Alle innlegg Sukkerforum

Stille på sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym i 30 åra ti. 29 des. 2009 19:55

Er det stille på Sukker i romjula? Eller er det bare meg?

Dem få meldingene jeg har skreve i des har svar prosenten blitt lavere og lavere. Jeg har selv vert dårlig/sen å svare tilbake.

Jeg har brukt Sukker lite i desember og jula. Mest fordi jeg har ikke hatt tid til å ta Sukker seriøst. Vise meg selv og alt det der ;) på meldingene jeg skriver til damene her. Blitt mest tid til korte svar eller bare lese breva.

Hilsen fra
Manni30årene

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 29 des. 2009 19:58

Hos meg har det vært stillere enn vanlig rett før jul og i de første juledagene, men de siste par dagene har det blitt mer pågang enn det jeg hadde før jul:)

Skjult ID med pseudonym jørgen jr ti. 29 des. 2009 20:10

som man roper får man svar...eller noe sånt :)
Dette blir jo en ond sirkel. Jo fler som lar vær å svare, jo fler tenker at det er greit å ikke svare og så blir det bare enda verre.

Vi får nok gå foran som ett godt eksempel, så vil forhåpenligvis svarprosenten etterhvert bli høyere her på sukker. Og som en artig bonus så vil færre klage over manglende svar, og forumet vil bli ett enda bedre sted å være :)

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 29 des. 2009 20:12

Det har vært jevnt med mail hele julen for min del, noen nye.....

Skjult ID med pseudonym lengter ti. 29 des. 2009 20:14

Mange mail her, virker som det er mange som har god tid i romjula :--) Flere nye på banen. Og noen er veldig klar for date - med en gang :-) Det er greit å skrive noen mailer først vel?? ;-)

Skjult ID med pseudonym prikk ti. 29 des. 2009 20:18

@lengter, helt enig i litt mailing det er hyggelig. Leste en artikkel på nettstedet til Vi Menn idag!...online dating og hvilke feller man ikke burde gå i som mann:).
Kvinners reaksjoner på nettdating.

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 29 des. 2009 20:36

Jeg er jo en tvillingsjel!!! kanskje det er meg de venter på ;-)