Alle innlegg Sukkerforum

Årets siste sytetråd fra Cabben gjelder dem over 40 år.

Vis siste innlegg
(mann 59 år fra Buskerud) on. 30 des. 2009 17:39 Privat melding

Gjelder sikker under også men dere under 40 har et annet forhold til dette, så dette gjelder primert dem som har levd en stund lenger.

Syns faktisk det er litt synd at noen her inne velger å ikke svare på hendvenelser fra personer som tar seg tid til å lese og sende hendvenelser til de som søker etter en annen person å dele livet med. Jepp, aksepter at ikke alle passer alle, men går det ikke å si det da! Vi er vel så gammle nå at vi kan vise hverandre den veridheten det er at å si takk eller nei takk når noen viser oss oppmerksomhet! Jeg er ikke sur, er ikke bitter, men blir bare litt skuffa over mine medmennesker som ser ut som noen utrolige trivelige personer med masse godt humør, ærlighet og omtanke for andre og så viser det seg å ikke stemme helt. Jeg må faktisk si at min far hadde et utrykk som viser seg å stemme mer og mer og det er som følger: "Til mer jeg lærer mennesker å kjenne jo gladere blir jeg i dyra". Dette er et hjerte sukk fra en som snart ikke gidder å skrive til profiler mer.

Godt Nytt år.

Terje

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 30 des. 2009 17:43 Privat melding

Noen ganger så vet man uten å møte en person at man ikke er en supermatch. Det behøver man ikke ta personlig, fordi man ønsker jo å finne den som passer til deg :)

Skjult ID med pseudonym anonymcab on. 30 des. 2009 17:59

tar det ikke personelig pusen, hvis du tror det så kjenner du meg ikke godt nok, vi får prates på neste sukkerfest så finner du ut av det.

Det er bare at jeg forventer mer av min egen generasjon, ikke noe annet

(mann 51 år fra Oslo) on. 30 des. 2009 18:24 Privat melding

Hvis de har vært innom profilen min, men ikke gidder å skrive noe til meg, er ikke det svar like godt som noe annet?

Hva er det egentlig du vil ha i tillegg? En liste over det som etter tuttas mening er skavanker med deg?

(mann 59 år fra Buskerud) on. 30 des. 2009 19:32 Privat melding

@kitt har jeg nevnt at dem har vært innom profilen min og det du sier er helt feil, prøv å se litt all over på det jeg sier, ikke hva du tror jeg sier...

(mann 51 år fra Oslo) on. 30 des. 2009 19:38 Privat melding

Slik jeg forstår første innlegget ditt, så er du oppgitt over at du ikke får brev i retur når du sender. Hvis det er feil, beklager jeg og kanskje du kan reformulere deg slik at jeg forstår meningen. Ikke dermed sagt at det er du som uttrykker deg uklart.

Gitt jeg har forstått deg riktig, så mener jeg at ingen respons er ett meget klart svar.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 30 des. 2009 19:47

Jeg kjenner deg ikke i det hele tatt, og påstår ikke at jeg gjør det heller :)
Men joda, jeg skjønner at du forventer mer, det tror jeg også damene gjør :)

Skjult ID med pseudonym anonymcab on. 30 des. 2009 19:47

@kit du skriver; Hvis de har vært innom profilen min, men ikke gidder å skrive noe til meg, er ikke det svar like godt som noe annet?
Jeg tolket det i overført betydning at du mente meg i samme a4etting eller, så tolker jeg deg feil, det blir egentelig det samme.

Men dette er tatt utfrahend vennelser til damer med høye scortall og i rimelig nærhet i alder derfor min overskrift.
Men hvis du ikke er enig så er du ikke det, men ikke legg til noen forytsewtninger som ikke er reele.

Skjult ID med pseudonym Observer on. 30 des. 2009 19:51

Jeg synes det var kjempegodt skrevet og et veldig viktig innlegg....flott rett og slett!

