Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er for uintelligent til å sjekke damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mr brain fr. 25 des. 2009 13:12

Her har jeg avtalt å levere en gave til en dame. Det er ikke fra meg, men fra en venninne av henne som jeg kjenner. Hvorfor jeg leverer er ikke viktig, men det var nå praktisk da.

Jeg ringte henne før jul og avtalte å stikke innom i dag kl 12, noe jeg gjorde. Ringte en halvtime før og sjekket at hun var hjemme og ikke hadde glemt det.

Ringer på nede, og en strålende hyggelig stemme spør om hun skal komme ned eller jeg ta heisen opp. Snill som man er tar tilbyr man seg å kjøre heis. Så åpnes heisdøra og en vakker blid jente på min alder står og venter i gangen i pusetøfler og noe annet julekoselig jeg ikke klarer å beskrive, for jeg ble jo helt satt ut. Dama var jo smellvakker, selv uten sminke. Og såååå blid og glad.

Jeg klarer å stotre frem et eller annet om vær og føreforhold og klarer å huske at hun skal på julebesøk til noen. Derav tidspunktet for min visitt. Hun sier sikkert et eller annet, for de nydelige leppene rørte masse på seg, men hørselen var midertidig avslått så hva hun sa må fåglarna vite. Så jeg spør om jeg kan kjøre henne dit hun skal , når jeg først er ute og kjører. Bare en sånn teit setning får meg til å ønske frem spaden for å grave meg ned. Hun sier det var veldig snilt tenkt, men det er jo først om 2 timer, så det er litt for tidlig. Så vi klarer å snakke i 30 sekunder om gaven, som begge vet hva er, og om venninnen den er fra. Alt sammen ting vi har dekket behørlig i vår første telefonsamtale før jul. Hele tiden smiler hun og er like fordømt nydelig. Jeg klarer til og med å legge merke til at hun lekte litt med fingrene i håret. Så sier jeg takk for meg eller noe annet banalt hjernedødt, presterer å komme meg baklengs inn i heisen på bare to forsøk og peller meg ut i bilen og raser av gårde med hjertet i halsen og leamus i øyet.

Halveis hjemme har jeg hjerneaktivititet til å skjønne hva jeg skulle svart når hun sa det var for tidlig å reise for henne: "Så flott, da har vi jo akkurat tid til en kopp kaffe på kafeen rundt hjørnet først da!" Jeg er altså 10 minutter for treg i hodet til å få meg dame.

Nå må jeg gå ut en tur. Skal spørre naboungene om de trenger snøballblink noen timer.

Skjult ID med pseudonym lurifax fr. 25 des. 2009 13:18

Hehe, vi er noen kløner:-)

Skjult ID med pseudonym go fr. 25 des. 2009 13:19

@ mr.brein
Av det jeg skjønner så bor du ikke så langt fra skapelsen du møt i dag.
Hadde jeg vært deg, hadde jeg satt meg i bilen, reist tilbake til kjent adresse og ringt på igjen og ty\ilbydd kyss på nytt i stellet å la naboungene kaste seg over deg...
Fortsatt God Jul. og.... du er ikke den første som trenger litt tid da det sier : PAFF !

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio fr. 25 des. 2009 13:40

Hvis det er noen trøst så er det vel sånn for alle når det sier *pang* på den måten. *Kan* man få sagt noe dumt akkurat da, så er det nesten garantert at man sier akkurat dét - eventuelt ikke sier det man skulle sagt. Det eneste man kan håpe på er at den litt håpløse fremtoningen blir sett på som 'søt' og dermed tiltrekkende på et eller annet vis.
Klart du burde dra tilbake, men... den er vanskelig den der. :\

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 25 des. 2009 14:20

Det fine med nettdating er at man får noen minutter å tenke ut hva man skal skrive som svar når vakre frøken Nesten skuler på eggstokkene og inviterer inn.

