Alle innlegg Sukkerforum
(mann 70 år fra Akershus) ma. 3 des. 2007 19:11 Privat melding

Jeg følte at jeg ville sende inn noen ord her. Jeg bruker å skrive rett fra hjertet. Jeg skriver akkurat slik jeg føler det. Jeg har vært en stund medlem på Sukker, men aldri funnet noen. Jeg har skrevet med noen, men aldri fått anledning til å møte noen. Jeg prøver å tenke positivt, men ikke lett. Nå er det slik da at det er ingen som har sagt at livet er lett. Jeg sitter her ved min data og leter og leter etter dte jeg håper å finne, den som vil bli min bestevenn og altså jeg ser etter det perfekte forhold. Et forhold der sinne og krangler ikke eksisterer. Finner jeg det noen gang. Finner jeg noen gang drømme prinsessen. Prinsessen jeg hele tiden har i mine drømmer. Er det en illusjon eller eksisterer hun ett eller annet sted der ute.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 3 des. 2007 19:29 Privat melding

Antageligvis ikke dersom du bare sitter ved dataen og venter traust. Innsats = resultater.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 19:39

Hei hbau.

Jeg ser på overskriften din at du lengter etter et menneske å dele livet ditt med. Jeg forstår følelsen din. Det er jammen ikke alltid så lett å finne noen gode mennesker som ser etter akkurat det samme som deg i rett tid. Det er godt at du tenker positivt. Jeg klarer ikke alltid det.

Jeg tror at en dag vil du få anledning til å møte noen herfra! Kall meg gjerne rar, men jeg tror det og det er ikke noe jeg bare sier.

Jeg vet ikke om du finner prinsessen din, men jeg håper du finner henne like mye som jeg håper at jeg en vakker dag om ikke så altfor lenge finner "prinsen" min.

Inderlig lykke til :-)
fra Zitelle.

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 3 des. 2007 20:14

@ hbau

Jeg synes dette er modig og meget god insats av deg ....synes at du fortjener å finne det du vil ,ikke gi opp nå

Ønsker deg alt godt ---------


Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 3 des. 2007 20:21

@Zitelle

Kan ikke unngå å legge merke til dine inspill ,synes de har mye inhold og varme...

mvh F

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 20:30

fremmed.

Tusen, tusen takk!
Slike små gode ord varmer meg.

Z.

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 3 des. 2007 20:38

- "Et forhold der sinne og krangler ikke eksisterer"

Er det flere emosjoner som du ikke vil at en partner skal vise frem?

PS! Det er en tråd her inne med folk som ønsker kontakt med voksne over 45 har du forsøkt å ta kontakt med dem? Et treff med mange om gangen kan jo være verdt et forsøk :=)))))

Lykke til i søket ditt!

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ma. 3 des. 2007 20:52

Jeg reagerer på akkurat det samme som Pippi, ett forhold uten sinne, uten krangler, uten "negative" reaksjoner?
Finnes det?

Tror de eneste jeg vet om som ikke opplever noe av det der, lever i forhold der taushet har trådt inn der sinne og krangler burde vært, det er ikke noe bedre.

Aksepter at både sinne og uenigheter er en helt naturlig del av livet, både med en partner og uten en partner, jeg tror faktisk at absolutt alle føler sinne i løpet av livet, noe annet vil slik jeg ser det være unormalt og ikke helt sunt.

Om du vil finne henne her inne, den du drømmer om? umulig å si før du møter henne, ingen av oss vet det, og vi sliter vel litt med å finne den ene spesielle alle sammen, vi er jo her alle sammen, noe som tilsier at vi er single vi og. ;-)

Av og til føler jeg meg så ensom om å ikke ha noen, og tenker at alle andre jo kunne hatt noen når som helst, men dersom alle andre har det så mye enklere, hvorfor er de single OG på jakt etter en spesiell da?

Ha tålmodighet, behold den positive tanken og nyt ellers livet inntil hun dukker opp. :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 3 des. 2007 20:55

Jeg er selvsagt enig med både pippi og kvinne 33. I et forhold og i et menneskes liv skal ingen følelser legges lokk på.