Får meg til å tenke på en dame som hadde jobbet 30år på gamle jobben min, plutselig fikk hun sparken og ingen ville engang høre hennes opplevelse av situasjonen....så noen av oss gikk sammen og sendte henne gaver og en sydentur....kostet ikke meg noe særlig men det føltes utrolig godt.

(mann 51 år fra Oslo) on. 30 des. 2009 19:55 Privat melding

Hvilke forutsetninger legger jeg til?

Matchtallet og passe alder medfører ingen forpliktelser etter min mening. Du mener noe annet.

Jeg gir uttrykk for min mening, og du påstår at jeg ikke har forstått meningsinnholdet i ditt innlegg. Du skal tydeligvis ha rett til å gi uttrykk for din mening, men andre skal ikke kunne gi uttrykk for sin uten å bli beskyldt for manglende forståelse.

Skjult ID med pseudonym Skuffet on. 30 des. 2009 19:57

Hvis man kommer på profilen til en og ser at det er dødsfødt og så kommer en melding fra vedkommende og du svarer høflig og vedkommende skriver tilbake og spør hva du har gjort i det siste og selv forteller at han har spist smørbrød med ost på og har vært på do, så er det kjedelig nok til å svare, eller hva synes du, Cabben, eller anonymcab, eller hva du enn kaller deg ?

Skjult ID on. 30 des. 2009 19:57

jeg kan da opplyse kit om at halvparten av damene som jeg sender en oppfølgingsmelding til (dvs de som unlot å svare første gangen) svarer på mine henvendelser. Oppfølgingsmeldingen sendes en måned ++ senere....

Med andre ord så er det lite smart å tro at ikke svar er det samme som ikke interessert. Det stemmer faktisk ikke alltid. Det kan være mange grunner til at de ikke svarer. Men for all del...det er ditt tap og ikke mitt. :)

(mann 59 år fra Buskerud) on. 30 des. 2009 19:59 Privat melding

@ du skjønte det ikke og det er greit for meg, er enig med deg at har dem hvært innom profilen din og ikke skrevet til deg behøver du ikke skrive til dem, den er <ok, mne det er ikke i de samemhenger jeg skriver om i mitt innlegg, OK????

Skjult ID med pseudonym kit on. 30 des. 2009 20:20

@Skjult ID, hvor mange av de som svarer på den andre henvendelsen får du på date? Det er jo det som er målet, eller?

@Cabben. Greit, da var det sikkert ikke så viktig siden du ikke tar deg bryet med å forklare hva du mente jeg misforstod i ditt innlegg

Skjult ID med pseudonym go on. 30 des. 2009 20:29

Hallo Folk !
Jeg vil bare opplyse at jeg er meget aktiv Sukkerbruker. Jeg sender og mottar og jeg skravler i vei både på forum og ellers.
Det som er problem, etter min menning, er enten kjemien eller felles interesser eller utdannelse. Jeg tror ikke mange kan etablere noe felles hvis det mangler felles nivå. Dere kan tolke som dere vil og dere kan kverulere på problemet, men vi må ha vel en felles platform til å begynne å kommunisere, eller hur ?

Skjult ID on. 30 des. 2009 20:31

@kit
Har vært på date med noen av de ja.
Så jeg sier igjen...ikke svar er ikke bestandig det samme som ikke interessert.

Og hvorfor gi opp på første forsøk hvis man finner en profil som man finner virkelig interessant?
Er jaggu litt mer tæl i meg enn at jeg skal feige ut pga mangel på svar :)

Å få avslag er selvsagt noe helt annet......

Skjult ID med pseudonym R on. 30 des. 2009 20:42

@skjult id - "Feige ut pga mangel på svar".... Hm. Jeg ville ikke kalle det å feige ut, jeg ville kalle det å ta hintet.

(mann 59 år fra Buskerud) on. 30 des. 2009 20:49 Privat melding

@kit jeg gidder, men du leser ikke og jeg viser for deg og du leser ikke ., da gir jeg opp beklager!!!

