Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym NyBruker on. 30 des. 2009 12:57

Hei:)

Jeg er ganske ny her, og må si at jeg er veldig imponert av brukermassen! Dette er over all forventning i forhold til hva jeg hadde sett for meg:)

Men det er en ting jeg lurer på, jeg hadde først litt kontakt med ei jente som jeg kontaktet selv, også har jeg blitt kontaktet av noen andre som jeg synes virker veldig hyggelige.. Nå er skal jeg snart hjem fra juleferie, og jeg anser det som ganske så sannsynlig at jeg kommer til å møte de fleste av jentene..

Så det jeg da lurer på, er det greit å date flere samtidig, altså møte dem? Og for ordens skyld, jeg tenker ikke på å ha sex med flere samtidig, det er uansett en lang vei å gå dit:p

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 30 des. 2009 13:04

Herom strides de lærde. Selv mener jeg det er en uting å drive parallelldating, både for egen skyld, for datenes skyld og for andre Sukker-brukeres skyld.

For egen skyld:
Det kan nok bli vanskelig å helt skille dem fra hverandre og konsentrere deg 100% om den enkelte.

For datenes skyld:
Å føle man blir nummer 2 eller 3 på en ikke-uttalt liste, er ingen god følelse.

For andre brukere:
Da vil det jo bli færre på oss. :-)

Ellers, velkommen ombord, håper du blir her så kort tid som mulig. Og kunne du si hva du, som mann, gjør for å få henbendelser fra flere enn du henvender deg til selv? :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 30 des. 2009 13:08 Privat melding

Ikke gå på date, møt dem heller når du er ute med venner og hun er ute osv..på den måten kan jo du møte så mange du vil og du slipper å måtte prate om ting du ikke liker i 2 laaaaaange timer på cafe osv.

Om du absolutt skal date så synes jeg det er galt å date flere samtidig siden en date signaliserer ofte at en er svært seriøs og vil møte sin neste.

Skjult ID med pseudonym NyBruker on. 30 des. 2009 13:14

Ser helt klart at det kan være en uting ja, men føler jo at jeg risikerer en del ved å utelukke noen også;) Det er kanskje bare et spørsmål om moral vs egne lyster..

Jeg vet ikke hva jeg gjør, men jeg ser ganske vanlig ut, og jeg har ikke skrevet noe fantastisk i profilen min. Jeg håper og tror folk kontakter meg fordi jeg virker blid og hyggelig=) Dette er ikke snakk om mange personer, så i grunn tror jeg vel at jeg bare har hatt litt flaks;)

Skjult ID med pseudonym Jente on. 30 des. 2009 14:20

Vet du hva ny bruker? Jeg skjønner godt at du er imponert over antallet og man blir fort litt boostet av få positiv oppmerksomhet.

Jeg har TO ganger nå opplevd det samme. Truffet en mann som jeg synes det går over all forventning med og hvor jeg virkelig tenker at dette var god match og kanskje kan det bli oss.

Begge gangene har de gitt uttrykk for at det var tip top med meg, men siden jeg var den første de møtte her, måtte de se seg rundt litt til. Det handler selvfølgeig om at han vil vite hvor høyt han kan legge lista før han evt. lander. (De som kjører karusell for lenge på den andre siden klarer aldri å gå av....)

Men altså: Mitt råd er : Signaliser at du er ny bruker og at du vil ut å se deg om med en gang. For om du tenker deg om og svarer helt ærlig: Det skal vel noe til at du slår deg sammen med den første du møter og sletter profilen din her uten å møte flere, selv om hun er veldig søt og dere prater fint sammen?

Jeg skjønner dette godt. Skal ikke si jeg er noe bedre selv. Men jeg har vært her en stund, og jeg tror ikke selv jeg gidder å møte flere som blir overveldet av antallet søte jenter og som trenger tid til å se seg om og finne sin plass på stigen.

Skjult ID on. 30 des. 2009 15:39

er vel det som er noe av problemet med sukker. Det er alt for mange medlemmer her som gjør at man alltid er på utkikk etter noe bedre. Da ender man bare opp som de fleste andre her. Man blir bare en kikker og ingenting skjer :)

Men til spørsmålet ditt. Date de så fort som mulig. For mye mailing ender som regel opp ingenting og alt for urealsitsiek forventninger. Første date er jo mer som å bli litt kjent med hverandre, så da synes jeg ikke det gjør noe å date fler.
Men så fort du tar steget med f.eks date nr 2 med samma dama, synes jeg du bør holde deg henne og ikke date flere.....

