Alle innlegg Sukkerforum

uleste meldinger i jenters innboks

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hoho on. 23 des. 2009 22:53

hei

jeg er en av de flotte mannfolka her. og jeg ble i et svakt øyeblikk overbevist om å bruke noen hundrelapper på tilgang som "superbruker". det ser ut som det er bortkasta penger.

jeg har ingen problemer med å finne jenter i "rl" og flørte med dem og det som verre er.. ;)
men jeg finner det frustrerende å ikke få svar på de få målrettede meldingene som jeg sender de mest aktuelle og fine jentene som jeg synes om. dette resulterer i at også jeg må ty til en forflating av meldingene, sende ut til flest mulig og tynne ut budskapet.. jeg blir irritert av tåpelig tidsbruk.

av erfaring fra tidligere (hadde en falsk jenteprofil, for å lære), lærte jeg at populære jenters innbokser blir fylt opp med masse piss og serie-utsendte henvendelser - dette ødelegger for oss som skreddersyr et budskap, leser profilteksten og finner noen nøkkelopplysninger til å bygge en melding på..

hva sier dere jenter til dette? hadde det ikke vært en idé med et filter for korte meldinger, filter for useriøse meldinger som kan luke fram de interessante og gode meldingene - fra oss kvalitetsgutter?
(regner med sukker.no sine administratorer noterer dette?)

og ja - jeg har prøvd denne "garantert tilbakemelding"-lista, der er det jo ingenting interessant for meg (lista er en vits!), knapt noen i mitt fylke!

mvh

Skjult ID med pseudonym go on. 23 des. 2009 23:00

+ filter for falske profiler

Skjult ID med pseudonym lashes on. 23 des. 2009 23:07

Jeg forstår bare ikke hvordan det skal være mulig å konstruere ett slikt filter. Skal noen sitte å lese allt før det havner i innboksen da eller? Korte meldinger er ofte like bra som de lange, om man bruker "snuskete" ord med en man mailer fast med, vil jo også de mailene forsvinne i filteret

Skjult ID med pseudonym hoho on. 23 des. 2009 23:11

takk for tilbakemelding..

..jepp, gjerne et filter for falske profiler. selv måtte jeg ty til det grepet i det våpenkappløpet dette sukker-medlemsskapet har blitt. jeg synes det er pissekjedelig å sende så mange meldinger - i stedet for å bare gå opp og si "hei, du virker kuul - vil du ha en øl?"..

et slikt filter kan filtreres med bakgrunn i de maaange parametre eller valg som hver enkelt bruker gjør ved registrering og endring av sin profil. for eksempel, jeg savner en jente som liker jazz - da ville jeg likt å bare fått meldinger av disse f.eks..
teknologien er der..

mvh

Skjult ID med pseudonym bimbo on. 23 des. 2009 23:16

Serieutsendte meldinger ala flørtemeldinger osv som sukker har laget... ikke noe galt i å sende slike. Jeg har mottatt noen slike der det står at jeg er hot - eller noe i den gata. Så da klikker jeg meg inn på flørtens profil for å kikke litt... Jeg synes det er kan være en hyggelig henvendelse, og svarer alltid, selv om avsender ikke er i mi målgruppe.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 23 des. 2009 23:42

*noterer*

Skjult ID med pseudonym hoho on. 23 des. 2009 23:46

..@bimbo:

hyggelig å høre at du alltids svarer, men det høres utrolig ut - at det finnes ålreite og gløgge jenter som bruker så mye tid på svaring?

jenter! ..hvor mye tid kan dere risikere å bruke hvis dere skal svare på alle henvendelsene til dere?

(mann 29 år fra Oslo) to. 24 des. 2009 00:07 Privat melding

3 timer hver kveld ca.

Skjult ID to. 24 des. 2009 00:20

Jeg synes du er temlig useriøs og umoden som oppretter en falsk profil på Sukker for å snoke på medlemmer av ditt eget kjønn.

