Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vandraaren fr. 25 des. 03:26

Blir det noe sukker på baguetten da folkens?

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 25 des. 03:46

Nope, bare splenda!

Skjult ID med pseudonym zzzzzz fr. 25 des. 10:43

Stadig vekk. Her slipper man ruinere seg på byen for å få seg noe hver femte helg. Nå er det høne en gang i uka nesten helt uten skallebank. Sukker, anbefalt av 0 av 10 bryggerier og drosjeselskap!

Skjult ID med pseudonym kra-kra fr. 25 des. 10:48

sukker på baguetten blir for mye karbohydrater.

Skjult ID med pseudonym go fr. 25 des. 12:55

Her er det ribbefett på grovbrød :)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 25 des. 13:10

salt på baguetten her...

(mann 28 år fra Oslo) lø. 26 des. 05:29 Privat melding

Haha. Tørker du ut baguetten din, gråtass?

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 26 des. 15:24

Har jeg sagt hvilken baguett jeg har salta @jarlH?! :) Hvitløksbaguett er forresten ganske godt!