Alle innlegg Sukkerforum

Høye menn og matchtall

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Hordaland) ma. 3 des. 2007 07:57 Privat melding

Jeg er 198 cm og har ført opp at det er "mindre viktig" at partner matcher meg høydemessig.

Om jeg legger meg inn som 10 cm kortere, altså 188 cm, opplever jeg eksempelvis likevel at;
1) matchtallet mitt til en jente på 167 cm øker fra 93 til 96 og
2) matchtallet mitt til en jente på 171 cm øker fra 93 til 95

Spørsmål til dere jenter her inne som er under 175 cm høye:

1a) Ville jeg vært så mye mer attraktiv om jeg var 10 cm lavere at det fortjener henholdsvis 3 og 2 matchtall, eller;
1b) er det kartet som her ikke samsvarer med terrenget?

2) Fortjener "høydemessig avvik" fordi mannen er for mye høyere en kvinnen, like stort fratrekk i matchtall pr centimeter som høydemessig avvik i motsatt retning?

Mens vi høye menn på byen nyter godene av å bli lagt merke til, opplever vi her inne ikke å nå opp på jentenes matchlister fordi høyeforskjellen i følge sukker blir for stor. Jeg opplever i den virkelige verden å ha rimelig bra draget, ikke bare på jenter på 180 cm, men også på jenter som er 170 cm. Har derfor mistanke om at vi høye menn ikke får det matchtallet vi fortjener med gjennomsnittlig høye jenter her inne. Om min mistanke stemmer synes jeg matchberegningen bør justeres for å fange opp dette da målsetningen vel må være at matchtallene her inne skal gjenspeile virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 08:12

Morn du...

Du har selvsagt rett.
Du "taper" i prosentberegningene til sukker.
Selv sier jeg til meg selv at jeg ikke bryr meg så mye om høyde, men det er jo ikke helt sant. Egentlig.
Jeg vil da gjerne gå ut med min mann i high heels uten å føle meg som kona til Tom Cruise....forresten, eh...feil eks. Nuvel.

"Jeg opplever i den virkelige verden å ha rimelig bra draget" skriver du.
Welcome to the club.....det er derfor jeg ikke tror jeg egner meg til dette forumet.
Forresten: Du ville jo vraket meg fordi jeg ikke har bilde, sant? Denne verdenen ER litt rar.....og verden vil visst bli lurt til tider :-)

Sorry at jeg bevisst beveget meg off tema!
Ha en god dag du høye mann!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 3 des. 2007 08:18

Ta det heeelt med ro! Som du allerede har oppdaget, de fleste kvinner synes det er flott med en mann som er høy. Det ligger faktisk så langt nede i oss at det nesten er snakk om instinkter tilbake fra urtiden. Da var det viktig å ha en make som var strek og kunne forsvare oss, og da hadde høye menn et fortrinn fordi de ser så store ut at en eventuell fiende vil tenke seg om to ganger før han angriper.
Hva sukker synes om dette vet jeg naturlig nok ikke, men 3 poeng er vell ikke så mye "å skrive hem om" eller???

Ha en fin dag :) Regner med at du har pent vær "der oppe" ;)))

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 3 des. 2007 08:35 Privat melding

Vel.. når alt kommer til alt tror jeg ikke at høyden betyr så mye.. i hvert fall ikke for meg.. det er jo personen en skal bli kjent med og kanskje glad i som betyr noe... mulig det ikke er riktig å henge seg så opp i disse matchtallene.. kjemi/tiltrekking/ møtes IRL er viktigere..
Beklager at jeg ikke fulgte dine spm. slavisk.. MVH

(mann 40 år fra Oslo) ma. 3 des. 2007 08:44 Privat melding

Hmmm, så kanskje jeg får bedre match om jeg legger til 7 cm pga personligheten? ;)

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 3 des. 2007 12:15 Privat melding

Jeg ser forresten nå etter at profilen min har normalisert seg tilbake til utgangspunktet, at eksempelet jeg brukte hva gjelder jenten på 167 cm var feil. Matchtallet mitt med henne er nå 92, hvilket viser et fratrekk i matchtall i forhold til matchtallet vi ville fått om jeg var 188 cm (eller hun var 177?), på hele 4.

Selv om utseende og kropp betyr mye, kan jeg ikke forstå annet enn at dette fratrekket er for stort.

