Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er jeg så ille å være så fornuftig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Nice to. 31 des. 2009 00:12

Jeg er en helt vanlig 23 åring. Ikke akkurat stygg og en som er ganske høy og mørk. Jeg har alltid vært høflig mot kvinner,åpner alltid dører for dem, gir dem gaver, komplimenter osv.

Men jeg føler at jeg alltid faller i den fornuftige fella, mr.nice guy, han som veldig sjelden kommer med sine egne meninger osv. Men damer vanligvis faller for menn som de aldri vet hvor de har, som plutselig bare fordufter, som er en spiller osv.
Er det så ille å være fornuftig?

Skjult ID med pseudonym El Guapo to. 31 des. 2009 00:18

Vel, det er det som er sannheten. Jenter vil ha motstand. Det er balanse mellom og være snill, samt i tillegg være bestemt. Du må være sjefen.

Derfor er de også håpløse i å tro at en som er egoist fra dag 1 vil endre seg. Det gjør han ikke. Den smellen må de gå på en del ganger før de innser at de tok feil - når de er 36 år gammel og har to unger.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 31 des. 2009 00:20

Men hvorfor sammenligner du det å være fornuftig med en som ikke kommer med sine egne meninger?

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 31 des. 2009 00:31

Egne meninger er sundt og snille gutter får det som de ønsker til slutt!!
Bad boys er veldig vanlig i din alder og resten av livet....Men du kommer til å skjønne etterhvert.-).
Ønsker deg bare lykke til jeg:-).
vær deg selv,det funker best og er du mister nice/ærlig komme det ti å lønne seg.
Noen ganger er det trist!!men i det lange løp vill du møte drømmen ....-)
Ps noen ganger kommer jentene til å skuffe hehe kunsten er bare å ikke bli bitter:-). Do not fight nature,role whit it....-)

Skjult ID med pseudonym påsan07 to. 31 des. 2009 00:47

Det er ikke ille å være fornuftig, men du skal ikke alltid føye deg. Hvis du ikke har egne meninger så blir du sett på som en tøffel. Det dreier seg ikke om mr. nice guy vs. mr. bad guy, det handler om å si hva du vil gjøre og hva du har lyst til. Og hvis du har lyst til å være mer enn venn med disse jentene, så må du på ett eller annet tidspunkt tørre å vise det. Du må ta på dem, ha litt fysisk berøring (ikke tafsing). Hvis jenta/jentene har vært interessert i deg, så har de garantert gitt deg noen tegn på at de ønsker at du tar noen steg videre.

Pusen: Jeg tipper han synes det er fornuftig å være enig med jenta, noe det ikke alltid er. Spesielt hvis han faktisk ikke er enig.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 31 des. 2009 00:50

Ja det er ikke noe som er så kjedelig som at noen er enig i alt. Spør man hva man skal ha til middag eller hvilken film man skal se så sier de: opp til deg. Jenter spør fordi de vil ha svar. Vær deg selv. Du har rett til å ha dine egne meninger, og du bør finne deg noen som respekterer de, ellers er ikke dama riktig for deg. Man er jo uenig om mange ting, men man må bli enig, finne komprimisser osv. Det er en del av hverdagen. To som bestemmer og tar avgjørelser. Noe annet er grusomt kjedelig og frutstrerende.

(mann 29 år fra Akershus) to. 31 des. 2009 00:57 Privat melding

mann27: Mulig det, men 'til slutt' kan bli veldig lenge å vente hvis de er riktig uheldige ;)

Skjult ID med pseudonym Frint to. 31 des. 2009 13:44

Hvis det å være Mr Nice stemme overens med det du føler for å være innerst inne så er det bare å kjøre på - det handler om integritet.

Hvis du går rundt og er grei utelukkende fordi du tror det lønner seg i det lange løp, eller fordi du ikke tør å stå for egne meninger, vil du sannsynligvis slite med å fremstå som en mann med integritet også.

Skjult ID med pseudonym snog to. 31 des. 2009 14:43

Det å være snill er ikke alltid det samme som å være fornuftig. For mye av det gode så er du fort naiv, dumsnill, forutsigbar osv.. Vær snill mot de som fortjener det, ikke bare fordi de ser bra ut elns. Spill på sjarmen din; humor, selvstendighet, kroppsspråk sammen med at du er snill.

Gjør det for deg selv og ikke for andre! Visste du at altruisme er det motsatte av egoisme? Finn en mellomting :)

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 31 des. 2009 15:04

@TS
Kanskje du operer på feil arena hvor damene ikke er ute etter mr Nice Guy?

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 31 des. 2009 16:09

@BruceW
Da er det store spørsmålet - hvor er de damene?