Men jeg oppfattet ikke at trådstarter helt mente akkurat det, men at han egentlig ønsket seg et rolig, trygt og stabilt forhold uten for mye dramatikk og krangler.....men det er det JEG la i ordene hans :-)

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 3 des. 2007 21:07

Humør/ tempramet har en pluss side, nemlig lidenskapen ;=)

Tror alle som lever alene føler seg ensome til tider, og jeg er enig med kvinne33- vi er alle i samme båt og det er ikke tilfeldig hvordan vi har det men heller en konsekvens av hvordan vi takler livet!

Carpe Diem

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 3 des. 2007 21:24

@pippi/kvinne33

Halloeeeen du ,har dere mistet evnen til å lese mellom linjene ?

Det er flott med sånne motiverende inspill til en som tør å gå ut med sine lengsel på den måten .......

Jeg synes det fortjener respekt og ikke plukking og kritisk blikk på alt mulig men med en lite trøste ord til slutt du liksom ...

Stå på Hbau du fortjener sikkert det og behold dine drømmer.....

mvh F

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 3 des. 2007 21:37

@Fremmed

- enig i det du sier ;=) men den delen tok Z seg av

Jeg tenkte at han kanskje trengte et lite puff ut for å møte de andre voksne her på sukker?

Hva sier du selv kjære hbau ?

Skjult ID med pseudonym kravstor ma. 3 des. 2007 21:50

Det motsatte av kjærlighet er likegyldighet!

Det beste med å krangle er "bli venner igjen sexen etterpå".

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ma. 3 des. 2007 21:58

ja, her skal vi ikke drive med meningsutvekslinger, her skal vi jatte med og bare dulle, sorry Fremmed.

Når jeg har snakket med venner om at jeg kanskje ikke får den responsen jeg ønsker, så setter jeg faktisk mer pris på de som er ærlige nok til å gi meg ærlige kommentarer om at f.eks noe jeg skriver eller ett inntrykk jeg gir enten via tekst eller bilde, kanskje ikke er helt heldig. Heller konstruktiv kritikk en jatting, da jatting jo ikke endrer noe.

Og om noe ikke fungerer som man ønsker, så kan man velge å fortsette på akkurat samme måte, eller man kan velge å se på hva man gjør og om det er noe man kan endre selv. Selv tror jeg på å ta en liten titt på seg selv, se om det er noe en selv utstråler som kan være årsaken.

og det er vel ikke kvantitet som er målet, men kvalitet, er det ikke?
så at man ikke har møtt opptil flere stykker, betyr jo ikke at man ikke kommer til å møte den ene riktige.
Jeg har møtt flere, men jeg er jo akkurat like ensom og lengtende som Hbau likevel, for å møte flere som IKKE stemmer, hjelper ikke nødvendigvis på troen det heller. Da fokuserer jeg heller på at det ikke er viktig med de som ikke er interessert/interessante/stemmer, for den dagen jeg treffer ham som ER rett, så spiller ikke andre noen rolle.

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 3 des. 2007 22:10

@Kvinne33

Hvorfor går du ikke ut med et sånt inspill som han gjør da så får du se hva responsen blir ,jeg lover å være den første elle andre
som komenterer det hvis det er ønskelig .

Ikke glem at alt kan ikke debateres heller,det er ikke helt nødvendig etter min mening

Er det det deg det gjelder nå ? Det viste jeg ikke ....

jeg er ferdig med dette nå jeg .

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 3 des. 2007 22:12

@kravstor

Er du på riktig tråd nå?

:-))

mvh

Skjult ID med pseudonym fremmed ma. 3 des. 2007 22:17

@pippi

Så dum jeg kan være .....At jeg ikke skjønte det !!! men,du vet pippi du vet.....

mvh

Skjult ID med pseudonym kravstor ma. 3 des. 2007 22:30

@fremmed

Hehe....

Jeg er litt enig i at det kan se ut som jeg var på en helt annen tråd ja. Følger opp Pippi sitt innlegg kl.20.38. Det skulle jeg jo aldri ha gjort. Hun er jo helt på bærtur:) Jeg legger all skyld på henne.

