Alle innlegg Sukkerforum

Karantene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frostrøyk lø. 2 jan. 2010 16:02

Har akkurat sett ei pen dame fortelle sukker generelt at hun skal trekke seg ut. Hvorfor: jo, hun opprettet profil rett før nyttår og tre (3) dager senere hadde hun hatt "nærmere 1500 besøkende, 100 meldinger i innboksen og en vannvittig mengde av hjerter og flørter" - hun er overveldet og syns det er for mye.

Er ikke dette et problem? Vi (mennene her inne mener jeg) har altså klart å drive ei (ut i fra bildet) pen ung kvinne vekk ved rett og slett oversvømme henne...
Hadde det vært en ide av sukker å ikke la noen kontakte en ny bruker før denne brukern har "gått ut" av ny-bruker lista? Det tar jo ikke så endorm lang tid - maks ei uke ut i fra det jeg har sett...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 2 jan. 2010 16:07

Dette er etter min erfaring et skjeldent problem , så tror ikke sukker kan tillpasse produktet sitt noe sånt.. hahahahaha

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 16:10

Tja som menn flest er vel også du betatt av et flott ytre.
Hvem oss skal administrere køen for henne å hvor ville du plassert deg selv?

Om hun er like smart som fin kunne hun kanskje valgt noen mindre attraktive bilder av seg selv. Aner ikke hvordan hun har presentert seg, men du skjønner hva jeg mener?

Når det gjelder damer er det faktisk mange "fine" som dropper profilbilde å legger mer i albumet av den sorten som ikke er lov som profilbilde. Altså lit blure bider som ikke umiddelbart avslører at hun er en innertier utseendemessig.. Da kan de nemlig selv sette agendaen å rusle rundt uten å sette for dype spor der de er inne å titter.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 2 jan. 2010 16:10 Privat melding

Tullprat, er hun så vanvittig attraktiv ville hun ikke vært her, med mindre hun bare skal bruke forumet.

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 2 jan. 2010 16:12

Tja, selv kontakter jeg nesten aldri helt nye brukere. Rett og slett fordi jeg regner med at de får en hel bråta med henvendelser og at sjansen for at jeg skal "drukne" er større.
Men klart, ingen regel uten unntak ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 16:17

Det er en storm på nyetablerte profiler, pluss hvis du er attraktiv. Det er en storm som ikke nødvendigvis vedvarer. Dog tror jeg faktisk det kan være noe av forklaringen på enkeltes frustrasjoner her inne.

Noen blir så overveldet av oppmerksomheten at de tror de kan få den beste av de beste. Svarer ikke eller nei til alt og alle å skrur sine forventninger langt ut over det realistiske. Sett det i praksis. Plutselig er de frustrerte og etterhvert mindre omsvermede damen på forumet å klager sin nød over at de ikke finner den rette ;o)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 2 jan. 2010 16:48

Hehehe .. tror du er inne på noe svært vesentlig her @Nettfeber

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 2 jan. 2010 16:54

Heia Nettfeber. :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 2 jan. 2010 16:54

Bruce:

Jeg lurer på hva det er som gjør at vi tror at veldig attraktive menn og kvinner har så lett for å finne seg en ny kjæreste og dermed ikke trenger å bruke en datingside?
Som om ikke de også har noen forhåpninger om _hvem_ denne nye kjæresten skal være, som om ikke de også synes det er litt vanskelig og tidkrevende å finne den ene som de kan bli glad i?
:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 2 jan. 2010 16:56

De som bruker utseendet sitt til å finne noen trenger ikke nødvendigvis finne noen fortere av 100 forskjellige grunner.

Skjult ID med pseudonym Observer lø. 2 jan. 2010 17:00

Bruce det er ikke tullprat, jeg opplevde nettopp en jente jeg kjenner si det samme og har også opplevd at jenter jeg har truffet har vist meg innboksen med godt over 200+ uleste meldinger som de har fått mens de har vært på jobb. Ingen av de jentene er det jeg vil kalle veldig pene forresten...så kan tenke meg at de riktig pene jentene må få en liten følelse av paranoia når alt fra traktor til bærum vil fortelle dem noe viktig.

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 2 jan. 2010 17:03

@frøkna
Veldig attraktive damer får oppmerksomhet uansett hvor de befinner seg og blir hele tiden forsøkt sjekket opp. De trenger egentlig bare å velge på øverste hylle, hva nå det måtte være for den enkelte. De "finner" ikke selv, de bare filtrerer.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 2 jan. 2010 17:04

@BruceW
Da er det litt merkelig at veldig attraktive damer henger her inne i årevis...

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 2 jan. 2010 17:06

@Zoid: Det tar tid å filtrere 20.000 meldinger. ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 17:08

Menn i et nøtteskall desverre.. Undersøkelser har vist at en kvinnelig medarbeider som skårer 6-7 på skalaen er til å leve med. Er de en nier eller tier. MÅ de kle seg "ned" for å opprettholde fokuset på arbeidsplassen. En tier som i tillegg kler seg opp (om mulig) vil lamme et helt kontorlandskap av menn :-)

Dog har jeg en sterk misstanke om at nettopp disse damene kjenner sin makt å bruker den til sin fordel. BESTANDIG.
Om de lufter seg på slike steder som dette mister de all kontroll. Greit med et par slengere her å der, men hundrevis på mail blir for mye..

