Alle innlegg Sukkerforum

Singel...nja, spørs hva du mener med det..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 10:23

- Er ny her jeg skjønner du..
- Får bare til å vise bilder på msn..
- Åssen kommer jeg i kontakt med deg..
- Drikker du kaffe..med fløte..
- Er du streng..
- bla..bla...bla........

Takker for alle kreative måter å be om sex på i året som gikk...:D
Noen som kjenner seg igjen ?

Skjult ID med pseudonym Schnuppa71 lø. 2 jan. 2010 10:56

Jepp, har definitivt fått mange slike tilsvarende mail!!

Skjult ID med pseudonym dagens lø. 2 jan. 2010 11:02

Jeg er mann, så nei jeg har ikke opplevd å få slike meldinger. Og har heller ikke sendt slike så jeg kjenner meg ikke igjen ;)

Skjult ID med pseudonym ung75 lø. 2 jan. 2010 11:05

jeg tror det er på samme måte som at det er noen jenter som får maaaaaaaaaaange mail, så er det nok bare noen menn som sender sånne mail. Jeg tror ikke flertallet sender sånne mail.. Kan sikkert oppleves sånn, men tror det ikke da..

Skjult ID med pseudonym Jeg og lø. 2 jan. 2010 11:10

Tror vi jenter lett kjenner igjen mye her...

+
- Jeg har et system som gjør at jeg ikke kan laste opp bilder...
- Liker du putekrig?
osv

Skjult ID med pseudonym Schnuppa71 lø. 2 jan. 2010 11:19

Hehe....den har jeg fått og... "liker du putekrig"

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 11:20

@ Jeg og

"- Jeg har et system som gjør at jeg ikke kan laste opp bilder... "
haha, den tror jeg at jeg skal rappe og bruke selv v anl :P

@dagens
Flott! bare så synd at noen av de hederlige karene får lide...når de stiller de samme spørsmålene, men uten å ha samme tanker i hode, så alle kjekke herderlige karer får ha oss unnskyldt om vi er litt korte og frekke tilb :))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 11:35

Som de fleste andre sender jeg endel mail og får som de fleste antyder svar en sjelden gang. Leser profilen til damen godt å prøver etter beste evne å sende en "søknad" som viser at jeg har lest og forstått hennes budskap. Ofte baker jeg inn noen poenger som forutsetter at hun leser min profil. Den siste varianten har noen ganger opprørt enkelte da de ikke har forstått poenget mitt. Om de ikke engang gidder å lese min profil er det kanskje like greit at de holder seg unna ;-) Mine mailer spiller alltid på humor og aldri direkte antydninger i ovennevnte kategori. I så fall må det en god prosjon fantasi og innlevelse til, men det lov det ;-)

Jeg opplever flere som liksom "lusker litt rundt" er innom til ujevne tider over lang tid. De er nok "litt" nysgjerrig, men sender ikke mail. Vet ikke om jenter håper på at hyppige besøk skal trigge min nysgjerrighet, men er dere jenter bare litt nysgjerrig så send en mail da for pokker.. Det må være lov i 2009/10 å ta initsiativet her ;-)

Hihi Det hører med til historien at jeg gjør det samme selv fra tid til annen.. Skjerpings i begge ender må være nyttårsløftet å ta med seg..

Skjult ID med pseudonym dagens lø. 2 jan. 2010 11:38

@ Chatata
Men det er fryktelig vanskelig å ta kontakt. Nå skal det sies at jeg er for sjenert og redd til å ta kontakt utforbi skjermen. Jeg så ei jente her inne, prøvde i en time å lage en melding til henne. Men måtte bare avbryte for jeg fant ikke på noe som jeg håpte kunne slå gjennom og som ville øke sjansen min til å oppnå dialog. Det var bilder og få stikkord om henne. En sier at et bilde sier mer enn tusen ord, men det er ikke lett å stille spørsmål å kommentere som gjør at hun liker det og vil ha kontakt med meg. Er veldig enkelt å normalt å stille de spørsmålene som alle andre stiller fordi det er normalt og enkelt å få i gang en dialog på. Men når alle gjør det og det ikke er bra så blir det vanskelig. Det å skille mellom å bli for personlig til å bli for overfladisk er ikke enkelt.
Men jeg skjønner godt dere jenter som er oppgitt på meldingene og hensiktene menn har. Og jeg er oppgitt på hvor vanskelig det skal være å få kontakt å få vist hvordan jeg er. Så istede for å klage på dere jenter, er det heller på sin plass å klage på guttene så ødelegger. Takk skal dere faen meg ha!