Støtter forøvrig steinr. Mye bedre hvis du ikke gjør det til en date, men bare at man skal treffes i en eller annen sammenheng. Det er jo fortsatt en date, men man kaller det noe annet :)
Da blir det ikke så kunstig setting, man føler seg mye mer avslappet og "daten" går ofte mye bedre og så blir det mye lettere for begge parter også hvis de ikke skulle være klaff.....

Skjult ID med pseudonym Nerd on. 30 des. 2009 15:52

Moralens vokter!

Prøv å bare avtal en date av gangen...
Men her er det ingen fasit, problemet dukker opp dersom det blir date nummer to og det også er andre involvert. Det kan godt ennå opp med ingen fisk i garnet eller en svært rådvill fisker.

Skjult ID med pseudonym Nerd on. 30 des. 2009 15:58

Moralens vokter!

Prøv å bare avtal en date av gangen...
Men her er det ingen fasit, problemet dukker opp dersom det blir date nummer to og det også er andre involvert. Det kan godt ennå opp med ingen fisk i garnet eller en svært rådvill fisker.

Skjult ID med pseudonym Helle on. 30 des. 2009 15:59

Begynn med å møte hun du liker aller best da vel? Så vet du etter den daten om hun er noen du vil på date nr to med. Hvis ikke kan du vel teste ut neste i rekken?

Skjult ID med pseudonym Frint on. 30 des. 2009 16:02

@NyBruker

Jeg ser ingen problem med å møte flere over en kort periode. Det ligger i kortene at man ofte vil komme i en situasjon der det dukker opp kanskje to-tre kandidater samtidig, og da vil det være helt naturlig å møte disse i samme tidsrom også for å bli klokere på hva som er hva.

Ingen kan jo forlange at man skal være "trofast" mot en person man knapt nok vet hvem er.

Skjult ID med pseudonym 36år on. 30 des. 2009 16:29

Hei

1. Det er helt greit å ha gruppesex.
2. Det er helt greit å ha en seksuell relasjon til flere personer over tid, herunder også ha sex med ulike personer i løpet av en dag.
3. Det er ikke greit å gå på ryggen på andre.
4. Det er ikke greit å lyve og/eller holde andre for narr.

Jeg kan ikke forstå hvorfor dette som er så innlysende stadig skal være gjenstand for diskusjon her inne. Det må være noen anakronistiske kristenfundamentalistiske holdninger som ikke kan begrunnes rasjonelt, men som ligger og ulmer under overflaten hos enkelte sukkermedlemmer.

Å ha gruppesex, stadig nye sexpartnere, og/eller harem kunne tidligere betegnes som umoralsk. I dag, etter at vi har fått effektive prevensjonsmetoder og en overdimensjonert såkalt "velferdsstat" er ikke dette lenger et spørsmål om moral og/eller etikk, men derimot kun spørsmål om den enkeltes lyst og preferanser. Kanskje er det tvert imot slik i dag at vi bør forsøke å være gode med hverandre og dele vår seksualitet med de som kan ha glede av det.

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 30 des. 2009 16:37

velkommen på sukker nytt medlem:-)
synes ikke det er farlig å bli kjent med mange på en gang,men går det lengre,så bør man vel ta et valg eller to-:-)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 30 des. 2009 16:38

Svi mens det er varmt, plutselig får du ikke svar på meldingene dine... hehe

Skjult ID med pseudonym cage on. 30 des. 2009 16:54

Tenk på deg selv. Du er nødt til å være egoistisk. Det fins ikke regler i dating. Du er ute etter en kjæreste. Du kan ikke ta hensyn til alle jentene som blir såret på veien. Sånn er livet!

