Alle innlegg Sukkerforum

Jeger og jaktbytte - kvinne og mann..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 19:41

Når 'mann søker kvinne' og 'kvinne søker mann' kommer det ofte opp assosiasjoner i hodet på de fleste; enten må jeg jakte eller jeg må sitte klar og vente til jegeren kommer med børsa!! Et annet alternativ er selvfølgelig at begge parter jakter intenst på hverandre med børsa klar hele tida og skyter hemningsløst og i blinde!

Min erfaring er at kjønnsrollene fortsatt er slik på sjekking at jenter ønsker å bli jakta på - jenter vil ha en mann som har guts til å tråkke rett inn i stua og si på en vennlig, liketil og barsk måte: Hello! DER er du jo - kvinnen i mitt liv!! (litt karikert skrevet kanskje..)

Men det er vel også slik at vi menn også ønsker å bli jakta på - at vi ikke alltid vil være jegeren, selvom det er hva urmannen i oss forteller på dypet! :)

Alle ønsker vel å være jakttrofeét, men er det jevnt over forventa at det er vi gutta som skal jakte og ta initiativet?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 19:44

Jeg er utrolig forvirret av både jakt og spill. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til det...
og slik jeg ser det vil jeg aldri få en mann før jeg lærer meg å bli jakta på...Jeg liker å svare på meldinger, eller vise at jeg er interessert... hater hele opplegget!!!!!

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 4 jan. 2010 19:46

Ja jeg liker å bli jakta på og forventer selvfølgelig at han bare skal komme og si hei der var du jo

Skjønner tanken men samtidig hører man jo stadig at pågående kvinner oppfattes som billige og lettvinte, og ikke er den sorten mannen vil ha på lang sikt. Og så er det dette med at jakten holder interessen gående, når du har henne på kroken er det fort gjort at SÅNN der var det i boks, over til neste.. hvordan blir det da om hun er jegeren fra dag en?

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 19:52

Går det ikke an å balansere da @kokosøster? Trenger vel ikke å bare være billig selvom du viser seriøst interesse for én mann. Jeg opplever ihvertfall det som smigrende hvis ei jente først tar initiativet og jeg selv tilfeldigvis er interessert - spørs selvfølgelig hvordan man henvender seg og sjekker opp!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 19:53

Problemet er jo nettopp at dette er et spill. Skulle ønske vi alle, både menn og kvinner, klarte å gå bort til folk vi likte og faktisk si det uten omsvøp - droppe tiurleiken. Selv her på Sukker, der vi jo alle, i hvert fall offisielt, er ute etter noen, er det nok mye mer vanlig å si at "Hei, du virker som en søt jente/kjekk gutt" enn å si at "Hei, du virker som et godt kjæresteemne".

Jeg vil verken være jeger eller byttedyr, jeg vil at det skal være en gjensidig ting.

Skjult ID med pseudonym MissMe ma. 4 jan. 2010 20:02

Jeg får nok meldinger til at jeg er fornøyd med responsen, men når jeg sender meldinger eller merker en kars profil som interessant hører jeg aldri noe tilbake! Er det sånn at mannfolkene syns damer som viser interesse er turn off? Jeg er ikke så sjenert eller passiv at jeg bare sitter og venter, og vil heller ikke gi inntrykk av det.

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 4 jan. 2010 20:04

Hmmm... byttet mitt pleier å løpe sin vei. Og jeg jager etter. Men så stopper byttet, snur seg og sier, "Du - du er sikkert en flott jeger og sånn og du har gjort en kjempefin jegerjobb så langt, men du er ikke helt *min* type jeger allikevel."
Da senker børsa seg.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 4 jan. 2010 20:06

Nei ikke turnoff , tvert i mot, men det kan jo være at "vi" ikke svarer av samme grunner som "dere" jenter?
Hvis en jente jeg har merket med hjerte kommer meg i forkjøpet er det garantert svar .-)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 20:07

Men det er vel seriøst mange som sitter på gjerdet og venter på at noen som skal ta kontakt?? Spill eller ikke - ser nå selv ikke på dette som noen tiurleik jeg da! ;)

@Zoid77
Jeg er enig med deg i at den dynamikken du nevner om gjensidighet er ideell, men er det realistisk at det er slik da?? Skjønner faktisk ikke hvordan dette kan skje - da må begge ta initiativet samtidig hvis man skal gjøre dette veldig praktisk anvendbart! :)

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 4 jan. 2010 20:07

Problemet er vel at folk er forskjellige. Dersom du som kvinne 'jager' én mann, kan det føre til positiv respons, men gjør du nøyaktig det samme med en annen mann, kan det bli negativ respons. Og sånn er det andre veien også (mann vs. kvinne). Man kan ikke ta med seg erfaringen man fikk med én person til den neste, nødvendigvis.
Jeg f.eks. vil gjerne få både hjerter og meldinger, og ikke noe ville vel vært bedre enn om ei jente (som jeg kunne falle for, da...) 'jaktet' på meg.

