Alle innlegg Sukkerforum

For en merkelig jente

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 01:14

Kommuniserer med ei dame som er helt drøyt treig til å svare på alle meldinger. Jeg kan se at meldingen jeg sendte er lest (og hun er jo pålogget daglig), og man tenker jo bare at samtalen er over, men ut fra det blå kommer det et koselig og åpent svar etter fem-sju dager. Denne historien har nå gjentatt seg over en måned og vi har jo naturlig nok ikke kommet noen vei. Det vil man heller aldri gjøre når noen er så treig til å svare.

Jeg lurer derimot på hvorfor man gjør det på dette viset? Om hun ikke har noen interesse av å prate med meg, er jo terskelen lav for å bare holde kjeft når det uansett har gått fem dager. Men likevel må hun altså med lange meldomrom sende meg melding. Er det for å opprettholde beilerlista i tilfelle hennes plan a, b, c, d, e og f går til helvete - eller er dette en slags avansert måte å sjekke opp andre på? Spille hard to get, og alt det tullet der?

Og ikke kom med regla om at hun ikke er interessert og at hun dermed bare kaster bort min tid. Om hun ikke hadde vært interessert på noe vis, ser jeg ingen som helst grunn til at hun skal bla seg bakover i innboksen og svare på mine gamle meldinger. Det virker bare merkelig.

Og la det bare være sagt, at jeg ikke er spesielt interessert i henne selv, så ingenting står og faller på henne. Blir bare så forundret når det gang på gang dukker opp melding flere dager etter at den jeg sendte ble lest.

Skjult ID med pseudonym go fr. 25 des. 2009 01:21

Jeg ler av nicket ditt. Av innlegget ditt virker det nemlig sånt at du er født i dag.. blåøyd Jesusbarn.
Jenta er rett og slett lite interessert, akkurat som deg.
Fortsatt God Jul :)

Skjult ID med pseudonym Ærlighet fr. 25 des. 2009 01:24

Vel, hvis du har lyst til å møte den dama er det enkelt.

Send henne en melding med forslag til tid og sted for en date.. Du får nok enten et ja eller et nei tilbake.. Alternativt får du ikke noe svar..
Så enkelt kan det være!

Jeg har selv hatt en slik runde, jeg sendte forslag om en date, hun aksepterte ganske kjapt.. Hyggelig selskap, men ikke mer..

Skjult ID med pseudonym go fr. 25 des. 2009 01:25

Kanskje det vær samme dama?

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 25 des. 2009 01:29 Privat melding

Jeg tror du er backup.

Skjult ID med pseudonym bimbo fr. 25 des. 2009 01:35

jeg tror som lashes.... :)

Skjult ID fr. 25 des. 2009 02:12

...vet ikke om jeg er helt enig. noen ganger får jeg skikkelig ålreite meldinger. da vil jeg tenke litt over hva jeg skal skrive, eller ha litt god tid når jeg skal skrive svaret. da kan det fort gå litt tid før jeg får avgårde meldingen. mens hvis jeg egentlig ikke bryr meg så mye går det kjappere å bare rable ned et svar, og trykke på "send"...

Skjult ID med pseudonym jeje fr. 25 des. 2009 02:22

@ TS

ikke gidd å gi sånne jenter oppmerksomheten din.. tankegangen dems er ikke så attraktiv i et evt forhold er det vel??

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 04:22

jeje

Hva er galt med å gi sånne jenter min oppmerksomhet? Og jeg har jo sagt at hun ikke er interessnt for meg. Om jeg bruker ti minutter i uka på denne jenta, så er det to minutter jeg har å avse.

Problemstillingen går jo på hva man egentlig ønsker å oppnå ved en slik tilnærming til kommunikasjon på et sted som Sukker. Hva ønsker hun egentlig?

Skjult ID med pseudonym Helle fr. 25 des. 2009 04:46

Hva ønsker du egentlig når du heller ikke er så interessert?

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 25 des. 2009 08:06

Håper hun leser og skjønner hvem @TS er og kan kutte han ut.... ;) er jo tross hun som kaster bort tiden sin ;)

Skjult ID med pseudonym 82 modell fr. 25 des. 2009 08:31

@TS skjønner problemstillinga de utrolig godt. Har hatt det samme "problemet" med en jente selv. Brukte allltid flere dager og gjerne uke på å svare selv om hun var pålogget flere dager i mellom tiden, men når svaret kom var det rene norsk stilen. Tror ikke hun fikk presset inn flere ord i de meldingene og det var veldig hyggelige mailer også. Så det virket som hun brukte alle disse dagene til å komme med et langt og flott svar, kanskje noen trenger mer tid på seg.
Jeg gikk iverrtfall lei, orker ikke vente en hel uke på et svar hver gang, uansett hvor hyggelig jenta er.

