Alle innlegg Sukkerforum

Vil du ha bilde på e-post?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer... ti. 5 jan. 2010 22:50

Hei!

Jeg fikk en hyggelig melding fra en mann i går. Han hadde en flott (men kanskje litt vel skrytete) profiltekst. Han var i hvertfall veldig fornøyd med seg selv... Jeg falt ikke pladask for ordene, men han kan sikkert være en bra mann. Hvem vet? Men det manglet bilde.

Han kommenterte at han likte det han så hos meg. Jeg svarte at jeg dessverre ikke hadde noe å se på tilbake, og ba han ta kontakt igjen når han hadde lagt ut et bilde i albumet.

Han svarte at så ikke kommer til å skje, men at han gjerne sender bilde på e-post.

Hva gjør DU i sånne tilfeller?

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 5 jan. 2010 22:52

Har takket nei til å få bilde på mail, men har aldri skrevet med de først og fallt pladask. Om du har lyst er det vel bare å takke ka, lage en ny mail om du ikke vil gi bort din ordentlige adresse

Skjult ID med pseudonym Chatata ti. 5 jan. 2010 22:52

Takker pent nei, med mindre han har en meget god forklaring...men det har de sjeldent!

Skjult ID med pseudonym go ti. 5 jan. 2010 22:52

Jeg er en forsiktig sjel, så jeg hadde nok diskutert det med ham i et par mailer til. Det kommer ofte svaret på hva er grunn til bildeløse profil.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 5 jan. 2010 23:00

Ikke at jeg er ute etter en mann, men var jeg deg ville jeg styrt unna... Useriøst synes jeg og sikkert ikke uten grunn at han hjemmer seg..

Om en jente derimot gjorde det samme mot meg ville jeg sagt tja, men et bildet først hadde vært fint. Jeg vet at mange jenter som er i overkant kan ta bort bilder for å slippe stimen av "sultne mannfolk". Jeg er overbevist om at den samme taktikken IKKE brukes av mannfolk her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym Lurer... ti. 5 jan. 2010 23:10

Jeg er nesten sikker på at han vil oppgi jobb som grunn. Han skriver noe om lederstilling. Men jeg synes ikke det holder. Om man seriøst er ute etter kvinnen i sitt liv, og han har funnet en han liker, så må det vel gå an å legge ut bilde i 10 minutter i et album?

Jeg har i blant oppgitt e-posten min. Og i 90% av tilfellene har de som har sendt bilde ikke sett ut, i alle fall ikke vært min type. Og jeg synes det er leit å avvise etter å ha fått noe på e-post. Da er det jo avslag BARE på grunn av bildet - ikke helheten i profilen. Av en eller annen grunn, er det leiere å avvise det som sendes til e-post, enn når alt holdes her inne...

Nå skriver jo han her om hvor utrolig godt han ser ut, så jeg blir bitte litt nysgjerrig. Men tenker også at han kanskje har noe å skjule. Har opplevd det også. Fyren skyldte på jobben ang. bilde, men viste seg å være gift.

Så nå er jeg i tvil. Og lurer på om jeg er kjip om jeg maser videre om at det blir han som må legge ut bilde ellers blir det ingenting. Eller om jeg skal gi ut e-posten igjen...

Er veldig interessert i deres meninger og erfaringer!

Skjult ID ti. 5 jan. 2010 23:13

styr unna.......

Skjult ID med pseudonym go ti. 5 jan. 2010 23:13

@Nettfeber
Menn tror ofte at det holder å være hannkjønn

Skjult ID med pseudonym kit ti. 5 jan. 2010 23:15

Lurer..., en mulighet er jo å lage en e-post spesielt for bilderog tvilsomme henvenderlser. Eksempelvis Lurerpåbilder@hotmail.com

Skjult ID med pseudonym Chatata ti. 5 jan. 2010 23:18

@Lurer
Har opplevd akkurat det samme som deg, så jeg takker nei til bilde på mail etter noen sånne opplevelser. Jeg er ikke så desperat at jeg MÅ se de som ikke vil vise seg frem her, men er han så desperat etter å få kontakt med meg, så får han vise seg frem her, om enn bare for noen minutter.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 5 jan. 2010 23:21

Jeg ville takket ja.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 5 jan. 2010 23:23

@Go Holder det å bare være dame da? Med litt fantasi skjønner vel de fleste mannfolk at de er utsatt for de samme markedskreftene ;-) Om de evner ...

Skjult ID med pseudonym Skippern ti. 5 jan. 2010 23:27

Lag deg en hotmail adr og snakk med ham der og se på bilder.. Du kan fortsatt være anonym.. Tror på ingen fare her....