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 4 jan. 2010 20:08

Synes det er flott om damene tar på seg "jeger-rollen" innimellom, vi har kommet så langt i dag at det ikke er noe mindre stuerent at de gjør det.... ;))

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 20:09

Kanskje vi kunne skrevet det i profilen?? Jeg vil ikke jaktes på, jeg vil jaktes på, og jeg hopper over spillet, vær deg selv :) RIng når du vil :) :)

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 4 jan. 2010 20:17

Kanskje ikke så dumt det @pusen ;))

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 20:20

@gråtass
Jeg skriver om en ideell verden, jeg... Er klar over at noen må være jeger og noen bytte, men man kunne kanskje i litt større grad forsøke å være ærlig og ikke bare gjemme seg nedi nærmeste søkk når jegeren trekker frem hagla.

@pusen
En god idé, lurer nesten på om jeg skal prøve det. Men bare nesten... :-)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 20:21

Tror kanskje jeg skal gjøre det, har jo fyllt profilen min med svada likevel :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 4 jan. 2010 20:21

"Spillet" er vel strengt tatt en prosess for å bli kjent... Tipper de fleste uansett kjønn liker oppmerksomhet om de bare setter pris på hvor den kommer fra :-)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 20:23

Godt svart @Zoid!! :)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 20:24

Jo men menn som venter 3 dager på å svare på sms, de kutter jeg fort ut...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 4 jan. 2010 20:26

Hmm Hvis noen kom med en hagle ville vel enhver lagt seg i et dypt søkk? Ingen vil vel bli skutt heller? Får vel håpe jegeren har bedre hensikter med meg ;)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 4 jan. 2010 20:30

Jo gråtass det går an å balansere, men det blir vanskelig å balansere "taktisk" når alle foretrekker ulike varianter.

Hos noen er det slik at hvis jenta viser interesse blir hun mindre interessant. Man etterlyser respons men samtidig er det lite attraktivt å være "tilgjengelig". Han kan like at hun tar initiativet først hvis han selv tilfeldigvis er interessert, som du sier. Men hvis profilen er ukjent har han jo ikke blitt interessert ennå... så hvis han ikke finner henne interessant er det kanskje fordi hun tok initiativet? Ikke nødvendigvis bevisst...

Jeg spiller ikke spill, verken kostbar eller annet, og viser min interesse, om enn litt forsiktig i starten. Ganske enkelt fordi jeg sjelden faller pladask men trenger tid for å bli interessert. Det kan selvfølgelig bli tolket som at jeg vil bli jakta på, men intens jakting gjør meg heller litt skeptisk (fra erfaring) så det virker mot sin hensikt. Lagom er tingen. Men hva det er er jo ikke likt for alle. Er vel derfor vi fortsatt er her.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 20:36

@kokosøster
Wow!! Et kjempebra reflektert innlegg der!!! Det skal du ha! Bukker og neier i støvet og sier meg helt enig med deg........ :)

Ad balanse: jeg svarer på sms pronte!! Venter ikke 3 dager med å svare!

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 20:38

Vi må få gifta bort kokosøster :) Uten tvil! :)

Sms bør svares på samme dag, om den ikke er sendt veldig sent da :)

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 4 jan. 2010 20:41

For å si det sånn: Så og si alle de datene jeg har vært på her innefra har vært på bakgrunn av at jenta skrev første mail (evt. ga meg et rødt hjerte). Og jeg har i de aller fleste tilfellene ønsket å gå videre, ihvertfall for å se om det kan bli noe mer, men har blitt "dumpa". Så jeg har ingenting imot jeger-kvinner, men det er mulig at jeg ikke er et godt nok bytte, på den ene eller andre måten.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 20:44

@...!
Du også, ja...?

