Alle innlegg Sukkerforum

Til "forum rytterne"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sukett ti. 5 jan. 2010 05:16

Har lagt merke til en ting med endel tråder på dette forumet, stort sett så har de en tendens til å begynne forholdsvis seriøse.
I tråden som fikk meg til å skrive dette innlegget, så ville trådstarter komme med tips til de mannlige brukerne på forumet om hvordan man kunne få flere eller nye treff hva angår medlemmer.
I og for seg en god gjerning det, med et tilsynelatende godt motiv bak også. også har man de stakkars menneskene som kommer inn på forumet her å faktisk lurer på noe, være seg fordi de er nye medlemmer eller bare har noe de er usikre på.
Men så kommer de medlemmene jeg kaller for "forum rytterne" og søler til trådene, de første svarene har en tendens til å som regel kunne minne om et seriøst svar, men dette varer ikke mer enn som regel en helside.
Hvorfor? Jeg ser det er stort sett de samme medlemmene, eller "pseudonumene" som søler hver gang, jeg tror det er fordi de kjeder seg, og det er for det første utrolig kjedelig for de som faktisk har noe å komme med, eller lurer på noe.
Men også kjedelig for de som finner temaet intressangt ( meg selv inkludert ) da det stort sett sporer av etter 5 - 10 inlegg.
Jeg tror de det gjelder vet det godt selv, lag dere en egen tråd. Forslag til tittel på tråd: "Til de som vil prate slemt og ufint med "putt inn pseudonum her" også vil jeg foreslå å legge inn et tall på slutten for at folk kan få greie på hvor gamle dere er sånn i tilfelle dere har lyst til invitere andre medlemmer med på gløgg etc."

På forhånd takk!

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 05:28

Jeg er en av de du henviser til, en av de som kjeder seg enormt om dagen, fordi jeg har mye fritid nå! Dessverre!
Men samtidig prøver jeg å lage litt action i forumet. Men jeg er også en av dem som har kommet med seriøse temaer og prøvd å lage fornufitige tråder med tema som anngår oss alle. Men stort sett så blir de avspora eller blir jeg bombadert med så mye drit at jeg sletter trådene. Denne drittslenginga som er her inne (ja, jeg deltar jeg også) gjør at forumet blir useriøst, og folk får ei gi fan holdning. Jeg syns det er synd, da det kan være nyttig å dele erfaring med andre. Siden det ikke er moderatorer her vil dette mest sannsynlig fortsette. Jeg har vært en av dem som alltid har skrevet som meg selv. Jeg har holdt meg saklig, sjelden slengt dritt til andre, men nå er jeg bare møkklei rett og slett, og klarer ikke holde meg seriøs lenger.

Rett og slett en vond sirkelig som er vond å bryte før noen kommer inn her og rydder opp!
Jeg vil samtidig be om unnskyldning til de som føler at jeg har ødelagt deres tråder! :)

Skjult ID med pseudonym påsan07 ti. 5 jan. 2010 09:15

Honør til dere begge for gode innlegg.
Jeg har omtrent sluttet å poste på forumet pga. all tull, fjas, avsporinger og "private meldinger" (når det er kun 2-3 personer som poster intetsigende meldinger seg i mellom). Jeg synes det er lite respektfullt å spore av i tråder som er merket som seriøs, eller som i utgangspunktet er seriøs, men mangler den avhukningen for det.

Det er mulig å melde seg inn på forumet til diskusjon.no. Der har de en egen kategori som heter "off topic". Tror det hadde passet ypperlig for mange her inne :)

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 jan. 2010 09:47

"Jeg har vært en av dem som alltid har skrevet som meg selv. Jeg har holdt meg saklig, sjelden slengt dritt til andre, men nå er jeg bare møkklei rett og slett, og klarer ikke holde meg seriøs lenger."

Selvinnsikten lenge leve. Sletting av egne tråder er en uting (et direkte tøysete valg trådstarter har), uavhengig av innhold, og bidrar bare til at folk tar deg mindre seriøst --> terskelen for å herpe trådene dine blir lavere. Nå har du heldigvis roet deg et par hakk i forhold til hvordan det var her da du drev på som verst, men likevel virker det på meg som om du forsvarer det å benytte seg av enhver mulighet til å fjase i stykker tråder.

Selv om du har mye fritid og kjeder deg, er det ikke nødvendigvis slik at du ved enhver anledning _må_ benytte forumet for å få utløp for mangelen på action. Det går av og til an å holde kjeft også, til alles ve og vel.

"Jeg vil samtidig be om unnskyldning til de som føler at jeg har ødelagt deres tråder! :)"

Du har sannsynligvis ikke ødelagt noens tråder alene, men aner vi her et signal om at det fra og med nå loves skjerpings?

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 5 jan. 2010 10:27

Beklager at jeg har bidratt med min del til useriøse innlegg på delvis seriøse tråder!! Såpass selvinnsikt har jeg da!
OG hvis jeg ikke klarer å skjerpe meg skal jeg love at jeg logger av for godt!! Jeg klarer faktisk fint å holde kjeft...

Men jeg kan også si at jeg har bidratt med min andel av seriøse tråder/ innlegg også - helt unyansert skal det da ikke være!!

Stor beklagelse fra Gråtassen!:)

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 5 jan. 2010 12:29

Jeg er helt enig med trådstarter. Det er symptomatisk at kun en brøkdel av abonnentene benytter seg av forumet. En av hovedårsakene er nok som TS indikerer; at det føles respektløst at ens spørsmål og meninger blir fjaset bort. Det er en avkrysningsmulighet for at tråden skal være seriøs uten avsporinger og korte svar. Etter hva jeg har forstått blir dette respektert av de fleste, inkludert forumrytterne, og bør kanskje benyttes oftere? Uansett foreslår jeg at de som må kommentere alt som skrives på forumet holder seg til tråder merket fjas eller babbel eller lignende. Nå er det jo en del tråder som er hjernedøde og/eller provoserende i utgangspunktet og da kan jeg ha en viss forståelse for at forumrytterne, meg inkludert tror jeg, tar til motmæle. Man bør kanskje bare ignorere disse trådene uansett, som man gjør ellers?

Skjult ID med pseudonym bimbo ti. 5 jan. 2010 13:40

Jeg er heller ikke uenig med TS, men tenker også at nettopp den lette tonen kan bidra til å få flere til å kaste seg inn i diskusjoner. Dette er en datingtjeneste, mange poster informative innlegg som kan bidra til å sette igang de små grå til refleksjon og ettertanke, men jeg forventer egentlig ikke annet enn at det m å komme avsporinger i et slikt forum, det ligger i dets natur :))

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 13:55

Er ikke uenig i det som kommer frem her, og beklager på det sterkeste i min deltagelse på de trådene det gjelder!!

Men vil også trekke frem et annet punkt som er et like ødeleggende punkt i seriøse tråder, og det er der hvor enkelte dekker seg bak en Skjult ID, og kommer med intetsigende, tildels personlige angrep mot en eller annen, nettopp kun for å fremtvinge en generell avsporing for så å slette sine egne innlegg etterhvert, all skylden ligger ikke bare på oss som kalles "forumrytterne"!!!
Vet det ikke er en unnskyldning, at man egentlig burde ignorere de innleggene, men det er ikke like lett bestandig, hender man blir litt provosert faktiskt ;)

Skjult ID med pseudonym bimbo ti. 5 jan. 2010 14:21

Det kan være at budskapet er gyldig, men om budbæreren er en terrorist feks er vi like langt, ikke sant binladen ?:))

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 jan. 2010 15:12

Generelt: Nå er det vel ikke slik at alle og enhver som føler de har svin på skogen som følge av trådstarters innlegg skal legge seg langflate her - men det er et flott bidrag til at hver enkelt kanskje tenker seg litt om. Av erfaring kan en likevel spørre seg hvor mye det hjelper :)

@Hofingen

"Vet det ikke er en unnskyldning, at man egentlig burde ignorere de innleggene, men det er ikke like lett bestandig, hender man blir litt provosert faktiskt ."

Strengt tatt burde det ikke være så veldig vanskelig å holde fingrene av fatet når slikt skjer. Å bidra til å øke temperaturen ved å mate Dracula med blod, gjør ikke saken stort bedre. Nå betyr ikke det at det av og til kan være moro å fylle opp blodbanken, men da må en også tåle konsekvensene.

Skjult ID med pseudonym go ti. 5 jan. 2010 15:19

Ikke sant, @ s..
Men har dere lagt merke til at det er mye lettere å ta det "lettvint" på kveldene?
Nå, på førmiddagen er det ikke mange her inne og de fleste som skriver, tar det pent og sakkelig, bidrar med konstruktive og a`propos innleg g og holder seg til tema. Men så kommer kveldene og forumet er fylt med lekne, blodtørstige og da begynner moroa...
Mitt inntrykk i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Kråkemann ti. 5 jan. 2010 16:54

Jeg synes det er rart at det er så mye tull her, hadde inntrykk av at det er aldersgrense på denne siden, og mye av innleggene virker jo skrevet av helt ferske tenåringer... Det er sikkert fordi det er så lett å være anonym, på f.eks diskusjon.no så kan man kun være anonym hvis temaet er av svært personlig eller sensitiv art, og det er moderatorer som luker vekk tull og trolling, og utestenger brukere som ikke følger reglene..

