Alle innlegg Sukkerforum

Julebrev fra sukker .

Vis siste innlegg
(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 26 des. 2009 11:52 Privat melding

På forsiden kan du gå inn å lese julebrevet fra sukker ...
Noe morsom lesing, med en dråpe ”humor og optimisme”…. Eller er det ironi?

Det står: De aller fleste som er realistiske vil lykkes hvis de ikke gir seg….
Hva med de som ikke lykkes? Er vi ikke realistiske nok? Hva er å være realistisk når det kommer til kjærlighet ? Er det snakk om å ikke sikte ”for” høyt … ikke forlange rosa skyer og sommerfugler i magen ?

”…hvis de ikke gir seg ”.. hvor lenge skal vi holde på ? evig ?

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 26 des. 2009 11:53

Det siste punktet først: det står "ekspedert", altså mener de at de har funnet noen, men sagt på en litt 'teknisk' måte. :)

Når det gjelder det andre.

Dette må vel nesten gå på det du nevner; utseende (og sosial status). At dersom man er realistisk, vil man fire på disse kravene til man finner noen på sitt eget nivå. Jeg føler jeg gjør det. Men dersom jeg firer for mye, så klarer jeg ikke å få følelser. Såpass visuell er jeg (kanskje fordi jeg er kunstnerisk av natur?). Hvis ei jente ser ut som en mann og kunne vært kameraten min, da klarer jeg ikke å falle for vedkommende. Så noe lavere enn "må ha noe som passer med min egen smak" kan jeg ikke gå. Sosial status er jeg personlig ganske likeglad til, men siden jeg ikke er rik bør jeg vel finne ei som er omtrent der selv.

"hvis de ikke gir seg". Tja - det har jo vært folk her i flere år, så... Men kanskje de ikke er realistiske nok? :D :p

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 26 des. 2009 11:54

Sånn nå fikset jeg på det siste @...! :o))

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 26 des. 2009 12:45

Sukker har som mål å ha flest mulig betalende medlemmer med dyrest mulig medlemskap her så lenge som mulig. Det er et firma, ikke en veldedig organisasjon. Sukker følger i bunn og grunn akkurat samme oppskrift som utestedene for å opprettholde populariteten. Så hva de skriver om "deg" bør du ta med en klype salt.

Og uansett så kommer prinsen ridende og plukker deg opp når du minst aner det. Bare følg med på det lure blikket til han kjekke du vet som pleier å handle i samme butikken som deg. ;)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 26 des. 2009 13:02

I samme butikk ?? hmmmm ... hvem ??

(det er godt jeg ødelegger mine egene seriøse tråder hehehe)

Skjult ID med pseudonym go lø. 26 des. 2009 13:03

Enig, Bruce. Sukker er en arbeidstakker til de som ikke lykkes.

Skjult ID med pseudonym Hallo lø. 26 des. 2009 13:25

Jeg har vært her mer eller mindre i snart 4 år, og har flere dater andre steder enn igjennom sukker. Ikke nettsteder, men møtt folk IRL. Mye mer effektivft for min del, men syntes alikevel sukker er et godt tiltak. Og jeg er en av de som ikke må ha en kjæreste for enhver pris. Må jo være lov å si at man også trives alene:) Men dukker den rette opp, vil nok det gjøre at jeg forandrer mening, vil jeg tro.
Syntes forøvrig sukker var litt morsomt i den første tiden, men nå er det egentlig ikke verdt så mye for meg lenger. Men det kan jeg takke meg selv for, siden jeg ikke er alt for overivrig med å sende meldinger.

