (men det finnes jo ingen oppskrift i dette her...) Jeg finner fort ut om vi har en "slags" kjemi på telefonen eller ei. Kjemi er ikke alltid lett og finne ut av men lykke til. Ta en pause og ikke mist motet...

Jeg drar ikke og møter et menneske som jeg føler jeg ikke har en begynnende kjemi med...

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 2 des. 2007 20:15

@ visdegfrem

- min erfaring er også at mange ønsker å bli underholdt, og så går vi jentene litt slitne hjem igjen! (Er det ikke sånn at den som inviterer til middag faktisk må lage mat!)

Skal være litt frekk i dag og si at det for meg generelt har manglet både humor og sexappeal, dessverre!

MEN mange av gutta har sagt det samme om sine dater hmmm.

- så hva er det ? Er det selve settingen?

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 20:19


De menn som tar kontakt med meg virker hyggelige, men ikke særlig humoristiske. Nesloacino - Du har nok rett i at jeg ikke byr så mye på meg selv til de mennene som kontakter meg når jeg får kjedelige meldinger og når profilen deres gir lite inntrykk, nei, så finner jeg sjelden på all verdens krumspring tilbake...

Men jeg prøver å by på meg selv når JEG tar kontakt med noen. Jeg synes det er en forskjell der. Den som tar kontakt bør vri hjernen sin litt og ha noe på hjertet.... Men de som JEG har tatt kontakt med (som jeg synes ser ut som har humor) har med ett unntak ikke svart.... :-(

Er det ikke sånn at den som inviterer til middag faktisk må lage mat? Uansett - er usikker nå på om jeg skal slutte å skrive med de jeg skrive med og faktisk ta en pause. For når det ikke skjer noe spennende innimellom, mister man fort piffen.... Men altså:

Det oppfordres til å forsøke å vekke nysgjerrighet i første melding og helst ha masse bilder i ulike settinger slik at mottaker får et inntrykk. Er bedre å avslå fordi man er rimelig sikker på at dette blir feil - enn å avslå fordi man ikke har fått noe inntrykk i det hele tatt. Så hadde flere vist seg fram mer - hadde det blitt flere dater - det er jeg sikker på...:-)

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 20:20

visdegfram: lurer litt....du nevner humor..ja faktisk 3 ganger i ditt innlegg. Er det sånn at du bruker humor og ikke blir møtt på det ...eller forventer du at den andre skal være humoristisk?

Enig med cino. Får å motta må en gi. Og......... det er ikke alltid det skal så mye til.

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 20:23

sportylady - jeg forandret litt på innlegget mitt, så det var borte et øyeblikk, beklager.... Jeg tror jeg svarer på spørsmålet ditt i innlegge over...

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 20:24

kom i etter kant gitt..he he

Skjult ID med pseudonym *s* sø. 2 des. 2007 20:24

speeddating er en smart ting vil jeg tro,man trenger faktisk ikke så lang tid,iallefall til å se om man vil treffes igjen.
hilsen ei som aldri har vært på speeddating:-)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 20:27 Privat melding

Skal ikke være lett - det er jo derfor vi er en del single mennesker... Men alle håper vi jo på og bli likt for den vi er og ikke minst elsket...

Ikke mist håpet og det er lys i enden av alle tunneller.... Prøv selv en annen fremgangs måte og se om det funker bedre? Men synes en pause kan være greit når du føler slik du gjør... Ja dette er litt webshop for single men det er nå valg fritt og være her.... (ikke frekt ment mot deg - bare for og si det sånn..)

Vel flere av oss skal møtes neste fredag og humoren blant alle oss er ulik men respektful for hverandres ulikhet. Du burde kanskje blitt med oss hvis du er i Oslo regionen.... Bare et tips.... Ja sporty kommer stadig flere til som kommer senere på kvelden også... juhuhuhu

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 20:27

*s* -
Der sier du noe... Det var noe som het noe med portalen - men jeg husker ikke hva.... Finner det ikke igjen når jeg googler på speed-dating. Det kunne vært verdt et forsøk. Noen som har erfaringer?

