Alle innlegg Sukkerforum

Første søndagen i 2010

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FruJohnsen sø. 3 jan. 00:55

Nyttårsaften med alle løfter og forsetter er over. Hva skal dere bruke første søndag til i år?

Selv har jeg tenkt å sove lenge, kose meg med god frokost og kaffe. Etterpå har jeg tenkt å ikle meg boblebukse og alt det varme tøyet jeg kan finne for å gå ut. Gå en lang tur i passe tempo til å holde varmen. Lage engler i snøen i hagen før jeg går inn igjen og fyrer mer i ovnen. Andre forslag til koselige og morsomme ting man kan gjøre søndagsformiddager?

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 3 jan. 00:57

Lang og koselig søndagsfrokost, en tur til svømmehallen med junior, ut i snøen og leke med junior, det blir min søndag:) Ganske perfekt med andre ord

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 3 jan. 01:04

Ligge og dra meg lenge siden jeg skal på jobb på mandag, kanskje ta meg en liten spassertur om det ikke er for kaldt før jeg skal spise pinnekjøtt hos mine gamle foreldre.

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 3 jan. 01:07

Interessant ordvalg, zoid...

Her også blir det å sove lenge, en god frokost. Skal også prøve å få lit frisk luft men det blir nok for kaldt til at det kan bli noe trening ut av det.

Ellers så funderer jeg på om jeg skal ta køya nå og forberede meg til jobb på mandag eller bare drite i det og utnytte den siste fridagen til det fulle.

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 3 jan. 01:08

Leke inne og ute med barna! Blir vel mest inne i denne kulda - tror jeg.. Skal desidert fyre masse i ovnen i morra!! Også må vi ham med oss litt sprintlangrenn på tv!

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 3 jan. 01:11

Ut på tur med ungene, på med (varme) klærne og opp i trærne...

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 3 jan. 01:11

Sove leeeeenge, forhåpentligvis ikke våkne sprettvåken kl 9, deretter lang frokost etterfulgt av seinvakt på jobb. Skal bli fint det :)

Skjult ID med pseudonym FruJohnsen sø. 3 jan. 01:14

Søndager er ikke så ille egentlig:-), og kulde eller ikke så er det fantastisk fint ute nå. Jeg orker en tur for å få lys og luft, blir så kvikk etterpå atte.