Alle innlegg Sukkerforum

Diskusjonsforum og fjaseforum?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Binders ti. 5 jan. 2010 01:55

Jeg vet denne tanken har vært tenkt før. Men nå presser den seg liksom på igjen....

Hva med forsøke å dele Sukkerforumet i to: Ett for felles-chatting, babbel, vafler og annet fjas og moro,
og ett for de som litt seriøst ønsker å dele noe, fra erfaringer med kjærlighetssorg, til dikt og sanger, til å diskutere aktuelle temaer. Rett og slett slik diskusjonsforumet har vært med unntak av alle chattetrådene.

Grønn tråd var et fint tiltak, men det fungerer ikke helt etter hensikten, så vidt jeg kan bedømme. Jeg stemmer derfor for en to-deling!

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 01:57

Jeg syns det hadde vært fint å delt opp forumet i kategorier, slik at det blir mer ryddig.

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 02:08

Et godt forslag.. ;))

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 jan. 2010 09:53

Nei til kategoriinndeling. Godt begrunnet, ikke sant?

Men hvis ja: En trenger ikke gjøre det mer komplisert enn trådstarter foreslår. En pjattekategori og en ordinær diskusjonskategori - uten at skottene mellom de må være helt vanntette. For mange kategorier blir bare styr, dette forumet er ikke SÅ fragmentert at det vil ha noen særlig hensikt.

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 5 jan. 2010 10:17

Helt enig med TS! Jeg liker å poste både seriøst og fjas her inne! Et enda klarere skille mellom en fjasekategori og en seriøs diskusjonskategori hadde vært no. Jeg har selv startet tråder som ikke har vært huket av med grønt, som var ment litt seriøse, men som av og til utvikler seg til fjasetråder. Men skal glatt innrømme at jeg bidrar selv også, fordi overgangene er så glidende her inne!

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 5 jan. 2010 10:20

Det eneste som fungerer mot forumtroll er en aktiv og streng moderator. Enhver form for selvjustis på dette området er dømt til å feile...