Alle innlegg Sukkerforum

Når det plutselig blir musestille

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Girl ti. 26 sep. 2006 23:18

Noen mailer og sier man har et pent ansikt, et flott smil og en flott profil, og sier de gjerne vil bli bedre kjent. Så blir de smigret over å få respons, og så starter mailingen. Alt er hyggelig og fint, og det ser ut som begge vil bli bedre kjent.

Men, plutselig blir det helt HELT stille. Musemusestille...
Man ser at personen er pålogget hver dag, men det kommer ingen mailer, ikke et pip.
Hva er det for noe gutter? Feighet? Total likegyldighet? Eller er det for mange damer som lokker samtidig...

Nå har dette skjedd flere ganger, og jeg synes det er rart at folk over 30 år ikke er mer seriøse enn som så.
Dette skjer med flere jenter her inne, og da snakker jeg om nydelige, intelligente jenter.
Alle jeg mailer med er jeg åpen mot, og de gangene jeg av en eller annen grunn har mistet interessen, gir jeg beskjed på en så pen og hyggelig måte som mulig.

Så jeg foreslår AKSJON SUKKER :
Hvis du begynner å maile en dame, så følg opp på høflig vis.
Svar på alle mailer.
Si ifra hvis du ikke er interessert.

Fordi alle fortjener god behandling, og ingen grunn er god nok til og plutselig ignorere noen så lenge man fortsetter å logge seg inn.

Men, det er mange flotte gutter som er flinke til å følge opp, bare så det er sagt, og de får jo automatisk mange stjerner i boka ;)

Skjult ID med pseudonym kingokongo on. 27 sep. 2006 01:07

Jeg skjønner frustrasjonen, men det man før høre som mann, om man våger seg til å sutre om tilsvarende fenomener andre veien, er at dette må man regne med - det er en del av gamet osv.

Når jeg tenker meg om så tror jeg egentlig at jeg foretrekker at det blir stille fremfor å bli avvist på en "hyggelig" måte. Man føler seg jo ikke spesielt mye smartere da heller. Hvis en gutt/jente slutter å ta kontakt så betyr det jo bare at han/hun har mistet interessen.

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 27 sep. 2006 06:27 Privat melding

Dette får meg til å lure på en annen ting:
Disse menneskene som plutselig blir stille - tør de likevel å dra på sukkerfest?

Det er straight nok at man mister interessen og at kontakten kuttes. Og man burde nok kanskje si ifra. Men på den annen side, hvis man bare har vært i kontakt en liten stund, gidder jeg ikke bruke noe energi på å irritere meg over at det blir stille i den andre enden. Dumt for dem, tenker jeg. Men det morsomme er hvis de faktisk er tøffe nok til å likevel dra på sukkerfest og oppdager at hun/han de har kuttet kontakten med også er der, - og overraskende nok er mye mer interessant enn ventet. Hva da?

Uansett - det er nok mange "gode" grunner til at folk blir stille. De syntes kanskje det er kjipt å si at de har funnet noe "bedre", og kanskje de holder deg på gress, og derfor ikke har en god nok grunn til å kutte kontakten. For meg er det uvesentlig hva som er grunnen til at en fyr kutter kontakten - jeg er likevel ikke interessert i kontakt med noen som ikke er interessert i meg. Men jeg tror nok noen som ønsker å kutte kontakten er redd for å bli konfrontert med hvorfor. Det er ikke alltid det passer seg å være ærlig om dette.

(kvinne 50 år fra Vestfold) on. 27 sep. 2006 10:46 Privat melding

Gjenspeiler ikke dette slik det er i det virkelige liv? I løpet av mine fire år som skilt har jeg opplevd gang på gang at menn som ikke lenger er interessert bare "forsvinner". Ofte etter å gitt uttrykk for det helt motsatte: "Jeg liker deg kjempegodt. Jeg vil treffe deg igjen. Vi ringes." Det har til og med skjedd meg i forhold der vi har vært sammen i mange måneder.