Poenget mitt er vel snarere at vi er veldig diffuse rundt våre egne hensikter - gudene skal vite hvor mange vi har gått glipp av fordi ingen av oss har våget å bryte de sosiale konvensjonene, uansett hvilket nivå vi snakker om her. Var mye greiere på ungdomsskolen, da man bare kunne få kompisen sin til å spørre henne man likte om sjans.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 4 jan. 2010 20:54

Pusen ja du hadde jo planen klar, bare venter på å få beskjed om hvor og når jeg skal møte opp

Skjult ID med pseudonym paranøtt ma. 4 jan. 2010 21:17

summasummarum så er vel det viktigste å være seg selv. da vil jo de som faller for en finne den riktige deg.og så må man da lære seg å tåle eller takle de smellene man garantert går på underveis. sier hun som definitivt ikke er den som sitter mest på vent. vet jeg skremmer bort mange menn jeg. men tenker som så; da var de ikke rette for meg likevel. har jo klart å få til flere lange forhold, så noe må jeg gjøre riktig. når det er sagt, så må jeg tilføye at hadde jeg kunnet ønske meg to ting av julenissen jeg visste ble oppfylt ,hadde det vært; utpreget ordensans og litt mindre jeger. men når en ikke ble som en skulle, så får en være som en ble, som de sier....

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 21:19

Tror det blir Bulgaria Kokos:)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 4 jan. 2010 21:25

Hvor lenge skal man bruke som unnskyldning at da var de ikke rett for meg likevel, før man omsider tar en titt i speilet?
Jeg har ikke tålt de smellene jeg har gått på underveis særlig bra, så selv om jeg "bare er meg selv" kan jeg ikke akkurat påstå at jeg har blitt bedre på å ta/få kontakt her inne. Gruff..

Zoid jeg synes du skulle melde deg frivillig som spørrer

Skjult ID med pseudonym paranøtt ma. 4 jan. 2010 21:36

man kan begynne å tåle de smellene når man også begynner å få til gode, sunne og lenge relasjoner innimellom.ingen unnskylding trengs da. man kan jo ikke passe for alle. men selvfølgelig hvis man er nærmere 50 enn 18, og ufrivillig aldri hatt ett lengre seriøst forhold så får man pusse speilet sitt litt da...

(kvinne 40 år fra Akershus) ma. 4 jan. 2010 22:21 Privat melding

Ja, jakt er moro:)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 4 jan. 2010 22:24

Nesj

Skjult ID med pseudonym paranøtt ma. 4 jan. 2010 22:24

@ lettåhuske og loho:hear hear!

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 22:27

Flere damer med børse her kanskje? ;)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 4 jan. 2010 22:28

Liker å jakte jeg og :-)

Skjult ID med pseudonym jeppe ma. 4 jan. 2010 22:43

Det har nå alltid vært slik at det er kvinnen som velger ved å vise interesse. Hvorfor skal det være noe annerledes her inne? Hvorfor ønske å bli jaktet på av en haug med menn du ikke er interessert i? Ikke det at vi av og til feiltolker interesse i real life (eller her inne) og prøver oss på jenter som ikke er interesserte i oss, men sannsynligheten for å treffe på mannen som interesserer deg øker jo hvis du har gitt et hint om at du er interessert. Det betyr ikke at man er billig, og det betyr heller ikke at mannen har fått snøret i bånn. Han må jo fortsatt evne å vekke ytterligere interessere for ham i henne.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 4 jan. 2010 22:44

Ute på byen er jeg alltid i "jeger-rollen", dvs at jeg er den som tar initiativet til kontakt med de jeg finner interessante. Her inne er det helt annerledes, og det skal mye til for å oppnå såpass stabil kontakt med ei jente at det ender opp i en date. De fleste jentene kommuniserer med mange samtidig, og det er håpløst å finne en "luke" innimellom alle beilerne, hvor jentene faktisk tar seg tid til å lese det man skriver, og skrive fornuftige meldinger tilbake. Når jeg sender førstemeldingen blir det mye svada-meldinger, om jeg i det hele tatt er så heldig å få svar.

Derfor lar jeg jentene styre her inne. De vet best selv når interessen fra andre har dabbet av, og om de har tid til å skrive med en som meg. Finner de profilen min interessant nok, satser jeg på at de tar kontakt. Jeg blir ikke nedrent av jenter, men det funker greit. Jeg var på date med kanskje 10 jenter i fjor (pluss noen halv-dater), og i alle tilfellene var det jentene som tok kontakt først. Bonusen er at de jeg treffer er selvsikre jenter som vet hva de vil ha, og ikke bare de passive som forventer at alt skal legges til rette for dem. Ulempen er dog at de vet like godt hva de ikke vil ha, noe som kan være en utfordring for en sliten tobarnsfar fra oslo-øst ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 22:48

@wintermute
Hva er en halvdate?