Om de er smarte legger de sin vanlig taktikk til siden å gjør som jeg nevner høyere opp. Lag en litt mindre visuell profil..

Akkurat her er jeg litt misunnelig på damene..... De har en gitar med 30 strenger, jeg har kanskje en eller to i profilen som alle ser. Mange flere irl ;.-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2010 17:09 Privat melding

Jeg kjenner til noen veldig pene jenter som aldri har hat kjæreste, som stort sett blir oversett når de går på byen og sliter med å finne jentevenner fordi andre jenter så "på" dem at de ikke føler seg velkommen. Samtidig er de helt overrasket når noen påpeker hvor pene de er og for dem selv så er de alt annet enn pene.

Så må ikke alltid være pen = poppis.

Som gutt funker det heller motsatt, er du livlig, tydlig på at du venstreorientert og følger sosialemoteregler osv men ser ut som en dass som lever på ostepopp og øl så er du langt oftere poppis blant jentene enn sportsidioten vil jeg påstå.

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 2 jan. 2010 17:09

Oi, kan hvertfall konkludere med at jeg ikke er en veldig attraktiv jente, har aldri hatt 200 meldinger ulest etter en dag på jobb:P

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 2 jan. 2010 17:11

@SteinR
Jeg er venstreorientert, følger sosiale moteregler og ser ut som en dass som lever på ostepop og øl, men jeg føler meg ikke så poppis for det...

(mann 33 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2010 17:16 Privat melding

Zoid kanskje du har vært poppis? top of the pops 90tallet? no ?

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 2 jan. 2010 17:29

Bruce:

Jeg har en slik veldig attraktiv kvinne som venninne. Og ja, hun har en hel skare av beilere etter seg hele tiden, siden hun også er en aktiv, positiv og sosial person. Men jeg må nok si at det ville vært synd for henne dersom hun var nødt til å plukke en kjæreste utifra beilerslepet hun har etter seg, for der er det jaggu masse rart!

Hun har nok et like stort behov for å finne en som passer henne som person, hun som alle andre. Mange av de som tar kontakt med henne gjør det bare fordi hun er vakker, vet du, og hun ønsker vel som alle oss andre at noen vil bli kjent med henne fordi de liker hvordan hun er... og ikke bare hvordan hun ser ut.

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 2 jan. 2010 17:35

Helt enig på alle punkt, frøkna.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 2 jan. 2010 17:41

@frøkna

Du har ikke tilfeldigvis telefonnummeret hennes vel ;o) hihi En fra eller til liksom ?
Samme problem med de som er godt bemidlet. Må sile sine "venner" nøye...

Skjult ID lø. 2 jan. 2010 17:43

@frøkna
Nå er det jo faktisk slik at selv om hun ikke synes utvalget er allverden, så har hun i det minste ett utvalg. Ikke alle som har det :)
Og hvis hun ikke synes utvalget er bra, kansje hun har for høye krav? hehe....

Det er jo også jo slik at hvis jeg kunne velge mellom en gruppe på 200 mennesker som var interessert i meg, mot en annen gruppe hvor det var kun 2 som viste interesse, så er selvsagt sjansen større for å finne den rette i haugen med 200 :)

Men ser selvsagt problemet med at man kan være for pen og få ett slags stempel også, men det er jo ikke sælig tvil om at jeg ville foetrekke det fremfor at ingen viste interesse....

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 2 jan. 2010 17:46

bruce:

men, men...??

...jeg som trodde vi var i gang med å bygge opp til en lang og heftig diskusjon, her??
:-D

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 2 jan. 2010 17:49

frøkna
Neida, du bare utfylte meg faktisk ;-D.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 2 jan. 2010 18:02

skult ID:

Det er sant, og jeg skulle nok ønske at jeg også hadde den samme tiltrekningskraften som hun tross alt har, mulig det hadde gjort kjæresteleitinga lettere for meg? Men hun har vært like lenge singel som meg uten at jeg opplever henne som spesielt kresen når det gjelder overfladiske ting.
Ingen single jenter jeg kjenner har for høye krav i forhold til overfladiske kriterier, men det er godt mulig at vi stiller for høye krav i forhold til hvor _bra_ ting skal føles når man har kontakt med en gitt mann før man "prøvestarter" et kjæresteforhold.

Vil man ikke nok, så er det jo et tegn på at man har det bra nok som det er som singel og trenger den helt spesielle følelsen av å virkelig få kanonbra kontakt med noen før man begynner å tenke at dette er drømmemannen.

Skjult ID med pseudonym kas lø. 2 jan. 2010 23:59

hehe.. venstreorientert = populær???

venstreorienter = lat, naiv og ønsker størst mulig puter under armene!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 3 jan. 2010 00:00

@kas
Som venstreorientert må jeg nok si at det høres svært ubehagelig å ha puter sydd under armene...

Skjult ID med pseudonym wildberry sø. 3 jan. 2010 13:37

Har det virkelig skjedd? Finner det vanskelig å tro......