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 12:05

@dagens
Jeg tar lett til meg det du beskriver som vanskelig for deg, og det er her det kan være vanskelig for oss jenter å skille klinten fra hveten.... Jeg for min del, om jeg er usikker og kansje misforstår budskapet..stiller noen helt vanlige spørsmål ang noe helt annet...og om vedkommende da bare har "lest" bilder og ikke noe annet, så kommer det fort frem!
Og ja du har helt rett, ett bilde kan si mer enn tusen ord! jeg som de aller fleste setter pris på at noen finner en tiltalende med sitt ytre. Vi jenter er... tro det eller ei! :D..også enkle vesner noen ganger, og trenger ikke lange mail for å skjønne at noen liker oss :))
Jeg for min del, liker at det brukes humor og liker selv kjappe kommentarer som en start, og veldig hyggelig om det i felleskap blir til lengre meldinger, gjerne da ispedd kroppslige referanser...jeg har jo "kroppsspråk" også...hehe

Lykke til og ikke kvi deg for å ta kontakt, du kan ikke få annet enn ett svar tilbake :)) og ikke bry deg om de som ikke svarer!

Skjult ID med pseudonym ung75 lø. 2 jan. 2010 12:25

vedder på at mange av dere jenter tolker alt enn skriver:
Har du det bra? --> ja, han mener sikkert om jeg er bra i senga..
Driver du på med i dag? --> han mener sikkert om jeg har hatt sex i dag..
Liker du å trene --> Han tenker sikkert på om jeg liker sex, siden sex er jo god trening det også
Liker du å ta deg et glass vin? --> Han skal skjenke meg for å ha sex nå....

Skjult ID med pseudonym ladybug lø. 2 jan. 2010 12:34

hehe..fin vri der @ung75

Skjult ID med pseudonym sugarspin lø. 2 jan. 2010 12:36

jeg har faktisk kun fått hyggelige meldinger, kun en fra en gift og..men han tok avslaget fint...så tror det er litt overdrevent det der ja..og ikke får jeg iallefall så himla mye mail heller.. men kommer jo også ann på hvor man bor.. østlendinger er kanskje de mest sleske?

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 12:48

@ung75

Tror du glatt kan vinne det veddemålet..heheh
Men om en klare å ha to tanker i hodet samtidig...så kan det tenkes at det oppfattes slik:

Har du det bra? - >Ja, håper du har det bra også? (vil da at folk skal ha det bra)
Driver du på med i dag?- > Akkurat nå mener du? (kikker på deg vel ;)
Liker du å trene --> Vel....kan vel ikke skryte på meg at jeg gjør det...(juger ikke her om det vel...)
Liker du å ta deg et glass vin? --> JA! gjør du også? (kansje det er hjelp å få til ikke bare velge de med pen etikett..)
Hva slags skostr har du-> 38..(eller 37 om skoa er lite brede over lesten..)
Hva er yndlingsfarven din og din str-> Turkis, str 36/38 (endelig en som noterer fakta til senere bruk...)
Er du kosete-> Ja, det er jeg, er du? (håper ikke han misforstår...og tror jeg bare er ute etter kroppen hans...)

Skjult ID med pseudonym ung75 lø. 2 jan. 2010 12:52

hehe... Ja, det mange måter å tolke samme tingen på gitt :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 2 jan. 2010 12:54

Hva med å lage en standard åpningsmail? Jeg mener, en der du kan krysse av for hva du vil spørre om? Det er jo snart det eneste som ikke er standardisert her... :-)

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 13:05

@zoid77
Hehe, ja kansje det :-) med en tilleggsforklaring på hva avsender egentlig tenker på med det spørsmålet..