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 4 jan. 2010 22:51

@zoid77: f.eks å avtale å treffes på byen hvor hun er ute med venninner, og jeg er med kompisene mine :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 22:54

Ahh - en SteinR-date, altså... :-)

Men er det virkelig slik at alle damene her drukner i meldinger? Det er ikke det inntrykket jeg får på forumet - på den annen side kan det jo være fordi de ikke drukner i meldinger de har tid til å bruke på forumet, da... Synes for øvrig det er god uttelling med ti dater og en håndfull halvdater i løpet av ett år der damene har tatt initiativet - det ville ikke jeg fått med de kvinnene som tok kontakt med meg, uavhengig av kontaktform, i løpet av fjoråret.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 23:00

@Zoid
Husk: Det er forskjell på en sjarmerende og sliten tobarnsfar og alle de andre gutta! ;) PS! Jeg er bare en sliten tobarnsfar uten noen halvdater hvis det er noen trøst!:)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 23:02

WIntermute: *kveles her* hahahha

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 23:04

Da er det halvdater jeg lager meg når jeg er fikser hytteturer og kan gjemme meg blant venninnne mine.
Men litt garderinger siden det kommer så mange menn :) Juks, med andre ord.

Okei, er det noen som vil date meg på lørdag så er jeg på Johns Bar med alle venninnene mine. Du MÅ ikke være en PUA.

Skjult ID med pseudonym ladybug ma. 4 jan. 2010 23:05

her var det mange å synes synd på ja...

dessuten må man ha ett ordentlig bytte å jakte på...

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 4 jan. 2010 23:06

De fleste drukner nok ikke nødvendigvis i meldinger, men nye jenteprofiler får garantert mer oppmerksomhet enn en vanlig manneprofil, selv om det dabber av med tiden. Det er også flere som bare har profil her fordi de er nysgjerrige, men egentlig ikke gidder bruke så mye tid på skrive meldinger. Utfordringen er å finne den jenta som er mottakelig for kontakt, og som i tillegg finner deg interessant nok. Min erfaring er at med mindre man satser på masseutsendelse-metoden, så blir dette skudd i blinde, Jentene må selv finne ut hva de ønsker, og da er det gjerne etter at den største pågangen er forbi.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 4 jan. 2010 23:10

Er nok mulig "nye" damer får flere meldinger enn "nye" menn, men er det egentlig noen grunn til å tro at det er flere seriøse menn enn kvinner på Sukker? Etter tilbakemeldingene på forumet tyder det ikke på det.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 4 jan. 2010 23:12

Det er alltid mye sukker-folk på Johns ;) ....men blir ingen byturer de to nest helgene

Skjult ID med pseudonym blondine ma. 4 jan. 2010 23:15

@gråtass: Når du jakter, vil du ende opp med et jaktbytte eller et jakttrofè?

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 23:16

hofingen og jeg får ta med oss børsa til Johns lørdag 16., så får vi se om stedet lever opp til sukkerryktet...

Skjult ID med pseudonym R ma. 4 jan. 2010 23:17

Altså, jeg synes likestilling er en selvfølge, men så har jeg heller aldri levd i et samfunn hvor jeg måtte slåss for å bli hørt og sett og har heller ikke blitt forbigått i jobbsammenheng. I hvert fall ikke i noen større grad. Min generasjon kvinner har fått mye gratis, fordi noen gjorde en ganske tung jobb før oss. Jeg slipper å stå på barrikadene og slåss for noe som burde være en selvfølge og jeg setter pris på at noen tok den jobben for meg og mine medsøstre.