Skjult ID med pseudonym arkeolog fr. 25 des. 2009 14:25

Det hjelper ikke om det er nett eller rl for min del hvis jeg ser eller treffer noen, jeg bare trekker meg unna. Vanligvis sier jeg heller ingenting, siden hjernen min forteller meg at jeg er for lite interessant uansett.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 25 des. 2009 14:29

@arkeolog
Med ditt valg av nick burde du ha bedre muligheter enn de fleste til å grave deg ned

Skjult ID med pseudonym bimbo fr. 25 des. 2009 14:30

Hahaha... Så heldige ungene i nabolaget ditt er i dag. Håper de benytter seg av tilbudet!! Er ikke så ofte man ser vokse engasjere seg i en real snøballkrig, eller basing for den del :)
Uansett, det var hyggelig lesing - og ikke en så umulig situasjon heller for adresse og tlfnr har du jo...
Skulle like å høre hvordan det går videre. Tvi - tvi !!

(mann 52 år fra Akershus) fr. 25 des. 2009 14:45 Privat melding

m brain.
Ikke vet jeg hvor i verden du befinner deg og hvor ordentlig du ønsker å fremstå.
Hun vet nå godt at du er etter henne, noe hun nyter, nyt din klønete adferd og se det positive i det.

Om du som meg er passe uformell og tåler litt salat-tråkking ringer du selvfølgelig i ettermiddag/kveld.
Og si at du kjeder deg bittelitt og si rett ut. ; beklager at jeg ble så klønete men du vet nok hvorfor.
jeg er jo bare en dødelig mann. Viktig!!
Gir du meg en ny sjanse på kafeen, eller lyst å ta en kaffe/øl med deg Ikke verre.
Det går i 8 av 10 tilfeller om du er positiv og avslappet nok.
Og husk, henne i fokus og ikke deg selv (håper du er kommet dit,) man er ikke i mål før man fremstår litt spesiell og forhåpentligvis litt spennede.

Ha en fin ettermiddag og romjul uansett.

Gjelder forøvrig alle på sukker

Skjult ID med pseudonym Idiot fr. 25 des. 2009 14:56

@TS: Du kan trøste deg med at jeg har gått glipp av bra damer selv, fordi jeg ikke la sammen 1+1 før ett minutt etterpå.

Ei av de ble overlegen og sur et par måneder etterpå fordi hun ikke trodde at jeg var interressert i henne, men jeg hadde veldig lyst på hun. Hun gikk lei av at jeg aldri gjorde move, og gjorde move på meg. Jeg trodde hun var "råflørtete for moro skyld", men det viste seg å være ekte. :( Noen uker etterpå, så hadde hun funnet seg en annen.

Det er ikke alltid like lett å skille mellom vennskaps flørt, og ekte flørt i RL.

Skjult ID med pseudonym jordnær1 fr. 25 des. 2009 14:57

Et fint innlegg Brain.
Det hender fra tid til annen at man kommer i kontakt med en jente/dame som man rett å slett blir helt satt ut av. Dette kan gjerne skje som følge av hennes utseende, stemme, fremtoning og sjarm. En artig og herlig opplevelse og det får en selv til å føle seg som en MANN:) til tross for at man kan komme til å opptre noe klønete under "seansen" og plutselig glemme egentlig det man skulle si/burde si. For jenter/damer, så er det sikkert vice versa. Er man singel, så forsterkes kanskje hele opplevelsen og dere forstår sikkert hvorfor:)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 25 des. 2009 14:58

Jeg vil anbefale deg å slutte å lese novellene i Vi Menn og heller komme deg ut i det virkelige liv. :)

(mann 41 år fra Oslo) fr. 25 des. 2009 15:09 Privat melding

Hehe
Jeg kjenner meg godt igjen der. Jeg har flere lignende episoder der jeg ikke ante hva som faktisk foregikk rett foran nesa mi, før det var for sent. Kjempesøte jenter, og jeg skjønner ikke noen ting før det har gått laaaaang tid. Det er til å gråte av.

Neste gang skal jeg være flinkere og det må TS være også :)

Skjult ID med pseudonym vianaldo fr. 25 des. 2009 16:14

Tror jeg nesten må innrømme dette selv også, selv omjeg da ikke snakker om intelligens.

For min del gjelder dette at jeg har blitt veldig reservert og frykt for å bli såret. Men det jeg sliter alle mest med, er at jeg er utrolig dårlig på smalltalk. Jeg tror ikke jeg kunne klart en samtale med noen fremmede en hel kveld, rett og slett fordi jeg er dårlig på dette!!