Grunne til innlegget midt hvar at jeg sende dette til en av dem som ikke har svart på melding fra meg og oppfølgins melding, men etter denne svarte hun, det blir nok ikke date men det kom et svar. Hadde jeg brukt like mye tid i IR som her inne hadde ikke det å ha en kjæreste hvert noe proplem tror jeg. Men men men........ jeg er vel litt opphengt her jeg også, men jeg skulle bare ønske for detm nye året at vi ble litt flinkere til å sdvare hverandre og å ta vare på andre selv om dem ikke intereserer oss veldig. La oss følge den globale oppvarmingen og få et varmere fgorhold til hverandre også her på nettet.

Terje

Skjult ID on. 30 des. 2009 20:49

@R
Selvfølgelig så er det noen av de som har gitt meg ett hint ved å ikke svare, men det er for dumt å gi opp å få tak i en dame når det kan være "drømmedama". Og hva har man å tape? At de ikke svarer den gangen heller? Hvilken rolle spiller det for meg? :)

Nei, så det å trekke seg unna fordi man ikke får svar på første medlingen blir for meg å feige ut. Speielt når jeg da har opplevd så mange ganger at folk har svart ved senrere anledninger. Faktisk så skjedde det senest for noen dager siden. Om dette er noen som jeg havner på en date med eller ikke aner jeg ikke, men vi får se.... :)

Skjult ID med pseudonym R on. 30 des. 2009 20:54

@Skjult ID - Ok, vi ser det forskjellig :-) Hvis jeg ikke svarer, så er det fordi jeg ikke er interessert i det hele tatt. Melding nummer to vil ikke gjøre noe med det, med mindre vedkommende har gått fra å ha en tom profil uten bilder, til å plutselig ha en god profil og bilder som tiltaler meg.

Skjult ID med pseudonym anonymcab on. 30 des. 2009 21:31

Poenget mitt er vel ikke om en er interesert eller ikke, dri,,, i det, det er fra været av svar som er poenget.

Jeg har hvært i manger forhold i mitt liv, mitt lengste forhold fikk jeg som 35 åring og det var ikke fordi ingen ville ha meg, så jeg har hatt mine avslag her i livet både gitt noen og tatt noen. Men hvis det ikke er viktig å svare på pene hendvennelser så syns jeg at vi har mistet noe grunnleggende i vårt samfun, og det setter jeg fingeren på.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 30 des. 2009 23:33

Om du har lest litt rundt om kring, så skjønner du hvorfor jenter ikke svarer.
Det er fordi det finnes så mange mennesker som ikke takler avslag og da kommer med eder å galle.
Så du kan gå rundt å takke dem for at du ikke får svar.

Jeg svarer ikke de jeg ikke ville ha snakket med i RL.
Sikkert noen som blir skuffet, men jeg står ikke på svargaranti listen, så slik blir det.

Skjult ID med pseudonym anonymcab to. 31 des. 2009 00:27

@ jajajajMr Spiff det er ikke vanskelig å finne undskyldninger to alverdens dårlige måter å oppføre seg på, det er tilog med dem som har gode undskyldniger for å ta livet av små barn eller volta damer så undskyldninger er lett å finne.
MEN det gjør ikke en dårlig oppførsel bedre bare fordi undskyldingen er god. Skal jeg "straffes" med dårlig oppførsel fordi noen av mine mannelige kolegaer er drittsekker???? Den er retferdig!!! og veldig forståelig!
Jeg tok den annonymt denne gangen

Skjult ID med pseudonym agusta72 to. 31 des. 2009 00:41

Godt å se at den siste der forble ubesvart. Annonymmt eller ei. Fysja, så fullagett.

Skjult ID med pseudonym Chatata to. 31 des. 2009 01:00

Hvorfor betrakter du det som Mr.Spiff skriver som unnskyldninger cabben? det er forklaringer og sannheter slik jeg ser det, og har da ikke noe med å unnskylde seg å gjøre, eller at noen er ute etter å straffe deg! Det som føles som urettferdig for deg, trenger overhodet ikke føles som urettferdig for meg eller andre..

