Alle innlegg Sukkerforum

Å være morsom

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mismatch to. 7 jan. 2010 21:38

Heisann!

Noen er mer morsomme en andre. Jeg har mine øyeblikk og har en god humor, men skulle ønske jeg var flinkere til å få andre til å le. Tror man kan lære seg å bli bedre. Er det noen som har noen tips til hva man kan gjøre? Ting å lese?

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 7 jan. 2010 22:52

Dårlig med tips, men det hjelper å starte med å senke skuldra noe enormt... Så mye at de snart deiser i bakken.. Da kommer sikkert din egen humor fram og du virker litt genuin morsom! Ikke lær deg ting fra bøker! Ellers må jeg si nicket ditt var tiltalende: tror ikke det er så lett å matche deg nei! ;)

Skjult ID med pseudonym ladybug fr. 8 jan. 2010 00:26

morsom er noe man bare ER....tror nok det ikke er lett å lære seg det

Skjult ID med pseudonym Emil fr. 8 jan. 2010 00:29

Enig med Lady

Skjult ID med pseudonym mr tool fr. 8 jan. 2010 00:51

Joda, her er svaret ;-) http://www.youtube.com/watch?v=HF7F57JY1OI

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 8 jan. 2010 01:07 Privat melding

Man kan ikke lære seg å være morsom....når man prøver hardt så ser det bare teit ut. Husker at hvis jeg og min søster hadde en morsom historie så ba hun alltid meg å fortelle den. Fra hennes munn hørtes den bare teit ut og uansett hva jeg sier så ler folk. Pappa var like morsom. Men du kan lære deg noen kule partytricks da :-)

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 8 jan. 2010 01:20

Enig i det som blir sagt om nicket ditt. Hvis det er her inne du skal lære deg å være morsom. Eller i det heletatt å få den type oppmerksomhet, så råder jeg deg til å bytte det nicket. Nicket i seg selv er ikke viktig, men å heletiden bli minnet på "Mismatch" når noen leser om deg eller får mail fra deg, det gjør noe med underbevistheten. I en retning jeg ikke tror du ønsker.

Skjult ID med pseudonym Mismatch fr. 8 jan. 2010 08:57

Opererer vanligvis under et annet nick og ville ikke skrive under det, men noe måtte man da kalle seg på forumet.
Ikke så mange tips foreløpig, nei...
Men det er mer trening i situasjonskomikk etc det hadde vært greit å få input på, hvis det er noe man kan lese. Har en god humor fra før, men noen ganger kan det stoppe litt. Tror man kan gjøre mye med litt trening.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 8 jan. 2010 09:00

Å leie inn Team Antonsen som personlige konsulenter kan jo da være en idé, men billig er det nok ikke...

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 8 jan. 2010 09:45

Jo, man kan lære seg å være morsom. Personlig utstråling er noe man har eller ikke har, men det å komme med vittige kommentarer og skape en god og munter stemning kan man lære. Det beste er å henge sammen med andre som er morsomme, så smitter det litt over etterhvert.

Personlig syns jeg mismatch var litt morsomt nick. Jeg tolker det ironisk samt det at det spiller på miss-match som vi vil ha og mismatch som vi stort sett får...

;-)

Skjult ID med pseudonym Mismatch fr. 8 jan. 2010 11:53

@Atreju73: Spot on!
Ironi er ofte noe som ikke blir så lett oppfattet i skriftlig form :)
Du dro den dog lengre enn jeg tenkte selv i utgangspunktet. Bra observasjon!

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ti. 12 jan. 2010 20:57

Jeg ser personer innimellom, og spesiellt gutter som tydeligvis har stått og klovnet foran ett speil. Når de skal utføre disse "morsomhetene" i virkeligheten så ser det bare teit ut. Man blir nesten flau over hvor lite selvinnsikt enkelte har. Er det ikke naturlig for "den" personligheten, så blir det feil uansett hvor mye de strever og øver foran ett speil.

De som anstrenger seg, overspiller og har en "slitsom" effekt på de som ser på.. De bør holde seg til verbal humor istedetfor. hehe

De naturlige klovnene kan provosere nærmest hvem som helst på gata uten at de føler seg provosert. En som ikke har "den" utstrålingen kan gjerne prøve det samme.. Da får de kanskje "Hvem faen tror du at du er" tilbake ? ;) Ettt naturtalent, vil få en latter eller ett smil tilbake. ;)

One-linere, situasjonshumor osv. kan læres av alle.