Alle innlegg Sukkerforum

Nye funksjoner på Sukker

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) ma. 3 des. 2007 15:57 Privat melding

Vi har i dag lagt til nye funksjoner som kan fylles ut under min profil:

1) Hurtigfakta (Yrke, språk++)

2) Flere kategorier under TV og underholdning man liker

3) Flere valgmuligheter under underholdning og interesser

4) Hvilke dyr man har i tillegg til dem man liker som var tidligere

5) Bildet av avsender vises i innmeldingene dine

6) Designendringer på profiler som åpnes

Vi har tent første lys! Og skal på fyrverkerikurs i morgen. Det er over 200 påmeldte til nyttårsaften! :)

Skjult ID med pseudonym nissen ma. 3 des. 2007 20:19

Flotters Sukker! Når dere gir julegaver så slipper jeg hehe ;-)

Skjult ID med pseudonym mrAlpin ma. 3 des. 2007 21:59

For å være ærlig, synes jeg det enkle er det beste, og er redd for at folk blir skremt bort fra sukker hvis det blir for mange spørsmål å svare på når en skal registrere seg.

Hvem er interessert i hvor mange språk du snakker ? og hvor godt du snakker dem ? Jeg blåser i om jenta snakker swahili eller urdu så lenge hun klarer å skrive på norsk. Og hvorfor er dialekt viktig ? Og hva med de som stammer ? Dette her kunne vært kuttet ut.

Religion kan være 3 alternativ : ateist, religiøs eller vet ikke. Ikke nødvendig å dele inn i anti-religiøs, litt religiøs, veldig religiøs osv osv. Enten tror du eller så tror du ikke.

Og hva er lav inntekt, høy inntekt, middels inntekt ? Jeg har svart lav inntekt (jobber minst mulig) og det ser ikke bra ut på profilen, får ikke frem at jeg bor i stort hus ved sjøen, kjører Mercedes og har penger i aksjer og bruker tiden på ting som er viktige for meg. Jeg kjenner folk som har høy inntekt og jobber masse overtid, men de er alltid blakke fordi dem bruker penger som vann.

MATCH-TREET : 70 spørsmål er altfor mye, 30 kunne vært maks. Det som betyr noe er om kjemien stemmer, ikke om en liker Hotel Caesar bedre enn visesang. Luk ut det som er overflødig. Spør om det som virkelig er viktig : vil du ha barn, røyker du, er du utadvendt eller innadvent, trener du eller ligger på sofaen, ut på byen hver helg eller sitte hjemme osv. Og hvorfor skal jeg ikke se profilene som er under 70 match ? De fleste svarer tilfeldig, kanskje den rette har 50 match ? Jeg hadde humor på 8, men flyttet den til 10 og fikk plutselig se mange nye profiler dukket opp, de hadde hatt humor på 10 som absolutt krav. Hvor mange potensielle har jeg gått glipp av fordi systemet er for trangsynt ?

Lykke til med fyrverkeriet forresten

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 3 des. 2007 23:10

Noen som kan forklare hvor i geografien dialekten "innlending" hører hjemme?

Skjult ID med pseudonym . ma. 3 des. 2007 23:22


Gjetter på Hedmark og Oppland

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 4 des. 2007 00:44

Er det mange som deler synet til mr Alpin, eller kan det være greit å få vite litt mer om folk?

Har hørt det nevnt et par ganger fra noen som så gjerne vil se også dem med match under 70. For eksempel dro TV2 hjelper det frem uten å egentlig vite hva det egentlig innebar. Hva ligger egentlig i ønsket? Er det for å gå for dårlig match?

Hvis vi hadde hatt dobelt så mange profiler så ville man likevel oversett de aller fleste.. Man skal huske at når man har et bestemt matchtall med noen så er det like mye den andre som bestemmer hva dette matchtallet skal være. Ett eksempel:
Selv om en mann på 40 kanskje gjerne ønsker å ha høy match med en jente på 20 så får han ikke høyt matchtall med henne med mindre hun har satt at alder ikke er viktig. Hvis damen heller, ved å sette at aldersmatch er viktig, har valgt å la listen på tusenvis av menn være full av potensielle menn tidlig i tjueårene i stedet for 40 og 50 åringer så er dette hennes valg og rett, mener vi.
Det at man blir eksponert for dem som passer og ønsker kontakt med en er sundt og har dessuten en litt oppdragende effekt. Og så lenge det er mange nok så er det utelukkende en stor fordel med tanke på tidsforbruket til den enkelte.
Dessuten, hvis man er 50 og gjerne vil ha opp 20 åringer på listen så er det jo bare å sette ikke-viktig på alder. På denne måten får man jo sortert ut nettopp dem som ønsker å treffe en som er en del eldre. Akkurat hva man ønsker seg :-)

Til deg som vil ha 30 og ikke 70 spørsmål: Hvis du mener at nesten ingen av matchspørsmålene betyr noe så bør du sette ikke-viktig på alle disse spørsmålene. Da vil du få kontakt med de få som er av samme oppfatning. Lite er overlatt til tilfeldighetene her..