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 jan. 2010 16:58

Øh - å sammenlikne dette forumet med store aktører hvis diskusjon / debatt faktisk er hovedgeskjeft (med moderatorresursser deretter), blir litt drøyt.

"Lett å være anonym" - er man ikke anonym på diskusjon.no også, med mindre man aktivt går inn for å vise informasjon utover brukernavnet? Eller har jeg misforstått?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 5 jan. 2010 17:04

Det er ikke meningen å søle , skal prøve å tørke opp etter meg når det skjer... og siden jeg er så klumsete kommer det til å skje igjen.

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 17:08

@s

Såvidt meg bekjent har ikke jeg hatt noen problemer med å takle konskvensen som du kaller det, men det som ble nevnt her er at det "alltid" var "forumrytterne" som ødelegger trådene her, ville bare si at det ikke alltid er tilfelle, eller egentlig er vel kanskje vedkommende Skjult ID også en "forumrytter", h*n dukker jo innom omtrent alle trådene som blir startet her, men det ser ikke alltid slik ut siden h*n også sletter sine innlegg så fort avsporingen er et faktum.....!!!!!

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 5 jan. 2010 17:11

@s
"Nå er det vel ikke slik at alle og enhver som føler de har svin på skogen som følge av trådstarters innlegg skal legge seg langflate her.."
Jeg trodde ærlig og seriøst tråden var dedikert de som hadde såpass innsikt at de skjønte de muligens kan være en "forumrytter". Da er det vel også naturlig å gi gjensvar til TS om hva man tenker om saken! Syns faktisk det viser en god egenskap at man kan legge seg litt flat og si unnskyld - uten at det er langflat!
Jeg for min del syns de fleste, som anses av andre "anonyme" å være "forumryttere", har godt utvikla sosiale antenner og selvinnsikt. Det gjelder både seriøse innlegg og fjaseinnlegg. Men det kan helt klart bli bedre ved at hver enkelt går i seg selv når man poster. Det gjelder uansett ALLE!

@kråkemann
De/ vi såkalte "forumrytterne" opptrer som regel uansett ikke anonymt her inne, som visse andre som slenger med leppa! Det er derfor ikke anonyme tenåringer som formidler fjaset - selvom det kan virke sånn enkelte ganger! ;)

Skjult ID med pseudonym jørgen jr ti. 5 jan. 2010 17:19

Jeg har sluttet helt å lage seriøse og forhåpenlitvis gode tråder i dette forumet fordi de alltid ble ødelagt etter noen få innlegg. Hvem gidder å lage tråder og bruke forumet når de alltid blir sabotert?
Stort sett så er det den samme gjengen som står bak også. Kjenner også masse andre sukkermedlemmer som ikke engang gidder å lese i forumet lengre pga at det knapt finnes en seriøs tråd her mer.

Kan derfor ikke si annet enn at jeg er veldig enig med TS.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 5 jan. 2010 17:21

Noe som har vært tatt opp tidligere av frustrerte brukere på begge sider, er å kunne ha en felleschatt her for de som ønsker å flørte, småpludre og bable om løst og fast:-)
Selv har jeg tidligere vært i mot det, fordi jeg synes slike chatter ligger på absolutt bunnsjiktet når det gjelder kvaliteten på kommunikasjon og fordi jeg stort sett har syntes at blandingen av småprat og temadiskusjon gjør sukkerforumet mer spennende og levende.

Men kanskje det ikke ville vært en dum ide likevel?

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 17:26

Kan vi ikke bare holde oss til Kardemommeloven da? Og tenke seg om 2 ganger om tråden er merket grønn :)
Burde egentlig holde for de fleste det ;))

Skjult ID med pseudonym jørgen jr ti. 5 jan. 2010 17:31

og hvorfor bare når tråden er grønn? Ikke alle som ser eller vet at de må krysse av for at den skal være seriøs.....

Dessutet ser man fort om TS mener at det skal være en seriøs tråd eller fjasetråd hvis man leser innlegget nøye.
Går an å bruke hue litt vettu :)

Skjult ID med pseudonym Ærremuuuli ti. 5 jan. 2010 17:32

Jeg tror de som hyler pga avsporinger på et, la oss si det i kor; DEBATTFORUM, er de samme som går innerst til høyre på fortauet og kjefter på alle som glemmer å stå til høyre i rulletrappa når de skal forbi. Ja huff for en verden. Jammen godt de ikke har større problemer å hisse seg opp over.

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 5 jan. 2010 17:38 Privat melding

Jeg vet ikke helt om jeg er en av forumrytterne her, men i en periode hang jeg vel innpå med komentarer på de fleste trådene.
Det var hyggelig å være her , og etter et par sukkerfester ble jeg jo kjent med en del. Og det ble jo en liten "hard kjerne" som etterhvert deltok hyppig her inne. Jeg så ikke noe galt i det, inntil det ble en del skittkasting, og det likte jeg dårlig. Nå morer jeg meg enkelte dager bare med fjasetrådene for tidtrøyte og prating med kjente og nye medlemmer. Jeg liker forøvrig dårlig de som alltid skjuler seg bak skjult ID.
Håper jeg ikke har tråkket for mange på tærne:-)

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 17:40

Det er fullt mulig det jørgen jr......
Men det er også fullt mulig å holde seg helt unna forumet, for de som syns det er helt forferdelig å være her også ;))

Skjult ID ti. 5 jan. 2010 17:42

tror Ærremuuuli har glemt at det er helt gratis å gå innerst til høyre på fortauet, mens de som faktisk bruker forumet på sukker har betalt for en tjeneste. Det er en vesentlig forskjell.

Hvorfor skal man betale for å ha tilgang til ett forum, hvis det man skriver blir sabotert hele tiden? Man vil gjerne ha valuta for pengene :)

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 17:44

Er det kun forumet som gjør at du, Skjult ID, betaler!!!!

Skjult ID med pseudonym jørgen jr ti. 5 jan. 2010 17:52

Hva er det for en holdning da Hofingen? Hvis man ikke liker at dere ødelegger så skal man holde seg vekk?
Når ble du konge på haugen? Dette er ikke ditt forum, det er vårt....

Skal jeg liksom stikke halen mellom beina fordi noen ikke kan oppføre seg og som ødelegger mine tråder. Så feig er jeg ikke. Har ikke gjort det før, men slike holdninger som du har gjør at jeg virkelig vil ta opp kampen........

@carmina
For meg så er du like anonym som de som bruker skjult id eller pseduonym. Jeg aner ingen ting om hvem du er eller hvor du bor selv om du står frem med bilde..
Hva man underskriver som, spiller ingen rolle. Det som spiller noen rolle er faktisk hva man skriver i innlegget....

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 5 jan. 2010 17:55

Jeg tipper at det er stor forskjell på oss hva vi ønsker å få ut av forumet.
For noen av oss så blir det et slags tidfordriv som vi i perioder kanskje blir litt hekta på? Mens for andre så er det kanskje slik at de prøver seg på å lage en tråd her først når de har et spesifikt tema de grubler på.

I i det siste tilfellet funker det ikke, @hofingen, å fortelle dem om å holde seg unna forumet, dersom de synes det er helt forferdelig å være her etter at de har prøvd å lage en tråd der de opplever at tråden mest blir brukt til tøysing og småflørting av oss som bare er her for å fordrive tiden og ha det gøy;-p

Skjult ID med pseudonym japp ti. 5 jan. 2010 17:58

En grei uskreven regel for å unngå å sabotere tråder eller få andre til å bli lei deg (eller pseudonymet ditt) og forumet er å la være å kommentere i alle tråder på forumet. Det krever nok litt selvkontroll i starten, men etterhvert går det som en lek.

Skjult ID med pseudonym Ærremuuuli ti. 5 jan. 2010 17:58

@Skjult ID
Feil. Skatten du betaler er bl.a. med på å finansiere eksistensen av nevnte fortau.

Om alle måtte starte en ny tråd med nytt tema hver gang de fikk en kommentar i tankene til andres innlegg som ikke var 100% on topic, ville vi mistet oversikten ganske raskt her inne. Eller mer sannsynlig: Det ville blitt temmelig dødt her inne.

Forøvrig er det noe forbanna tull at "det man skriver blir sabotert hele tiden". Det finnes noen få troll her som lager kødd innimellom, men de travleste "rytterne" verken saboterer eller driver faenskap - og uønskede avsporinger tar raskt slutt når det blir påpekt.

Skjult ID med pseudonym Acelezz ti. 5 jan. 2010 18:21

Har du noen gang sett en politiker diskutere et tema uten å spore av og dra inn andre ting?

