Nå har jeg vært her inne i et par dager og gjort meg en hel del tanker. Det første jeg la merke til var naturligvis at blant mine "100 beste" var det bare TO som hadde meg på sin liste! Etter å ha justert litt på profilbesvarelsen min er det nå kommet opp i fire. Man føler seg ikke kjempeattraktiv etter å ha fått en slik dom. Kan noen svare på hvor mange det gjennomsnittlig pleier å være man har -gjensidig- match med?

Det andre jeg stusser over er at jeg får opp menn som ser ut til å klaffe, men som så viser seg å ikke gjøre det likevel fordi de områdene vi ikke stemmer overens på ikke bare er viktige for dem, men ufravikelige krav. Og jeg klandrer dem aldeles ikke. Har man for eksempel et inderlig ønske om å få barn, er det snålt å havne på topp 100-listen hos noen som har krysset av for at det overhodet ikke er aktuelt å få flere.

Jeg savner et ekstra alternativ i boksen der vi nå kan velge mellom "viktig" og "mindre viktig", nemlig "ufravikelig krav". Antagelig vil det gjøre at jeg matcher enda færre enn det jeg allerede gjør, men så slipper man å bomme totalt.

For meg ser det ut som om de fleste på min topp 100-liste er på leting etter en helt annen type enn meg. Så hvorfor kommer de opp på min liste da, lurer jeg? Kan noen svare?