Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym onlyme ti. 4 des. 2007 21:38

Da jeg startet med nettdating for en stund siden. Syntest jeg det var spennende å sitte å chatte i timesvis med jenter på mail eller på msn, men nå begynner jeg å bli lei. Føler liksom man går igjennom det samme hver gang. Spør om hva man jobber med prøver å finne på vittige ting å skrive for å bryte isen. Nå er jeg nesten aldri inne på msn lenger og prøver bare halvhjertet å holde mailsamtaler ved live for jeg vet at det er slett ikke sikkert jeg får treffe henne IRL og jeg vet at man plutselig kan bryte komunikasjonen av ulike grunner. Når jeg møter noen IRL så føler jeg det er lettere å gi av meg selv. Men det er ikke alltid det går bra da heller. Enten liker ikke jeg henne "på den måten" eller så er det omvendt. Eller så er det en felles mangel på kjemi. For målet må jo være å møte noen som liker deg like godt som du liker henne, og det er det faktisk ikke så mange ganger skjer. Som man virkelig er på bølgelengde med, som har samme humor og som tenker i samme baner. Har vel bare opplevd det 3-4 ganger i livet hvor det har klaffet virkelig bra for begge. For kjemi er noe man selv legger tilrette for automatisk når man liker noen. Så derfor tror jeg tror det beste er å treffe flest mulig IRL for å teste ut denne felles kjemien. Altså treff-vegring synes jeg er dumt selv om det kan virke slitsomt å treffe så mange på den måten. Å vente i evigheter foran skjermen på at den rette mailen skal dette ned i mailboksen kommer man iallefall ikke langt med

Skjult ID med pseudonym Anonym ;) ti. 4 des. 2007 21:39

Hva med å prøve å debattere uten å være anonym? ;)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 4 des. 2007 21:41 Privat melding

Såklart. Drit i MSN tullet. Send et par meldinger, og er det en grei tone, ta en halvtime en dag det passer og treff personen. Gjerne samme dag, om det passer.

Funker i alle fall mye bedre for meg.

Skjult ID med pseudonym onlyme ti. 4 des. 2007 21:48

Føler ikke at jeg kan få til en date etter bare et "par meldinger"

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 4 des. 2007 21:50 Privat melding

"Limiting beliefs" heter vel slikt. Det kan du. Hvis jeg kan, så kan du og.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 21:51 Privat melding

Skjønner hva du mener. Jeg har vært her en god stund nå og det har skjedd mye morsomt. Men, i perioder er jeg skikkelig lei, og da tar jeg pause fra hele greia. Når det gjelder klaffing... jeg har hatt møtt mange damer det har semi-klaffet med i løpet av livet. Men skikkelig klaff... det vil jeg kun påstå ha skjedd 2 ganger. Synes det er forsåvidt greit nok. Da blir det mer spesielt, og selv om oddsene dermed ser stygge ut, gir jeg fremdeles ikke opp!

Skjult ID med pseudonym tigerdyr ti. 4 des. 2007 21:52

"Tull" heter vel slikt...

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 21:56

Jeg kjører samme løp som BM men jeg tar gjerne en kveld på msn og en telefonsamtale ;=)))))

- sier i fra at synes personen virker kjempebra, men at jeg ikke synes det er nødvendig å brevveksle. Så langt har gutta vært enig i det. Mange gutter sier det samme som meg og det er for min del bare en lettelse. Motto er at det er bedre med 4 kaffe med 4 forskjellige personer en 20 mail med den samme! Finner ikke ut av ting før man møtes uansett etter min mening!

Skjult ID med pseudonym onlyme ti. 4 des. 2007 22:00

Synd ikke flere jenter tenker som deg Pippi. Jeg tror speedating kunne vært noe for meg

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 4 des. 2007 22:01 Privat melding

Tenker ikke de fleste jenter slik da, onlyme?

Skjult ID med pseudonym onlyme ti. 4 des. 2007 22:02

Ikke etter min erfaring. De elsker å skrive....

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 22:03 Privat melding

Enig med krøll her, jeg hadde blitt lei av massedating. Men så trenger jeg heller ikke treffe mr. right med en gang....har ikke dårlig tid.
På den annen side synes jeg ikke det er nødvendig å vente så lenge før man treffes. Har man lyst, er det bare å spørre! En kaffe skader eller skremmer vel ingen?!

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 22:04 Privat melding

onlyme velger brevvennjentene...?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 4 des. 2007 22:05 Privat melding

Hva sier dere, jenter? Enige i den påstanden? Heller skrive om hva man liker, hobbyer og drømmereiser i tre uker enn å treffes etter 4-10 meldinger for å se situasjonen an, og faktisk PRATE om de samme tingene man prater om via meldinger?

Skjult ID med pseudonym onlyme ti. 4 des. 2007 22:06

Hmm kanskje jeg velger feil damer ja, he he

Skjult ID med pseudonym Pippi ti. 4 des. 2007 22:10

Jeg tror personer som heller vil sitte å brevveksle i ukesvis framfor å ta en tlf, enten er helt nybegynnere eller har noe de ikke er helt fornøyd med......

Om en mann hadde sagt til meg at "jeg liker deg så godt du er sååå søt og god, men jeg vil gjerne vente" - ville jeg vært veldig skeptisk ;=))))))

- så onlyme kjør på så finner du kanskje jenter med litt mer futt i også ;=))

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 4 des. 2007 22:46 Privat melding

Pippi har helt rett;D

Skjult ID med pseudonym kravstor on. 5 des. 2007 11:26

Tror kanskje jeg skal trekke frem litt grunnlegende salgskunnskap her nå.

Når man er i en salgssituasjon og bygger opp interesse for et produkt/løsning/tjeneste er det vesentlig at man prøver å avslutte salget når interessen er som høyest. Man vil ikke klare å holde interessen like høyt over lang tid, fordi kundens første entusiasme alltid vil dale noe.

Samtidig er det viktig å bygge opp interessen så høyt det er mulig før man ber om ordren. Dette tror jeg er veldig overførbart til den situasjonen man er i her. Tror kanskje feil nr 1 er å holde på for lenge med meldinger frem og tilbake før de ber om møte IRL. Holder man på for lenge vil den første spenningen og entusiasmen gi seg. Jo lenger tid det går, jo mer sannsynlig er det at konkurrentene kommer på banen.

(kvinne 51 år fra Østfold) on. 5 des. 2007 11:33 Privat melding

Kjenner meg godt igjen i kravstors beskrivelse. Poenget er vel da å treffe riktig i interessekurven.... ;-)

(mann 43 år fra Akershus) on. 5 des. 2007 22:13 Privat melding

Tror jeg henger meg på BM og kravstor her - tror sannsynligheten for å få frem det gode og et mer riktig bilde av den andre personen når man møtes enn ved å chatte frem og tilbake på MSN. Er i hvertfall min foreløpige erfaring. =)