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 20:33

Har prøvd speeddating... det er moro og lærerikt! :o)
Men du treffer jo ingen som passer der... ;o)

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 20:38

Jeg ser jo at mange i forumet har sans for humor... Kanskje er det en god idé å treffe dere... Takk for tilbudet, Neslaucino, skal tenke litt på det! Har imidlertid 3-4 forespørsler om treff som jeg ikke har svart på. Er usikker på hva jeg skal gjøre -om de skal få en sjanse. (Det er ille- jeg husker dem nesten ikke fra hverandre) Hva synes dere, skal jeg droppe dem når jeg ikke føler noe "begynnende kjemi" etter 4-5 meldinger?

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 20:42

Har du lyst har du lov. Men skal du gå på date med noen du ikke egentlig har lyst til å gå på date med? Det er vel å kaste bort begges tid?

(Hvis ikke en av dem er meg :o| ... da er det selvføøølgelig ikke bortkastet tid! ;o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 20:45

For min del:
Kunne ikke falle meg inn å treffe noen etter kun 4-5 meldinger.
Kunne ikke falle meg inn å treffe noen som ikke har "vist litt av hvem de er" som du sier.
Kunne ikke falle meg inn å treffe noen jeg ikke "snakker" godt med.
Kunne ikke falle meg inn å treffe noen som ikke klarer å formidle humor.
Kunne ikke falle meg inn å treffe en jeg ikke føler jeg "liker" her inne i det han sier/mener/tenker/føler/formidler.
Kunne heller ikke falle meg inn å snakke med så mange på en gang at jeg ikke klarer å huske dem fra hverandre.
Kunne ikke falle meg inn å tenke om DE skal få en sjanse fremfor om jeg har lyst selv :-)

Men igjen: jeg er nok ikke mainstream her inne og kan ikke gi gode råd....

Z.

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 20:46

He he .... Mr. A. Ja, det skulle tatt seg ut om det var deg... Du får kjenne etter - har du vist deg fram i det siste? :-)

Lyst og lyst. Det er det som er problemet. Jeg vet ikke om jeg har lyst, for jeg har så lite klart bilde av dem..

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 20:47

Ikke så verst råd, synes jeg, Z! :o)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 2 des. 2007 20:48 Privat melding

Høres ut som et luksus problem egentlig men hvis du ikke holder dem fra hverandre hvorfor kaste bort egen tid og ikke minst kanskje til de som også leter.... Kanskje du bør lage deg en logg?? Hvem som har sagt hva etc?? ;o) tuller litt med deg...

Ja vi skal møtes på fredag og mange kommer etter kl 21. og utover - det vil garantert være humor der i gården og mye single folk...

Mr.A deg hadde hun nok husket du har jo humor jo hihihhiih Mr.A vi burde hatt med deg også neste fredag virker det som...

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 20:52

Hehe...hvis du ikke vet om du har lyst, så kan jeg fortelle deg at du ikke har lyst! ;o)
Det er viktig å glede seg til en date, mener nå jeg. Jeg kan ikke gå til en date og si "kom igjen! imponer meg! du har litt å vise!"...da kan jeg likegodt sitte hjemme og lage teite innlegg på en eller annen diskusjonsside... ;o)

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 20:54

Kunne jo vært moro å møte alle disse gale menneskene på forumet... hehe... Er jo så mye sterke kvinner her at jeg får helt gåsehud (kompliment)! :o)

Skjult ID med pseudonym *s* sø. 2 des. 2007 20:57

jeg foretrekker lette og gjerne korte møter uten for mye date preg,gjerne etter kort brevveksling,ikke vits å bruke altfor lang tid før man møter noen live,er da man merker om det er noe mer,eller man bare skal holde det vennskapelig og kanskje bare på nett??

Skjult ID med pseudonym *s* sø. 2 des. 2007 20:57

blir jo litt av en "speeddating" på nyttårsaften:-)

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 20:58

Jeg møter folk fortest mulig jeg... for å finne ut om det er noe kjemi her ... og for at jeg opplever det at det er bedre å se folk in RL .. kontakten blir mye bedre da... Det er lettere å spøke og ha en useriøs tone.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 21:01

Zitelle

Hvorfor kan du ikke spare noen gode argumenter til oss andre her også da??? ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 21:02

Forsåvidt enig *S* i teorien.