Jeg er for lik lønn for likt arbeid, lik fordeling av ansvar og disse innlysende tingene. Men... Det er forskjell på menn og kvinner. Vesentlige forskjeller. Takk Gud for det. Jeg liker at menn er menn og de må gjerne jakte. Det betyr IKKE at jeg sitter til pynt og er selskapsdame og kokett - det betyr at jeg liker forskjellen mellom meg og mannen. Jeg synes det er hyggelig med menn som kommer fra møblerte hjem og er litt galante, jeg liker at menn gjør "guttetingene" i hjemmet, selvom jeg egentlig klarer det fint selv. Jeg er så heldig at jeg kan få begge deler, heldigvis. Hvis det gjør meg til en pyntedukke, so be it, alle som kjenner meg vet jo at det er langt fra sannheten. Jeg liker ikke spill og dropper de som driver med det, men jeg liker flørt og liker at han flørter og viser hva han vil. Hvis vi har en god tone og ting er bra, så vil han aldri være i tvil om jeg er interessert eller ikke - og han vil ikke være i tvil om at han er "jakttrofèet" mitt :-)

Det må være lov å like det, selv i likestillingens tid, vel?

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 23:18

Har du ikke skjønt det da @blondine - jeg vil ligge i søkket og gjemme meg for så plutselig hoppe opp og rope: BØØ!!
Verken no trofé eller bytte på meg gitt - må bare sette det litt på spissen i tråden her..

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 4 jan. 2010 23:19

Jupp, den 16 e vi klar :)

Skjult ID med pseudonym blondine ma. 4 jan. 2010 23:24

@gråtass;
det var nettopp det jeg hadde en mistanke om. Du skrev faktisk i innledningsinnlegget ditt at alle ønsker vel å være trofèet.
jeg kan aldri tenke meg å bli stoppet ut å hengt på veggen - for å bruke en metafor for hva jeg oppfatter er et jakttrofè. Altså en dame som kan vises fram til kameratene som en "premie"
Derimot har jeg ingenting i mot å bli jaktet litt på, selv om jeg ikke har sansen for "hard-to-get"-spillet. Jeg kan jakte selv også, dersom mannen er verd det.

Skjult ID med pseudonym Me ma. 4 jan. 2010 23:28

@R
Er det greit når en mann sier at han liker at dama gjør "dametingene" i hjemmet?

Skjult ID med pseudonym R ma. 4 jan. 2010 23:35

@Me - En mann får ikke vaske tøyet mitt, for å si det sånn. Så ja, det er greit for meg. Det er selvsagt ikke greit dersom mannen ikke løfter en finger hjemme, går fra bordet uten å rydde vekk, slipper skitne klær rett ned på gulvet eller generelt sett oppfører seg som en gris. Mitt utsagn fordrer jo en normal oppførsel, som alt annet :-) men det burde jeg vel antagelig presisert.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 4 jan. 2010 23:35

@R: Selvsagt er det lov...men hvordan klarer du å filtrere ut denne personen fra de øvrige kandidatene på sukker, dersom du selv ikke går aktivt inn og leter? Du vet vel selv best hva du vil ha....eller er det den som "skriker" høyest, har de mest velformulerte meldingene, beste bildene eller de kuleste hobbyene? Man kan da være både høflig, oppdragen, flørtete og romantisk selv om man lar jentene ta en mer aktiv rolle.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 4 jan. 2010 23:43

Som pappa med delt omsorg, så er jeg vant med å stelle hus, vaske klær, skifte bleier, lage mat og drøssevis av andre oppgaver som tradisjonelt forbindes med husmor rollen...jeg føler meg som mann likevel. Ei dame som bare vil ligge på sofaen og bli vartet opp, er nok ikke for meg. Jeg har møtt nok av disse "prinsessene" til å vite at de ikke passer for meg.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 4 jan. 2010 23:50

@R
Hva hvis jeg ikke vil slippe ei dame til den nye dyre og innvikla vaskemaskinen som jeg er så redd for? :) Jeg kan sikkert vaske tøyet bedre enn den dama jeg slipper til på vaskerommet mitt og for ikke å si stryke mine og hennes skjorter!!
Det hele blir veldig svart/hvitt når vi skal gå inn i de typiske stereotypiene. Jeg trives best med "manneoppgavene", men klarer også fint å ordne opp i husmorsyslene siden det også må til.. Og noen mannfolk liker faktisk å styre med interiør og gjøre det koselig rundt seg av ren lyst!! :)

Skjult ID med pseudonym R ma. 4 jan. 2010 23:57

@wintermute - Ja, jeg er helt enig med deg, man kan absolutt være alle de tingene, selvom man lar jentene være mest aktive. Det er jo fullt mulig at jeg overser en haug med veldig bra menn, eller - det er nok ganske sikkert. Men jeg har det ikke travelt. Og av en eller annen grunn så har disse tingene aldri vært noe ankepunkt ift menn jeg har møtt. Jeg ser at innlegget mitt kan forstås som at jeg digger 50-tallslivsstilen, mht kvinnens/mannens posisjoner, men det er jo ikke helt slik...:-)