Jeg for min del håper IKKE jeg blir så standarisert at jeg ikke klarer å se ann spørsmålene jeg får inn med flere nyanser... selv om noen spørsmål ikke etterlater tvil om nyansen :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 14:02

@Chatata

Har faktisk opplevet at det motsatte er et problem. "litt" for gode mailer og selvsikker god oppførsel på Date kan bli tolket som om jeg er en Player" fikk jeg vite?? Visste ikke helt hva det var hun mente, men hun oppfattet at jeg nesten var for rutinert på Date til at det kunne være seriøst?? Dvs at hun trodde jeg var en seriesjekker som kun var ute etter kropp...

Jeg må vel nesten ta det som et kompliment. Nei jeg er ikke en seriesjekker for sex. Ja jeg vil ha et seriøst forhold OG sex på sikt.
Noen har også sagt at om inntrykket er for godt til å være sant er det sikkert noe lureri, best å trekke seg ut i tide... Kan forklare mye.......

Ikke lett dette her du ;-)

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 14:22

@Nettfeber

Hmmmm..du har så rett! ikke lett nei ;-)

Jeg kjenner meg faktisk igjen i det du beskriver, for jeg er ikke helt lost når det gjelder å svare i hverken mail eller på date..
Er ett utadvendt vesen jeg, som tråkker og gjør feil som andre her inne...og kan nok fremstå for enkelte som en lettlivet "gledespike"..fordi jeg kan komme med kjappe svar og "uanstendige" forslag jeg også ;P Men jeg skammer meg ikke over at jeg kan gå på date og faktisk klarer å være "rutinert" nok til å holde en samtale gående ;D

Selvfølgelig vil jeg ha kroppen til den jeg liker...på sikt vel å merke, uten å vite hvor lang tid en sånn sikt tar...hehe
Men...det betyr ikke at jeg er ute etter kjappe løsninger...Vil ha kjærste jeg! ;-)

Jaja...sånn går no dagan...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 14:51

Til å med vært så seriøs at jeg takket nei til sex ved første og beste anledning. Ikke for at lysten ikke var der, men synes det funker best på en litt mer stabil grunnmur.. MEN det var visst feil det også?? ;o))

Skjult ID med pseudonym The Second lø. 2 jan. 2010 14:57

@nettfeber

Det du skriver her forteller vel mest om hva slags gutter denne jenta er vant til å omgås... Jeg tror det er en god del både gutter og jenter der ute som er "miljøskadet" etter å ha oppholdt seg for lenge på steder der PUA kulturen er allment akseptert. Dette fører til at en over tid begynner å tro at det er normalen. Det samme gjelder for dem som legger noe seksuelt i nesten hvilken som helst melding... har gjort det selv jeg. Men da er det faktisk mottaker som bør gå i seg selv og reflektere over sine egne tankemønstre, ikke nødvendigvis avsender det er noe i veien med.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 15:05

Alle har forhåpninger om den perfekte partner, perfekt sex etc etc- I våres hoder er det lett å lage virituelle drømmepartnere på mail, msn etc. Den ene river den andre med seg å vips så er det ikke mye annet enn meldinger med seksuelt innhold av den mest interessante varianten. Bin there done that. Er derfor særdeles forsiktig med det før man vet om det er noen vits å investere slikt på den potensielle. Derfor er jeg heller litt (for?) knapp noen ganger når invitasjonene kommer. Sier at jeg har hatt erfaring med å pøse på for mange fantasier før man treffes , men det er de som absolutt skal bli bedre kjent på MSN først også.. Det kan bli svært tidkrevende å stjele uker til ingen nytte. Når man treffes er det ingen substans irl..

Å bygge seg opp over tid for å rive alle "drømmene" ned på et kvarter sliter..
Jeg er sikker på at de fleste som har vært her en stund kjenner seg igjen..