Man trenger forresten ikke svare på disse nye spørsmålene. Det er kun de som inngår i matchen som er obligatoriske.

Ser forøvrig at innlending i følge et Goggle søk defineres som en som ikke er utlending. Vi har tenkt det litt annerledes her og følte at det ikke var noe som dekket indre Telemark og Buskerud, Oppland og Hedemark. Derav innlending. La oss si at vi definerer det slik inntil en språkproffessor kommer å slår oss i holdet med et oppslagsverk. Ha en fin kveld :)

Skjult ID med pseudonym mrAlpin ti. 4 des. 2007 06:27

når skal dere gjøre noe med forumet, slik at man kan legge til linker og bilder og sitere hverandre ?

Skjult ID med pseudonym Dame50 ti. 4 des. 2007 08:36

Hei,
Er til en viss grad enig med alpin. Var innom match og ut igjen fort pga altfor mange spørsmål av typen språk, etnisitet etc.
Syntes spørsmålene i matchen er greie nok selv om jeg tror at mange tolker dem forskjellig. Har mailet med menn som mener akkurat det samme som meg men vi har orange blader på noen temaer og det skyldes tolkning. Eksempel familiekjær. Man kan være ekstremt sådann uten å ønske å spise middag med dem hver søndag.
Ellers syntes jeg sukker er de beste sidene jeg har vært på så ikke kluss dem til med for mye spørsmål.
La folk skrive selv for det forteller mye mer enn en oppramsing av ting.
Ha en fortreffelig dag.

Skjult ID med pseudonym nissen ti. 4 des. 2007 09:56

mrAlpin: Inntekt fra aksjer, bankrenter, bankuttak etc. er også "inntekt". Hvis du bor i fett hus ved sjøen, kjører mercedes og lever av formuen din så kan du svare inntekt høy. Såvidt meg bekjent ville det vært vanskelig å finansiere din livsstil med lav inntekt, og poenget slik jeg ser det er vel spørsmålet er forsøk på å si noe om hvor mye man har å rutte med og hvor trang økonomien er i hverdagen.

Jeg for min del er feks interessert i å vite om personen jeg skal date er arbeidsnarkoman og kanskje strengt religiøs. Forøvrig vil jeg ikke klassifisere alle som mener de er litt religiøse i min strengt religiøs klasse selvom de tror, eller hva mener du? ;-)

Jeg syns det var et bra tiltak, tror ikke det skremmer bort noen. Det er jo vanlig å svare på disse tingene alle datingsidene har jo lignende spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 4 des. 2007 09:58

Vi er usikre på dette også mr Alpin. Tror man skal være ganske dreven og vant til forumer der man siterer hverandre for at det ikke skal bli utflytende. Jeg var i noen år en aktiv debattant på et helt annet forum og likte dårlig forum med kommentarer der hovedtråden mistet sitt fokus. Tror det kan være fint for noen, men for mange vil det virke uoversiktlig. Andre som har synspunkter på dette eller dette med mer informasjon om de andre i profilen?

Skjult ID med pseudonym nissen ti. 4 des. 2007 10:00

Jaaa en ting til :-) Likte veldig godt bilde i innmeldingene! Det er så mange fine som sender brev til nissen om dagen, herrlig! hehe

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 4 des. 2007 10:17

Vi er usikre på dette også mr Alpin. Tror man skal være ganske dreven og vant til forumer der man siterer hverandre for at det ikke skal bli utflytende. Jeg var i noen år en aktiv debattant på et helt annet forum og likte dårlig forum med kommentarer der hovedtråden mistet sitt fokus. Tror det kan være fint for noen, men for mange vil det virke uoversiktlig. Andre som har synspunkter på dette eller dette med mer informasjon om de andre i profilen?

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 20:08 Privat melding

Jeg har alltid ment det er bra med de mange match-spørsmålene, men synes disse kjappe presentasjonsspørsmålene er blitt litt vel mange og litt vel detaljerte nå.

For hvor mange er virkelig "dialekt" og særlig "dialekttilpasning" et sentralt kriterium?
Og må det nødvendigvis være SÅ detaljert på religion og politikk? Skal man ikke ha igjen noe selv å finne ut av og å snakke om?
Antall språk og årslønn er også mindre interessant for min egen del i en situasjon der man skal bli kjent med en ny person.