Er tross alt ganske vanlig i en diskusjon at andre ting dras inn, men alt selvsagt med måte. En sak kan ikke diskuteres i det uendelige, så nye ting dras ofte inn for å opprettholde diskusjonen.

Kan heller ikke se at det har vært noe utstrakt sabotering av tråder her inne. Enkelte anonyme troll dukker det uansett opp som prøver så godt de kan...

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 18:27

@jørgen jr

Jeg er vel ikke noe mer konge på haugen her enn det du eller noen andre er ;))
Jeg sa at om det var så forferdelig å være her på forumet er det vel ingen vits i å være her heller, hadde ikke jeg gjort heller.
Men i 90% av tiden her inne er det faktisk ganske så trivelig å være her, det finns noen få unntak hvor ting sklir litt for langt ut, men det er vel ikke annet å forvente innimellom!! ;)

Skjult ID med pseudonym jørgen jr ti. 5 jan. 2010 18:55

@hofingen
At det 90% av tiden her inne er det faktisk ganske så trivelig å være for deg og noen få andre til ja det viler jeg ikke på,
men som du snart burde ha skjønt etter all denne "klagingen" på at enkelte bl annet kupper tråder, så er mange som mener det motsatte også.....

Man kan godt si at jeg er grinete fordi jeg klager, men man blir lei når trådene man lager ALLTID blir ødelagt. hadde faktisk væt mye hyggligere hvis dette var ett forum hvor man faktisk lærte noe. Jeg er derfor en av de som vil påstå det motsatte.....kun 10 % trivelig å være her. Her er det jo stort sett klaging, ødelegging av tråder, drittslenging og utdriting av nye forumfolk mesteparten av tiden. Uansett hvem som har skylden.....
Kan ikke helt se det trivelige i det

Og når ble jeg konge på haugen? Har jeg bedt deg om å slutte å bruke forumet? Det var deg det. Det eneste jeg har bedt om er at folk har litt mer respekt for de som oppretter tråder og at man holder seg til tema. Hvis ikke så er det nok av fjasetråder å bruke.....

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 19:03

Hvilke andre navn går du under her da @jørgen jr??
Er for meg et navn jeg ikke drar kjensel på, og kalte jeg deg konge på haugen?

Skjult ID med pseudonym carmina02 ti. 5 jan. 2010 19:12

@jørgen jr.
Glemte å krysse av for anonym her......... derfor bilde... Kjenner ikke deg heller. Er eldre bruker enn deg tenker jeg. Venter spent på fortsettelsen her........

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 5 jan. 2010 19:12

Oppnår man ikke ganske mye med å huske på å markere for "seriøs tråd" da ?

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 19:14

Jo BruceW..hjelper mye det ;)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 19:14

s: Du er inne her og quoter og arresterer ene etter den andre. Om det er noen som har vært uhyggelig her inne, slengt dritt, samt sporet av tråder så er det du ;) Lenge leve egenskapen å bare se andre mennesker ;)

Slutt å snakk om respekt her inne, mange respekterer knapt andre folk i real life, å forvente at noen gjør det med fremmede folk i et forum er helt latterlig. Dette er kommet for å bli. Så lenge det er lov å oppføre seg slik her inne vil det fortsette, uansett hvor urimelig andre syns det er. Så lenge et forum er uten moderatorer så er det fritt frem.
Så om jeg skjerper meg, vil idiotene fortsatt sitte her bak 10 forskjellige nick å slenge drit.

edit: skriveleif.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 19:24

Ærrrrmulig: Ja det tror jeg du har et godt og ikke minst vesentlig poeng.

Er det jeg prøver å si. Det vil alltid være sånne mennesker her inne. Som vil rope, klage, kjæfte, erte, mobbe, tulle, fjase. Det er DET som er et forum. De som har problemer med det kan jo bruke piltasten å klikke igjen ruta. Forum=diskutere/prate. Er vel ikke alle som oppfører seg slik du gjerne skulle ønske i real life heller? ;)

Skjult ID med pseudonym bimbo ti. 5 jan. 2010 19:25

Hm, pussig da Pusen, men jeg forventer en smule respekt på forumet også. Ikke til meg selv spesielt egentlig, men til tema, omgangstone osv.. der tenker jeg vi alle har et ansvar :)
I en annen tråd svarte du ifht liv og død og meningen med livet, mens det her er en litt gi faen holdning, det blir litt som liv og lære, teori og praksis.... :)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 19:28

Jeg er ikke så naiv lenger at jeg tror på at fremmede mennesker kan respektere meg. Jeg forventer det ikke i et forum.
Kanskje det kalles å være realist? At jeg vet at selv om vi roper aldri så høyt at vi vil bli respektert: så forandrer det ikke de som ikke har evnen til å respektere noen.

Jeg kjører ikke en stil hele tiden. Jeg har mange måter å være på. Jeg har masse forskjellig i meg. Av både gode og dårlige egenskaper. Som andre så viser jeg alle mine sider i ny og ne. Noen her inne viser BARE sine dårlige sider.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 19:29

Å by the way, så skjønner vel du at det er folk jeg er glad i og som jeg bryr meg om jeg snakket om i liv og dødtråden?? Eller tror du det gjelder ALLE mennesker?

Skjult ID med pseudonym chill ti. 5 jan. 2010 19:36

Å ønske at alle skal skjerpe seg og respektere grønne tråder og oppføre seg bra her, er en ting.

Men å bestemme seg for at forumet er elendig, fordi ikke alle alltid er like flinke til å tenke før de skriver, - vel, da har man egentlig ikke særlig annet valg enn å a) fortsette å være her og dermed fremstå som den masochisten man tydeligvis er, eller b) fjerne den jævelen som holder pistolen mot tinningen ens og tvinger en til å være her.

En ting er ihvertfall helt åpenbart; enkelte liker veeeeeeeeldig godt å høre lyden av sin egen klagesang. Begynner å bli en del hakk i den plata nå ja.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 19:40

Kan vi ikke bare godta at forumet er som det er å gjøre det beste ut av det :) Alle passer på seg selv.. og ikke alle andre så er vi på vei :)

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 19:54

Ville du ikke svare @jørgen jr?

Skjult ID med pseudonym kruttønna ti. 5 jan. 2010 20:05

ja, det kan vi gjøre pusen. Strålende ide.....
Og like etterpå så sitter man igjen med kun 15 brukere på forumet som skal ønske hverandre god natt i 15 førskjellige tråder. Er vel ikke slik vi vil ha det? :(

Seriøst...hvorfor skal vi godta det? Skal vi bare gi opp og bare innfinne seg i at vi lever i ett mer og mer egosentrisk verden?
Det blir ihvertfall ikke noe bedre her, hvis vi ikke skjerper oss........

Og hvor vanskelig kan det egentlig være å holde en tråd seriøs? Eller svare pent hvis noen nykommere kommer med noen spørsmål, selv om termaet har vært oppe hundre ganger før? (noe som de nye brukerene selvsagt ikke vet noe om)?
Og hvorfor er det bare den faste gjengen som forsvarer slik oppførsel?

Skulle faen meg tro at enkelte av dere gikk i barnehagen forsatt.

Skjult ID med pseudonym Say ti. 5 jan. 2010 20:08

La nå folk som kun er her for å klage, få klage ifred.

God bless & happy new year

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 5 jan. 2010 20:14

Jeg har fått litt info om at noen av de såkalte seriøse trådene her inne er bare sprøyt.. Det er diktiet opp !!
Da blir det vanskelig å ta noe som helst seriøst her inne .... Men noen av oss gjør et forsøk i hvertfall på å svare sakelig :o)

Skjult ID med pseudonym lurifax ti. 5 jan. 2010 20:16

Kan vi ikke bare sette halen på grisen?

Dette handler om en kvinnelig bruker som skriver over halvparten av innleggene i de trådene hun deltar i. Og så er det en liten håndfull som henger seg på i samme stilen. Det blir endeløse rekker med fjas og kyss, klapp og klem. Seriøse innlegg som var en del av den opprinnelige diskusjonen blir borte i dette. Dette skjer i de aller fleste både gode og dårlige tråder. De påberoper seg også ofte retten til å fjase i stykker en tråd, fordi de mener at TS sitt innlegg var for dårlig.

Hva er dette for slags holdning?

Jeg synes det skal være takhøyde her. Vi trenger at folk er uenige innenfor de temaene som det blir laget tråder om. Vi trenger de som provoserer, slenger litt med leppa og utfordrer oss. Men vi trenger IKKE 50 innlegg i hver tråd der vi ønsker hverandre god jul!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 5 jan. 2010 20:22

Har vel vært en av disse rytterne den siste tiden, etter at det ble for kaldt til å gjøre noe annet enn å sitte inne, og kan vel være enig i at det er litt mye tull til tider. Men når en tråd a) ikke er grønn, og b) ikke følges opp av trådstarter så synes jeg man bør ha en del frihetsgrader.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 5 jan. 2010 20:32 Privat melding

lurifax det er ikke kun en bruker. Det har alltid vært en gjeng anonyme som klager over at folk bruker forumet på en måte de ikke synes passer seg. Jeg har alltid lurt litt på hvorfor noen klager over at andre trives og har det gøy, og har følgende hypotese.