Skjult ID med pseudonym zzzzzz fr. 25 des. 2009 10:37

Det er da ingenting. Jeg har hatt ei sånn gående i to år nå. Får svar annenhver måned ;-)

(mann 52 år fra Akershus) fr. 25 des. 2009 10:54 Privat melding

Jesusbarn; kanskje hun er opptatt med å spise ribbe? Det kan ta litt tid det der.

Neida, folk er forskjellige. Noen trenger litt tid til å fordøye ting.

Men blir det som du sier her flere uker, så tror jeg nesten jeg må henge meg på lashes her; du er backup, ja i hvertfall ikke prinsen med stor S for henne.

Ja, kall inn til møte. Kanskje hun får Prinsen likevel.

Ta med ribbe.

Jan.

(mann 52 år fra Akershus) fr. 25 des. 2009 10:56 Privat melding

Spist for mye ribbe jeg og... Prinsen med stor P skulle det være.

Jan.

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 25 des. 2009 11:56

Backup helt klart hehehe hadde en sånn jeg å!!varte i 3 mailer også ga jeg blaffen hehehe. Hjalp på responsen det,men jeg hadde da mistet innteressen;-)

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 25 des. 2009 12:07

Jeg opplevde nylig det samme. Men hvis jeg lurer på noe, så er det vel min plikt å spørre, er det ikke? Jeg skrev at jeg føltejeg kom langt ned på fokuslisten, siden det drøyde sånn med svarene. Fikk til svar at jeg hadde helt rett, hodet hans var et annet sted og at grunnen lå i noen familievanskeligheter. Han ga meg e-postadressen sin, slettet seg fra Sukkker og skulle ta kontakt når ting roet seg.

Jeg har ingen grunn til å mistro dette. Men hva Du, TS, gidder å opprettholde korrespondansen for når du sier hun ikke er interessant for deg, er meg en større gåte!

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 12:48

Binders

Skjønner ikke hva som er så gåtefullt med det. Jeg bruker mer energi på å korrenspondere me deg nå, enn jeg har brukt på denne jenta de siste 14 dagene. Det er ikke snakk om noe å gidde. Jeg kommuniserer med flere på Sukker på forskjellig nivå, uten at jeg per i dag har noen spesielt interessante i kikkerten. Er det så uvanlig å prate med folk man ikke har noen umiddelbare planer om å lage storfamilie med?

Jeg spør rett og slett fordi jeg synes det er en merkelig måte å gjøre ting på, og lurer på om dette er et kjent fenomen. Skulle jo tro at hun har interesse av å svare raskt evt. ikke svare i det hele tatt - uavhengig om jeg er "ikke interessant", "backup" eller "førstevalg".

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 12:51

Anniken

Nei, det blir da veldig overdrevent. Det er ikke noe som plager eller irriterer meg på noe som helst måte. Jeg tenker bare på det når jeg har fått en meldig, sånn som i går. Jeg rekker alltid av glemme henne totalt før det dukker opp en ny melding. Veldig dramatisk å sende henne en klagetirade all den tid våre samtaler pågår på et 100% overfladisk nivå.

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 25 des. 2009 13:02

@jesusbarnet: Hvorfor spør du? virker jo som du er fornøyd med tingene som de er. Da er vell alt i orden da :-)

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 13:03

Må jeg forklare enda en gang hvorfor jeg spør? Det står da forklart enkelt og greit rett over her.

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 25 des. 2009 13:06

Har lest jeg,men fatter ikke spm VIRKELIG!!!!
Gå på gress om du vil det,drit i det om du ikke ønsker det. Ja det er et vanlig fenomen og det skjer med de fleste :-).
Verre var det ikke..

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 13:10

Jeg spurte ikke om det skjer de fleste. Jeg spurte hvordan de som gjør det på denne måten egentlig tenker, og hva som er deres hensikt. Om du synes spørsmålet er så utrolig dumt og tråden så forferdelig uinteressant, står du helt fritt til å skrive andre steder. Det er ingen som bryr seg om du forstår hva jeg lurer på eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Jomfru M.. fr. 25 des. 2009 13:19

...har det også med å svare litt tregt..bare for at jeg innehar litt høflighet, og som samtaler flest så renner det de ut i sanden etterhvert...når ikke intressen er på topp og det bare inneholder tomme høflighetefraser. Værre enn det er det ikke :)

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 25 des. 2009 13:23

Syntes aldrig tråden var dum. Men undra bare på om du ikke avslørte dette på egenhånd.
Aldrig ment som kritikk og oppfattet du meg sånn var det ikke med hensikt :-).

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 13:54

Jeg har da aldri kalt dette et "problem".

Det jeg ikke forstår, er hvor vanskelig det skal være å forstå temaet her - og å holde seg til det.

Skjult ID med pseudonym Jomfru M.. fr. 25 des. 2009 14:01

No problem :D bare sånn for høfligheten skyld...