Ha en fin lørdagskveld alle dere sukkerfolk:)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 26 des. 2009 13:37

Jeg kan si at sukker er virkelig verdt det lille jeg betaler for å være her inne... med et løpende medlemskap (som jeg kan melde meg ut av når jeg vil) betaler jeg nå 41,- kroner for en mnd... og neste mnd blir det mindre :o)

Skjult ID med pseudonym tvilling lø. 26 des. 2009 14:00

@Smily
kjærlighet kan ikke måles i penger;-) Tror ikke det er lurt å se seg blind på matchtallet her inne, følg magefølelsen og la det stå til, gjerne med en litt lengere ned på lista, kanskje dere begge har blingset litt på et par punkter... og når dere snakker sammen så kommer det som regel opp nye spennende sider som ikke synes på profilen. Ønsker man seg en kjæreste må man gi og ta, og lempe litt på kriteriene, det gjelder jo begge veier......

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 26 des. 2009 14:08 Privat melding

Ja , jeg er enig med deg , tvilling .. at match tallene kan ta feil .. og jeg har heller ikke lyst til å finne en som er en tro kopi av meg i den mannelige utgaven. Å det med livsituasjon har mye å si på match tallet . Om man er på forskjellige stadier i livet vil man se på de samme tingene på forskjellige måter.
Det har vel ikke så mye å si om man er på samme stadiet ; bare man har de samme fremtidsplanene :o))

Kjærlighet kan ikke måles i penger selvsagt , men hva med de som aldri finner kjærlighet og alikevell betaler for å finne den .

Skjult ID med pseudonym Pastill lø. 26 des. 2009 14:08

Bra innlegg Tvilling. :-)

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 26 des. 2009 14:26 Privat melding

Jeg har også vært her inne lenge nok til å få "seniorrabatt."

Jeg har lagt merke til at jo mer "ekspederbare" sukkerjentene er, jo kortere tenderer medlemskapene deres å bli. Jeg kjenner etter hvert en del meget (og til dels "svært") flotte jenter som kjapt har funnet seg kjærester gjennom Sukker. Jeg antar at tilsvarende tendens gjelder for oss menn.

Det hadde vært fint om Sukker kunne akkvirert flere nye kunder av typen med forventet kortvarig medlemskap. Det er bedre for oss som allerede er her inne at Sukker tiltrekker seg nye kunder enn at Sukker tar var på og beholde sine gamle kunder. Høy turnover er bra. Mao; vi trenger bedre likviditet i Sukkermarkedet.

I forlengelsen av dette er det vanskelig å forstå at Sukker gir seniorrabatt til oss som har vært Sukkermedlemmer lenge. Det burde heller vært motsatt; at medlemsavgiften økte jo lengre man hadde vært medlem. Om ikke Sukker snart slutter med denne favoriseringen av oss presumtivt sett lite ekspederbare kunder, kan vi risikere at medlemsmassen på Sukker i det alt vesentlige består av kunder som det er mer eller mindre umulig å ekspedere. Situasjonen blir ventelig verre etterhvert som medlemsavgiften for oss seniormedlemmer stadig synker.

Det hadde vært interessant å få forklart rasjonale bak at Sukker relativt sett favoriserer trofaste kunder på bekostning av nye. Er det noen som har noen tanker om dette?

(mann 49 år fra Østfold) lø. 26 des. 2009 14:33 Privat melding

Du har jo så mye å fare med at du selvsagt ikke ble plassert i "5 items or less"-køen, så nå er det sikkert din tur å bli ekspedert, i hvertfall før nyttår ;-)

Skjult ID med pseudonym tvilling lø. 26 des. 2009 14:34

@Pastill: takk
@Smily: det er ikke lett å sitte med fasit på dating da vi alle er forskjellige (heldigvis), jeg betaler for en "pakke" her på sukker men forventer ikke at det skal komme en dame dumpende ned i fanget mitt :-) Jeg er klar over at jeg må jobbe og stå på, vise innteresse og ikke gi opp for lett. Det er mange søte jenter/ damer her inne og jeg er sikker på at hvis jeg tar det med ro og ikke er "desperat"... så blir det min tur snart til å ha ei i armkroken min ;-). Og på den tiden det tar å bli kjent med den rett får jeg jo mange nye sukkervenner her inne da :-p

Skjult ID med pseudonym go lø. 26 des. 2009 14:41

@good4(?)
Sukker er ikke butikk i sånt sett du fremstiller den på. De har tjent nok på deg og de andre som har vært her lenge. Sånne veteraner finnes overalt, forresten. Folk som trives og blir.
Selv har jeg vårt på Sukker litt over en mnd og forventer ikke å pensjonere meg her. Så jeg hører til dem med forventet kortvarig medlemskap, tror jeg. Men om jeg er en av de lett ekspederbare ? Håper det..