Noen på sukker legger veldig mye vekt på det, og har mer eller mindre prosjektplaner. De skal være gift innen ett år for eksempel. Det skjer ikke. Sukker gir ingen garanti, men kun ekstra muligheter. Det er med andre ord en ny plass å gå på trynet. Disse frustrerte menneskene kommer inn på forumet og ser at der er det noen som har det trivelig sammen. Da kommer kos med misnøyeholdningen frem.

Skjult ID med pseudonym fjasfaen ti. 5 jan. 2010 20:39

Etter en slik runde med klaging ble det tatt hensyn til anti-fjaserne og laget egne babbeltråder for slikt. Da var for pokker det OGSÅ galt, og man fikk pent beskjed om å vennligst se til og slette trådene hver dag, fordi det ble så UOVERSIKTLIG her! Man må jo ikke komme her og tro at man får lage tråder om hva som helst! Pluss at noen absolutt måtte inn på disse trådene og skrive sure innlegg der man høytidelig informerte deltakerne om hvor idiotisk fjasingen deres var.

Dere blir aldri fornøyd, så her er det bare en ting å gjøre: Kjøpe opp Sukker og lage nye regler og kaste ut alle som ikke skriver NØYAKTIG det som passer dere. Men først må dere jo bli enige dere imellom, om hvilket sted på ryggen som klør mest... hm.

Forøvriger det utrolig uhøflig å avspore alle tråder enda mer ved å klage på andres avsporing. Makan!

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 20:40

Fjasfaen: Jeg syns faktisk det er den avsporingen som er den verste, da tar det jo av og alle begynner å kjæfte og klage!!

Skjult ID med pseudonym fjasfaen ti. 5 jan. 2010 20:40

You said it, @kit .

Skjult ID med pseudonym elfrodo ti. 5 jan. 2010 20:40

kit

er ikke helt enig med deg nå altså! Joda, sutrepaver finns men disse er egentlig litt lett overse hvis man prøver litt. Men for de faste som er her mye ER det lov å besinne seg litt. Hadde selv et lite "utbrudd" om dette her i en tråd. Det ble liksom fjasing i de fleste tråder jeg var innom.

Og det er tydeligvis mange som tror det er fritt vilt å fjase så lenge tråden ikke er merket som seriøs og trådstarter skulle være borte et par timer. Det er ikke alle som sitter fastlåst til pc'n hele tiden og sitter parat til å svare evt innlegg.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 20:51

Hvorfor er jeg så synlig? Er det straffen for å ikke skrive under annet psuedonym?
Jeg har vært her 3 kvelder siste uka, kanskje siste to ukene. Likevel så ruler jeg forumet.
Må jo takke for oppmerksomheten! Tror heller det er noen som har hengt seg opp i meg.
Å der er pusen, hun må vi ta/plage. Nå teller vi innleggene hennes og forteller henne hvor mange hun har skrevet i denne tråden. Blæææh, lei :(

Skjult ID med pseudonym elfrodo ti. 5 jan. 2010 20:53

Mulig det har noe med at du er lett å "fyre opp", pusen ;-)

Skjult ID med pseudonym kit ti. 5 jan. 2010 20:55

elfrodo, Det er lov å være uenig.

Jeg er synes også selv at av og til blir det litt mye, men velger heller å skippe de trådene.

Slik jeg ser forumet, så har de fleste tråder veldig FÅ svar, ikke for mange useriøse. Trådene blir glemt.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 20:56

ELfrodo: Jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men stort sett svarer jeg både hyggelig og saklig på tråder.
Men jeg tror det er måten jeg skriver på, er på, at jeg har egne sterke meninger som provoserer mange, så kaster de seg over meg... og fyrer meg opp! ;) Bare legg merke til det, så er jeg ikke den som kaster meg over andre brukere ;) Annet enn seksuelt..

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 5 jan. 2010 21:00

Handler vel heller om at du hele tida dukker i en tråd @pusen! Slik som du gjør nå! Folk vil ikke se PUSEN hele tida.. Må bare innse at du er for engasjert og hard på tastaturet! :) Men ikke alltid noen dårlig egenskap det, slik jeg ser det!!

Skjult ID med pseudonym fjasfaen ti. 5 jan. 2010 21:06

Er det kvotegrenser for hvor mange innlegg man får skrive i hvor mange tråder også nå?

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 21:08

Ja hvis du heter pusen, de andre kan skrive og fjase så mye de bare vil..

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 21:10

Gråtass: Klart jeg må svare når dere skriver om/til meg.. Enten eller her. Enten gjør jeg helt andre ting eller er jeg aktiv på forumet. Orker ikke skrive to setninger, komme tilbake om 3 timer. Da ramler jeg ut av det ;)
Forumet er ikke så oversiktlig;)

Skjult ID med pseudonym skurt ti. 5 jan. 2010 21:10

"De andre" fjaser ikke så mye de vil, de har evnen til å begrense seg.

Skjult ID med pseudonym fjasfaen ti. 5 jan. 2010 21:13

Hvorfor skal man begrense seg?
Hvem faen er de som tror de eier stedet og bestemmer hvem som får si hvor mye og når?

Skjult ID med pseudonym skurt ti. 5 jan. 2010 21:14

Multinick er fascinerende.

Skjult ID med pseudonym lise ti. 5 jan. 2010 21:15

@pusen
Hvor mange ganger må dette fortelles deg?

Er vel ingen som beskylder deg for ikke være hyggelig? At du lager fjasetråder eller skriver mye på forumet er neppe noen problem for de fleste heller.

Det som derimot er problemet med deg, er at i motsetning til hva du selv påstår, så holder du deg sjelden til trådens emne, og at du gjør det mer eller mindre i samtidlige tråder her på forumet.
Hadde du fått 50 øre for hver eneste avsporing du bidrar til her på forumet så kunne du gått av med pensjon for lenge siden :)

Skjult ID med pseudonym fjasfeen ti. 5 jan. 2010 21:15

Det er bare å fjase i vei det, men så får du ta konsekvensen av mye pepper med på kjøpet.

Skjult ID med pseudonym cervus ti. 5 jan. 2010 21:17

Er prinsipielt enig med TS` innlegg.Men stopp litt nå.Det har jo endt opp med å ta enkeltpersoner her nå.Er ikke det virkelig avsporing,så vet ikke jeg.Har forøvrig oppfattet den personen som det hakkes på som ei veldig sympatisk jente jeg da.Måtte bare få sagt det.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 21:20

lise: Det der stemmer faktisk ikke. Det er bare å se at jeg sporer av FØRST når dere har begynt å slenge drit til meg bare for at jeg er til. Jeg deltar alltid om tema i trådene... i begynnelsen.. så sporer DERE av.. med å fortelle hvor mye jeg skriver, hva jeg skriver osv.. alt er galt. Jeg driter i det. Bare dere gjør som dere vil, så gjør jeg som jeg vil :)

Cervus: Takk for det :)
Fjasfaen: Ja det tåler jeg :)

Skjult ID med pseudonym kit ti. 5 jan. 2010 21:23

Typisk. Kos med misnøye og ta de som er annerledes enn "oss".

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 21:24

Alle sporer av tilstadighet... men er for opptatt med å ta andre;)

Skjult ID med pseudonym chairman2s ti. 5 jan. 2010 21:26

Dette her er et helt vanlig problem som jeg har sett før. Første gangen var med IRC, det gikk fra et ganske okay chatte system til å bli helt ubrukelig.

Folk må begynne å tenke på hva de sier(skriver) og er det de skriver noe de ville ha sagt til personen ved første møte face to face liksom. Sannsynligvis ikke, det er veldig lett å gjemme seg når man er på internet og da blir liksom alt lov for enkelte.

Babbel osv. er helt greit, men person anngrep osv. er ganske bortkastet. Desverre er vi alle som er her et speil bilde i mer eller mindre grad av det samfunnet vi lever i. Så det skal bli spennende å se hvordan samfunnet ser ut om 10-15 år...

Skjult ID med pseudonym fjasfaen ti. 5 jan. 2010 21:28

pusen, ikke forveksle meg med min onde stebror fjasfeen.. ;p

Skjult ID med pseudonym go ti. 5 jan. 2010 22:08

@chairman2s
Jeg tror utviklingen går meget kjapt og om 15 år er vi ikke her på Sukker lenger :))

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 22:09

Skal prøve å la være fjasfaen. :)
Men de dagene jeg ikke er her får jeg ikke kreditt for... hehe.. nåja.. får nok høre det uansett ;)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 22:19

Har jeg bedt om kritikk?? seriøst.. Det var ironi og sarkasme. Det høres ut som jeg bor her inne selv om det er dagesvis jeg ikke er her...

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 5 jan. 2010 22:20

Du bor her inne @pusen! Bare innrøm det! ;) Jeg veit!! Detta er soverommet ditt!