Du ødelegger for deg selv, og mange andre.

Skjult ID med pseudonym bimbo to. 24 des. 2009 00:24

hoho... tar ikke allvedenstid å skrive noen ord. skulle gjerne svart på flere meldinger jeg, heller det enn å bruke tid i forum for å si det sånn... :)))))))))

(mann 31 år fra Oslo) to. 24 des. 2009 10:06 Privat melding

AMEN @ TS fasan meg på tide!

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 24 des. 2009 11:34

Hva var på tide @Barca1987?

* At en person påstår han er en av de "flotte" mannfolkene og ikke får svar?
(hvorfor får jeg svar, når jeg ikke spammer?)
* At en person lager fake jente-profil?
(for så å klage på 'useriøse' brukere)
* At han velger å spamme selv, for kanskje å få svar?

Regner med at sukker-administratorene ser at han selv vedgår å ha opprettet en falsk profil og derfor sletter ham fra sukker.

Amen?

Skjult ID med pseudonym lurifax to. 24 des. 2009 12:44

Henger meg på Spiff!

Og hva er galt med å spørre om noen har lyst på en øl?

God jul!

Skjult ID med pseudonym Seirei to. 24 des. 2009 12:48

Hvorfor tror alle menn her inne, som ikke får svar av jenter, at de har altfor mange meldinger i innboksen sin? Det er da ikke hos alle jenter det renner inn post.

Skjult ID med pseudonym cage to. 24 des. 2009 14:09

TS - meldingene dine eller profilen din er tydeligvis ikke spennende nok. Kanskje du skriver for mye eller for intens?

Skjult ID med pseudonym hoho fr. 25 des. 2009 03:00

Vel, har ingen problemer med å skjønne at folk blir forbanna på falske profiler. Men det var et grep som jeg brukte for å lære hvordan andre mannfolk skrev sine tekster.
I tillegg gav jeg beskjed til noen av de jeg mailveksla med - at dette var en falsk profil. Og vet dere?

De forstod hvorfor og ble ikke sure! Vit det.

Og ja, kanskje meldinger som jeg sender blir mer spisset og mer interessante for hver uke som går? Et viktig poeng for meg - er at jeg ikke vil bruke tid på å sitte med hue i armen og armen i bind - melder heller av for sms-varsling og vil ha en normal hverdag gående.

Jeg vet at noe av det verste med single menn/damer er de som vet litt for godt at de er single, og det skinner gjennom og er gift..
Takk for innlegg - keep em coming.

Og hva med noen tips fra dere erfarne? :) Hva er det lurt å bruke i første linja på mailen?

(mann 49 år fra Østfold) fr. 25 des. 2009 11:23 Privat melding

Vel, komplimenter kan være et tveegget sverd. Noen damer elsker dem, og andre synes det er tacky. Så det kan være risky. Anbefales ikke før du kjenner henne.

Noen foretrekker poeten i deg, men hold deg unna diktene du leste på barneskolen med fioler er blå og slikt. Og uansett hvor høyt du legger lista kan nerdealarmen, evnt bryllupsalarmen gå, og da er du like langt (kort).

Rene primalskrik med direkte henvisninger til parring er det veldig få som tenner på, med mindre de allerede ligger under dyna. Da er forresten jentene ofte de verste, men det er en helt annen vals.

Vitser er heller ikke noe sjakktrekk i tilfelle madamen ikke har samme humor som deg. Hun kan i verste fall se på deg som en klovn det kan være morsomt å innlemme (uten vekt på siste ledd av ordet i det hele tatt) i bekjentskapskretsen. MÅ du vitse, så ikke gjør det om henne. 79,4% av damer liker ikke å bli ledd av. Ikke vits om deg selv heller. 98,7% av dem liker menn med selvrespekt. 53% skjønner ikke begrepet selvironi. You figure out the math.