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 2 jan. 2010 15:06

Disse eksemplene som står her er jo den milde versonen.
Har jo fått meldinger som er rett og slett kvalmende... og .. nei det er ikke til å missforstå!!
Ja , vi damer har en tendens til å overtenke situasjoner , men dette er ikke sånn .. vi er 100% sikre på hva de mener når noen menn sender "sånne" mail.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 15:13

Da er det jo bare vulgert og ufint. Selv om de fleste setter pris på oppmerksomhet er det en tid og et sted for det meste..
Aner ikke hvor primitiv det er mulig å bli, men det kan jo være de har en promilles sjanse på å treffe en likesinnet om de bare sender til tilstrekkelig mange??

Mye mer spennede å snakke litt i koder når det passer og overlate resten til fantasien eller hur?

Jeg har enn så lenge ikke fått noe vulgert fra damer her, men jeg vil anta at gjennomslagskraften er betydelig bedre fra den andre kanten. Uten at det dermed sagt biter på meg ;o)

Skjult ID med pseudonym The Second lø. 2 jan. 2010 15:15

@smily

Er ikke de opplagte eksemplene jeg tenker på... men de hvor tolkningen avhenger av sosiale koder (som ofte bare gjelder en liten gruppe individer). Problemstillingen blir da hvorvidt "alle andre" skal la "sexgalningene" sette standarden for _all_ kommunikasjon.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 2 jan. 2010 15:22

Skjønner hva du mener @The Second, men i de tillfellene som har med sex å gjøre tror jeg ikke det kan missforståes og at vi (ihvertfall jeg ) vet når det ikke ligger sex bak ordene :o)

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 15:28

Kan bare slutte meg til mange av de gode tilbakemeldingene her :)

...og konstantere at det er F...'en meg ikke lett å være på sjekker'n uansett kjønn, men vet at jo mer jeg prøver å forstå noen ganger, og gir av meg selv så enten: kan det brukes mot meg..for noe jeg ikke er! eller at jeg tålmodig tror at neida...han er ikke en "kroppsforbruker" men slik kan jo sikkert jeg også oppfattes motsatt vei.. uten at det er hensikten min..

Og rene sex forespørsler er ikke til å misforstå, så de gidder jeg ikke å svare på en gang, vanskeligere med de som er pent "innpakket" og som en bruker tid på å tolke..

Så uten å ha mistet alle gode illusjoner og fortsatt med humøret i behold, så håper jeg at en dag...så er HAN! her eller der...:))

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 2 jan. 2010 15:29

De som går rett på sex må man jo bare respektere, fordi de ikke legger skjul på hva hensiktene er.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 15:31

Som sagt, det er en tid og et sted for alt. Om man og når det føles riktig fra begge parter er det meste lov. Jeg er rimelig sikker på at de aller fleste damene her inne er minst like opptatt av sex som mannfolka, men de skal gjerne ha det delikat servert på et sølvfat først.. Det er greit for meg.. Noen utfordringer er morsommere enn andre :-)

Mulig det er derfor noen damer får noe nær spader om man ikke kaster seg over de umiddelbart når de legger seg ned. Mulig de tar det som en ufin avvisning av en mann som liksom skal ta alt når som helst og hvorsomhelst takker nei? Om det er så viktig for dem første kvelden eller den andre å de ikke kan vente er jeg litt usikker på om det bare er kroppen min de vil kose seg med og om det er det jeg egentlig vil ha eller satse på ??

Som sagt dette er ikke lett....

Skjult ID med pseudonym The Second lø. 2 jan. 2010 15:40

@tomtom

Jeg respekterer dem jeg, det er de som legger opp til tvetydigheter og misforståelser jeg har større problemer med... Det oppfatter jeg som forsøk på manipulering, og da mister jeg interessen øyeblikkelig.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 15:46

Joda enig med deg.. Noen ganger kan det være greit å treffe en likesinnet der å da... Uten noen ambisjoner ut over det, men da må det i så fall stå klart for begge.. For egentig er det nitrist å være singel over lang tid...

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 2 jan. 2010 15:46

@The Second: De som bare er ute etter en ting kan heller ikke forvente svar fra de aller fleste tror jeg. Jeg er enig at det ikke er noen vits i å kaste bort tid på å svare disse. Det viktigste er at de er ærlige i første melding, og det blir "take it or leave it" for mottageren.