Mye mulig at jenter er like ille - det er vanskelig for meg å uttale meg om. Men uansett kjønn vil jeg fortelle til "forsvinnerne": Det gjør MYE vondere å bli avvist på den måten, for da går du faktisk rundt og tror at du har sjans, og dagene da man etterhvert begynner å skjønne at noe ikke stemmer er et rent helvete mellom håp og fortvilelse - i alle fall hvis man allerede har rukket å få følelser for den det gjelder.

Å bare fordufte er toppmålt feighet.

(mann 50 år fra Oslo) on. 27 sep. 2006 11:09 Privat melding

Jeg lurer på en sak.
Erfaringsmessig er det svært lett å konkludere. Og har man opplevd lignende adferd tidligere, er det desto letter å konkludere med at dette er et samme tilfelle!
Men hender det at dere spør dere selv om det faktisk kan være en annen årsak?
Selvfølgelig er det en del som "bare forsvinner" uten å opplyse om årsak. Og det er vel neppe et strålende eksempel på gentleman-trekk.
Men når dere opplever at kontakten stopper opp; tar dere kontakt selv for å undersøke hva en eventuell årsak er?
Eller hopper dere rett til konklusjonen og setter 2 streker under svaret?

Av og til kan det være mer nyansert.... det er jo en viss sjans.....er det ikke?
Og uansett så kan dere jo velge å se det fra en annen vinkel også. At denne adferden kom såpass tidlig i relasjonen. Da er det ofte lettere å håndtere også. Ikke så lett om typen forduftet når du satt der gravid i 8 mnd....?!

Og så kan det jo hende denne adferden ikke er unik for menn heller.....
Jeg er forøvrig enig i at det er en fordel å tørre å være ærlig!! Tør å stå for dine valg!!

Skjult ID med pseudonym Vida loca on. 27 sep. 2006 14:00

Til alle dere som kontakter noen og som ikke får svar kan JEG TRØSTE DERE MED FØLGENDE:


Dersom vedkommende er over 25 år og ikke klarer å sende noen få ord tilbake (hadde skjønt det om personen var 17år og sjenert), kan du være helt sikker på at du ikke ville ha klart å kommunisere med denne personen i det "virkelige livet heller". Du har rett og slett fått den mest tydelige beskjeden du kan få...ingenting mer å lure på..Hev hodet og gå videre...det skal ikke være så lett å finne noen her heller...du liker vel utfordringer???

Og til de som ikke svarer: Jeg vil be dere endre profilen med en gang:
Dere kan ikke skrive at dere er snille, pålitelige, høflige, omtenksomme, ryddige når de ikke klarer å gi et kort og høflig svar til noen som kontakter dere..synes dere det rimer?


PS! For å unngå å havne i en uheldig situasjon, vil jeg oppfordre alle som tar kontakt å legge ved et bilde (dersom du ikke har bilde eller album i din profil). Da slipper dere den situsjonen at den du tar kontakt med sier du er interresant og har mange like interesser og så ber om et foto etterpå..Så hører du ikke mer....da er det tydelig at utseendet ikke falt i smak...

Dersom du hadde hatt med et foto er grunnen mindre åpenbar til at vedkomende ikke vil ha kontakt...vedkommende kan sende et høflig brev tilbake og si at han har kontakt med noen han tror han passer bedre i lag med...

Skjult ID med pseudonym jente>30 on. 27 sep. 2006 17:31

Jeg lurer på om dette har noe med det berømmelige jaktinstinktet til guttene å gjøre. Hvis jenta er for lettvint å ha med å gjøre – ergo ingen kontakt.

Jeg opplevde at gutten maste om å få telefonnr. mitt men har han ringt NEI.

Flere meldinger har jeg sendt uten å få svar. Tenker dette er sannlig ikke lett her får vi kjeft hvis vi er for avvisende og er vi imøtekommende så blir vi oversett?

