Alle innlegg Sukkerforum

Sukker er kvinners arena, uten tvil!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nissemann! ma. 28 des. 2009 22:52

Det er få områder her i samfunnet det kvinner fortsatt har full likestilling selv om vi snart går over i 2010! Men her på sukker har jenter / damer alle fordeler!

Uansett sett hvordan du ser ut eller hva du skriver i profilen din er damer garantert å få x-antall flere svar enn menn..Hvorfor det?

Jo for menn er de aktive her på sukker, de fleste jeg har møtt (ca. 40) har aldri tatt kontakt selv, men sittet på gjerdet og velget og vraket i alle svarene de har fått. Og det skyldes at menn sender x-antall brev til forskjellige damer for å i det hele tatt få ett svar eller opprettholde selvtilliten. I tillegg sikter vi mye lavere enn i det virkeliget livet, i hvertfall etter å ha erfart at svar sitter langt inn..

Så det hadde kanskje vært lurt av menn og holde litt i igjen og ikke skrive til absolutt alle av det motsatte kjønn, som på sikt gir dem en kanskje litt for stor grad av tror på seg selv og sitt ego.. og som igjen at de sikter alt for høyt... Om kvinner fikk litt færre svar, måtte de kanskje ta litt initiativ selv også, noe som hadde vært sunt her på sukker!

Godt nyttår alle sammen! personlig synes jeg det er direkte uhøflig å ikke svare noen (selv om det selvsagt ikke er lett om vi menn sender deg 50 brev om dagen,-)

litt bitter ja, men gir ikke opp fordi!!

Skjult ID med pseudonym jente ma. 28 des. 2009 23:05

Du er åpenbart ung.... ? 20-åra?

Jenter på 35+ må sannelig jobbe på selv her - også de som ser bra+ ut.

Det er tøys å påstå at alle damer får så ofte svar. Masse menn som ikke svarer. Ca. 50% er min erfaring. Og det er tøys å påstå at menn sikter lavere her enn i RL. Hvor tar du dette fra?

Og hva er poenget ditt? Stakkars oss menn? Jeg er like singel som deg, og skulle like gjerne ønske at jeg ikke var det! I stedet for å syte kan du bruke energien på å sende en melding til en som ikke får 50 meldinger om dagen. Det er nok av de også. Jeg tipper jeg får en i uka i snitt. og sender vel noe sånt også...

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 28 des. 2009 23:13

Ikke ta alle menn under @nissemanns kappe.

At han tilegner andre å sikte lavt fordi han gjør det, blir for dumt.
Jeg er ikke aktiv og jeg svarer kanskje på 10% av alle meldinger(jeg tror ikke det er så unormalt).
Jeg ser ikke noe grunn til å måtte svare jenter som jeg ikke ville ha snakket med ellers heller.
Mennesker er forskjellig og har forskjellige grunner til å gjøre det.
Om man ønsker å få svar, så melder man seg på "garantert svar" listen.
Jeg vet også at det er mange menn/kvinner som sikter milevis over, ut i fra de jeg har snakket med.
Så det er både og.

Men det føles sikkert bedre å tro at alle har det som en selv, når man er missfornøyd.
(Da blir man ikke så ensom).
Jeg vil ikke kalle deg bitter.. kanskje en selvtrøster...

Skjult ID med pseudonym Vandraaren ma. 28 des. 2009 23:18

Det har seg slik at du har helt rett nissemann, bortsett fra at gutta ikke sikter lavere på sukker enn i virkeligheten. Ja det er litt uhøflig å ikke svare, men det er jo en passiv måte å si at man ikke er interressert da.