Skjult ID med pseudonym lady35 ma. 3 des. 2007 22:30

Hei hbau!
Veldig ærlig innlegg, jeg tror det er mange som lurer på det samme - uansett alder.
Når det gjelder din situasjon, så vet jeg lite om hvilke damer som egentlig er på nettet. Jeg tror kanskje det ikke er like mange som det er blant oss yngre. Men jeg tenker generelt om "de over 50" at det må være veldig mye bra damer i forhold til bra menn...
fordi det er så mange menn blant de over middagshøyden som ikke fikser kommunikasjon, nærhet og endel ting som kvinner før ikke forventet men nå gjør forventer - og som flere blant de yngre mestrer. De tilhører den tause generasjonen som ikke skal vise følelser. Og flere blant mennene blir sittende alene etter en skilsmisse, noen med en hang til søke selskap i flasken, enn blant deres eks-koner som kaster seg over alle mulige kurs og reisetilbud. Ergo; det må være et bra overskudd av bra damer med sitt shit together. Hvor enkle disse damne er å ha med å gjøre med sin nyvunne frihet skal jeg ikke si noe om, men jeg tror absolutt det finnes veldig mange damer i 50-60 årene som absolutt kunne tenke seg en fyr det går an å prate med.
Og når det ikke virker som er et problem for deg - kommunikasjon, nærhet, komplimenter - burde du jo ha gode odds!
Men i tillegg til å være på nettet, synes jeg du skal prøve andre aktiviteter - liker du fikseturer, liker du antagelig naturen - og i fjellet er det mange damer. Det finnes mange ferieturer for single, og der er det ofte flere damer enn menn. Og er det andre ting du kunne tenke deg å drive med (som vil være inetressant uansett hvbem du treffer!) som skrivekurs, bokring, dansekurs - ja, så er det store sjanser for at det er dameoverskudd. Men - det er viktig å være positiv, gi andre energi, og ikek virke desperat - så vokt deg for å evaluere alle som "potensiell pinsesse", tenk heller ved hvert møte "mulig venn?" - for gode venner er også god medisin mot ensomhet. Og med det som utgangspunkt øker jo mulighetene for at det finnes en prinsesse blant dem. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym kravstor ma. 3 des. 2007 22:32

Neida, Pippi!

Du er en smart og oppegående jente. En av de aller beste:))))))))

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ti. 4 des. 2007 08:46

@fremmed

Klart du er ferdig, er enkelt det, å slå ut etter noen, for så å snu ryggen til og si du er ferdig.

om det handler om meg? nei, slik jeg leser tråden, har du fint tatt over hele greia selv, og da er det jo egentlig ikke interessant lenger annet en til å kverulere frem og tilbake med deg.

Hvorfor jeg ikke går ut med lignende innspill her? fordi jeg heller gjør det til folk som kjenner meg, har gjort det før og gjør det sikkert igjen dersom jeg skulle ha ønske om å endre noe for å endre respons.

ER du trådstarter? siden du vet hva han ønsker av respons?

Skjult ID med pseudonym fremmed ti. 4 des. 2007 10:29

@kvinne33Nettopp det jeg ville si .....har ikke lyst til å kværulere fram og tilbake og vil helst ikke ødelege trådstarter intensjoner ....

Jeg er ikke trådstarter .Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 4 des. 2007 10:57

noen ganger er det ikke "dype "analyser og og konstruktiv kritikk man trenger.....noen ganger er det bare nok å lytte, gi et klapp på skulderen og noen oppmuntrende ord. Det har tidligere blitt nevnt lenger opp.. men vil alikevel få si....les mellom linjene.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ti. 4 des. 2007 12:26

*rister litt på hodet og innser at alle andre vet hva ts vil ha, selv om ikke ts har svart noe mer, og tusler ut av tråden*

Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 4 des. 2007 13:37

*ler litt og rister litt....på hodet.....at generell snikk snakk kan tas på en sånn måte overrasker*

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 4 des. 2007 14:04

Sukkersangen.... Natasha bedingfield - Soulmate

http://www.youtube.com/watch?v=BEzbkGj7EaQ&feature=related

Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 4 des. 2007 14:16

Takk kandy! trengte å få brutt sirkelen her

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 4 des. 2007 14:34

Med glede! :)
Tenkte den kunne være et fint(og passende) punktum... :)


....og litt suppesang, men veldig fin allikevel...spesielt teksten; Hero - Mariah Carey

http://www.youtube.com/watch?v=oLC73DB7jE8

There's a hero,
If you look inside your heart,
You don't have to be afraid of what you are,
There's an answer,
If you reach into your soul,
And the sorrow that you know will melt away.