Skjult ID med pseudonym Fergie on. 27 sep. 2006 20:21

Face it; He is just not in to you........ Ta et hint! Hvor vanskelig kan det være?? Og det kan vel ikke være alvorlig ment at man er "seriøse" etter Sukker-mailing og føler at man blir dumpet med "The silence treatment" uten at man engang har møttes?? Mitt råd: Slapp av folkens!!

Skjult ID med pseudonym King to. 28 sep. 2006 18:02

Jenter, har dere vurdert at "svarene" deres ikke har fungert tilfredsstillende? Når en mann henvender seg forventer han at det blir gjort en vurdering tilbake. Min erfaring er at jenter gjerne svarer, men det kommer bare svada inn i postboksen.
Får du ikke svar etter litt postutveksling, ja da har du rett og slett avslørt deg som uinteressant.
Bare grunnholdningen din, Girl, forteller at håndterer dette helt feil. Ikke tror at noen er smigret over at du svarer... Snakk om overlegenhet!

Skjult ID med pseudonym kingokongo to. 28 sep. 2006 19:51

Hm, vet ikke helt om jeg skjønte budskapet ditt mbib ...

Skjult ID med pseudonym An.feiging fr. 29 sep. 2006 04:02

Det er nok ikke bare jenter som opplever dette. Jeg har selv opplevd "silent treatment" fire ganger etter hverandre nå, og jeg synes faktisk dette har begynt å bli litt irriterende, spesielt siden jeg foretrekker å ha ordentlig kontakt med én om gangen. Jeg hadde faktisk foretrukket å få kort og konsist beskjed om at jeg var uaktuell, slik at jeg også kunne gå videre.

Skjult ID med pseudonym kingokongo fr. 29 sep. 2006 13:10

Det finnes ingen hyggelig måte å avvise mennesker på. Hvis noen slutter å respondere så kan man stort sett anta at interessen ikke er tilstede lenger heller.

Om man ikke klarer å "gå videre" pga av man ikke får svar fra en eller flere av de mange man har kontaktet her inne så har man et lite problem.

For å ha det hyggelig med dette systemet så tror jeg det er essensielt å ikke ta det så veldig seriøst det som skjer her inne. Fire-fem meldinger frem og tilbake betyr jo ikke at man er forlovet eller noe.

Skjult ID med pseudonym Go for it! fr. 29 sep. 2006 17:57

Jo, alt er faktisk bedre enn å la være å svare!!!
En ting er ikke å respondere på den første meldingen du får, det mener jeg må være helt legitimt. Men når du først har svart har du samtidig gitt inntrykk av at du ønsker kontakt og da skulle det bare mangle at du ikke også ga beskjed når du fant ut at dette ikke var noe likevel.
Enig med de som mener at dette ikke er noe annet enn et minimum av folkeskikk, og det burde man faktisk kunne forvente av normalt oppegående mennesker! Det kan jo være flere grunner til at folk ikke svarer, men jeg mener det både er sløvt og feigt å bare kutte ut uten noen forklaring! Så skjerpings, gutter! :-)

Skjult ID med pseudonym kingokongo fr. 29 sep. 2006 18:03

Jo.jo, men poenget mitt er at om man ikke takler at noen mennesker ikke gidder å svare så har man ikke noe her inne å gjøre.

Jeg blir i hvert fall ikke noe spesielt mye mer lykkelig av å bli høflig avvist kontra 'silence treatment'.

Hvis man har hodet på rett på plass så skjønner man tegningen uansett, og da spiller det ingen rolle hvordan avvisningen skjer.