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 28 des. 2009 23:22 Privat melding

enig med jente og MrSpiff. er ikke her for moro skyld lizzom. sender oså meldinger uten å få svar tilbake, men er ikke sur på grunn av det. Inboksen min er heller ikke full. Forresten....er det bare meg eller synes andre også at klaende, grinende, bitre menn er veldig uatraktive....grow up dude :-D

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 28 des. 2009 23:25 Privat melding

Det er vi menn som rule!! damer er her for og gi oss glede,frustrasjon,irritasjon,sex,gråe hår osv ;)

Men gud kor glad vi er i dæm :) kåre kanon!!!!!

Skjult ID med pseudonym Chatata ma. 28 des. 2009 23:26

@ Olishka So true! :-)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 28 des. 2009 23:27 Privat melding

nice tatto @olishka !!!!

Skjult ID med pseudonym Olishka ma. 28 des. 2009 23:29

ja Vandraaren. ikke svare=ikke interessert. svare tørt uten å spørre noe=ikke interessert men vil være høflig etter å ha lest her på forumet komentarer fra klagende, bitre menn.

Skjult ID med pseudonym mann27 ma. 28 des. 2009 23:29

Jeg får mail inn og sender en og annen ut, sikter tydeligvis ikke feil jeg da....ettersom jeg stort sett får svar ifra de jeg inntereserer meg for.
Noen player type er jeg jo ikke,men ser igjennom profilen og sender mail når jeg har noe åpenhertet og si.
Mange som sender i hytt og vest og klager seg skakke på kvinnen!!
Er det hennes skyld? hvorfor?
Er du ikke hennes type så er du ikke det,kanskje du sender feil målgruppe eller ikke tenker deg om? Hva vet vell jeg,tenk deg om og prøv og slapp av og kos deg litt istedet.
Livet skal nytes og ting går som de går:-)

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 28 des. 2009 23:32 Privat melding

ty rofl i know :-P

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 28 des. 2009 23:35 Privat melding

like tattoos..så javla sexy på damer det!! nå liv i oslo da ???

Skjult ID med pseudonym Vandraaren ma. 28 des. 2009 23:37

Jeg personlig syns det er vanskelig å skrive noe fornuftig til jenter her. Syns de skriver så lite om seg selv, eller skriver mye av det samme... Kanskje det er meg det er noe galt med.

Skjult ID med pseudonym Olishka ma. 28 des. 2009 23:48

jeg finner det vanskelig å skrive om meg selv. prøvde å være ærlig. har ikke leste noen dameprofiler da. men det er få gutter som fanger min interese med profilen sin. først så er det bildene som selger. etter det profilen. og jeg tror fatisk det er ca 2 profiler som jeg leste om og om igjenn så kule synes jeg de var.
og rofl, jeg synes tattooeringer er jævlig sexy på menn også, men ikke sånn liten nasse nøff på skulderen da. skal gjerne dekke ganske stort areal.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 28 des. 2009 23:48

No offense, min vandrende venn, men med et par tråder i tankene lurer jeg på om det kan være det siste.

Skjult ID med pseudonym Tom ti. 29 des. 2009 00:05

wow møt 40 stk fra her.. jeg er på nr 2 i helgen og det etter 3 månder på sukker.. kvalitet før kvantitet

Skjult ID med pseudonym Vandraaren ti. 29 des. 2009 00:32

Jeg tuller veldig mye zoid77, spesielt etter en god fylla helg, ikke alle som er med på den.

Skjult ID med pseudonym ladybug ti. 29 des. 2009 00:47

40 stk ja... glad jeg ikke er en av dem ...