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 25 des. 2009 14:04 Privat melding

Folk er vel forskjellig? Noen bruker tid på å formulere hva de skal skrive, noen vet kanskje ikke helt hva de tenker og føler eller kanskje hun er litt opptatt nå i jula men, står som online allikevel? (jeg kan selv være fæl med å logge meg på og være milevis unna skjermen) Hva var det hun skrev til deg da? Var det hyggelig melding eller litt "avvisende" melding? Jeg tror det beste er å prøve å få til en date- da finner du ut av mye mer.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 25 des. 2009 14:20

Mitt svar var at man bør spørre den det gjelder. Så slipper du å anta det som er nærliggende å anta: Nemlig at man er Back-up. Om du spør rett ut får du vite. Alt annet blir spekulasjoner.

Men igjen - hva skulle poenget med å spørre henne være om du likevel ikke vil ha henne? Om jeg hade fått det spørsmlet ville jeeg tenkt at det plaget deg at det var sånn. Gjør det ikke det? La henne komme og gå som hun vil, da vel så lenge du og hun har glede av det. Om du lurer på hvorfor hun handler som hun gjør, er mitt entydige råd å spørre henne.

Men igjen - du sier at du kommuniserer med folk på mange ulike nivå uten nødvendigvis å ha romantikk i kikkerten. Det er vel og bra. Men har du FORTALT henne at du ikke ser på henne som interessant på et romantisk plan? Om ikke hadde jeg vurdert å gjøre det. Det er tross alt en datingside.

(mann 52 år fra Akershus) fr. 25 des. 2009 14:48 Privat melding

Glem henne trådstarter.

Bruker hun 3 uker på å formulere et svar, bruker hun i hvertfall ikke touch-metoden.

Ohh, touchy.

Move on.

Jan.

Skjult ID med pseudonym Playboy fr. 25 des. 2009 14:53

Høres bare så utrolig likt ut som det jeg har opplevd:) Jeg orket ikke mer. Hva er vitsen.

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 15:29

Binders

For det første så føler jeg ikke for å fortelle at det ikke er snakk om noen romantikk, så lenge det ikke har vært en særlig romantisk samtale. Har bare vært litt fleip og moro på et temmelig ikke-flørtete plan. Det har sitt utpring i noe hun hadde i profilen sin.

Og det er nok ganske uaktuelt å spørre henne om noe som helst. Det er ikke denne personen spesielt som opptar meg, men snarere dette fenomenet med å vente i mange dager før man svarer. Har opplevd det et par ganger tidligere også. Personen er online og på hugget, for meldingen står som lest etter får minutter - men likevel tar det fem dager før det kommer et svar. Når dette blir et gjentakende mønster, lurer jeg på om det er en helt bevisst strategi. Og her er vi ved kjernen av det som var ment å være tema i denne tråden. Om det er noen her som har et lignende svarmønster, kunne det jo vært interessant å høre hvorfor de gjør det akkurat slik.

Skjult ID med pseudonym blomkålen fr. 25 des. 2009 16:11

Hmmm... tror jeg vet hvem det kan være jeg, selv om flere sikkert opererer på denne måten. Beskrivelsen under kan sikkert stemme på 30% av jentene her inne, likevel:

Er hun en som er pålogget her nærmest hele tiden? Svarer vennlig og middels utfyllende på alle meldinger, men ikke noe mer? Hun er hyggelig. Fremstår godt på leit ja, men ser ikke ut til å finne noen. Har hun kanskje også noe ved seg, det vil si gjort noe som ikke alle andre jenter her på forumet har gjort? Du trenger ikke gå i detalj, bare svar ja hvis det stemmer, spesielt det siste. Hvor gammel hun er kan du også ta med?

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 16:16

Blomkålen

Hun er 26 år, men som du sier gjelder nok dette en god del. Sikkert både gutter og jenter. Hun er såvidt jeg vet ikke på dette forumet.

Skjult ID med pseudonym blomkålen fr. 25 des. 2009 16:19

Ok, var ikke henne.

Er hun 26, er jeg redd hun har for mange beilere.

Gi slipp. Det finnes tusenvis av damer der ute. No problem. Du må bare finne henne. Problem.

Skjult ID med pseudonym Jesusbarn fr. 25 des. 2009 16:21

Har sluppet henne for lenge siden. Hun har ikke gitt meg noen grunn til å være interessert :)

Skjult ID med pseudonym Baremeg fr. 25 des. 2009 22:09

Men hun svarer iallefall. Kanskje hun bare er av dem som trenger litt tid før hun tør åpne seg for ukjente, en av dem som lengter etter kjærligheten men også er litt redd for den. Sjenert og uerfaren kanskje.
Vær tålmodig og forsiktig med henne så kanskje det løsner etterhvert som hun blir sikrere på hvor hun har deg.

(mann 29 år fra Oslo) lø. 26 des. 2009 05:33 Privat melding

Fem til sju dager. Her i gården kan det fort gå to uker for den saks skyld. Og nei, jeg er ikke slowmo til mye annet, 'yourX' ;)

Å møtes derimot, skjer på en dags varsel.