Skjult ID med pseudonym mr brain fr. 25 des. 2009 16:19

@Spiff
Dette er virkelig så det holder. Har faktisk en cd hun har utgitt liggende i bilen. Fikk den av veninnen for noen måneder siden.

Skjult ID med pseudonym bimbo fr. 25 des. 2009 16:22

brain - jeg heier på deg !!

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 25 des. 2009 18:13

hehe...tydeligvis flere av oss som blir keitete og klønete rundt vakre damer. For min del er den største svakheten at jeg ikke klarer å oppfatte hint og antydninger som jenter noen ganger gir for å vise at de er interesserte. Flere år etter at jeg gikk ut grunnskolen, bladde jeg i en gammel skoledagbok. Der kom jeg over en hilsen som ei jente hadde lagt inn. Dette var ei jente jeg gikk og var avstandsforelsket i gjennom hele ungdomsskolen, men hver gang jeg pratet med henne, kom det bare "mpffprrhhh" ut av munnen min, etterfulgt av intens rødming. Uansett, mange år senere oppdaget jeg at hun hadde skrevet følgende informasjon om seg selv i boka mi: "Favoritt sang: Jeg elsker deg! <3 (er det en sang!?)"...

En annen gang var det ei søt jente som kom bort til meg og ga meg blomster, etterfulgt av intens fnising, og jeg aldri skjønte hvorfor. Når jeg ser tilbake på det, er det kanskje ikke så rart at jeg ikke fikk kjærester i denne perioden. Det verste er at selv om jeg nå har rundet 30, så tror jeg ikke at jeg har blitt noe flinkere til å tyde signalene.

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 25 des. 2009 18:37

Kjenner meg igjen av det du sier der @wintermute... ;)
Kan ikke disse jentene/ damene bare si rett ut hva de vil, disse små enkle guttehodene skjønner ikke all verden av hva jenter/ damer sender av signaler hele tiden, noen som har ei bruksanvisning liggende til overs? Tar gjerne imot ;))

Skjult ID med pseudonym ladybug fr. 25 des. 2009 18:47

akkurat som om dere gutter er så enkle...men skryte av det kan dere...
for meg så ser det ut til at dere har det samme problemet selv...klarer ikke uttrykke dere bedre enn oss damer ..

da hadde ingen av oss behøvd å være her eller?

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 25 des. 2009 18:49

full crash @ladybug...hehe
Men det var ikke ment som skryt herfra :)

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 25 des. 2009 18:50

Kjenner meg selvfølgelig igjen i dette jeg også (flertallet gjør vel det...)

Men verden har da godt framover. Hvis en dame i dag er interessert så skjønner jeg det. Min erfaring er at de har blitt mye klarere i sin framferd. Er du i tvil: Hun er faktisk ikke interessert!

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 25 des. 2009 18:52

@elfrodo

Ikke ifølge @ladybug ;)
Flere jenter som har det på samme måten?

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 25 des. 2009 18:55

joa, jeg kan skjønne den, hofingen.

Jeg selv er veldig klar over at jeg ikke er den letteste å tyde på det området. Og mulig jeg ikke er alene om å være difus. Det jeg ville fram til var at damene har blitt lettere å tyde :-)

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 25 des. 2009 18:57

er med på det du sier at en del av de er blitt mye flinkere, men sikkert ikke alle..... ;)

Skjult ID med pseudonym ladybug fr. 25 des. 2009 19:05

er nok fordi mange har "mange" på sin liste...og du er nødvendigvis ikke på toppen...men du er grei å ha der..
de fleste veit jo hva de vil, men med så mange å velge imellom er det jo et rent hælvete å velge riktig..
kommer alltid nye..noen som er litt mer intressant enn du er kanskje..

Å gi vage svar er dog ett svar..holder interessen din litt til...

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 25 des. 2009 19:49

@hofingen: Jeg er dritvanskelig å forstå seg på - og jeg er MANN! Har av og til vanskelig for å forstå meg sjøl faktisk! Så jeg skjønner det kan bli vanskelig å sjekke meg opp..