Skjult ID med pseudonym Lurer... on. 6 jan. 2010 00:23

Jeg har en hotmailadresse til sånt bruk. Men er likevel i tvil. Av tre grunner:

1. Generell skepsis til de som ikke synes det er verdt å ta sjansen på å vise seg fram litt her.
2. Er litt redd noen jeg ikke vet hvem er, kan finne identiteten min -selv ved å oppgi en spesial - mailadresse.
3. Selv om ikke navnet mitt oppgis, er det litt leit å si: Takk for bildet, men du er ikke min type. Om han legger ut bilde her, slipper man liksom å takke for umaken.

Skjult ID med pseudonym Lurer... on. 6 jan. 2010 00:26

Er punkt 2 tøys, forresten?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 6 jan. 2010 00:32

@lurer
Han kan kun under visse omstendigheter finne ut hvor du jobber, om du sender derfra. Sender du hjemmefra har han ikke sjans.

Skjult ID med pseudonym The One on. 6 jan. 2010 00:41

Jeg er en av de forhatte mennene her inne som ikke har bilde i profilen min. I utgangspunktet har jeg ikke noen "god" grunn for det annet en at jeg ikke har noen bilder som jeg syns holder mål til å legge ut offentlig. Jeg kunne selvsagt gjort en innsats for å få det, men har forløpig ikke tatt meg bryet.

Det er immedlertid en litt annen grunn også til at jeg ikke har bilde. Jeg føler det kan bli litt lett å bli overfladisk. Man bare ser over bildene og gidder ikke ta seg bryet om å bli kjent med en person så lenge bildet ikke gjør kvinnen (i mitt tilfelle) attraktiv nok. Jeg er nok også litt kravstor til utseende og det har jeg merket på meg selv at jeg fort går i fella og bare lar meg blende av de bildeskjønne profilene. Jeg tar kontakt med og får kontakt med både bildeløse og bildefylte profiler, men har fått endel "kom tilbake når du har bilder i profilen. Det både skjønner jeg og respekterer jeg når man selv har lagt ut bilde av seg selv, men det er ikke riktig at alle bildeløse er useriøse.

Tilslutt. Jeg vet om en rekke yrker hvor jeg skjønner at de ikke vil eller kan legge ut bilde av seg selv. Det er jo litt urimelig at disse skal bli sett på som useriøse

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 6 jan. 2010 00:49

@lurer
om avsender krysser av for leveringskvittering vil han også kunne finne ut hvor du jobber om bedriften din har egen mailserver. Det er fortsatt helt trygt for deg å motta hjemme.

Skjult ID med pseudonym Minney on. 6 jan. 2010 01:38

Det skal en svært god grunn til for ikke å ha bilde mener jeg.
Tar man seg først bryet med å "selge" seg selv her inne, så bør man ha bilde også. Hvis ikke er det noe som blir litt halvhjertet liksom. Eller så er det ugler i mosen og urent mel i posen :P

Men folk må få gjøre hva de ønsker her inne. Har man ikke bilde, må man imidlertid godta at de med bilde som man kontakter viser stor skepsis, og kanskje avslår med det samme eller ikke vil svare. Spesielt når man har fått 15 bildeløse i fanget etter hverandre, som ingen har en annen unnskyldning enn at folk de kjenner kanskje kan se dem her inne, og det er litt flaut, så orker man ikke svare neste bildeløse som kommer med noe. Leit at noen skal ødelegge for andre. Men man gjør nok seg selv en stor tjeneste med å "vise ansikt" her inne. Ikke bare for å vise hvordan man ser ut, men også for å virke mer oppriktig og ærlig.

Skjult ID med pseudonym frk.singel on. 6 jan. 2010 07:31

Jeg har oprettet en anonym mail adresse til denslags bruk. Men er ikke helt komfortabel med en slik løsning da jeg mister sukkers beskyttelse, vrius funskjonen med ufin markering osv.
Har det siste lurt på om vi ikke kunne ønske oss en funkjson på sukker hvor du kan ha et sånn spesial album hvor bare de du gir tilgang får se bildene.
Hva synes andre brukere om det??

Skjult ID med pseudonym Lurer... on. 6 jan. 2010 14:40

En billedbank hvor du enten kan hekte bildet med meldingen, eller gi tilgang til et album for de du vil, fungerer andre steder og er en veldig god ide!

Takker for svar. Får vel gjøre det, da.... Skal si jeg, hvordan en som beskriver seg som fantastisk attraktiv ser ut om jeg får noe... ;-)

Skjult ID med pseudonym Tom on. 6 jan. 2010 16:00

Er sikkert en reservechippendale som er gift og trenger noe på sia..

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 6 jan. 2010 17:25

Jeg mener man kan være like useriøs med bilde, som uten.