Men jeg orker ikke bruke en time på en kaffe sammen med mennesker herfra jeg ikke ANER hvem er.
Den "kaffetimen" velger jeg heller å bruke på mailer her inne for gjør meg opp en mening om vedkommende og på mitt ja/nei-svar.

By the way: Takk Mr.A for fine ord :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 21:04

ElFrodo!
Jeg sier jo ingenting og lar alle si alt nesten hele tiden nå jo! Dessuten snakker jeg ALLTID kun på vegne av meg selv, sant? :-)
Forventer aldri at noen skal være enig.....kun hyggelig om noen er det.

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:07

kan ikke tenke for Frodo her....men kan hende det er et kjempe kompliment.
Har også sagt damn flere ganger ...da du Zitelle..... får sagt det jeg tenker og tenker å si.
Du er simpelthen god og kjapp

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 21:08

.....dere aner ikke hvor godt det er med noen gode ord akkurat nå.

Tusen takk.
Z.

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 21:08

Har faktisk blitt veldig mye klokere av dette. Likte Zitelles klare utsagn om hva hun ville gjort. Ser at *S*heller mot raske møter.

Men jeg er nok av samme oppfatning som Zitelle, det er slitsomt å treffe helt "ukjente" . Men det sier kanskje noe om verbalitet? De som ikke er så glad i det å skrive, vil kanskje møtes raskere?

Men det virker i alle fall som jeg får aksept for tanken: For å bli med ut på date, må de ha klart å "vise seg fram" nok til at jeg kan danne meg et bilde som i det minste pirrer nysgjerrigheten. Og "Hyggelig" holder ikke (been there, done that).

Ang. Lyst... Du har nok rett, Mr. A.....Hva er de sier: Dersom du ikke vet om du har hatt orgasme, så har du ikke det ;-)

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 21:12

Møter folk for å få en ide om hvem de er ...
det inntrykket jeg får over meld er aldri bra nok og som oftes feil...

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 21:13

Betyr det at det ikke blir noen date på meg, Visdegfrem? he he... :P

Skjult ID med pseudonym *s* sø. 2 des. 2007 21:16

greit å vite litt om folk ja,men er jo derfor man kan ta en 2 date,å bli enda bedre kjent:-)
evnt treffes for en kaffekopp første gang,og så en lengre date neste gang,og da har man gjerne skrevet enda mere på nett i mellomtiden....
til dere som må vite så mye om de dere skal møte,snakker dere aldri med andre single på byen? man vet jo ikke noe mer om de.?

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:18

Et lite poeng her fra *S* ..med tanke på single på byen.

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 21:19

Ingen skal påstå at jeg ikke liker å skrive ... he he he he
Men føler det er bortkastet tid å skrive meld i en evighet før et møte ,hvis man da kan faktisk merke ar folk ikke er sånn de sier eller at det ikke er kjemi i det hele tatt... opplevd det flere ganger.
kunne heller da bruke tiden til å bli kjent med en annen.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 21:19

Det blir to forskjellige arenaer for min del... Greier fint begge varianter :-)

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 21:20

Men jente 31 - vi er jo i samme båt. Vi har møtt 9-10 stykker hver uten nevneveridge minner.... Jeg begynner å bli litt lei av det, gjør ikke du?

Men det er vanskelig å skulle avvise på grunnlaget: Føler at jeg ikke kjenner deg godt nok.... Det er jo ikke deres skyld- de vil jo treffes! (Og kan sikkert sende flere mail også)... Hva skal en si: Føler at du er en ordinær type som glipper unna når jeg leter etter humor og en essens? Nei, nå ble jeg visst i overkant ærlig.. Men det er vanskelig å formulere dette!

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 21:22

Dere som dater i ett sett: Kan det være derfor dere ikke "får det til"? Dere vet rett og slett for lite om hverandre før dere møtes?

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 21:25

om jeg vet lite eller mye om en person ,før første date, har vel ikke noe med utfallet av daten ..
har det vel?
Det er jo meningen med date :å få et intrykk av en person ...om du kan like denne personen mer enn som en venn...