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 22:24

Hysj...

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 5 jan. 2010 22:24

Men jeg liker meg best her etter to for da er jeg alene :)

Skjult ID med pseudonym carmina02 ti. 5 jan. 2010 22:27

Stakk innom her en tur nå....... Må si jeg misliker det jeg leser.......triste greier. Håper det blir bedre i 2015.....:-)))

Skjult ID med pseudonym bimbo ti. 5 jan. 2010 22:28

hehe... det lå vel i kortene... men en slags rekord likevel, og mye bedre enn TS prognose på underkant av 10 innlegg. Syns vi alle skal gi oss selv en klapp på skulderen. Godt jobba !! :)))

Skjult ID med pseudonym fjasfaen ti. 5 jan. 2010 22:32

Hva vant vi?

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 5 jan. 2010 23:22

Stå på pusen og alle andre troll.....og du, pusen, ikke veldig ofte du er alene her etter 02 :))

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 10:12

Jeg må smile litt her nå. I en tråd som omhandler problemet rundt fjasing på tråder så er de siste 7-10 innleggen i mine øyne bare fjas. Det er de som er mye her inne på forumet som generelt er verst til å bedrive denne fjasingen også. Dere kjeder dere tydligvis og havner ofte på en sånn litt intern kommunikasjon fordi dere kjenner hverandre.

@Pusen
Ikke for at jeg har noe sterkt behov for å henge deg ut på noen som helst måte, men av de siste 9 innleggene er 4 av dem dine. Det er kanskje noe å tenke på?

Det som jeg ofte har sett skjer er at det er litt sent på kvelden denne fjasingen begynner. Det har sikkert en sammenheng med at det er da de travleste forumskribentene begynner å kjede seg og at det ikke kommer så mange innlegg fra andre. Det dere bør tenke litt på er at det er mange som ikke er her inne så mye som dere og klarer derfor ikke å følge opp trådene like hyppig som dere. Det er jo da litt synd at tråden har blitt ødelagt av fjasing når man kommer tilbake for å følge opp tråden.

Til slutt vil jeg si at det er lettere å akseptere fjasing i tråder som ikke er så seriøse. Og for å vite hvilke tråder som har et seriøst preg og hvilke som ikke er det trengs det bare en smule sosial intiligens.

(mann 33 år fra Oslo) on. 6 jan. 2010 11:30 Privat melding

Sukett jeg fikk en velment og seriøs tilbakemelding her, etter å ha brukt forumet av og på i 2år ettersom singel/ikke singel...så det tar tid.

Så jeg forstår godt hva du mener, genialt med et forum som dette om en kan få mye ut av det.

Det er viktig for dem å pleie allianser og "passe på", hvem som helst kan ikke poste med bilde og si hva som helst, du må igjennom ritualer der du klør litt rygger, skriver "den var god ja" til riktig tid osv.....jeg synes det er direkte flaut å se voksne mennesker skrive "kos" til hverandre for å godkjenne.
Synes det minner mye om hvordan en sjimpanseflokk sorterer rang....er det en ukjent mann som har et spørsmål er han en sytepave, han sutrer eller klager eller må behandle kvinner bedre osv.

Forrige gang jeg skrev at jeg mener dette fikk jeg to milelange meldinger fra to kvinner som bruker forumet der de forsvarer at det er viktig for dem å bli "godkjent" på forumet når de først har brukt så lang tid på forumet...de vet selv hvem de er og vil nok hakke på meg her..men alikevel...forumet hadde et enormt potensiale men har istedenfor blitt noe ala robinson.

Skjult ID med pseudonym msMillions on. 6 jan. 2010 11:50

Klemmer på heite @SteinR

Skjult ID med pseudonym pusen on. 6 jan. 2010 13:43

The One: Ikke noe sterkt behov, men klarer ikke la være??
Hvorfor skal jeg tenke på hvor mange innlegg jeg skriver her?? Hadde det vært bedre at jeg var flinkere å svare alle i en post istedet for 4?? Herregud. Tror egentlig det er dere som teller som blir oppfattet som patetisk. Hvor mange er det som sitter og teller andre sine poster? Hvordan er dette vedkommende å bo sammen med?? Du, kjære?? Nå har du brukt ti par sokker denne uka!! Nå har du brukt 1246 sekunder på å se på tv i dag. Wææh! Get a life!

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 6 jan. 2010 14:16

*Ler godt av Pusen innimellom*

Svare for seg klarer hun ihvertfall :D

Skjult ID med pseudonym skurt on. 6 jan. 2010 15:07

Hofingen, selv om du liker å kosemose, fjase og fnise i babletråder, og evt. andre steder: Synes du det er OK at et relativt saklig og fair innlegg besvares på den måten der?

Pusen har jo i trådens andre innlegg (som for øvrig viser en holdning som viser at det neppe er håp om forbedring på en god stund) innrømmet overfor den gemene hop at hun sannsynligvis er i trådstarters lupe. Når folk da slenger seg på og kommenterer dette, bør en kunne forvente et visst snev av saklighet. Men nei, her skytes det til alle retninger i blinde, og årene blir bare lengre og lengre. Er det rart at folk da reagerer?

Denne diskusjonen kan sikkert fortsettes i det uendelige, og kommer sikkert til å oppstå igjen, men tror det er på sin plass å midlertidig konkludere med følgende: Inntil videre får vi vel bare godta at visse enkeltpersoner bruker dette forumet som sin private tumleplass for å få tiden til å gå, i mangel på noe mer vettugt å gjøre.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 6 jan. 2010 15:14

Er det meg eller andre du snakker om nå?? Om skyting i blinde?? For jeg har ikke deltatt på de 30 neste innleggene etter mitt innlegg nr 2. Jeg er ærlig, og sier at jeg skyter tilbake når folk slenger dritt til meg. Jeg starter aldri å angripe en ts eller noen andre her inne.

Men takk for all oppmerksomheten jeg får her inne... føler meg beæret.

Skjult ID med pseudonym skurt on. 6 jan. 2010 15:23

pusen, et poeng i denne saken er at terskelen din for hva som oppfattes som personangre ligger ca. 5 meter under det en generelt kan forvente. Det betyr at det er en viss fare for at du, med forsvar om at du ikke var først ute, kan ty til angrep og usakligheter tilbake uten at det har vært noe som helst hensikt hos den som skrev det til deg.

Eksempelvis det siste innlegget du kommenterer, fra "theone" Her skrives det altså en relativt saklig og grei kommentar, som så blir møtt av usaklig spydighet fra din side. Du kan selvfølgelig være uenig i sak, det skulle bare mangle, men i mine øyne er det i et fiktivt perspektiv helt klart du som starter med usaklighetene her, dersom "theone" skulle gidde å ta opp kampen.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 6 jan. 2010 15:26

Du tror ikke jeg blir lei?? Av å høre dette flere ganger hver eneste dag??
Hva fan rolle spiller det? Hvor mange innlegg? Det er et forum. Det er ikke saklig å komme med slike utsagt i mine øyne. Vi oppfatter ting forskjellig og jeg er møkklei av counter-stalkere... gå å tell sokker :)

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 21:05

@Pusen
Jeg kjenner ikke deg som person utenom det du skriver her inne på forumet så hvordan jeg oppfatter deg er kun med kjennskap til det du skriver her inne. Jeg nevnte deg spesielt ovenfor for jeg vet du føler deg uthengt og ville derfor på en måte tipse deg litt hvorfor du blir stadig nevnt. Jeg er enig i at det ikke er bare du som fjaser i tråder, men som jeg skrev er det nok de som er mest inne og skriver her inne på forumet som er de verste synderne. Altså de som noen ganger feilaktig blir kalt gjengen.

Jeg har ingen interesse av¨å telle innleggene dine, men du er vel kanskje den som skriver mest her inne for tiden og er derfor mest synlig. Det tok meg ikke lange tiden å telle at du hadde de 4 av de siste 9 innleggene i tråden. Det som er ironisk er at dette er en tråd om problemene og irritasjonen av en del begynner å fjase i tråder og så gjør dere det i denne tråden også. Og her hadde du nesten halvparten av de innleggene som jeg poengterte alene. Problemet er ikke antall innlegg du skriver her inne. Problemet er antall fjasekommentarer du og de andre legger igjen på seriøse tråder. Jo flere fjasekommentarer jo større sannsynlighet er det at tråden blir ødelagt. Det blir en følelse at tråden er blitt kuppet av internprat mellom de som fjaser og har kan jeg med god trygghet påstå at du er en av verstingene.

Det er ikke min hensikt å forfølge deg eller stalke deg på noen som helst måte, men prøve å opplyse deg og noen andre om hvordan dere oppfattes. Dette for å bli kvitt denne fjasingen og da er det viktig at særlig du ikke går i skyttergraven, men tar det litt innover deg hva som blir sagt her.