Skjult ID med pseudonym Lurer... ma. 11 jan. 2010 01:42

Bare sånn til informasjon:

Enden på visa ble at jeg oppga e-post adressen min, og sa han kunne sende dit.
Det gikk noen dager uten at jeg hørte noe... så skrev jeg og spurte om han hadde ombestemt seg ang. det å sende bilde...

Fikk aldri noe svar - eller bilde.

Ble nå enda sikrere på at jeg IKKE kommer til å gidde å forholde meg til de uten bilde i framtiden.

Skjult ID med pseudonym blondine ma. 11 jan. 2010 07:59

Det er en gjenganger dette temaet med bilde her inne.

Jeg har sagt det mange ganger før, og jeg sier det igjen:
Det er MANGE seriøse brukere på sukker uten bilde. Jeg har ikke bilde ute, har ett i albumet som legges ut av og til, men stort sett er det bildeløst.

Jeg har aldri hatt problemer med useriøse kontakter. Derimot har jeg fått en del slibrige henvendelser på chatten når bildet er ute.
Det er kanskje forskjellig etter alder og match-grupper, dette.......

Skjult ID med pseudonym Lurer... ma. 11 jan. 2010 10:23

Jeg tviler ikke på at det er mange seriøse brukere uten bilde. Dvs. jeg vet at det er det. Det er bare litt lettere å få en følelese av hvor seriøse folk er når man har et bilde å forholde seg til. Uten bilde, har jeg mindre magefølelse på dem, naturlig nok.

Min konklusjon er at det skal veldig mye til for å gi e-post til flere som jeg ikke vet hvordan ser ut en gang til. Om jeg ikke hadde hatt bilde selv, ville jeg selvfølgelig kommet til en annen konklusjon. Like for like.

Skjult ID med pseudonym static ma. 11 jan. 2010 10:56

Finnes ingen legitim grunn i dag for å unnlate å ha bilde i profilen, sukker burde ikke tillate profiler uten bilde.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 11 jan. 2010 18:53

Jeg har også hatt behov for å være bildeløs i perioder (som når jeg er ny i jobben). Det KAn faktisk være normale forklaringer.

Enig med kamelonen,
sender min anonyme mailadresse for slikt brukt. Den anser jeg som temmelig trygg og eliminerer derfor pkt 2.

Tror jeg har fått bilde alle gangene (ikke mange). De har hatt sympatiske profiler.
Men da kommer pkt 3 inn og er det turnoff det er jo bare å si at du var jo kjekk, men ikke min type.

Oppsum:
Synes mange her inne uttaler seg veldig kategorisk, det gjelder så mange kriterier. Og jeg finner det lite reflektert.
Jeg luker ikke ut typer bare basert på at bile mangler og sendes pr mail, men jeg er litt mer oppmerksom så det blir litt flere nåløyer.

(mann 41 år fra Rogaland) ti. 12 jan. 2010 14:53 Privat melding

koffor ska det vær så forferdelig å legge ut bilde av seg sjøl uansett? Er det flaut å være på søken etter sin livsgnist? Og er det ikkje best at ein ser om utseende er tiltrekkande for deg?
Hvis du sko få litt pepp fra di på jobben, samma om du er ny eller ikkje, så kan du vel argumentera med at sannsynligheten for å finna ein bra match på byen er mindre enn på nettsider som dette!
Dette er jo perfekt:) slippe bruke massevis med tid på tull! kjemi er viktigst, men ikkje stikk unna ein stol at utseendemessig må det jo og vær ein klaff, du ska jo leva med menneske resten av livet (eller kanskje ikkje)!
eg gidde ikkje bruka pseudonum, for meiningå mi må eg jo få lov til å ha, og like du ikkje det du ser så beat it sister:)
Selvfølgelig blir du skeptisk når der ikkje er bildet, har du komplekser så ska du ha lov til å ha det! ska ikkje dømma någen, men det blir jo mindre besøk på profilen din, ditt tap uansett...., tenk om du går glipp av den som ville elska deg for akkurat den du er (og det er vel det som er poenget?).
Løgn hørre jo ikkje hjemma någen plass uansett kor du ferdes (det er bare vemmelikt)!
Godt alt:)

(mann 46 år fra Østfold) ti. 12 jan. 2010 21:01 Privat melding

Ganske enkelt opprett en sjekke e-post så slipper du å bruke den alle venner og familie bruker.

(mann 62 år fra Vest-Agder) on. 13 jan. 2010 01:16 Privat melding

Går også an å bruke en 'disposable' adresse, for eksempel http://www.yopmail.com
Her er det bare å skrive et eller annet i det gule feltet og så er innboksen operativ, kan også motta vedlegg.
Tjenesten sletter epost etter 8 dager.