Skjult ID med pseudonym hingsten.. sø. 2 des. 2007 21:27

Hingsten måtte bare stikke hode ut av stallen i mørket.. alle virker så små-irriterete der ute..litt skummelt dette her..
Ikke syte så ille nå da kjære sukker-klumper... alle har jo en perfekt anledning såvel 7 som 31...
håper alle har hatt en behagelig dag forresten... Vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 21:27

Tenkte mest på det å spare noen dater jeg siden dere er så lei dem...

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 21:28

Kan man ikke si det som det er?
Sannheten er jo ofte en av mange:

Du er et flott menneske, jeg liker deg og hva du er og hva du står for. Men jeg tror dessverre ikke vi passer som kjærester.
Jeg føler at jeg trenger noe annet enn det vi to klarer å gi hverandre.
Du lukter vondt.
Du tenner meg ikke.
Neida....sorry, Zitelle er i et litt wackohumør - men si det som det er! Fungerer alltid best.....tror jeg. Eller? :-)
Forresten - ofte trenger man ikke si det heller. Man merker jo det....med en gang. Om det ikke er "greia" mener jeg......

Himmel og hav for et rotete innlegg fra meg - Have mercy folks! ;-)

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 21:29

visdegfram... det er vel bare å si at du ikke er intresert i dem som noe annet enn nettvenn... det er lov det.. (jeg har noen av dem)
Og ja jeg begynner å bli litt lei... men prøver å være positiv og fornød med alt annet i livet og så for drømmeprinsen dukke opp etterhvert... har det ikke travelt....

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 21:30

Prøv igjen, Z. Vi vet du kan!!! ;o)

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:31

Z: krampe latter fra Drammen her...skremte unga...he he he

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 21:33

Minner meg litt om jobbsituasjonen min om dagen. Jeg prøver å søke kun på de jobbene jeg VIRKELIG vil ha. Kan med letthet overføres til denne tråden :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 21:33

Mr. A

Jeg tror jeg både sporer av og forsøker å ro meg i land med en av sangene på albumet "Have mercy" heller....duger det? :-)

What good am I if I'm like all the rest,
If I just turned away, when I see how you're dressed,
If I shut myself off so I can't hear you cry,
What good am I?

What good am I if I know and don't do,
If I see and don't say, if I look right through you,
If I turn a deaf ear to the thunderin' sky,
What good am I?

What good am I while you softly weep
And I hear in my head what you say in your sleep,
And I freeze in the moment like the rest who don't try,
What good am I?

What good am I then to others and me
If I've had every chance and yet still fail to see
Bridge: If my hands tied must I not wonder within
Who tied them and why and where must I have been

What good am I if I say foolish things
And I laugh in the face of what sorrow brings
And I just turn my back while you silently die,
What good am I?


Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:33

Hmmm..trodde ikke hingste svarten skar alle over /under en kam...hm.

Skjult ID med pseudonym hingsten.. sø. 2 des. 2007 21:36

hingsten forsøker bare¨å spre glede på en gledelig dag.. han kom fra nattens eskipader i live og unngik å havne som landbruks-slakt.. og det må jo nytes.. ikke værre..

Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:38

Fader som han koser seg....(litt misunnelig her....nei det ble feil...unner deg det... men ville bare være med...ja det var bedre...med rim ..hi hi hi) SSVIISJ! *slag med pisken*

Skjult ID med pseudonym hingsten.. sø. 2 des. 2007 21:42

tar imot pisk mot min uskyldige tunge.. snakk om sjalusidrama og cognac- hingsten stakk..forresten... må jo forberede lær-aften så pisking hører jo med....

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 21:43

Get a room...hehe

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 21:45

Mr. A.
Jeg mener ikke å være arrogant. Jeg er jo sikker på at det er flotte kandidater blant disse mennene som ikke gir så mye inntrykk av seg selv. Jeg finner ingen tegn på det motsatte (annet enn at humoren ikke synes - men det betyr ikke at den ikke kan være der). Det er bare litt glissent grunnlag for å mene så mye. Derfor spør jeg meg selv om det ikke ville vært lurt å la dem komme til sin rett ved et treff. Men da er vi inne på dette med lyst igjen.....