[chorus]
And then a hero comes along,
With the strenght to carry on,
And you cast your fears aside and you know you can survive,
So when you feel like hope is gone,
Look inside you and be strong,
And you'll finally see the truth that a hero lies in you.

It's a long road,
When you face the world alone,
No one reaches out a hand for you to hold,
You can find love,
If you search within yourself,
And the emptiness you felt will disappear.

[chorus]

Lord knows,
Dreams are hard to follow,
But don't let anyone tear them away,
Hold on,
There will be tomorrow,
In time you'll find the way.

[chorus]

That a hero lies in.....you______
Ooohh that a hero lies in.....you_____________

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 17:48

@Kandelor snuppesnella - den sangen der du????

- Er den representativ for deg? ;=)))))))))

Kan du ikke heller fortelle oss om hvordan det går med datinga?

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 17:55

@Kvinne33

- du kloke kvinne, kan du ikke finne på en tråd som det er litt fres i ?

Hodet mitt er tomt med begynnende influensa.....

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 4 des. 2007 19:31

@ Pippi (genialt å bruke@ slik, så jeg hermer) :)
Vel, kjære Pippi...hvilken? Hero? eller Soulmate?
Forsåvidt; begge kan nok passe :) Hehe.

Datinga...hmm, "soulmate" beskriver vel det? ;p
tjaahhh, si dét...bare på skrivestadiet, gitt...og det er i grunn helt greit for tiden. Sukkerlei. Men ikke forumlei....Og er ikke lei av kos heller, så dét hadde ikke skada ;p
Sånn for å være personlig, hehe ;)

God bedring, du verdens sterkeste jente! :DSkjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 19:46

- kanskje forumet er en endestasjoenen for alle sukkersyke hæææhiiii!

@@@ til deg ;=)))))

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 4 des. 2007 19:49

@ Pippi ;)
Hehehehehehe, ja, kanskje dét ;p
Sukkersyke 3

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 19:51

@Kandelor

- eneste vi får er en hau med nye sukkervenner med et fellestrekk - alle er like kresne thohooooooo

å så blir vi noen jævler til å skrive da ;=))))))

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 4 des. 2007 19:56

@ Pippi
Veldig sant...vi får utviklet våre satiriske & kresne egenskaper (eller...alle blir så sære at ingen vil ha oss...).
Godt vi har kjærlighet _I_ oss.... ;p

Heheheheheeeee

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 19:57

@Kandelor

OBS!
Kom til å tenke på at vi tuller i feil tråd- vi får sikkert kjeft snart - tror det er bedre under tråden til kravstor for han er grei ;=)))))))

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 4 des. 2007 20:00

@ Pippi
Hehehe, tenkte på det, men så tenkte jeg: "Hmm, vi skriver jo @ foran, så da må det da være greit...da er det lizzom til meg og deg, på en måte" ;p

Hehehe, men vi kan jo sjekke ut tråden til Kravstor... (litt skremmende navn bare...kanskje han ikke liker humoren)? ;)

(mann 42 år fra Østfold) ti. 4 des. 2007 20:39 Privat melding

Hvorfor blir noen av svara her inne bare borte?

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ti. 4 des. 2007 22:10

@pippi:
vel, jeg er aaaaltfor mett til å finne på en ny tråd nå ihvertfall.... god mat er fali det.

@kandolor: If you were a sailboat er nydelig da....

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 22:14

@Kvinne33

Da får vi ta det igjen en annen dag snuppa - jeg sitter bare å surrer litt rundt jeg nå mens jeg lurer på litt viktigere ting ;=))

- god mat er en del av meningen med livet!

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 4 des. 2007 22:39

@kvinne33
Ja, helt enig....den er veldig fin. Og god! :)

@ Pippi
Helt enig med deg også - tror vi må nyte sansene mens vi har de ;) Mmmmmm :)

Natta!