Og du; når jeg sier det jeg sier så mener jeg absolutt ikke at man er mindre mann hvis man gjør husarbeid og skifter bleier - hvis du forsto meg sånn, så har jeg vært fryktelig uklar. Det var satt litt på spissen, men jeg liker forskjellene mellom mann og kvinne, det er vel bottom line egentlig. Jeg sitter ikke i sofaen og forventer oppvarting...:-)

Skjult ID med pseudonym R ti. 5 jan. 2010 00:02

@gråtass - Jepp, I hear you. Det finnes sikkert mange damer som liker at du vasker tøyet deres :-) jeg skal vaske mitt selv. Og at du er flink til å stryke skjorter tviler jeg ikke på og jeg bruker ikke skjorter, så du skulle fått lov å stryke dine egne så mye du ville :-)

Jeg klarer fint å gjøre guttetingene, som jeg også nevnte, men synes det er helt ålreit hvis han jeg er sammen med gidder å henge opp hyllene eller sette opp listene for meg. Når det kommer til interiøret, så er det noe vi ikke vil trenge å diskutere, så den lar jeg ligge ;-)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 5 jan. 2010 00:25

bittelitt off-topic, men tror kanskje du kan ha gått glipp av mang en drømmemann i din iver etter å svartehjerte :D

Drømmemannen registrerer seg på sukker. fyller ut relasjonsprofilen, og skriver kort info om seg selv. Han venter litt med å laste opp profilbilde og blar litt i menyene. Han finner online-lista. Hey, hun der R... hadde jeg god match med *klikke seg inn på profilen*. Wow dette så ut som en god match, jeg får gjøre ferdig profilen min og ta kontakt. 10 minutter senere prøver han å klikke seg inn på nytt: "R...synes ikke din profil var interessant". WTF!?

:D

Skjult ID med pseudonym R ti. 5 jan. 2010 00:36

@Wintermute.... Jeg "ivrer" ikke etter å svartehjerte, det er helt unødvendig å tillegge meg egenskaper jeg ikke har. Dette har du jo nevnt før, kan jeg huske, men jeg har ikke tenkt til å forsvare alle mine sorte hjerter overfor deg :-)

Har du fått sort hjerte? Og i så fall, hvordan vet du det? Jeg beklager hvis det føltes overilt, men med mindre du har oppført deg dårlig overfor meg - noe jeg har vanskelig for å tro - så er det jo ikke personlig ment. Da er det fordi jeg så noe i profilen din som jeg ikke lette etter.

Ja, har nok gått glipp av en del bra menn. Det hender jeg går gjennom svartelista og henter noen igjen, faktisk.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 00:39

Gråtass: Du kan få stryke mine skjorter!

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 5 jan. 2010 00:48

Skal stryke skjorta/ blusen eller hva det nå enn er du skal ha på deg på sukkerfesten, @pusen!!
*Dette kaller jeg å skyte med børse på blinken!*

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 5 jan. 2010 00:49

ikke misforstå meg, R. Det var bare et (dårlig) forsøk på å være humoristisk. Du må selvsagt sette alle de hjertene du vil, og jeg tar aldri slikt personlig. Synes bare det var litt morsomt at den stakkars innholdsløse wintermute-profilen min fikk tilgang ca 2 minutter før den var blokkert :)

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 5 jan. 2010 00:59

Ikke krangle på denne seriøse tråden!!! Advarsel!

Skjult ID ti. 5 jan. 2010 01:03

Hva er det dere driver med, små barn?

Skjult ID med pseudonym R ti. 5 jan. 2010 01:04

@wintermute - Aha, så den var tom. Ja, da ble den nok fort sort...:-) Jeg vet fortsatt ikke hvordan du har klart å liste ut at hun dama som satte sort hjerte på deg, er meg. Men anyway, nå tenkte jeg at jeg skulle ta et glass vin. Så da gjør jeg det. Også tar jeg den rosa sangen! ;-)

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 5 jan. 2010 11:35

Skjønner ikke noe av denne jakten jeg, gjør bare det som føles rett. Forventer ikke at noen skal ta initiativ ovenfor meg, men om en jeg likte hadde hatt gutts nok til å "trampe inn i stua og sakt på en manndig måte: du er kvinnen i mitt liv", hadde jeg digga det:P