Jente 31 - Jeg tror at du kanskje har mer tid - må ikke skaffe barnevakt osv, og at det derfor ikke gjør så mye om det noen timer settes av i ny og til dette. Men synes du jeg bør treffe alle som virker OK selv når de ikke har vekket lysten?

El Frodo- det er ikke helt sammenlignbart med jobb-søking med mindre du blir head-hunta. Du slipper å avvise noen når du søker jobber....:-)


Skjult ID med pseudonym sportylady sø. 2 des. 2007 21:47

trengs der rom?

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 2 des. 2007 21:48

nei .. jeg mener du kun skal møte de som vekker noe i deg... men er du i tvil .. kan det være greit å møtes for å få et svar.
Jeg må også finne barnevakt .. utenom annen hver helg da...:o)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 21:49

Visedegfram

Jo, du må faktisk avvise noen når du søker jobber OG får jobbtilbud...

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 21:56

OK - jente 31. Da er vi litt enige likevel - noe bør være vekket på forhånd..... Men tvilen kan gjerne "komme tiltalte tilgode".... eller noe sånt? (Ps. sorry for antakelser om din livssituasjon)

El Frodo - ja - men du har selv valgt å søke de jobbene. Nå snakker vi om menn som kontakter meg og som jeg i utgangspunktet aldri ville kontaktet av meg selv. Om jeg har kontaktet dem, så synes jeg ikke jeg bør være så "gnien" på et treff, hvis jeg får en god følelse på responsen....

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 2 des. 2007 21:57

Enig med ElFrodo. Det er mye verre å avvise et jobbtilbud du selv har søkt på? Hvorfor i H&¤#%¤# søkte du hvis du ikke skulle ha jobben?!? Ok, langt unna temaet...jeg er så langt ute på vidda nå at jeg ikke ser lavvoen lenger en gang.... :o/

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 22:00

visedegfram

ok...glem det jobbgreiene da. Men hvorfor i alle dager skal du treffe personer som du ikke ville ha kontaktet?...ikke noe rart du er lei unyttige dater...

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 22:06

Elfrodo
- Nei, det er vel av høflighet, da. Nettopp fordi jeg ikke får noe inntrykk verken den ene eller andre veien. Kanskje jeg går glipp av noe, ved å si nei, men samtidig - enda flere unyttige dater - og jeg kommer til å miste piffen enda mer... Så det er nok best å la være så lenge jeg ikke kjenner noe lyst. Jeg kjenner bare et "tja, hvorfor ikke?" Og det er nok ikke bra nok.

(PS, Gratulerer med jobbtilbud:-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 22:10

Tror du er inne på noe riktig nå ja. Viktig å ha LYST til å gå på date :-)...OG med en positiv innstilling.

Takk for gratulasjonen...men hun(les:jobben) var ikke noe for meg ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 22:15

Hadde noen gått på date med meg av ren høflighet fremfor interesse og jeg hadde skjønt det - så hadde jeg blitt "pissed"

Man går på date fordi man VIL. Vil man ikke så går man ikke. Det sparer "date-partneren" din for mye.

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 22:23

Jeg tenkte litt på det med jobb og søknader likevel....

Det er slitsomt å skrive jobbsøknader - men du vet at om du vil ha tilbud om jobben må du faktisk legge litt sjel og arbeid i søknaden og prøve å skille deg fra mengden for å i det hele tatt komme til intervju. (selv om du ikke engang er sikker på om jobben er noe for deg). Det er ingen arbeidsgiver som sier, etter at de har lest søknaden: "Jo, det kan ikke utelukkes at du ville passe for jobben, men skriv gjerne litt mer slik at vi kan danne oss et bilde av deg... "
Sorry Toget har gått.

Er det ikke litt sånn her også?
Viser du lite og ingenting i de første meldingene så må du tåle å havne i bunken som ikke kommer til "intervju".

Jeg takker for mange gode innspill!