Til TS kan jeg si at jeg skjønner godt tegninga når du har truffet ei som ser veldig bra ut. Jeg har en tendens til å bli satt ut jeg også i de tilfellene og ha litt startproblemer.. Men sjelden jeg dater damer som gir meg problemer med å puste normalt. Men kanskje av og til sånn det skal være. Nervøsitet og stotring hører med selvom man ellers kan være flink til å uttrykke seg!! :)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 25 des. 2009 21:29

Hahaha, mr Brain, kanonbra skildret - det skal du ha, virker som en fyr med både humor og selvironi. Og ambisjoner (om å være smartere enn gjennomsnittet :)

Men skal ikke le av din "skjebne" - dog tror jeg på ingen måte du har tapt eventuelle sjanser. Hvis dette var dit første møte emd damen, så hadde hun ingen forventning til hva som skulle komme ut av møtet der og da, tipper jeg. Hun kunne jo også spurt om du ville ha kaffe hos henne. Og det kan jo hende hun angrer på at hun ikke spurte, hvis ikke hun bare lekeflirtet med deg.
Du kan jo bare ringe eller sende en melding i ettertid og spørre om hun er keen på en kaffe en dag:) Likte hun deg "på den måten", er ikke noe tog gått, believe me.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) fr. 25 des. 2009 21:31 Privat melding

beste innlegget på sukker hittil LO godt :)

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 25 des. 2009 21:33

*Ler godt av Gråtassen*

Skjult ID med pseudonym rofl fr. 25 des. 2009 21:35

men det er jo sant det han skriver da !!! hehe

Skjult ID med pseudonym Rubenmainn fr. 25 des. 2009 23:55

Det er ikke altid bare-bare, og TS beskriver det bare helt suverent :-))

Skjult ID med pseudonym mr brain lø. 26 des. 2009 00:05

Og der gikk sms-en.... Skrur av telefonen i tilfelle det kommer bombetrussel tilbake. herreg..

(mann 52 år fra Akershus) lø. 26 des. 2009 00:23 Privat melding

TS,Sånn skal det være.
Du får selvfølgelig svar, håper du spiller de rette strenger og nyter tiden fremover.
Good luck, (ps. på med telefon se deg selv i speilet og tren på å være den positive indre selvsikre deg mens du venter)

Skjult ID med pseudonym Rubenmainn lø. 26 des. 2009 00:36

@ Brain:

Slår du av telefonen din nå kan det jo hende at du går glipp av å være julebukk i kveld vettu :-) Dessuten har nok snørrungene med snøballene (!) sikkert lagt seg nå:-)

Tøft gjort.

Skjult ID med pseudonym tulla lø. 26 des. 2009 01:21

Herregud mann, ring henne tilbake og innviter henne ut... Jeg og lo godt av dette, jeg synes du hørtes søt ut jeg. Drit i om du dumma deg ut, bare sjarmerende det vet du, å rødme er søtt. Ring henne som sagt, i morgen !!

Skjult ID med pseudonym mr brain lø. 26 des. 2009 14:27

Funket visst å sende sms ja... ;-)

Skjult ID med pseudonym DITTO lø. 26 des. 2009 14:43

Mr. Brain.
Det der har hent meg flere ganger. MEN du klarte iallefall å si noe. Jeg klarer ikke si noe en gang! Jeg bare ser inn i veggen.
Heia Mr Brain!

(mann 52 år fra Akershus) lø. 26 des. 2009 15:16 Privat melding

m brain
Husk å stå foran speilet og finpuss dine gode positive poeng , og si heller for lite enn for mye,
iallefall om din suksess som er ganske irrelevant på dette stadie.
Viktig at du fremstår den balanserte avslappede selvsikre spesielle.
Husk å takke mekleren, lekk litt hvor satt ut og betatt du er, uten å ta av, bakkekontakt er relevant
rødmende der og kanskje, som også vil bli et positivt emne "på damenes",

Ønsker deg en fortreffelig romjul.

Skjult ID med pseudonym mr brain lø. 26 des. 2009 15:39

Takk for alle tips og moralsk støtte gjennom et hardt døgn ;-). Nå er hodet på plass og date avtalt utpå nyåret. Godt nyttår!

(mann 47 år fra Oslo) lø. 26 des. 2009 15:49 Privat melding

Jippi.
Gratulerer !!

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 26 des. 2009 18:17

Så bra, det blir en spennende start på det nye året - lykke til!

Skjult ID med pseudonym Hofingen lø. 26 des. 2009 18:20

Gratulerer, og lykke til @mr brain ;))