Dersom du skulle oppfatte at også dette innlegget som stalking eller drittkasting om deg vil jeg gjerne at du forklarer meg hva jeg har skrivd som er det

Skjult ID med pseudonym Pastill on. 6 jan. 2010 21:12

- Er det ikke Sukker som bør avgjøre hvor mye hver enkelt har lov til å skrive, og hvor mye tid de har lov til å bruke her?

Skjult ID med pseudonym pusen on. 6 jan. 2010 21:14

Så sjeldent jeg skriver med annet nick, så det gikk feil. Så prøver igjen.

Neida, jeg føler meg ikke stalket av deg.
Men et forum er et forum og det bør være rom for å få være seg selv. Det er det ikke her inne når folk teller innlegg man skriver. Det beviser bare at jeg må som mange andre bruke andre pseudonymer, sånn at jeg ikke blir så synlig, siden det plager så forferdelig mange :(

Skjult ID med pseudonym Pastill on. 6 jan. 2010 21:16

@Pusen: Så vidt jeg vet så har ikke sukker satt noe restriksjoner for hvor mye man kan bruke forumet. Det vil alltid være noen som bruker ett forum mer enn andre, og det er ikke noe galt i det.

Skjult ID med pseudonym hilde on. 6 jan. 2010 21:18

hvorfor skylde på ting som det er sukker som bestemmer, det står ikke noe sted at det ikke er lov, tråden er ikke grønn osv?

Hvor har det blitt av den delen i hodet som kalles hjerne? Kan man ikke bruke litt sunn fornuft og ta litt hensyn til at det er andre brukere her som gjerne vil ha diskusjoner istedetfor fjasing i alle tråder?

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 21:20

@Pastill og Pusen

Dere har fortsatt ikke forstått hva jeg sier. Det er ikke noe problem at du eller noen andre skriver mye her inne på forumet. Tvert imot det skaper bare liv. Det som er poenget er at dere må skrive seriøst i seriøse tråder og fjase så mye dere vil i de andre. Du Pusen lager jo en ny hver dag så det skulle jo ikke være så vanskelig å finne en tråd du kan fjase i. Du må gjerne også skrive mye i de seriøse trådene også, men hold deg til temaet og på en seriøs måte

Skjult ID on. 6 jan. 2010 21:20

hehe...pusen bruker pseudonymer i tillegg? Er det mulig?
Hvordan får du i det hele tatt til til dagligdagse ting som spise mat, sove osv? :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 6 jan. 2010 21:20 Privat melding

Alde Medlæmmer af Sukker.no skal bruge den Rættskrivingsreform af 1903. Det aristocratisque Sprog, med den bløde Ordklang og de Laaneord divine, er for os Vællykkede og Smukke en vælplassered Øx mot den snafsede Proletarknold. Reformen af 1928 godtas ei under nogen Omstændighed, da den er noget ussel og hæslig. Bæstialske Skildringe af grotæsque Rovmord, sexuæll Decadànce og lystig Violence ønskes vælkommen.

Quinder er unntaget fra disse Lover og Rægler. De skal holde sit Kiæftament og bruge den ganske Dag paa at presentere sine Bryste og Bagdel i sine Photographie-Album. Hva andet har vel de giort godt paa Jorden, bortsæt fra at føde de edle Guttebørn? Quinden er Naturens hæslige Mutation, det udskudd fra Mændeskeheten! En opblomstring af Syclub og Syfilis. Quinden er Byllen paa Mandens Sætemuskel, en Mid som trækker hvært Paracitoffer ned i Oblivionen. Quinden er det grusomme Medim for Snik-snak og Menstruation!

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 6 jan. 2010 21:21

Enig med @Pastill
Syns dette begynner å trekke ut til det kjedsommelige egentlig... ;)
Og hva spiller det for noen rolle hvem som er her og hvor mye, hvor mange innlegg osv.?

Skjult ID med pseudonym Pastill on. 6 jan. 2010 21:25

@The one: Så vidt jeg kan se, så er både Pusen og de andre flinke til å holde seg til tema om dagen og da er det kanskje ikke så mye mer å diskutere? :) Hva er årsaken til det?

@hilde: De som har hjerne ser at det ikke er fjasing i de seriøse trådene om dagen. ;)

Skjult ID med pseudonym mikkelbrev on. 6 jan. 2010 21:27

siden pusen også bruker pseudonym her så er vel kansje Hofingen=pusen? :)

Hvor mange ganger skal det poengteres at det er ikke antall innlegg som er problemet, men at man hele tiden skal ødelegge alle tråder. Hold fjasingen til fjasetråder så vil ingen reagere på antall innlegg. Og som det ble nevnt ovenfor, det finnes da nok av fjasetråder her til å kunne boltre seg villt.

Men det er vel ikke så interessant antar jeg, for da vil jo nesten hele grunnlaget deres for å være på forumet bli borte. Ingen å krangle med lengre :)

Skjult ID med pseudonym hilde on. 6 jan. 2010 21:30

@pastill
Det er faktisk vanskligere å finne en tråd som det ikke er fjas i enn det er å finne en fjasetråd.....

Men det er jo klart når de som fjaser aldri klarer selv å se at det er fjas de driver med, så blir det jo vansklig å bli enige.......

Skjult ID med pseudonym Pastill on. 6 jan. 2010 21:31

@mikkel: Tingen er at de faste er her for å hygge seg og ha det morsomt, og kranglingen starter når noen ukjente bryter inn med negative innlegg. Hvis du ser hvordan hver krangling starter, så vet du at Pusen og de andre ikke er er negative før noen går til angrep på de.
Følg gjerne med litt på forumet for å få det bekreftet. :)

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 21:32

Ehhh, nå begynner jeg å lure på om dere er helt med her i det hele tatt. Jeg viser jo til 7-10 innlegg bare i denne tråden som omhandler problemet til og med.

@ Hofingen

Det er greit du syns det trekker ut i det kjedsomlige, men du, Pusen og noen flere er kanskje kilden til hele problemet. Så lenge dere ikke tar det innover dere vil problemet fortsette og det er kjedsomlig for en rekke andre som kanskje vil bruke forumet.

Skjult ID med pseudonym So on. 6 jan. 2010 21:37

Da kan jo det selvutnevnte forumpolitiet vennligst gi en klar og entydig definisjon på hva fjas er?

Trådene avspores litt iblant men det er ikke til å unngå. Kan ikke forvente at alle skal starte ny tråd hver gang de vil kommentere noe i andres innlegg som ikke er nøyaktig etter tema. "Ødeleggingen" skjer først når sutremiklene kommer inn og klager på fjasing og slenger dritt, de oppnår ingenting annet enn å vise at det er DE som står for avsporingen.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 6 jan. 2010 21:38

The One: Det prøver jeg faktisk på! Jeg har aldri som mål å gå inn å ødelegge en tråd. Det er ofte når folk slenger noe til meg at jeg sporer av. SÅnn er det.

Skjult ID med pseudonym mikkelbrev on. 6 jan. 2010 21:41

@pastil / pusen
Går det litt tungt for noen her? Har fulgt meget godt med på forumet.

Jeg kan være enig i mesteparten av den første setningen din. Det er det eneste....
"er her for å hygge seg og ha det morsomt, og kranglingen starter når noen ukjente bryter inn"

For det første. Hvorfor tror du at folk bryter inn? Det er jo nettopp for de de faste setter igang med fjasingen sin. Når det skjer i tråd etter tråd så blir folk etterhvert forbannet og sier ifra. Det er ikke gøy lengre når det holder på i månedsvis. Det er bare rett og rimelig at folk reagerer når de prøver å ha en seriøs diskusjon.. Hold fjasingen til fjasetråder så skulle du sett ett helt annet og mye mer hyggelig forum.

For det andre. Helt meningsløst å henvise til ukjente. Vi er alle ukjente her. Jeg aner f.eks ikke hvem pusen er uansett om hun står frem med bilde. Spiller ingen rolle hva vi kaller oss. Det er innholdet i innleggene som teller.....

Skjult ID med pseudonym pusen on. 6 jan. 2010 21:42

Mikkelbrev: Det har ofte vært nok å hete Pusen!

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 21:45

@So og Pusen

Her kommer eksempler
Kan dere fortelle meg hva de innleggene jeg kopierte og limte inn under har med denne tråden å gjøre.

Har jeg bedt om kritikk?? seriøst.. Det var ironi og sarkasme. Det høres ut som jeg bor her inne selv om det er dagesvis jeg ikke er her...

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym gråtass) 22:20-5/1
Du bor her inne @pusen! Bare innrøm det! ;) Jeg veit!! Detta er soverommet ditt!

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym pusen) 22:24-5/1
Hysj...

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym pusen) 22:24-5/1
Men jeg liker meg best her etter to for da er jeg alene :)

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym carmina02) 22:27-5/1
Stakk innom her en tur nå....... Må si jeg misliker det jeg leser.......triste greier. Håper det blir bedre i 2015.....:-)))

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym bimbo) 22:28-5/1
hehe... det lå vel i kortene... men en slags rekord likevel, og mye bedre enn TS prognose på underkant av 10 innlegg. Syns vi alle skal gi oss selv en klapp på skulderen. Godt jobba !! :)))

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym fjasfaen) 22:32-5/1
Hva vant vi?