Forøvrig så kan jeg bare si meg enig m MrSpiff, og handler etter samme mønster selv. Det første avsnittet forklarer enkelt og greit virkeligheten for noen her inne, meg selv innkludert. Selv så bruker jeg ikke tid på å ergre meg over de som ikke svare...hvorfor skulle jeg det!?

Hilsen en på over 40 som ønsker deg lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym anonymcab to. 31 des. 2009 01:36

@Chatata så fordi noen har vært uhøflig mot deg så skal du være det mot meg?????? er vi litt gale eller er det paranoia det heter.
Så i tilfelle jeg skulle kunne i en tenkt situasjon være uhøfelig mot deg så må du forte deg å være det først??? Hvor gamel er du egentelig og har du null selvrespekt det tror jeg, fordi du har veldig liten respekt for andre i hverfall og da står det tynt til med selvrespekten også.
Tarn anonymt jeg så vet dere ikke hvem jeg er

(mann 51 år fra Oslo) to. 31 des. 2009 12:57 Privat melding

Jeg synes cabben har fått unødvendig mye pepper...

Slik jeg leser innlegget hans gjelder det meldinger som passer til det den profilen er sendt til både mht preferanser og alder. En melding som er gjennomtenkt og viser at man har lest vedkommendes profil. Det bør være normal høflighet å svare på slike. Jeg ville i hvert fall synes det var hyggelig og derfor gir jeg også et svar tilbake selv om jeg ikke er interessert. At damer av og til får sure tilbakemeldinger igjen på dette, løses enkelt ved å sette dem som uinteressante.

Men det er jo bare meg og tydeligvis er jeg i mindretall her når man ser svarene i denne tråden...

Skjult ID med pseudonym bimbo to. 31 des. 2009 13:08

Det var slik jeg opptattet TS jeg også ElFrodo.... Litt vennlighet skader ikke. Og om man i utgangspunktet ikke finner avsender særlig interessant, vel - en høflig avslag tar ikke så lang tid å taste inn. Jeg hadde følt meg litt dum tror jeg, eller lite verdsatt dersom svar på henvendelse hadde uteblitt - selv om svaret var negativt.

Skjult ID med pseudonym elfrodo to. 31 des. 2009 13:13

Da er vi i alle fall to, bimbo :-)

Skjult ID med pseudonym bimbo to. 31 des. 2009 13:15

hehe.. med TS er vi tre :) og så tipper jeg det er noen til :))

Skjult ID med pseudonym bremshans to. 31 des. 2009 13:17

flere som støtter elfrodo og cabben :)

Det interessante er at det virker som at det er ofte de som har vært her lenge som har denne instillingen. MIne erfaringer er at det er større sjans for å få svar hvis det er en relativt ny bruker i forhold til en som har vært her en stund.

Kan det være slik holdningen til de erfarne sukkerbrukere (dvs gir mer og mer faen i å være hyggelig mot andre enn de som de ser som potensielle for dem selv) smitter over på de andre etterhvert. Spesielt når de så høylytt gang etter gang promoterer her på forumet at det er helt ok å ikke svare? Eller så forklarer de det med at det er en tapt sak eller lignende.

At det er vanskelig å snu denne trenden er ikke så vanskelig å skjønne, men det er vel ingen grunn til at vi skal bidra til at det blir enda verre?