Skjult ID med pseudonym Go for it! fr. 29 sep. 2006 18:29

Poenget er at du faktisk sier i fra når du ikke lenger er interessert! Enig at det spiller mindre rolle hvordan du gjør det eller forsåvidt også hvilke begrunnelser du har, men det er faktisk ikke for mye for langt å kreve at gir beskjed! Du kan f.eks bare skrive "Dessverre blir det vanskelig å fortsette kontakten" eller noe i den turen! Da er jo forholdet allerede avklart for den andre parten og må selvfølgelig akseptere at det ikke er noe mer å hente hos deg. Det trenger ikke å være så vanskelig, en setning er nok...

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 30 sep. 2006 20:50

Kjempespennende at alle engasjerer seg!
Og, ikke minst, alle forskjellige synspunkter som kommer frem. Det er tydelig at vi tenker og opplever sukker forskjellig.
I mitt tilfellet snakker jeg om gutter jeg har fått utrolig god tone med. Masse humor, nysgjerrighet og felles interesser. Men, utvalget her er nok så stort at mange går seg bort på veien.
Spesielt gutta...:) Dere blir nok litt rare av alle de flotte jentene dere har litt på kroken ikke sant!?
Jeg er da en av de seriøse sukkerjentene. Jeg går ikke på date med hvem som helst, jeg ligger ikke med noen, og jeg ønsker meg en kjæreste på ordentlig!
Jeg vet jeg har masse å tilby den rette, og elsker å glede min partner på mange forskjellige måter ;) Jeg vet jeg er lett å være sammen med, jeg er lett og glede, og jeg fortjener en mann som setter pris på meg akkurat som jeg er.
Så derfor tror jeg ikke dette er rette stedet for meg, lenger. Sukker har forandret seg til et match.com lignende sted, som for meg er en kjøttbasar i tyrkia på en lørdag.
Men, værsågod. Til dere som puler/dater 3-4 jenter av gangen, samtidig som dere inngår nye avtaler, og i tillegg er stolt av det, stå på. Der kunne vel egentlig trengt en god porsjon med terapi og lære om respekt for andre mennesker (og respekt for dere selv og kanskje)
Håper jeg alltid, ALLTID gjennomskuer gutter som dere, for dere er definitivt ingenting å samle på (og antageligvis ududgelige seksuellt)
Og, igjen så heier jeg på gode, snille, ærlige, spennende, trofaste, sexy, intelligente og lidenskapelige guttene, som tør å være ordentlige menn!!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne 32 lø. 30 sep. 2006 21:13


KJempebra, enig med deg girl

Skjult ID med pseudonym Frigjort lø. 30 sep. 2006 21:36

Her er kommentarer til de to forhold du tar opp i denne tråden Girl:

1) Manglende svar (musestille)
Mange menn på sukker sitter mye forran PC-en i jobben sin. I fritiden vil de gjerne gjøre noe annet. Derfor blir det et mål å få utvekslet tlf nr og treffe jenter raskt, særlig dersom jenten ikke har gode bilder i profilen sin og risikoen derfor er stor for at man investerer tiden dårlig ved å chatte med vedkommende. Noen jenter synes dessverre det er OK å taste i det uendelige. Det kan virke som noen synes tasting er underholdende i seg selv. Det er bare en måte å beskytte oss mot disse; nemlig å slutte bruke tid på å taste med de.

Ut fra det du ellers skriver kan det se ut som du er typen som er sen med å utveksle tlf nr og avtale å møtes. Det fremstår derfor ikke på meg som usannsynlig at ovennevnte passer på deg og kan begrunne hvorfor mennene du taster med blir "musestill"

2) Om kjøttbasaren:
En av de 70 spørsmålene som er innbakt i profilen vår her inne er knyttet til "frigjorthet". Det kan se ut som du bør krysse av svært lavt på dette spørsmålet, gjerne 1. I tillegg bør du kanskje krysse av for at det er "svært viktig" for deg å bli matchet med gutter som er tilsvarende lite frigjorte.

Selv har jeg krysset av på 10 og "svært viktig" på dette spm. På samme måte som du ikke ønsker å treffe menn som meg (jeg "puler/dater 2-4 jenter av gangen") ønsker jeg heller ikke å treffe kvinner som deg.