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym Hofingen) 23:22-5/1
Stå på pusen og alle andre troll.....og du, pusen, ikke veldig ofte du er alene her etter 02 :))

Skjult ID on. 6 jan. 2010 21:48

@so
"Fjas" er faktisk noe som den faste gjengen selv har funnet på og som de selv bruker.
eks. :mange innlegg som "Skal du på byen i helga" , "han er kjekk" osv i en seriøs tråd hvor man diskuterer seriøse ting vil fort kalles for fjasing.

Det har forøvrig aldri vært noe problem men noen få slike kommentarer i en tråd, men problemet er at det ikke kommer bare ett pra, men gjerne20-30 eller enda fler i samme tråden. Da ødelegger man for trådstarter og alle de som prøver å ha en seriøs diskusjon.

Og når det er stort sett de samme folkene som gjør dette gang på gang til så er det ikke så rart folk reagerer....

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 6 jan. 2010 21:51

@mikkelbrev

Jeg og pusen er samme person?? Artig tanke, eller hva syns du Pusen? ;)

@The One

Les hva @Pastill skrev 21:31...det forklarer en del etter min mening.

Skjult ID med pseudonym Pastill on. 6 jan. 2010 21:59

@Hofingen: Takk! :)

@mikkel: Du tar ikke hensyn til en ting. Det er at "drittslengerne" alltid sletter innleggene etter 5 minutter så det ikke ser ut som de har vært i tråden.

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 6 jan. 2010 21:59 Privat melding

Litt sånn tvekjønnet hoffing`?? ;oP

Skjult ID on. 6 jan. 2010 22:00

She-man? ;p

(mann 34 år fra Oslo) on. 6 jan. 2010 22:00 Privat melding

Diskusjonen heller mer og mer mot: "All you motherfuckers' gonna pay. YOU are the ones who are the ball-lickers!"
Må innrømme at jeg liker forumet best når fiendtligheten stiger. Ordo ad chaos, hei og hopp.

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 22:00

@Hofingen

Ja det forklarer veldig mye. Jeg skjønner at dere som er her inne mye vil hygge dere, men det er andre Sukkerbrukere som ikke har den samme brukerutinen som dere. Dere ødelegger for dem ved å ha det hyggelig selv. Jeg fatter og begriper ikke at dette er så vansklig å forstå. Hadde det bare vært jeg som kommenterte dette så kan jeg skjønne dere ikke tar dette innover dere, men det er ganske mange som syns det er noe shit.

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 6 jan. 2010 22:02

@Smily

Tvekjønnet Hofing her ja, veldig praktisk på ei side som dette...mer enn dobbler utvalget ;)

Skjult ID med pseudonym mikkelbrev on. 6 jan. 2010 22:20

@pastill
Skjønner du ingenting? Har du lesevansker? Isåfall er du unnskyldt....

Kjernen til problemet her er jo faktisk ikke de som sier ifra (dvs de som du kaller drittslengere), men dere som ødlegger trådene først. Hadde dere ikke gjort det gang på gang, så hadde det ikke blitt klaging heller......

Er jo helt utrolig at du legger skylden på de som klager på at dere ikke kan oppføre dere. Selvinnsikten lenge leve......

Skjult ID med pseudonym Pastill on. 6 jan. 2010 22:25

Der er jeg enig med deg Mikkel, men jeg har ikke giddet å lese allt her. De "skjuld id" personangrepene dukker fortsatt opp i tråder som ikke har glidd ut. Hva med de?

Skjult ID med pseudonym jatta on. 6 jan. 2010 22:31

Og klagerne vil gjerne ødelegge for de som ikke har nøyaktig den samme brukerutinen som dem.
Følg reglene - noe annet kan dere ikke forlange.
Da får dere starte deres eget forum og styre det slik dere vil.

Men krangle liker dere... temmelig åpenbart at dere ikke har noen som helst annen agenda med dette.
Moro å observere, lell :-)

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 23:38

@jatta

Det siste innlegget var kanskje rettet til meg eller ikke. Uansett skal jeg svare deg.

For det første. Jeg kan ikke se i noen av mine innlegg at jeg har kranglet med noen som helst, men prøvd å ta opp noe jeg ser på som et problem på en seriøs og ordentlig måte. Hvis du ser jeg har kranglet vær snill og opplys meg.

For det andre. Følg reglene - noe annet kan derer ikke forlange. Sukker har laget en mulighet til å lage en tråd grønn. Når tråden er grønn skal innleggene være seriøse og man skal unngå fjasing og annen avsporing. Jeg kan plukke frem tonnevis av slike tråder hvor fjasing har ødelagt tråden. Hvem er det som ikke følger reglene da? I tillegg tar TS opp noe han syns er et problem og ikke en gang i den tråden klarer de å la være å fjase. Det vitner om liten selvinnsikt, liten respekt og en smule mangel på eq spør du meg.

Til slutt. Min agenda med å ta dette opp er at jeg gidder ikke å skrive innlegg i seriøse tråder for jeg vet at dagen etter er den ødelagt. Ei heller gidder jeg å lage nye tråder. Det er kanskje ikke noe tap i seg selv, men hvis det er flere som tenker som meg er det et tap. For det første så får vi ikke med alle som kunne tenke seg det og vi går glipp av mange fine tråder og innfallsvinkler. Jeg personlig syns forumet er for mye preget av et fåtall brukere og noe av grunnen kan være nevnte problem

Skjult ID med pseudonym Binders on. 6 jan. 2010 23:43

The one

Vi er nok flere som tenker sånn om dagen, ja...

Skjult ID med pseudonym Acelezz on. 6 jan. 2010 23:47

Nå er det vel å ta "litt" hardt i at alle tråder blir ødelagt.
Langt på vei de fleste tråder merket som seriøse holder seg.
Enkelte tråder som blir startet kan i utgangspunktet ikke bli sett på som seriøst ment, og har derfor en større mulighet til å flyte litt ut.

Hvis noen påpeker at det sklir litt ut klarer de fleste her og skjerpe seg og retter seg etter det.

Enkelte her inne er dessverre totalt blottet for noe som kan minne om humor, så for disse vil veldig mange innlegg tolkes som fjas uten at det nødvendigvis er det.

Skjult ID med pseudonym jatta on. 6 jan. 2010 23:51

Hvor har man fjaset i denne tråden?

Fjase-allergi er helt tydelig in for tiden, hehe.

Dette blir som å løpe rundt på Karl Johan og prøve å få alle til å gå i takt i hver sin retning..
good luck eller rettere sagt god bedring

(mann 51 år fra Oslo) on. 6 jan. 2010 23:53 Privat melding

@The One.

Når regelbrudd forekommer, er den rette fremgangsmåten å rapportere det til de som lager reglene. Ikke ta loven i egne hender, og tildels lage egne regler. Spesielt ille blir det når en angriper en navngitt bruker med tildels grove personkarakteristikker og brukeren er identifiserbar på sukker.

Det er ikke utfordrende å finne tråder der den eneste grunnen til at de er i live, er det som noen kaller pjatt. Selv om det ikke er din stil, så kan det være noen som sjekker bland annet på den måten. Like sikkert som noen har det gøy, kommer der noe surmaget fra sjulte ID som får tråden til å bli den vanlige bitchingen. Hvorfor er det de som har hold livet i tråden sitt ansvar og ikke de sjulte ID-ene?

Hvis du ikke synes reglene gir ett interessant diskusjonsforum, har du flere muligheter. Det ene er å påvirke reglene, slik at det ikke lenger blir mulig å drive småsnakk og sjekking på forumet. Det andre er å finne en mer seriøs forum som er laget for å diskutere og belyse, ikke å komme i kontakt med det andre kjønnet. Det bør ikke være vanskelig å finne

Skjult ID med pseudonym Z to. 7 jan. 2010 00:04

Jeg har skrevet mange innlegg og kommentarer i løpet av min tid på sukker. Derom hersker ingen tvil! Det har gått inflasjon også i Z.
Arrester eller kritiser meg gjerne for det, men jeg mener likevel følgende:

Jeg plages ikke over at mange skriver mye her inne. Her har alle rett til å være. Sånn er det, og sånn bør det være.
Tidvis blir jeg bare innmari lei av manglende substans i enkelte innlegg, eller av 300 innlegg etter hverandre med bare svada.
Men det som jeg synes er mest slitsomt, og som virker direkte uinspirerende på meg er angreps- og forsvarsmentaliteten som råder.
Man ber om andres mening. Noen svarer seriøst for så i neste sving bli beskyldt for alt fra ufinheter til drittslenging og negativitet.
Noen ganger virker det som om man er drittsekk om man er uenig - at man slenger dritt om man har andre synspunkter.
Det siste punktet heter ydmykhet/lytting/åpenhet/selvinnsikt uten at jeg tror at jeg trenger å utbrodere det nærmere.