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 31 des. 2009 13:19 Privat melding

Jeg er faktisk enig jeg også. Når det gjelder gjennomtenkte meldinger hvor det er tydelig at avsender har lest profilen min, og faktisk finner meg intressant så svarer jeg alltid. Det er noe helt annet å ikke svare på "grisemeldinger", skikkelige meldinger fortjener ett svar, uansett om man bare limer inn høflig avslag eller skriver noen ord selv

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 31 des. 2009 13:24

Jeg støtter også.
Jeg svarer på så godt som alle .. uansett hva som står i meldingen. Å jeg har vært her lenge så det har ikke med det å gjøre.
Men for meg gjør det lite om jeg ikke får svar, så lenge jeg ser meldingen er lest tar jeg det som et avslag.
Men det er teit med de som sletter meldingen uten å lese den , for da står den som ulest og det tar lengre tid å skjønne at det er et avslag.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 31 des. 2009 13:30

Er det mulig??
Sammenligne å rettferdigjøre det å ikke svare på en mail til en vilt fremmed person, med at noen rettferdiggjør drap på barn, voldtekter o.l?
Drap og voldtekt er forbudt ved lov.

Å ikke svare vilt fremmede mennesker, er ikke dårlig oppførsel i min verden.
Jeg kunne godt tenkt meg at en del mennesker skaffet seg en posjon selvinnsikt.
Da hadde du og andre sluppet problemene dere har.

Du får kose deg videre i din bizzaroworld.
Skjønner godt at det er få som gidder å svare deg...

Skjult ID med pseudonym bremshans to. 31 des. 2009 13:42

"Å ikke svare vilt fremmede mennesker, er ikke dårlig oppførsel i min verden"

En slik verden er ihvertfall ikke noe jeg vil være bekjent av. Hva er galt med litt høfflighet, vennighet og omtanke til andre?

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 31 des. 2009 13:46

Når man får mer enn 5 meldinger om dagen fra ukjente folk så filtrerer du rimelig godt før det brukes energi på å bli kjent med nye. Og når man vet at enkelte maser og forlanger grunn til avvisning blir det fort gjort å kun svare de mest interessante avsenderne.

(mann 49 år fra Vestfold) to. 31 des. 2009 13:46 Privat melding

Jeg støtter mer enn gjerne.... :)
Det gjelder å behandle andre som du vil bli behandlet selv, er ikke vanskeligere enn det ;))

Skjult ID med pseudonym Hm? to. 31 des. 2009 13:55

Jeg støtter TS fult ut!
Hvor har det blitt av vanlig folkeskikk og respekten for våre medmennesker?
Uansett om det er folk man kjenner eller ikke, skal man være høflig sålenge man får en saklig og hyggelig mail i innboksen,
også her på Sukker.
Håper også at trenden her inne kan snu og at Sukker ikke bare fremstår som en morsom underholdningskatalog,
men heller som et tilbud for de som seriøst viser at de er mennesker med følelser og ærlige hensikter.
Er man ute etter en elsker/elskerinne så skriv det i profilen da!

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 31 des. 2009 14:00

@Vann60
Man er her for å finne en kjæreste eller lignende, ikke for å føre samtaler med uinteressante folk. På den måten bruker man energien på det man er her for. Ja, det er fort gjort å svare en person, men ikke 20. Særlig om halvparten ikke gir seg.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 31 des. 2009 14:18 Privat melding

@BruceW Jeg snakker ikke om å ikke svare den som IKKE gotar avslag og vil ha det inn med teskjeer, les tråden min, jeg snakker om å gi et høfelig NEI TAKK til den som har tatt seg bryderiet med å sende en hygelig og gjennomtenkt mail til deg, hvis du ikke har respekt for det eller dem som gjør det mot deg så forteller det mye om deg og jeg har drekki øl med mange men jeg hadde aldri delt en med deg. Det er noe som heter players på nettet, følte du deg truffet et annet utrykk er scammers, der finner du vennene dine sammen med han som ikke kan lese Mr Spiff.

Tror jeg tar denne anonymt også

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 31 des. 2009 14:28

@Cabben
Jeg skriver på generelt grunnlag og prøver å argumentere for dem som ikke svarer. Selv er jeg ikke i den kategorien som blir neddynget med meldinger.

