Alle innlegg Sukkerforum

Vanlig høflighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hjertesukk ti. 4 des. 2007 20:21

Lurte bare på en ting jeg.... Har vært her inne snart en måned. Har sendt i veien noen mailer til gutter som jeg har syntes ser både kjekke og oppegående ut. Er det for mye forlangt å få et svar/ evt beskjed om at man ikke er av interesse? Trodde det handlet om vanlig høflighet jeg? Når man skryter av seg selv i profilen og gir seg selv æren av å inneha mange gode kvaliteter, så bør man stå for det også....! Selv så svarer jeg uansett om jeg liker vedkommende eller ikke, for det fortjener folk. Ønsker alle ei god førjulstid, med mange svar, BÅDE negative og positive!

(mann 43 år fra Akershus) ti. 4 des. 2007 20:28 Privat melding

Det er nok ikke bare gutta som gjør det gitt! =) Selv sender jeg meldinger og glemmer dem etterpå og tar det som en positiv overraskelse om jeg får svar. Får man ikke svar, er jo sannsynligheten stor for at det ikke er "den rette" alikevel. ;)

Skjult ID med pseudonym jente 31 ti. 4 des. 2007 20:42

Desverre hjertesukk.... det viser seg at det å svare på meld kan være vanskelig ... da dette har vært diskutert opp og ned og frem og tilbake en trillion ganger...... Ta det som et sikkert hint om at personen ikke vil ha noe kontakt og bla videre... finner sikkert noen som ikke bare svarer ,men som faktisk er intressert i å bli kjent med deg...
Lykke til!!!
:o)

Skjult ID med pseudonym Anonym man ti. 4 des. 2007 20:45

Jeg syns det er litt frekt å ikke svare.
Ihvertfall om det er nogelunde match med alder osv..

Og det stiller kvinner i et dårlig lys.

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 4 des. 2007 20:47

Det er jo så vanskelig å svare på meldinger...først må du klikke på "ikke interessert"-knappen og SÅ trykke "send" i TILLEGG. Er det mulig å få dette i samme knapp, så ikke det blir så tungvint?!? (kommer ironien frem her?)

Gutter: Oppfør dere litt mer som menn gi et lite svar, SÅ mange meldinger får dere ikke...Det er vanlig høflighet, synes jeg!

(mann 43 år fra Akershus) ti. 4 des. 2007 20:48 Privat melding

...og menn...? ;) Hehe =) Jeg tror vi alle er ganske like på å være flinke/dårlige på ting her. :)

Skjult ID med pseudonym jente 31 ti. 4 des. 2007 20:49

hallo... det stiller vel ikke kvinner i et darlig lys...
Det er like mange menn som ikke svarer ... mann er ikke lengre i den virkelige verden... dette er nett verden... det er en del av "gamet"... lær regel boka.... he he he he he...............

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 4 des. 2007 20:52

En gentleman vil aldri direkte irettesette en kvinne... (Det holder med et hint... ;o)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 20:52 Privat melding

sålenge en ikke ser en melkebart på den andre siden av bordet er alt bare bokstaver.. sånn er det

Skjult ID med pseudonym tigerdyr ti. 4 des. 2007 20:53

Hjertesukk: Det var vært debattert lenge her inne tidligere - alm. folkeskikk er ikke det sukker-brukere har mest av for å si det slik. Vanligvis er det dog med motsatt fortegn, at gutter ikke får svar. Kanskje du er unntakelsen som bekrefter den regelen :-) Men er uanset enig i det du skriver - tydeligvis lyver/overdriver mange i profilen, også når det angår personligheten.

Skjult ID med pseudonym Mööööh ti. 4 des. 2007 20:56

Hihi, "skikk og bruk"-boka gikk ut på dato for mange år siden! ;) -Hvis den da ikke finnes i en nyere utgave da! =D

Skjult ID med pseudonym vita134 ti. 4 des. 2007 20:56

He he, Amadeus, den var litt artig... Men jeg må jo undre meg på hvorfor melkebart var det som falt deg først inn.... :))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 4 des. 2007 20:56

Menn - noen er nok elendige på å svare. Men den dagen dere er interessert vil dere skrive!
Dere gjør jo noe bra også, og jeg synes det er helt på sin plass å gjenta det jeg før har sagt om dere:

Menn er flinke til å hjelpe venner! De prater ikke magi i hjel, de evner å være stolt av seg selv når de har laget mat, de gnurer ikke på et avsluttet problem i evigheter, de er ofte flink til å snakke sak fremfor person, de kan være litt søt stolte, de er oftere tredimensjonale enn oss i hodet, dessuten har jeg alltid beundret en mann som kan bli totalt "borte" i en latterlig avisartikkel og bli regelrett døv, menn er lettantennelig og vi jenter elsker det, dere er lett å gjennomskue uten at dere vet det selv - det elsker vi også! Menn er fantastiske fiksere om vi lar dem fikse! Dette gjelder alt fra praktiske ting til sin kvinne. Dessuten er det godt å bli klemt av en mann. Menn har gode armer, alle menn har fine brystkasser hver på sin måte, det er få menn som totalt har mistet lekenheten sin - og menn kan få kvinner følelsen av å være viktigst og best i hele verden! Tryggheten en mann kan få en kvinne til å føle er usammenlignbar, en mann i huset lager en helt egen atmosfære, og jeg lurer på hvor mange ganger jeg har smilt av "mannen som synger i dusjen". Mannen er ofte befriende fri i forhold til egen kropp og egen seksualitet, mannen er ufattelig kul når han oppsøker situasjoner der han etterpå kan "slå seg selv litt på brystkassen stolt som en hane av egen bragd". Mannen er nydelig når han viser at han trenger og stoler på at du ikke gjør ham til et problem ved at han viser seg som svak i "svake" øyeblikk. Menn er gode når de sier at de aldri gråter, mens dere begge vet at skulderen din ble våt i mørket uten at noen av dere sier et ord om det. Menn er dyriske og pågående og kan være helt sensasjonelt gode å ha sex med! Menn har på en litt annen måte enn oss jenter en slags ukomplisert hjerne som jeg ofte har misunt menn. Menn er igrunn drita kule! Og noen ganger enkle :-) Enkelt kan også være bra!

Om vi jenter hadde skjønt at vi ikke skal forandre drømmemannen vår til hjemmeværende husmor hadde dette gått riktig så bra! For her må vi jenter gå i oss selv - ikke bare skal mannen støvsuge når VI mener det er tid for det, han skal også støvsuge på VÅR måte og VI bestemmer når det er bra nok.........not good vet dere :-)

Så dere menn:
Vi digger at dere er menn - ikke bøy av og forandre dere for mye for oss kvinner fordi vi vet ikke selv hva vi

Skjult ID med pseudonym Hehe ti. 4 des. 2007 20:57

Melkebarten ser man sikkert som oftest ved frokostbordet? Og når man har kommet så langt at man spiser frokost med en annen...? ;)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 4 des. 2007 20:58

Forresten: Well spoken Mr. A.......igjen :-)

(mann 43 år fra Akershus) ti. 4 des. 2007 20:59 Privat melding

Zitelle! Jeg bare bøyer meg i støvet jeg! =D

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 4 des. 2007 21:03

Følte at min mannlige selvtillit steg litt, etter ditt fine innlegg, Zitelle! :D

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 4 des. 2007 21:06

allure4u og Mr.A - jeg liker dere fordi dere er mannemennesker. Liten grunn til å prøve å endre på dere :-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 4 des. 2007 21:07 Privat melding

"Og det stiller kvinner i et dårlig lys."

*ler*

Hvor tar du dette fra :P ?

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 4 des. 2007 21:07

Hvorfor endre oss? Vi er perfekte! :D

(ga meg visst litt for mye manneselvtillit der... :o|

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 4 des. 2007 21:10

......fra det rare, lille hodet mitt vel, Brødmannen......

Hei forresten ;-)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 22:03 Privat melding

@vita123.... melkebarten er fra en Latte.. en gå ikke på førstegangs date med full middag..det kan blir en laaaaang affære med mange blikk på klokken.. kaffe er best og teste kjemien... en har nok tid å spise etterpå

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 22:09 Privat melding

Folk flest er idioter. Poenget her er vel å treffe en av dem som ikke er det. Dermed vil man komme borti bla dem som ikke klarer å gi et avslag...

bill.mrk. møblert hjem
alltid søt&blid;)

Skjult ID med pseudonym Hjertesukk on. 5 des. 2007 19:56

Hmmm....det var mange kloke ord fra kloke mennesker, som tydeligvis har litt mer nett erfaring enn meg. Jeg skjønner at jeg er litt naiv i forhold til hva jeg kan forvente, men det virker som de fleste er enige i at å svare er vanlig høflighet. Ja, ja - drømmeprinsen min kommer vel innom en dag og både hilser og svarer!