Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfester?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cal to. 7 jan. 2010 17:27

Foregår disse kun i Oslo eller er det i andre byer også? Dere som har vært på de- er det fett?

Skjult ID med pseudonym jada to. 7 jan. 2010 17:35

ja det er fett

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 7 jan. 2010 18:04

Hva legger du i fett da Cal?

Skjult ID med pseudonym lashes to. 7 jan. 2010 18:12

Fett var det vel ikke akkurat, men arti å ha vært på

Skjult ID med pseudonym ung75 to. 7 jan. 2010 18:15

De fleste fester er vel akkurat hva enn gjør det til selv. Har vært på noen av de og synest det er helt greit. Det eneste som er greit er jo å vite at det er kun single folk der.. Utover det er det som en fest som enn annen fest

Skjult ID med pseudonym Cal to. 7 jan. 2010 18:16

Er vel en ganske dårlig formulering.. Syntes det er kult å møte nye mennesker f. eks, men det virker samtidig litt avskrekkende å dra på en fest der jeg ikke kjenner noen. Blir veldig mange nye mennesker å møte :) Skjønner jo at det går veldig på å ha en positiv innstilling men er det gøy der når det eneste man vet om folkene der er matchtalleet deres? Det er forøvrig det eneste jeg vet om hvordan en sukkerfest foregår også forresten.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 7 jan. 2010 18:20

Sukker har prøvd å arrangere fester i andre store byer uten hell ... Det har vært for lite fremmøte til at det har lønt seg for de.
Dette begynner da å bli en stund siden , så det kan da hende de vil prøve igjen... Send en mail til de å spørr.

Mitt beste forslag er nå alikevel dette : Ta injativ til en liten fest selv .... Finn et lokale som passer og legg det ut på oppslags tavlen ..kan hende du kan bruke forum også om du snakker med sukkersjefene.... og send noen mailer rundt til de som bor i din by... Tror sikkert de vil bli glad for det , for dette er noe som folk savner.
Du bør også skaffe deg en medhjelper av det motsatte kjønn sånn at fordelingen mellom menn og kvinner blir på det mest opptimale. :o))

Lykke til .. fra en som har gjordt det før :o)

Skjult ID med pseudonym elfrodo to. 7 jan. 2010 18:25

Jeg har vært på noen av dem...hehe

For å være ærlig den første var helt pyton. Jeg kjente ingen og er ikke den typen som går bort til helt ukjente og begynner å prate. Lusket meg rundt for å gjøre meg misnt mulig så ingen skulle se at jeg følte meg alene og ensom.

Men ga ikke opp og neste fest ga jeg litt faen. Satt meg ved et ledig bord og nærmest demonstrerte at jeg var alene. Det gikk ikke lenge før jeg hadde fullt av damer rundt meg. Siden har jeg vært hekta (men skal ikke skryte på meg at det har blitt noe særlig av det da). Men nå er det moro å gå på sukkerfest, uansett resultat :-)

Skjult ID med pseudonym Acelezz to. 7 jan. 2010 18:25

ruslebiff - Hva er det da som avgjør det?

Skal alle de andre gjøre festen for deg?

Hvis det ikke passer alle så er det hva den personen gjør det til. Er man åpen og villig til å snakke med ukjente så er det ikke noe problem. (og det er ikke vanskelig å snakke med folk der)

Skjult ID med pseudonym Cal to. 7 jan. 2010 18:25

ruslbiffe: neinei folka har joe en del å si også men med no drikke og bra musikk kommer man langt ;) Særlig hvis man går med slips!

Smily :0): Takker for tipset. Tror nok jeg hadde måttet ha en jente i festkomiteen ja. Ellers hadde jente/ gutt ratioen blitt helt syk!

Skjult ID med pseudonym Cal to. 7 jan. 2010 18:27

elfrodo: Kan tenke meg at det er n viss tilvenning til sånne fester ja. Man har ikke med seg den vanlige klikken som man henger med til vanlig. Er jo aldri feil med fullt av jenter rundt seg :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 7 jan. 2010 18:32

Hvis du er redd for å komme alene på fest er det bare en ting som hjelper ... VORSPEIL!!
Det blir som regel et vorspiel her i oslo før sukkerfester og det er en sukse .. da blir man kjent med en håndfull mennesker som man kan ha som nødløsninger på fest om det blir for kjedelig/ensomt :o))

Skjult ID med pseudonym Acelezz to. 7 jan. 2010 18:35

.. og hvis man er litt redd for å komme på vorspiel.. da et vor-vorspiel :) (som enkelte av oss gjorde)

Skjult ID med pseudonym lashes to. 7 jan. 2010 18:36

Vorspiel er bra;) Var fint å ha noen å gå dit sammen med, og noen "kjente" fjes iblandt den store mengden

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 7 jan. 2010 18:39

@cal
Jeg var på den forrige festen - første min. Kjente ikke en kjeft før jeg kom og satset på å dumpe borti noen hyggelige. Det ER hva man gjør det til sjøl ja! Jeg tok en liten runde og sonderte lokalet og fant plutselig et bord med to karer aleine. Satte meg der og praten gikk og kvelden gikk, men skjønte lite av opplegget til sukker med match.. Var lite oversiktlig og organisert rundt det er min mening, men det var ikke viktig for meg. Jeg var der for å sjekke trøkket og dro hjem igjen påseila med en følelse at det var helt greit!!

Skjult ID med pseudonym Acelezz to. 7 jan. 2010 18:40

Jeg sier ikke at det er lett.. men ikke skyld på festen hvis du ikke tør ta kontakt. Derfor vi sa det er hva man gjør det til selv (hvordan man er som person)

Jeg skal ikke uttale meg om hvem som sier mest dumt her inne....

Skjult ID med pseudonym Cal to. 7 jan. 2010 18:41

ruslebiffe- holdninger har uansett mye å si enten man drikker eller ikke. Har man en viss positiv holdning går jo ting bedre uansett. Og man er jo ikke nødvendigvis noen andre bare fordi man drikker.

vors-vorspiel er et bra konsept!

Skjult ID med pseudonym Cal to. 7 jan. 2010 18:43

gråtass- Høres jo bra ut det da. Om ikke annet så har man jo vært på en litt annerledes type fest enn det man pleier å være på. Er jo kult å prøve nye ting.

Skjult ID med pseudonym Acelezz to. 7 jan. 2010 18:45

Cal - kommer du på vorspielet treffer du folkene som er her på forumet, og har dermed lagt et godt grunnlag for festen videre.

Skjult ID med pseudonym Cal to. 7 jan. 2010 18:47

Acelezz- Er jo ingen som har slengt meg full i dritt så det virker jo ikke som verdens verst ting akkurat :)