VAnn60, jeg har tidligere gitt deg tips (etter at du du ba om det) om hvordan du kan øke populariteten her, og du takket og bukket, men nå er du back on track tydeligvis.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 31 des. 2009 14:35

Den der gidder jeg i grunn kke kommentere en gang @Cabben.
Men det er like uhøflig å tilegne andre egenskaper som du overhode ikke har noe som helst forutsetning for å vite om stemmer.

Det blir vel som da du var med på å lage den flotte reportasjen.
Der tilegnet dere også vedkommende dårlige egenskaper (som ikke var riktig).
Ser ikke ut for du har lært så mye.

Lykke til videre.
Jeg tror du kan trenge det....

Skjult ID to. 31 des. 2009 14:36

Hvordan kan bruce få det til at det tar lang tid å svare på 20 meldinger?
Med hurtigsvarene, så tar det deg 5 sekunder pr melding. Dvs du bruker rundt 1,5 minutter på 20 svar. Og hvis man er livredd for at folk skal komme med spydigheter på svaret så setter du svart hjerte også. Da har du 1.5 minutter til. Og la oss si at du er en av dem som faktisk leser meldingene og ikke bare går etter utseendet så kan du jo legge til 20 sekunder til pr melding. Det blir 7 minutter til.

Det blir 10 minutter tilsammen det. For 20 svar som man leser igjennom hele meldingen., sender ett høflig svar og til og med setter ett svart hjerte Det kan vel neppe regnes som mye tid? Og hvor mange her er det som får 20 meldinger hver dag?

Så dette med å skylde på tiden er vel ikke noe annet enn en dårlig unnskyldning.....

Skjult ID med pseudonym elfrodo to. 31 des. 2009 14:40

Bruce W

Av de damene som er mest attraktive her inne og får "tonnevis" med meldinger, er 90% grisemeldinger. Det er ingen som bør forvente svar når de sender disse. Dette handler om de seriøse henvendelsene og de tror jeg poppisdamene også har tid til å svare på.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 31 des. 2009 14:40 Privat melding

Takk for omtanken det varmer men mr spiff ikke hvet jeg om du er i den aldersguppen jeg snakker om, er du under er du undskylt er du over så er det å finne ut om det finnes noe empati igjen, hvis du ikke har det så er det også greit hvis du har noe igjen så er det vel på tide å begynne å bruke den.

Men som Faren min sa: Til mer jeg lærer mennesker å kjenne til gladere blir jeg i Dyra!!

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 31 des. 2009 14:47

Mottatt fra VANN60:14/12/2009 kl 14:58

Hei ja klart jeg tar imot tips,takk for det..... *klipp klipp*...

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 31 des. 2009 14:59

@Cabben:
Selv svarer jeg alle, men det er off topic. 95% av førstemeldingene her er jo i utgangspunktet ment som en flørt, noe som faktisk kan være ganske påtrengende for enkelte å oppleve om man umuiddelbart ikke har noen god følelse med den som har sendt meldingen. Noen er kanskje livredde for å avvise andre, og lar derfor være svare, akkurat som en dame bare kan gå videre om du sier hei til henne på gata. En reaksjon kan være å ikke svare. Jeg synes ikke man kategorisk kan tolke dette som uhøflighet. Selv om det sikkert finnes mange uhøflige mennesker her, som ellers.

(mann 49 år fra Østfold) to. 31 des. 2009 15:03 Privat melding

@Vann60
Ha et riktig godt nytt år. Det ordner seg sikkert skal du se.

Skjult ID med pseudonym anonymcab to. 31 des. 2009 15:18

@Bruce om noe er ute å går på gata og noe flørter til deg så OK gå vidre fordi man burde slippe å bli flørtet til på gata hvis en ikke har gitt et blikk som sier OK, (empati) men her inne på en sjekke side burde en ikke bli overrasket hvis noen prøver å flørte med deg, vier jo på en SJEKKESIDE eller har jeg kommet helt feil. Hvis noe syns at det å få oppmerksom het her syns jeg de burde pelle seg vekk omgående.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 31 des. 2009 15:38