Sukkersystemer tar, om vi fyller ut profilene våre riktig, hånd om dette slik at vi "slipper" å treffe hverandre. Sukker synes derfor å være en fin arena for meg og deg fordi det gjør det lettere for oss å plukke ut de som ligger på hver vår respektive ytterkanter på frigjorthetsskalaen. Det er nemlig ikke like lett på andre arenaer enn sukker, raskt å avdekke folks frigjorthet. Det kan være vanskelig på en fin måte å spørre en/ei man ikke kjenner og nettopp har truffet om vedkommende er frigjort.

Derfor tror jeg sukker passer bra for både meg og deg - på hver vår måte.

Om du velger å forlate sukker må du ha lykke til med din jakt på drømmemannen andre steder. Kanskje kristne miljøer kan være et greit sted for deg å lete? Husk dog at veie til mannens hjerte ikke går gjennom magen, men gjennom kuken!

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 30 sep. 2006 21:55

Hahahaha, jeg lurer på om dette er en barnehage i lavmålskommentarer som noen prøver å legge på det personlige plan.
No offense taken!
Du har tydeligvis ingen idé om hva slags jente jeg er, men fordømmer uten grunnlag. Kristne miljøer....hahahahaha Jeg ikke frigjort....hohohoho
Jeg har nok gjort mer, og gjør mer enn du kan drømme om gutten min, men så er du antagelig mye yngre enn meg.
Jeg bare gidder ikke å gjøre det med useriøse gigoloer!
En seriøs vakker kvinne, sørger alltid for å ha en deilig elsker :)

Og, ang punkt 1) Ja jeg siler ut, før jeg går på date. Selvfølgelig!
Jeg har da mye mer spennende ting å bruke tiden på, enn å date en haug med ukjente gutter .
Og, jeg synes det er gørrkjedelig å taste i det uendelige! Men, en viss kjemi, og et par msn dialoger kan oppklare mye.

Og, tilslutt er jeg kjempeglad for at du er redd for å treffe "sånne som meg"

Skjult ID med pseudonym Kvinne 32 lø. 30 sep. 2006 22:56


Helt enig med Girl, kjempeartig å lese det du skriver.

Skjult ID med pseudonym An.feiging sø. 1 okt. 2006 00:19

Girl, jeg har samme problemet som deg, men det er altså omvendt. Jentene jeg treffer her på sukker virker nesten som om de er som guttene du treffer her, i hvert fall når det gjelder dette med seriøsiteten.

(Hvem av jentene eller guttene som er verst på hva skal jeg ikke si noe om, jeg ser ikke noe til gutteprofilene.)

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 1 okt. 2006 02:25 Privat melding

Kingokongo har skjønt det!!!!

(mann 43 år fra Oslo) ti. 3 okt. 2006 02:38 Privat melding

Sukker er hva en gjør det til...som og hvorfor "folk kaster sten i glasshus" og er anonyme...Vær ærlige med hverandre!

(mann 40 år fra Finnmark) on. 4 okt. 2006 16:48 Privat melding

Hehe..

Sitat girl: Og, igjen så heier jeg på gode, snille, ærlige, spennende, trofaste, sexy, intelligente og lidenskapelige guttene, som tør å være ordentlige menn!!!

Nei og nei for en fin reklame for min profil da... Så da er det vel bare å oppsummere meg selv da. Bør sees, men aller helst oppleves...

(mann 43 år fra Oslo) to. 5 okt. 2006 19:29 Privat melding

Hei
Tror ikke innvendingen til Girl gjelder jenter mer enn gutter.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 7 okt. 2006 09:38 Privat melding

Vel jeg personlig har sluttet å sende meldinger til noen. Og det har vært av flere grunner.

1) Man har møtt noen i det virkelige liv, som kanskje blir noe av (man sender jo ikke melding til en man flørter med på nettet om at det KANSKJE blir noe av med ei?)