Det smarteste kan være å lese profilen hennes (Joda, de skriver noe under bildet) for å se om dette kan være et stykke dame du kan trives med. Finn så ut hva slags melding fra henne du hadde likt å få. Så skriver du noe lignende til henne. (Nei, hun ville sannsynligvis ikke spurt om du liker oralsex i lunsjen eller om du liker å henge på Shell). Om hun holder et eller annet i hånda, så ikke kommenter det, siden alle andre har gjort det og hun vurderer å bytte bildet før hun blir sprø av alle de helt like kommentarene.

Uansett kan du gå i baret. For sjansen er til stede for at proiflteksten hennes reflekterer hvem hun ønsker å være, ikke hvem hun er. Så din lett humoristiske og tvetydige melding til den sexy og sporty baben om syndefulle aktiviterer på hull 4 på Bogstad kan være skivebom siden hun egentlig er tungt religiøs og aldri har satt sine bein i en golfkølle.

Eller gjør som meg, ikke tenk mer enn 1,2 sekunder, fyr av gårde akkurat hva som faller deg inn til griselekre damer og bruk de neste tre dagene på å overbevise dem om at du ikke har tunge psykiske diagnoser.

Ett av disse avsnittene er svada. (Red)

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio fr. 25 des. 2009 11:50

Det viktigste (ifølge meg) man kan ta med seg fra det BruceW sa ovenfor (bra og artig innlegg forresten) er at folk vil reagere forskjellig på den samme meldingen. Derfor er det vanskelig.
Meldingen i seg selv kan være helt fin, men man bommer i.f.t. hva akkurat *den* jenta ønsker å høre. Som BruceW sa; et kompliment kan gå begge veier, en spøk kan misoppfattes eller være helt 'feil', avhengig av hva jenta liker og hvordan hun er. Og så videre. Får man ikke svar så er det derfor bare å gå videre og satse på at man - i.f.t. *den* jenta - sa noe dumt, ikke var kjekk nok, har teit profil etc. Mens neste jente godt kan finne på å like akkurat de tingene som den forrige ikke likte. Jeg tror kanskje man fort kan få en idé om at det gjelder å lære av den feilen man gjorde sist, og det kan jo selvsagt være lurt hvis man faktisk sa noe teit eller formulerte seg dårlig, men samtidig bør man fortsette å være seg selv også i neste melding. Ærlighet og integritet varer lengst. Til slutt finner man noen som liker en for den man er 'med hud og hår'.

Skjult ID med pseudonym Observer fr. 25 des. 2009 22:06

Men det handler om tilbud og etterspørsel, ikke hva du skriver, det spiller ingen rolle.

Ta min venn Ingerid, hun var medlem her i noen uker og når hun var på besøk hos meg logget hun seg på og viste meg at hun fikk opp til 400 meldinger på 3dager. Hun jobber, trener og er sosial...hvordan skal hun svare? Hun er en veldig pen jente men ikke så utrolig intelligent og har ikke sjangs til å svare de mer kompliserte meldingene(hun er ikke superbruker men vil forstå hvem jeg er). Men la gå jeg sier det uansett, meg har hun valgt bort uansett.

Jeg har også opplevd at andre jenter jeg har møtt fra sukker har vist meg innbokser med 1000meldinger på 10dager.

Reaksjonen er at de ikke tar det til seg som popularitet men som egentlig ganske uinteressant, de føler seg fremdeles ikke bra nok, pen nok, fin nok...det er alltid en gutt de ikke er bra nok for, de er alltid småsure for småting jeg gjør og det er alltid noe å hamre på.

De lykkligste jeg kjenner er guttene jeg spiller data med, de koser seg og ler så bildene på veggen detter ned og jeg må skru ned høytalerene pga skype så jeg ikke får naboklager.

Skjult ID fr. 25 des. 2009 22:19

haha morsomt innlegg Observer :D