@Cabben... jeg bruker min empati på mennesker som fortjener og trenger den (vurdert av meg selv).
Empati er når en har innlevelse i et annet menneskes situasjon og tankeliv / samfølelse med andre mennesker.
Selvopptatte mennesker som sutrer og klager over bagateller og ikke klarer å ta i mot tips eller har initiativ nok til å få gjort noe med situasjonen sin selv, har jeg absolutt ingen sympati/empati over.
På samme linje som jeg ikke får empati over et menneske som skriker over at det holder på å dø, når personen har fått en flis i fingeren.
Så vi er nok ganske forskjellig akkurat der @Cabben...
Personlig mener jeg man bør gå til moren sin, om man er opptatt av denne type empatiske egenskaper.

Ser forøvrig at du flott lar være å svare på det at du tilegner andre negative egenskaper, som du overhode ikke har noe grunnlag for å vite.

Det er vel en grunn til at vi i Norge (som visst nok skal være et av verdens beste land å leve) ligger på topp når det gjelder uføretrygdet mennesker.
Personlig tror jeg det er pga. alle putene mennesker her har fått stappet under armene.

Jeg er ikke i 40+, så jeg skal her etter la dere få ha denne tråden i fred.

Håper det løser seg for de svarløse enten her eller et annet sted.
Se dere selv i speilet, så ordner det seg nok.

Skjult ID med pseudonym Tom to. 31 des. 2009 15:45

Endå ett syttretråd om ubesvarte mails..
Jeg er over 40.. + 2 faktisk snart og få også ikke alltid svar fra kvinner jeg sender en mail
Er vel bilde som ikke passer eller åpningsrepliken som ikke fenger nok..bommer en på den er løpet kjørt og en vet aldri i hvilken humør damen er .
Sånn er det bare..kjøttmarket..om det er positivt og negativt er opp til en hver selv , men legger en for mye i det som blir skrevet og ikke tåler å blir " dumpet " så skal en ikek være på nett uansett sukker , match eller hva alt heter
Har ihvertfall vært på date , sexet med de som tiltrekkning og glimten passet bra og holder på med en jente som har potensial for mer :)

(mann 51 år fra Oslo) to. 31 des. 2009 15:46 Privat melding

Jeg er 40+, så jeg er meningsberettiget i følge TS.

I min bok er det ekstremt lite høflig å tillegge meningsmotstandere negative egenskaper. Observerer at TS mener det er helt greit. Kanskje TS burde finne fram ett lite speil for å se bjelken i eget øye i stedet for å sutre over flisen hos andre?

Svarer en dame, takk men nei takk, er det hyggelig og hun får pluss i boka. Men jeg forventer det ikke.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 31 des. 2009 15:48 Privat melding

Huff huff mr spiff, enten så har du empati eller ikke, og det er vel ikke bestemt av personen utseende, eller navn for så mye annet har du ikke å gå på her inne. Hussk at det hjelper lite om hva du sier det er hvordan den andre oppfatter som teller. Har ikke tilegna deg noen egenskaper jeg ikke kan stå inne for : har du lagt deg ut her for å friste noen til å skrive hyggelige meldinger til deg og når så skjer så gidder du ikke svare dem, det kalller jeg en Player, men sikkert feil det også.

Svar gjerne du er fritatt fra aldersgrensen

Skjult ID med pseudonym bimbo to. 31 des. 2009 15:48

Vel der fikk jeg forhåpentligvis årets siste nedtur og et sterkt behov for innvortes å drukne sorgene.... MrSpiff - jeg trodde vi var et item altso :)

Skjult ID med pseudonym Chatata to. 31 des. 2009 15:55

40+ her også, og gir min aplaus til MrSpiff som enklet og greit kaller en spade for en spade, sutring over småfliser er ikke sjarmerende i min verden

Skjult ID to. 31 des. 2009 16:02

@bimbo
Er det ikke like greit å få vite med en gang hva slags holdninger mrspiff har, så slipper du å bruke tid på folk som bare tenker på seg selv uansett? :)

Skjult ID med pseudonym Pastill to. 31 des. 2009 16:15

@MrSpiff:
Jeg forstår det MrSpiff sier om empati og sympati.