Dette er viktige årsaker til at min interesse for forumet gradvis har dabbet mer og mer av og nok vil forsvinne helt....

Skjult ID med pseudonym Pastill to. 7 jan. 2010 00:06

@?

Forumet ligger tilfeldigvis på en side for å finne en partner, så det vil "desverre" forekomme "flørting" her. ;)

Synd det er så mange som glemmer hvor dette forumet ligger.... Det finnes spesielle forum på legesider, kk osv. hvor en kan diskutere allt uten forstyrrelser.

Sukker er og vil fortsatt være en datingside uansett hva noen andre mener her....

Skjult ID med pseudonym The One to. 7 jan. 2010 00:42

For å oppklare et par ting. Jeg har aldri skrivd noe her inne på forumet under noe annet pseudonym en The One. Hvis dere leter ser dere at jeg har skrivd flere innlegg under denne tråden en jeg har gjort totalt ellers på forumet så for meg personlig har ikke dette vært stort problem direkte. Jeg har bare prøvd å følge opp tråden for jeg har sett at det er en del forumianere som ikke har hatt selvinnsikt nok til å se hva og hvem det gjelder.

At noen skriver slibrige og hetsige kommentarer til andre er selvfølgelig uakseptabelt. Ingen diskusjon, det skal vi holde oss for gode til uansett.

Humor i seriøse tråder er selvfølgelig i mine øyne greit, til og med bra. Fjasing er ikke bra.

@jatta
Kl 21.45 kopierte jeg eksempler hva jeg mener er fjasing. Hvis du gidder å lese en gang til så ser du at det er fjasing her.

@Kit
Det er mulig det er den riktige fremgangsmåten du beskriver, men jeg syns det blir litt tåpelig og måtte sladre til sukkerledelsen for å ordne opp. Dette handler rett og slett om vanlig folkeskikk, selvinnsikt og respekt for andre.
Når du skriver at det ikke er vanskelig å finne tråder som lever kun på grunn av de som skriver pjatt der så tenker jeg at de trådene lever ikke som seriøse fordi pjattet har tatt overhånd.
Jeg kan godt la være å følge med her inne, men tror vel at forumet i sin helhet taper på det i lengden hvis et knippe mennesker skal få lov til å holde på som de gjør og andre da ikke gidder å bruke forumet.

Til slutt, jeg har ikke tenkt til å leke noen forumspoliti hverken nå eller i fremtiden. Jeg har bare fulgt opp en tråd som har tatt opp et problem som jeg selv har vært vitne til fra utsiden. Jeg kommer ikke til å gidde å skrive i noen seriøse tråder før jeg ser bedring på dette. Om det er noe tap for andre eller meg er så som så, men det er andre som ser det som et problem og dem er det et tap for.

Det var mitt siste ord i denne saken

Skjult ID med pseudonym SJEFEN to. 7 jan. 2010 00:46

Det heter IKKE skrivd! Det heter skrevet! Å skrive, skriver, skrev, har skrevet...!!!

Skjult ID med pseudonym jatta to. 7 jan. 2010 00:47

Hvorfor skal det DU mener er fjasing, være veiledende for et forum DU ikke bestemmer over?

Skjult ID med pseudonym The One to. 7 jan. 2010 00:53

Hehe....stemmer det SJEFEN. Går du gjennom det jeg har SKREVET vil du sikkert finne drøssvis med gramatiske feil. Nå skal ikke dette publiseres hos et trykkeri så jeg håper det går greit ;-)))

Skjult ID med pseudonym SJEFEN to. 7 jan. 2010 00:56

Jada, finner mange feil, men akkurat den der er litt irriterende ;) Da tror jeg folk sier skrivd også ;)

Skjult ID med pseudonym The One to. 7 jan. 2010 01:01

@jatta

Trodde jeg hadde sagt mitt siste ord i saken. Om det kalles fjas, pjatt eller utenom tråden snakk spiller ingen rolle for meg. Det som jeg henviser til og blir skrevet hører ikke inne under temaet tråden tar opp. Det er ikke noe jeg bestemmer, men er helt åpenbart i forhold til trådens innhold.

Nå lurer jeg litt på hvem som liker å krangle jfr tidligere innlegg fra deg.

Takk for meg :-)

Skjult ID med pseudonym jatta to. 7 jan. 2010 01:14

Værsågod :-)

Skjult ID med pseudonym kit to. 7 jan. 2010 19:56

The One, skrev "@Kit. Det er mulig det er den riktige fremgangsmåten du beskriver, men jeg syns det blir litt tåpelig og måtte sladre til sukkerledelsen for å ordne opp. Dette handler rett og slett om vanlig folkeskikk, selvinnsikt og respekt for andre. " Du misforstod poenget, og argumenterer som om forumet blir brukt feil.

Poenget er at oppførselen som blir kritisert neppe er utenfor hva mange ønsker å bruke forumet til og sukker har satt som regler. De bruddene som har vært her inne de siste dagene har som regel gått ut over pusen. Hun har med andre ord vært ett offer, ikke en overgriper som mange mener.

@Z, Jeg er enig i at det ikke er alle tråder jeg finner like interessante, selv om vi neppe synes de samme trådene er kjedelige. Hovedpoenget mitt, som du vel også er innpå er at forumet må ha plass til de fleste typer tråder og brukere. Personlige vendettaer unntatt

Skjult ID med pseudonym könig to. 7 jan. 2010 20:13

kit, offer?

En person som:

1) gir uttrykk for å gå god for en "gi faen"-holdning til både forumet og dets brukere
2) aldri viser et minste tegn på å gi seg når temperaturen stiger (dvs. bidrar vel så mye som andre til å fyre opp)
og
3) forsvarer å kunne svare frekt og usaklig som følge av en helt tøvete formening om hva som oppfattes som angrep mot egen person, og evt. usaklighet i forhold til tema som diskuteres (nå ser jeg at denne påstanden har provosert henne tidligere, men det får så være; den er like aktuell gang på gang uansett)

...er vel så delaktig i alt bråket som oppstår (dvs. ikke alltid for at det hele begynner, men svært så delaktig i at det heller aldri blir slutt). Det betyr ikke nødvendigvis at vedkommende er så mye verre enn de som starter "moroa", for det er klart det er mange kilder til bråket utenom - men ikke et fnugg bedre heller.

Offer? Give us a break.

Skjult ID med pseudonym Tom to. 7 jan. 2010 20:14

Er jo 99 % der samme folka på forum .
Egentlig greit det , så vet man i hvertfall hvilken damene en ikke skal date , ellers så er det vel hvem som skrev hva her den store samtaleevne rundt middagsbordet

Skjult ID med pseudonym gjesp to. 7 jan. 2010 20:21

patetisk

Skjult ID med pseudonym møkklei to. 7 jan. 2010 20:23

Dere driver med mobbing, og derfor dere som er patetiske!

Skjult ID med pseudonym gjesp to. 7 jan. 2010 20:24

stakkars folk sier jeg bare. få seg et liv utenom sukker kanskje?

Skjult ID med pseudonym Nookie to. 7 jan. 2010 21:02

Takk pusen. about fucking time

Skjult ID to. 7 jan. 2010 21:05

en ting er ihvertfall sikkert.....pusen kommer ALDRI til å forlate denne tråden. (eller andre tråder for den saks skyld)
Hun klarer ikke...... :)

Skjult ID med pseudonym miltbrann to. 7 jan. 2010 21:13

@pusen
du beviste akkurat det motsatte...

Du truer med å kutte ut i de fleste tråder, men du klarer ikke å la andre ha siste ordet, så du kommer tilbake hver eneste gang :)
Så med andre ord...dette var ikke akkurat første gang.....

Skjult ID med pseudonym miltbrann fr. 8 jan. 2010 16:47

hehe.....slettet pusen innlegget sitt også? Slik at mitt forrige innlegg skulle se merkelig ut?
jaja...sånn er det å bli avslørt :)

Men spiller ingen rolle...dette var mine siste ord på dette forumet som fungerer som en barnehage for 10 personer........
Kos dere folkens......

Skjult ID med pseudonym Z fr. 8 jan. 2010 17:01

Synd at du føler det sånn, miltbrann. Og synd at du ikke er alene om å føle det sånn :-(

Håper du ombestemmer deg, jeg! Dette forumet her trenger mangfold, ikke enkeltpersoner som får dominere i for stor grad!

Skjult ID med pseudonym Venter... fr. 8 jan. 2010 19:52

Akkurat nå skulle jeg ønske noen modererte seg bittelitt her inne. Ikke fordi dette ikke er bra mennesker, eller at de ikke har noe fornuftig å komme med. Men bare fordi jeg har ikke interesse av å skulle starte en tråd, og så vet jeg hvem som er de første til å svare. Jeg VET hva dere mener om det meste allerede! ;-)

Jeg ville diskutert med/hatt råd fra Sukkers brukere som et tverrsnitt, men med så kraftig dominans som det er nå, så har det liten hensikt.

Så jeg venter på bedre tider...