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 22:28

visdegfram

I rest my case ;-)

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 2 des. 2007 22:36

Må støtte Zitelle i ditt siste innlegg, jeg går aldri på date uten at jeg VIL, (les: har stor interesse for personen), og følgelig ville det provosere meg om hun møtte meg "bare for å være hyggelig"... Om vi går på en date for å være hyggelig er det ikke en date men et møte mellom to mennesker som er mer eller mindre nysgjerrige på hverandre. Mulig jeg er helt på viddene men om det blir date er det for meg et klart signal om at vi har lyst til å bli bedre kjent og da er det for meg viktig å slippe bremsene og gå inn i situasjonen 100 %, ellers kan jeg bare la det være.

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 22:51

Da kan jeg informere om at jeg har sendt beskjed til de 3 jeg hadde forespørsel fra, om at det IKKE blir noe treff. (Med mindre de protesterer og overbeviser meg om noe annet) Det hadde blitt mer plikt enn lyst... Not good.
Case solved.... :-)

(Og MR. A - har du ikke hørt noe, så var det ikke deg :-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 23:13

Svarte f... det var jo MEG!!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 2 des. 2007 23:18

DU KØDDER!

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 2 des. 2007 23:20

Ja ;-) (hehehehehe)

Skjult ID med pseudonym visdegfram sø. 2 des. 2007 23:31

Kan jo tenkes jeg treffer noen av dere på fredag - og da blir vi nødt til å vise oss fram alle sammen!!!!

Ha en god natt! :-)

Skjult ID sø. 2 des. 2007 23:32

Konge, Elfrodo!

(mann 44 år fra Østfold) sø. 2 des. 2007 23:51 Privat melding

Kong Harald mener du?
Kjenner du ham?
Lugnt!
Da er du den første jeg kjenner som kjenner noen med blått blod!

Skjult ID med pseudonym Mr.A ma. 3 des. 2007 00:05

Hi hi...jeg gikk klar, Visedegfram... ;o)

Skjult ID med pseudonym onlyme ma. 3 des. 2007 00:18

Finnes en del damer som forventer at du skal drive hele samtalen frem og kommer med korte svar uten motspill. Blir ikke mye humor av det. Da gir jeg opp etter noen meldinger. De er jo tydligvis ikke interessert likevel. Hvorfor ikke bare la være å svare isteden?

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 3 des. 2007 07:22

Nei, jeg mente kong ElFrodo. Han blodet hans er blått nok for meg

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 4 des. 2007 19:20

Av og til føler jeg det samme at samtalen går sin gang, men den ikke går sin vei alikevel...

Da prøver jeg å vurdere situasjonen og den nærmeste å tenke på er da meg selv - er jeg så mye bedre? Svaret kan da faktisk være det at jeg ikke er så mye bedre selv. Så da tenker jeg videre "Er det kjemien det er noe galt med da?" Og da er svaret mitt nei.

Jeg føler en nysgjerrighet og en spenning som jeg vet det kan bygges videre på - intil videre. - Og da er ikke spørsmålet om kjemi etter min mening prøvd enda.

Så hva er det da som gjør at samtalen blir slik blottet for humor og den viktige informasjonen som vi trenger? Mitt foreløpige konklusjon på dette spørsmålet er som følger:

---> Isen er ikke brutt!! <---

Hvordan man får til det? Tja, ikke lett. Jeg snakker med en dame nå som jeg føler er en slags enveiskommunikasjon med. Alikevel sitter jeg med følelsen av at dersom jeg hadde kommet innpå henne, så kunne hun vel så gjerne vært "den rette" som en hvilken som helst annen person her som det hadde vært lettere å bryte isen på.

Og det verste: Det blir en ond sirkel! Jeg er overbevist om at damen jeg prater med i andre enden føler det samme om meg som jeg om henne.

Uansett: bryter man isen, kommer humoren automatisk, men jeg tror glatt at det finnes tilfeller hvor man aldri vil klare å bryte isen uansett hva man prøver. Da er det ikke noen vits å prøve hardere, men jeg har absolutt tro på at det i enkelte tilfeller kan være verd å prøve i hvertfall noen forsøk på å komme inn på et menneske man er nysgjerrig på. Kan jo være så mange andre årsaker enn kjemi som sperrer.