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 26 des. 2009 14:44

Jeg er så lite desperat at jeg ikke engang er aktiv med å finne noen..hehe. Motivasjonen er der, men jeg tar det veldig med ro. "Hun" dukker vel opp når tiden er inne. :-)

Jeg betaler måned etter måned for "supermann" bare for å skrive på forumet innimellom, men det er vel ikke bare jeg som gjør det tror jeg. Så fort det har dukket opp ei, så kutter jeg ut forumet med en gang.

Sukker forumet har en "sjel", og det er det verdt å betale for så lenge en er singel. :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 26 des. 2009 14:45

Tanken bak fallende medlemsavgift er at man går mot en slags "fastpris" avtale. Hvis man har vært her i 10 år og ikke lykkes med å finne noen så bør man ikke betale 120 ganger mer enn noen som har funnet vedkommende etter en måned :)

Og angående matchtallet og likhet så er jo dette så snedig satt sammen at man selv kan velge hva man vil matche på. På de spørsmålene der man mener man like gjerne kunne vært forskjellige, så er det jo bare å sette ikke viktig. Matchingen er kun et verktøy som hver bruker lærer seg å bruke.

God Jul fortsatt! :)

Skjult ID med pseudonym tvilling lø. 26 des. 2009 14:46

@good4u
Ingenting er umulig..det umulige tar bare (litt) lengere tid. Jeg har ikke automatisk fornyelse på abo mitt, men det kan hende jeg må forlenge når den tid kommer. Tiden vil vise....

Skjult ID med pseudonym tvilling lø. 26 des. 2009 14:56

@TomTom
Forumet er jo bare helt genialt, her kan man snakke sammen om alt mulig og ha sine meninger om mangt, uten å måtte gi seg til kjenne. Når jeg leser svarene her inne får jeg også en liten pekepinn på hvordan andre i min situasjon har det.
@ sukker
Matcheverktøyet kan jo justeres etterhvert og det er ikke forbudt å lempe litt på kravene.....

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 26 des. 2009 15:05

@tvilling: Anonymitet er fint det for de som har behov for det, men jeg har møtt 30++ av de på forumet i RL så det er mange av oss som ikke er SÅ anonyme. ;)
Det er ikke noe galt i å være anonym om du vil snakke om mer private ting. :)

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 26 des. 2009 15:11

Jeg er helt på linje med@tomtom! Sukkerforumet har sjel, så jeg får holde ut i det lengste så jeg ikke må si takk og farvel altfor fort! Målet må være å bidra til lønna til sukkerarbeidstakerne i hvertfall et halvt år til! :))

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 26 des. 2009 15:18

Hadde ikke sukker hatt seniorrabatten ville jeg forsvunnet for lengst. Når et halvt år som passivt medlem koster mindre enn en måned andre steder kan jo medlemskapet fortsette å rulle på egenhånd i tilfelle jeg en dag skulle få hånden over meg å gjennoppta jaktingen.

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 26 des. 2009 15:18

Ja det er jo en kjent sak at å ligge på sofaen og velte seg rundt i sukker blir man pen av hahaha.....snart må man ha gråtass og kjetting for å komme ut av døra:-)

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 26 des. 2009 15:21

@mann27: har du problemer med å komme ut i dag og treffe damer, står jeg alltids til tjeneste! ;) med kjetting!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 26 des. 2009 16:49

Jeg har vært ute å gått .. det er ikke brøytet overalt ,så det kan til tider bli tungt.. med snø opp til knærne. Men nå har det heldigvis sluttet å snø her.... :o))