Det jeg har fått med meg av forskning tyder på at høye menn og lave kvinner hevder seg bra på kjønnsmarkedet, og generelt bedre enn lave menn og overvektige kvinner. Se f.eks her; http://www.forskning.no/Artikler/2002/august/1029144488.21 og her; http://www.forskning.no/Artikler/2002/september/1031044271.36

Sukken har altså solid vitenskapelig belegg for å kunne legge til grunn at høye menn finner gjennomsnittlig høye kvinner tiltrekkende og at gjennomsnittlig høye kvinner finner høye menn tiltrekkende. Jeg antar mange kvinner som krysser av for at det er viktig eller svært viktig at partner matcher høydemessig, med avkrysningen mer tenker på at de ønsker at partner skal være høyere enn de selv også når de er iført høye heler, enn at partner ikke skal være for høy. Ulempen med for stor høydeforskjell i "riktig" retning vil neppe for mange oppleves som så stort at det fortjener et fratrekk på hele 4 matchtall.

Det må det være et mål at matchtallet avspeiler virkeligheten best mulig.

På bakgrunn av ovenstående tror jeg Sukker ville blitt enda bedre om fratrekket i matchtall fremkommet av for stor høyeforskjell i "riktig" retning, kunne blitt redusert.

Skjult ID med pseudonym villrede ma. 3 des. 2007 13:43

uansett hva slags hensikter han har, så er det jo ett godt poeng. Jeg er også ganske høy, men synes ikke det var noe særlig å høre at man kan få ett fratrekk på opptil 4 poeng pga høyden.
Selv om ikke jeg bryr meg nevneverdig om denne scoren, så er det faktisk mange som gjør det. Og for de som faktisk gjør det så ville jeg tro at en forskjell på f.eks 90 og 86 gjøre at en del ikke ville sett på profilen min engang....

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 3 des. 2007 15:46

Prinsippet som Sukker forsøker å tilstrebe er at flest mulig skal finne hverandre. Hvis en av partene velger at matchende høyde skal være av betydning så følger det at "gjennomsnittlige kvinner" bør finne "gjennomsnittlige menn". Ettersom høye kvinner normalt ikke er like klare for lave menn så følger det at de må finne høye menn som deg good4U. Hvis det er slik at du ikke er fornøyd nok med dem litt over 170, men ogå vil ha dem som er ned mot 160, så må du sette ikke vilkitg på matchende høyde. Da får du alle som mener at normal høydeforskjell ikke er viktig opp på listen din. Grunnen til at vi har det slik som dette er at vi ønsker minst mulig grad av diskriminering.

Det er svært mange med i dette matchsystemet på Sukker, og siden det er nok til alle så er det mulighet å fordele kandidater til hverandre uten at dette skal påvirke så mye hvordan den enkelte vil oppleve utvalget sitt.
Med andre ord i ditt tilfelle nå: Hvis listen din på matchtall over 70 er på 4000 damer (som tar betydelig tid å komme gjennom) så er det kaskje like greit for deg om disse 4000 er over 165 cm..? For en del damer på 170 så er det derimot viktig at mannen er over 170 eller 180 og derfor er det viktig å ha dette med i matchingen som danner grunnlaget for hvem som finner hvem.

Din ulempe ved at høyde inngår i matchen veier altså ikke tyngre enn andres fordel ved at den er med. Eller sagt på en annen måte; flere blir glade hvis høydematch er med! Du virker jo veldig glad og fornøyd som skriver såpass eksplisitt som du gjør, så kanskje det er på tide å tenke på de litt høyere kvinnene eller de lavere mennene :)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 3 des. 2007 18:16 Privat melding

good4u, du må lese de kildene du oppga en gang til. Den eneste gangen vekten til kvinnen ble nevnt, var mot slutten av den siste artikkelen, der lubbenhet ble fremhevet som positivt for kvinnens fruktbarhet . Du tolket det som reduserte muligheter til å føre genene videre. Det er en original tolkning.

Skjult ID med pseudonym kravstor ma. 3 des. 2007 18:38

Tror kanskje det hadde vært en fordel med et litt mer spesifikt valg for foretrukket høyde på partner. Blir jo litt usikker på hva Sukker har definert som matchende høyde og man vil jo helst definere dette selv.

Nå sitter jeg litt med det inntrykket at Sukker regulerer dette på en politisk korrekt måte for å beskytte spesielt lave menn og høye kvinner. Det har jo ikke noe for seg og reduserer bare verdien på matchsystemet. Preferansene har man jo ofte uansett og høyden kommer for en dag.

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 3 des. 2007 19:03

Trodde han likte sånne som meg jeg - dame på en 167 ;=)))))))

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 3 des. 2007 19:11

Pippi, beklager å måtte skuffe deg, men i følge de to rapportene, er du nok for høy. Du "burde" ikke vært over 158...