Skjult ID med pseudonym Deedee ti. 29 des. 2009 03:02

@Ts Innlegget ditt er full av selvmotsigelser! Du har hatt kontakt med ca 40, men sender ut 50 brev om dagen.....? Høres ut som om du er mer opptatt av å få svar og opprettholde selvtillitien din enn å finne "den rette". Er det viktigere for deg å finne en som gidder å være sammen med deg, enn å finne en du virkelig kan tenke deg å være sammen med?
Det er bare en myte at kvinner bare sitter på gjerdet og mottar massevis av mail, for så å kunne velge å vrake blant dem. Det finnes helt klart noen få sånne jenter/kvinner, men tro ikke at det gjelder alle! Du tilegner oss (kvinner) meninger uten å ha dekning for det. Jeg sikter ikke høyere her enn IRL. Kan ikke snakke for andre, men regner med at oppegående jenter med litt selvinnsikt heller ikke gjøre det du påstår. At DU sikter lavere her enn IRL må stå for din egen regning. Hvorfor er du her da, hvis du har større lykke i det virkelige liv....? Hvis du sikter lavere enn du egentlig ville gjort risikerer du å ende opp med en du ikke ville ha i utgangspuktet. Det høres bare helt sykt ut i mine ører.
Du skriver at du er "litt bitter" . Synes du høres VELDIG BITTER ut jeg......

Vet det har vært nevnt x-antall ganger før, men når man får edder og galle tilbake etter å sendt et høflig avslag er det ikke rart at mange velger å avstå fra å svare.

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 29 des. 2009 06:56

Skjønner ikke problemet her i det hele tatt jeg...Hvis det er så ille å være her som @TS sier så hadde ikke jeg giddet å betale for medlemskap bare for å sitte på forumet og beklage sin store nød.
Hva er poenget ditt med å skrive til så fordømt mange om gangen da? Kan jo umulig være et realsitisk mål å få kontakt med så mange på en gang? Og hva skriver du f.eks. i de meldingen du sender ut da? Kan ikke være mye konstruktivt ihvertfall hvis du ikke får svar fra noen....Leser du profilen til den du sender til før du skriver eller er det "klipp og lim" meldinger du sender?
Jeg sender ikke så mange meldinger at det gjør noe, men får stort sett alltid svar tilbake....

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 29 des. 2009 09:45

TS:
så gøy da!! Var ikke klar over at jeg kunne sikte høyere her inne enn det jeg kunne der ute irl. Men hvis det er tilfelle så er det jo bare superbra å være kvinne her inne!!

"endelig kan jeg også få meg en slik mann som jeg ellers bare ser på TV og sånn"

Men vent litt.... kom til å tenke på noe... siden det er veldig få filmskuespillervakre menn som sender melding til meg, men heller mest ganske så hverdagslige og vanlige sympatiske, småkjekke menn, betyr det altså at jeg selv er mindre enn småpen? Kanskje jeg til og med er mindre attraktiv og en smule kjedelig siden kvinner liksom skal oppleve å få meldinger fra menn som er mye mer attraktive enn dem selv?
Du mener at de fleste menn som prøver å komme i kontakt med meg her inne opplever seg selv som høyere opp på attraktivitetsskalaen enn meg altså??

altså... tusen innmari takk for den sleivsparken, du :-p

(men tror egentlig ikke no` på deg)
:-)

ps: du kommer ellers med en teori som etterhvert er blitt godt kjent blandt oss som har hengt lenge på forumet. Og for hva det er verdt synes jeg slettes ikke du virker bitter, du har bare blitt fasinert av en teori som en god del av oss ikke tror holder mål i det hele tatt ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 29 des. 2009 11:42

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.... !!!
Jeg er så lei av at enkelte menn bare klager her inne .... Få dere av stolen og gjør noe fornuftig i stede ... !

Nå skal jeg lage et sikkelig sutre innlegg :
Jeg har vært her i 2,5 år !! ...................................................................................................................... NEI , har nettopp slettet 10 linjer med suttring ... men det er ikke meg å legge det ut her. Om jeg blir motløs innimellom , holder jeg det for meg selv. Det er for å ikke legge en demper på andre .. spesielt nye medlemmer som kommer inn med frisk mot. De blir faktisk påvirket av sutringa deres!