(mann 33 år fra Oslo) on. 30 des. 2009 17:16 Privat melding

Nei der er jeg helt uenig, om en jente behandler deg bra så skylder du henne det enkle faktum å behandle henne godt tilbake, ellers er du ikke verdig å kalle deg en mann.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 30 des. 2009 17:17

Jeg må si at jeg er litt splittet på dette punktet.
Ja , jeg vil si det er greit å ha date nr 1og 2, med flere i samme tidsrom . Men man bør ikke date flere over lengre tid da det blir følelser inne i bildet. Vil heller ikke date 4-5 om gangen da det kan bli veldig forvirrende.
Om den personen jeg hadde hatt en/to dater med hadde sagt til meg at han datet en til også for å finne ut av ting hadde jeg ikke sett på den som en trusel , heller en utfordring. Da er det "klørene ute og må beste kvinne vinne". hehehe
Dette er faktisk noe jeg har kjent på kroppen, den gangen "vant" jeg , men det behver ikke bli utfallet neste gang.
Men når datene blir fysiske da er det kun en som gjelder!!

Skjult ID med pseudonym Jente on. 30 des. 2009 18:00

Oj, Smily. Vi er nok veldig forskjellige. Om jeg hadde fått den beskjeden, ville jeg bedt ham finne ut av ting ett sted før han begynner på et nytt. Rett og slett velge. Mitt konkurranseinnstinkt vekkes IKKE av sånt (men det er sterkt nok i andre sammenhenger).

Om det betyr at jeg ikke ser ham mer, so be it. Jeg trygler ikke. Og jeg krangler ikke om en mann jeg vet driver med andre...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 30 des. 2009 18:03

Men jeg tenker sånn at denne mannen vil jo også bli kjent med meg og det må han få lov til.
Jeg hadde ikke latt det gå sånn over lengre tid, men et par dater er greit :o)

Det med "klørene ute osv" var ikke så veldig seriøst ment :o)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 30 des. 2009 18:13

Selv ville jeg ikke hatt en mann som forsøkte å imponere og flotte seg mens han visste jeg samtidig testet ut og drev med en annen.... Litt egenverd og stolthet bør han ha om han i det hele tatt skal være attraktiv. Det er min mening!

Skjult ID med pseudonym cage on. 30 des. 2009 18:26

Poenget er at man møter mennesker man ikke kjenner. Du vet ikke hvor mange gutter ei eventuell kvinnelig date dater samtidig.

SteinR- Selvfølgelig skal man behandle en kvinne riktig. Men for min del så møter jeg mennesker hele tiden. Jeg møter de på byen, jeg møter de på jobb og gjennom felles venner. Tar man steget videre å ymter frempå at man er oppriktig interessert i en kvinne, så faller det på sin egen urimelighet at man holder på med flere.

Men det var jo bra du fikk vist dine store muskler også i denne diskusjonen. Og at du er en ekte mann. Hurra for deg.

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 30 des. 2009 18:32

@Smily
Klorer seg fast til våren kommer ;-)
Hmmm tror det er på tide å gire opp hastigheten på snøfreseren!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 30 des. 2009 18:41

Cage
Hvorfor adresserer du innlegget til SteinR? Dere virker enige på meg: Man skal behandle snill og god kvinne bra.... Vi kan vel gå ut fra at han også møter jenter i ulike sammenhenger?

Jeg har liten sans for at du på en spydig måte kommenterer andre menneskers utseende i tråder som ikke handler om helt andre ting. Det er den perfekte avsporingsmanøver, der den som blir angrepet har valget mellom å forsvare seg/krangle tilbake eller å bite det i seg av hensyn til trådstarter.

Håper det snart blir slutt på å kommentere utseende eller profiler til de som skiller seg bittelitt ut fra den gemene hop.

Skjult ID med pseudonym cage on. 30 des. 2009 19:13

Lilleulv - Han ga utrykk for at han var uenig i mitt forrige innlegg. Derfor måtte utdype nærmere hva jeg mente.

Hva du synes er spydig bryr jeg meg ikke så mye om. Ha fortsatt god kveld.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 30 des. 2009 19:18

Ja gjør det du , @tvilling .. så skal jeg se om jeg kan klare å få tempratueren til å stige en 20-30 grader ;o)

(mann 33 år fra Oslo) on. 30 des. 2009 19:34 Privat melding

Lilleulv det der ingenting, prøv å ha en mannlig sjef som er lavere en deg....det kan bli mye mas det.

(mann 51 år fra Oslo) on. 30 des. 2009 19:43 Privat melding

SteinR, lavere mannlige sjefer er kun problematiske hvis de har komplekser for høyden sin. Har hatt en med problemet, og to uten