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 15:47

@TomTom;-)
Det har du faktisk hel rett i! :-)

@Nettfeber
Det har du også faktisk helt rett i! sex opptar også meg, men like så vel som å server fra sølvfatet mitt, så liker jeg å bli servert med sølvfat.... uten at det trengs å oppfattes at jeg kun er "hore eller madonna" er en mix jeg, og står inne for det ;-) om enn i ett kansje penere ordspill på meg som jente...men håper at det oppfattes riktig alikavel...

Nei er ikke lett nei...:)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 15:56

Hehe Sølvfatet mitt er nypusset, men som alle (de fleste?) serverer jeg ikke hvem som helst.. :-)
Verdens koseligste damer behøver ikke vekke "gnisten" om du skjønner. Følelsene spiller ofte ikke på lag med fornuften.
Skulle ønske man kunne tatt en pille, ikke for evnen, men følelsene som man bør ta med seg i et forhold. Den som gjør at man anstrenger seg å blir den drømmepartneren alle (de fleste?) fortjener.

Alt i alt er vel dette tema i "Artenes opprinnelse" der selektiv utvelgelse av partnere med antatt gode egenskaper sørger for artens overlevelse... Et eller annet sted baki der ligger det vel noen parametre vi ikke alltid kan styre...

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 16:17

@Nettfeber

Glimrende forklart!...som du har tatt det ut av hodet på meg...og serverer det attpåtil på sølvfat ;-)

Selv har jeg produsert ett stk av arten hankjønn og håper han ikke trenger å "slite" som sin mor i denne forvirrende...men akk...til tider så morsomme arena..

ps: nei, jeg forer ikke sønnen min med vrangforestillinger om hva han skal vektlegge når han skal ta sine valg..der står han fritt til å velge etter eget hjerte og hode :))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 16:27

Selv om han ikke blir foret med noe som helst vil han ganske sikkert ha sitt sett med parametre han føler på. Om noen forsøker å lære han noe annet blir det kluss og frustrasjoner. Enten vi liker det eller ei er vi til en viss grad programmert fra starten av i arv etc. Dog er vi smarte nok til å gjøre våre små justeringer. Dog er de færreste i stand til å skru av å på kjærligheten. Den er bare plutselig der enten du vil eller ikke. Om det er en vellykket gjensidig kjærlighet er ikke sikkert og nettopp derfor som himla vanskelig å finne ut av :-/
Dog har jeg merket meg at mange ikke tar seg tid til å føle på en ny potensiell partner. Opplever fra tid til annen en kjemi og match som er helt ubeskrivelig. Godordene hagler, det er ikke måte på hvor fantasisk man er på alle måter. Det hagler med mail, SMS, MSN og fantastisk samvær irl. Smilet går nesten rundt hodet for det passer så bra for meg også liksom.

MEN plutselig uten et ord er all kontakt brudt, intet, ingen forklaring bare borte. Tung vanskelig, frustrerende, men man tar på seg et ekstra lag med hud til neste gang.
Noen har så tykk hud her inne at de står av seg selv uten ryggrad..Jeg er ikke helt der enda :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 2 jan. 2010 16:31

@Nettfeber
Jeg nekter å tro at det er så mange som har vært borti så mange drittsekker som man til tider får inntrykk av her, da.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 2 jan. 2010 16:34 Privat melding

Sukker kan lett legge inn opsjon på spamfilter i mailboksene her.

Skjult ID med pseudonym sugarspin lø. 2 jan. 2010 16:35

velformulert. reflektert og diggbart @ Nettfeber:)))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 16:38

Sikkert ikke, men de få de har møtt har satt sine spor :-)

Skjult ID med pseudonym Chatata lø. 2 jan. 2010 16:47

@Nettfeber

Trenger egentlig ikke å føye til noen ting jeg.....! Veldig bra igjen :-)

Bortsett fra at ja....desverre der har jeg vært også...VIPS så var han borte....og en står igjen som ett STORT ?
Men jeg har ikke lærhud ennå og ryggskinne har jeg ikke brukt for annet sted enn på en mc' foreløpig..

Bare å legge bak seg og rette blikket fremover igjen det :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 16:53

Takk
Sånn er livet, på godt og vondt