@Domino, nå synes jeg du er litt vel fordomsfull. Gi gutten en sjanse :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 19:12

Off tema:

Til "Lei av deg".

Du skriver: "Hvis du har så utrolig draget så forstår jeg ikke hvorfor du er her inne. Slett profilen din og slutt å klage."
Hva i all verden har du med hvordan noen føler seg eller hvorfor de er her?

Videre skriver du: "Du vet, like godt som meg, at du er her inne for å finne elskerinner"
I alle dager! Vet du like godt som vedkommende hvorfor HAN er her? Og om han søker elskerinner er det vel hans sak - ikke din?

Så til slutt: "Dette har du holdt på med i maaaange år, ref. en venninne av meg du skulle treffe når du var på jobb i Oslo engang"
Å utlevere mennesker på denne måten synes jeg er direkte usmakelig!

Man kan gjerne være enig eller ikke enig i andres påståtte motiver for å være her inne, man kan gjerne både elske og hate andre menneskers ideer, tanker og grunner for de valgene hver enkelt tar for seg selv.

Men LITT respekt og LITT taktfullhet må man da kunne forvente av sine ukjente medmennesker vel?


Nei, dette synes jeg var ille.....
Z.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 19:13

Domino - ærlig talt....

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 3 des. 2007 19:19

- da får vi håpe jeg krymper i vaska ;=)))))) fniiis

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 3 des. 2007 20:37

Hallo! Hva er dette?
Det er faktisk et valg i rullegardinmenyen til sukker hvor man kan velge å søke en "elsker", så at det skulle være en forbrytelse i seg selv fatter jeg ikke. Hva han måtte søke, har vel ikke vi noe med å diskutere? Så enig med Zitelle -litt respekt bør alle få, uansett oppfatning om personen. Hadde det vært noe han sa i innlegget, ja da er det lov å svare krasst. Men dette var helt på siden. Jeg ønsker ikke å vite sånt om folk eller få servert sånne rykter her. Oppfordrer lei av deg og Domino til å slette sine innlegg.

Det er mange som ønsker at færre skal være anonyme i innelggene sine. Vel - denne responsen bidrar neppe til det....

Skjult ID med pseudonym stella ma. 3 des. 2007 21:40

Enig med Lilleulv...

Og uansett, jeg nekter å la meg styre av matchtall!!

176cm= perfekt;D

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 3 des. 2007 22:51

- men hva er problemet om good4you aldri har lagt skjul på sine motiver?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 22:55

....og her slettes det over en lav sko ser jeg!

GOOD :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ma. 3 des. 2007 23:02

og siden hingsten i tidligere debatt har blitt kalt sirkus-hest.. som jo må tåles når man er en aktiv debattant...
kan det jo være en ide for good4you å ta turen innom et sirkus.. (i dobbelt forstand..)
Selv hingsten har en formening om at der finnes lave artister i vidt begrep.. skulle jo være et eldotrado..for noen og en hver..

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 3 des. 2007 23:07

Pippi, ingen problem hvis good4you er ærlige på sine motiver. Problemene starter når han ikke er det.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 23:10

Jammen dette er ikke ulovelig, og det er da HANS sak.....ikke din!
La HAN få snakke for seg så kan du snakke for deg!
Alt annet blir jo helt meningsløst....

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ma. 3 des. 2007 23:13

Telle- Staff... merkelig... vrrinsk...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 23:24

Jeg prøver ikke å "ta" deg. Virkelig ikke. Men jeg mener bare så sterkt at man selv må få snakke for seg selv.....alltid og uansett.

Man blir ikke "lurt" av noen. Vi er da voksne og store nok til å ta våre egne mer eller mindre kloke valg.

Ja, jeg har også blitt såret og såkalt "lurt". Det er dessverre en del av det å leve, det å ta valg man ikke så ville bli som de ble.
Jeg ser bare ikke at dette gjør det legitimt å utlevere andre mennesker.

Jeg er visst uhorvelig gammeldags også på dette. Jeg tror på lojalitet. No matter what. Det er ikke alltid like lett. Believe me....

Skjult ID med pseudonym sportylady ma. 3 des. 2007 23:26

la nå guttungen være.....la ham henge i de dærre opphengene sine...som han så stolt/fårete viser frem....taler ikke de for seg selv eller?

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ma. 3 des. 2007 23:32

får vel bøye seg for sporty for å unngå piskeslag.. av litt hardere utgave..;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 23:56

Kjære me.

Jeg orker ikke å "krangle".
Jeg VET at det finnes drittsekker. Jeg VET at mennesker lyver. Jeg VET at jeg ikke er voksen på alt.
Jeg vet også at jeg står for alt jeg har sagt i kveld. Mennesker må få snakke for seg selv.