Man må skjule empatien ovenfor enkelte personer, og holde tilbake når noen bare er ute etter å utnytte ens godhet. Det er de snille og omsorgsfulle som blir utnyttet og tråkket på nå og da.

Som Spiff også sier, så finnes det mennesker det er umulig å komme noen vei med om man viser empati og sympatil til, og det er som oftest personer som ikke har evnen til å se andres følelser. Slike har ikke fortjent empati og sympati.

Jeg holder tilbake sympati og empati selv når jeg merker at jeg blir utnyttet hos enkelte.

Skjult ID med pseudonym anonymcab to. 31 des. 2009 16:15

@Chatata at du er ening med mrS er vel ikke rart det er jo flere av deg om det, det er jo det dette handler om og som jeg før har skrevet undskyldninger er lette å finne for dårlig oppførsel som for alt annet en bedriver negativt som posetivt. Det blir liksom enda mer smakløst når en snakker om dette temaet som om jeg skulle være en trygda sutreunge fordi jeg setter et spørsmålstegn ved det jeg kaller dårlig oppførsel. Har jeg feil meninger fordi jeg kan være trygda eller det slik at alle trygda har feil meniger har et feil syn på ting, HALLO.............

@Kitt har ikke lest boka di og tror vel ikke den er noe bra men kanskje derfor burde jeg lese den. Tror ikke jeg har en bjelke i øyet da gutten er blid på det ene og ser utmerket på det andre så her er det ingen bjelke nei.

Skjult ID med pseudonym kit to. 31 des. 2009 16:24

Kabba, det ante meg at du ikke ville se den

Skjult ID med pseudonym Chatata to. 31 des. 2009 16:28

@anonymcab)

Du har en evne til å blande kortene og tilbakemeldingene du får her, til å bli ett sammensurium av enn annen verden....!!

Godt Nytt År :) og takk for meg

Skjult ID med pseudonym bimbo to. 31 des. 2009 16:38

Vel, skjult ID - i utgangspunktet så er jeg ikke så veldig uenig med MrSpiffs beveggrunner, bortsett fra at jeg mener et svar kan gis. Uansett hvor man er hilses det - skulle egentlig bare mangle, td når du legger varer på transportbåndet i en daglighandel, det er allmen folkeskikk som jeg ser det. Noen ganger kan det bli for mye av det gode, td når telefonselgere intimiserer en samtale ved å gjenta fornavnet ditt mange ganger - slike ting irriterer meg , men likevel tenker jeg stakkars faen, han skal selge og dette er jobben hans:) Litt raushet og oppmerksomhet i hverdagen skader ikke. Heller ikke et høflig avslag.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 31 des. 2009 16:42 Privat melding

@Chatata ja er jeg ikke flink det er som omtrent som dere leser det første innlegget mitt,les det som står der ikke det dere tror står der.

GODT NYTT ÅR TIL DEG OGSÅ, VI BLIR SIKKER ALLE NYE BEDRE PÅ EMPATI TIL NESTE ÅR,.
Ps. Jeg kommer sikker til å være her neste år også.

Og til alle andre og inkludert mine "motstandere" Ønsker jeg dere alle et riktig Godt Nytt år

Skjult ID med pseudonym Pastill to. 31 des. 2009 16:48

Ting blir ofte tolket feil på forumet, og noen tror at en del ting gjelder alle mulige situasjoner. Jeg har sett krangler på forumet hvor de i utgangspunktet var enige, men pga. misforståelser og feil formulering så har det blitt krangling.

Man er nødt til å lese imellom linjene når kommunikasjonen går på tekst for å unngå misforståelser.

Skjult ID med pseudonym Pastill to. 31 des. 2009 16:49

Godt nyttår! :)