2) Man føler seg rett og slett lei av nett-dating, ettersom man aldri møter noen som man har "klikket" med, og får den der "What's the use" følelsen og dropper det.

3) Man finner ut at personen bor på et geografisk utilgjengelig sted for at noe mer skal skje, så det blir bare uinteressant å fortsette til tross for hvor sjarmerende personen virker.


Jeg har tenkt i flere tilfellene at jeg kanskje burde sendt en mail, men hva skulle jeg skrevet?

"Sorry, men det virker ikke som vi kan få til noe i nærmeste fremtid, så jeg dropper kontakten med deg"

*sukk*

Jaja, nå har jeg ikke sendt en sukker melding til noen som helst på MANGE uker, like greit ;)

Skjult ID med pseudonym TittTitt ma. 4 des. 2006 06:14

Kansje brutalt, men det finnes jo en funksjon hvor man kan sette en profil som "Ikke Interessert". Hvorfor ikke benytte denne om en føler at ting ikke er som de burde være - og man ikke tør si i fra? Da har i hvert fall samtalepartneren fått beskjed.
Funksjonen egner seg best til de man har sendt et knippe meldinger til - ikke den lange kontakten.

Skjult ID med pseudonym mann 37 on. 6 des. 2006 19:08

Hei, tror du tar det for personlig jeg. Jeg har selv kommet i skade for å glemme å svare personer jeg liker. Får kanskje 10 - 15 meldinger hver dag og mange av disse fra nye jenter. Prøver å svare alle, men av og til blir det lite tid, spesielt når det er mye Jobbing. Løste det en periode med å ta bort teksten og fjerne bildene, men da er jo noe av vitsen borte... Tror ikke det er personlig at du ikke har fått svar (kanskje det var meg du sendte til? I så fall var det helt sikkert ikke personlig!)

Skjult ID med pseudonym <3 fr. 8 des. 2006 09:29

Usikker...
Har ikke vært her inne lenge, så vet ikke helt hvordan det fungerer!
Men jeg har skrevet med en del gutter, vært på noen dater.. En har jeg møtt flere ganger..Men etter hans initsjiativ.. Jeg går ikke på date med en person flere ganger om jeg ikke er interrisert, og tenker dermed at hvorfor skal han møte meg flere ganger om han ikke er interrisert!? "Mr..." kan jeg kalle han er en herlig person, som jeg ler mye sammens med. Han sier at han har det koselig når han er med meg.. Men jeg føler egentlig at han har mistet interressen, vet ikke hvorfor! Det er vel det vanlige..når de får god respons tilbake mister de interressen og går for neste jente.. legger inn gode ord hos henne til hun også blir interrisert.
Hva er det for noe tull.. Dette er vel plassen for å finne noen..ikke fiske etter komplimanger!?

Skjult ID med pseudonym <3 fr. 15 des. 2006 16:08

Tragiskt.....

(mann 38 år fra Oslo) fr. 15 des. 2006 17:51 Privat melding

Jeg svarer alltid når jeg får et spørsmål, men har unnlatt å svare på etter et par meldinger når meldingen i seg selv ikke egentlig inviterer til svar og jeg ikke er interessert.

Er det galt og slemt og alt?

Skjult ID med pseudonym gutt 27 lø. 16 des. 2006 00:25

Hvis ikke meldingen inviterer til svar, så er kanskje ikke hun interessert heller?

(mann 39 år fra Oslo) lø. 30 des. 2006 00:53 Privat melding

Har også tenkt litt som Michi sier.
Så lenge jeg ikke får et spm i retur har jeg ganske raskt gått ut fra hun ikke er ute etter et svar og ønsker å avslutte samtalen.
Pleier som regel prøve en melding med et nytt emne etter noen dager dersom jeg føler at kjemien har vært der tidligere i samtalen, eller hun er veldig interessant...