Alle innlegg Sukkerforum

litt slem nå?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anonym ma. 4 jan. 2010 18:42

Det er ikke ofte jeg blir forelsket. Men så traff jeg en dame, vakker, utsråling, meget elegant. En slik elegant dame som ser på skoene til mannen først.
Vi datet noen månder, overnatting, mye gøy ,men så bang. Ting kom i vegen. Og slutt. Jeg datt litt sammen, og tinga gjorde det ikke betre når jeg jobber med henne. I en jobb der vi ser hverande hele tiden, huff;). Og hun er fortsatt singel. Har det bra hjemme, men likte ikke å jobbe.

Så hva gjorde jeg får å få mer selvtillit? Fulgte Preben her på sukker. Han skrev at det beste var å treffe mange damer. Har truffet 8 damer nå på 8 uker. Noen her og noen på gratis nettdate sider. Og nå føler jeg at selvtilliten for å finne noe er på veg opp igjen. Det hører til historien at 2 av dem likte jeg godt. En sa nei mens en annen sa kanskje.

Jeg har det bra nå, liker å jobbe igjen.

Så er jeg slem nå, ikke bra å gjøre sånn?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 4 jan. 2010 18:46

Nei du har bare oppdaget at det er eneste veien om du skal overleve i denne jungelen... En av gangen ja, men ikke legg alle eggene i kurven for fort. Da har du ingen igjen til den neste (med det første)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 18:47

Prøver du å si at du sykemeldte deg fordi du jobbet med henne? Men er tilbake på jobb nå og har det bra??
Så fint da :) Flott med 8 damer som har gitt deg selvtilliten tilbake!

Jeg skal gi deg et godt råd. Tomheten du har inni deg kan ikke andre fylle. Du må fylle det selv.
Om jeg ligger med 8 menn så vil jeg føle meg tommere og ha dårligere selvtilliten en noensinne, men om noen menn har så enkle sjeler at dere er på topp igjen etter noen knull, så flott! Godt at du har det bedre :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 18:48

Enig med Nettfeber. Helt greit å date mange dersom du faktisk er ute etter noe og ikke bare er ute etter å bekrefte din egen attraktivitet.

Men gratis datesider, finnes det fortsatt, da? (Nei, jeg vet det ikke er lov å reklamere for andre datesider på forumet, men jeg trodde de var borte nå som både Hei og Finnenvenn er kjøpt opp av, ja, dere vet vel hvem...)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 18:51

Ja men poenget her er jo at han høvlet over mange damer bare for å føle seg bedre. Skjønner de to som trakk seg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 18:53

@pusen
Har vi lest samme innlegg?

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 4 jan. 2010 18:55

Skjønte absolutt ingenting av åpningsinnlegget. Niks, nada, zip!

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 18:55

Håper det... han skriver at han fulgte Preben sitt råd, og at han har møtt 8 damer på 8 uker. En dame pr uke det...

Eller misforstår jeg? Gjerne heng meg... i såfall..

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 18:56

Nå har jeg ikke lest Preben, men jeg forsto at han hadde gått på en nedtur etter å ha blitt dumpa av ei på jobben, så datet åtte damer på åtte uker, blitt interessert i to av dem og kanskje møtt gjensidig interesse fra én av dem. Men, klart, er storyen at han har lekt Mads Larsen her, så stiller det seg jo helt annerledes...

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 18:58

Egentlig så syns jeg hele innlegget var rimelig uklart og vanskelig å fange opp sammenhengen. Fra å jobbe til å plutselig trives hjemme. Skjønte ikke alt det der. Men joda, han har likt de to han ikke fikk, er sånn det bruker å være ;)
Men han sier jo at han har boostet sin egen selvtillit med bruk og kast av damer, en i uka i 8 uker.
Det syns jeg er forkastetlig, men jeg er ikke Gud, så skal ikke dømme noen. Jeg bruker ikke folk for å få bedre selvtillit.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 4 jan. 2010 18:59

Føler at jeg vokser mer på å få tilbudet, føle at jeg kan hvis jeg vil, men takke nei ;o) Kan DE ikke vente er det jo bare kroppen min de trenger der å da... Tenk på det gutta......;)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 19:02

Ja ikke sant Nettfeber. Ikke noe godt å føle seg som et kjøttstykke?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 4 jan. 2010 19:09

Den følelsen sitter nok nærmere overflaten for kvinner enn for menn tipper jeg.. Meg selv inkludert, men om man ikke er ærlig på hva man gjør kan man fort få skjegget fullt av postkasser..

Skjult ID med pseudonym anonym ma. 4 jan. 2010 19:10

Kunn et enkelt møte med hver person, kino og kafe, gå tur. Ikke sex.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 19:15

Det må du jo si anonym! Ja da syns jeg ikke det er noe galt i å gjøre det, men tror fremdeles det ikke er måten å få bedre selvtillit på, men om det funket er det jo greit. Høres slitsomt ut å bli kjent med så mange mennesker på så kort tid.

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ma. 4 jan. 2010 23:36

pusen: Det var da ikke så mye som en hentydning til sex i åpningsinnlegget, det var du som kofferterte hele innlegget på få sekunder.