Ja er klar over at jeg vifter med pekefingeren her nå ... men prøv å skjerp dere :o)))

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 29 des. 2009 18:08

@Donald
Gjør dette Sukker til kvinners arena? Er det til fordel for damene at en håndfull menn sender meldinger til 50+ kvinner på én dag?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 29 des. 2009 18:11

Kjære Donald.
Det er ikke sånn for alle skjønner du. Selv om du ikke har noen lykke her inne , er det mange som har det .De som har suksè har forlatt sukker kan ikke de stille opp å prate for seg eller skryte av sukker.
Selv om jeg er en "gammel traver" klager ikke jeg over manglende svar og liten respons. Det er ikke sukkers feil at dette ikke funker for deg . :o)

Skjult ID med pseudonym julenisse ti. 29 des. 2009 18:20

jeg bare lurer på, skjer det virkelig så lite spennende i livet til folk at man må sutre gang på gang om ikke å få svar ol.? Kvinnene her inne må begynne å lure på hva slags menn vi er når vi ikke kan annet enn å klage på lite respons. Si meg en ting menn, får dere masse respons ellers ute blant damene? Nei? vel, da er ikke dette så annerledes. Bruk energien på å formidle positivitet og får du ikke respons med en gang så ikke mist håpet av det.
Jeg er fullstendig klar over at nettdating er et verktøy for å kunne treffe "drømmedama", men ikke la nettdating være det eneste verktøyet du har, for ellers så sliter du......

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 29 des. 2009 18:21 Privat melding

sutring er gay :-D

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 29 des. 2009 18:38 Privat melding

vel....jeg fikk noen meldinger fra SteinaR...hva kan jeg si......vil ikke ha fler. han virker grei på forumet, me ikke det samme når han sender private mld. :-D

Skjult ID med pseudonym julenisse ti. 29 des. 2009 18:41

@ Øgle

Hvis du synes steinR er en av de mest attraktive her inne så har du funnet svaret på hvorfor vi andre ikke får mld....

(mann 33 år fra Oslo) ti. 29 des. 2009 18:42 Privat melding

Hehe kalte du meg nettopp en Kjekkas

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 29 des. 2009 18:47

Olishka:

Det hadde sikkert ikke kostet deg alt for mye å la være å poste denne siste meldingen?

hilsen ei som trives med å være anonym her inne... ikke minst siden heller ikke ikke-anonyme har peiling på at diskresjon kan være en fin ting.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 29 des. 2009 18:50 Privat melding

Nei det er jo ingenting å la være å poste, men er ikke enig med at jeg fremstår som hyggelig på forumet...stort sett gjør jeg det jeg kan for å provosere/gjøre folk irriterte...men jeg har mistet det...før kunne jeg lage sirkus uten like på 1,2,3..nå er det ingen som svarer lengre hverken på forumet eller sender meldinger.

Skjult ID med pseudonym Olishka ti. 29 des. 2009 19:23

Jeg er ærlig og sier det jeg vil og mener. Vi har match under 70 SteinaR så det er nok stort interesseforskjell der. I mine øyne så er du kjekk, men du må skjønne at dine meldinger var ikke akkurat til å svare på. Folk er som de er og det er opp til hver enkel å velge. ellers har jeg ingenting imot noen som helst.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 29 des. 2009 19:29 Privat melding

Men hvordan kan du mene at jeg er hyggelig på forumet? på hvilken måte har jeg vært hyggelig og mot hvem?

Jeg liker vitser, kommentarer, artige små meldinger som krever quick-answers, ikke en A4 side med blabla.

Skjult ID med pseudonym Olishka on. 30 des. 2009 11:21

dårlig ordbruk (hyggelig) kanskje, SteinaR. vel, jeg liker hva du skriver på forumet (ikke alltid men stortsett), og det var motsatt privat.

(mann 49 år fra Østfold) on. 30 des. 2009 12:00 Privat melding

Jepp, du var råere før, SteinR. Var innom her for et års tid siden, da menn var menn og damene skle av stolen bare du nærmet deg tastaturet :)