Det eneste jeg angrer på er at jeg i det hele tatt orket å brenne av energi her inne i kveld. Zitelle er sliten.

Ha en god natt "me".
Du trenger ikke slette mer for min del :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 3 des. 2007 23:59

Vi har ofte delt erfaringer om ting vi har opplevd her på forumet. Men her er personen synlig med profil og bilde. Det skiller denne diskusjonen fra de fleste andre diskusjoner / meningsyttringer. Litt forsiktighet bør utvises. Vi hadde en tidligere tråd om en konkret jentes valg av turkamerater (riktig nok ikke med bilde). Jeg trodde ingen ville tilbake til den typen tråder der en persons motiver diskuteres i hytt og pine. Så poenget mitt dette ikke hører hjemme i et forum som leses av alle UANSETT. Dersom en person begår store overtramp, får man klage til Sukker og se om de synes det er alvorlig nok til å gjøre noe med det. Jeg skjønner at me ønsker å advare oss jenter - og at det sikkert er godt ment. Men så lenge det ikke er snakk om kriminell/truende/farlig oppførsel, mener jeg denne type utleveringer ikke hører hjemme her. Knapt nok da. Man vet aldri hva slags motiver noen har for si sånt heller. (kan være hevn, bitterhet m.m uten at jeg tror det er tilfelle her).

Men som sagt - folk må få lov å stikke hodet fram i et forum uten å bli halshugget.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 4 des. 2007 00:06

me.

Jeg tar selvkritikk på den. Jeg ser at jeg fremstår som moralens vokter, og jeg ser også at jeg har snakket med vesentlig sterkere ordelag enn jeg vanligvis gjør her på forum. Om du føler at jeg har snakket person og ikke sak så beklager jeg dette. Lilleulv refererer til halshugging; det har jeg ALDRI ment å gjøre.

Jeg mener bare så sterkt i forhold til hvordan man utleverer andre mennesker. Det er igrunn hele mitt budskap.
Og jeg poengterer igjen: Om du eller andre mener jeg har vært ufin - unnskyld.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 4 des. 2007 00:11

Nei, me du må ikke det. for jeg modifiserte meg og tenkte at selv da hører det ikke hjemme her. Jeg skjønner at du og/eller din venninne har vært skuffet og sikkert mange andre adjektiver, men offentlig uthenging bør likevel ikke skje i et diskusjonsforum. Det er min mening. Jeg vet at du er av en annen oppfatning.
God natt...

Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 4 des. 2007 00:26

me: Nok er nok...tror de fleste faktisk har forstått det du har formidlet...og fatter ikke at det ikke er mulig å la dette ligge nå.

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ti. 4 des. 2007 00:29

puuhh.. hingsten slapp vist med skrekken hva angår faste piske-slag...
nyter kvelden og traver fornøyd inn på stallen... fremdeles munter og lystig siden forrige eskipader..

Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 4 des. 2007 00:31

Natti Natt!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 4 des. 2007 00:43

Digresjon:
Denne linken minner meg om noe jeg leste i avisen på lørdag.

Godeste Rein Alexander melder følgende til avisene 2 konserter ut i hans eviglange juleturné:
"Rein Alexander brukte dop og heroin - synger nå julen inn i kirker" les side 12-17 (6 dagbladsider folkens!)

SNAKK om reklame verdt hundretusener, mannen har seriøst dyktige pr-mennesker rundt seg........

bare en liten tanke :-)
smilende natta fra Zitelle

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 4 des. 2007 01:01

Ja, det spørs om ikke markedsverdien hans har økt litt - utisikted? Han har vel aldri fått så mange treff på profilen i alle fall. Se bare på hva som skjer med politiske partier i blant? Man prøver å henge dem ut, de får oppmerksomhet og sympati og tallene stiger....

Glad du er munter, Hingsten. Vi andre har bare travet rundt, men aldri fått sus over galoppen i kveld. Ny dag i morgen..

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ti. 4 des. 2007 12:57

Så hyggelige ord til lunch Lilleulv.. de nyter hingsten...
Skylder deg omtrent en lett gallopperende eller forførende dans på et arrangement for de..
Hingsten jobber forøvrig på spreng får å ankomme 00.30 til den muntre stallen.. tydeligvis med munter stemning og masse lystige mennester... hingsten drømmer seg vist litt bort her nå.. tilbake til arbeid hingsten.unngå pisken nå... fyfy hingst.. svisj....vrrinsk..(gjør vondt).....